Galapagos « Terug naar discussie overzicht

Galapagos augustus 2020

9.775 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 ... 485 486 487 488 489 » | Laatste
greenback
0
quote:

mr.Franz schreef op 12 augustus 2020 22:44:

[...]

Met 15 stuks, www.nasdaq.com/market-activity/stocks...

Zelden betrouwbaar de voor en na handel.
Nu al wel 444 stuks, dat is toch hetzelfde volume als op de AEX tussen 12 en 14u vandaag;-)
egeltjemetstekel
0
BLOO7
0
quote:

Diu terminus schreef op 12 augustus 2020 22:23:

Wel humor dat Scipher Medicine het volgende op z’n site heeft staan:

“ Partner with us
We are looking to partner with a pharmaceutical company to advance our targets to the next successful treatment option in IBD” .
Kwestie van een belletje.....
Boston-based Scipher Medicine (formerly known as DZZOM) was founded by Dr Laszlo Barabasi (Professor Network Science, Northeastern University), and Joseph Loscalzo (Chairman Department of Medicine, Physician in Chief Brigham & Women’s hospital) to further develop and commercialize a network medicine platform for the prediction of new drug targets and personalized biological response in complex diseases. Scipher has raised a significant amount of funding to develop its own diagnostic and therapeutic products based on this core platform: its flagship programs are two PrismDx™ blood-based predictors of response to the best selling drugs (anti-TNFS eg Humira, Remicade, Enbrel etc..) who are potent anti-inflammatory agents but only work effectively in a third of the patient population and are blocking access to similarly effective alternative mechanisms of action (Orencia, Keljanz, Entyvio etc..); as well as one program in Inflammatory Bowel Disease with novel drug targets and repurposed clinical assets for non-responders to anti-TNFs.

Klein maar fijn.

En nu op naar de FDA goekeuring van filgotinib :-)

Hup Gala Hup
Burstner
1
quote:

greenback schreef op 12 augustus 2020 22:50:

[...]

Nu al wel 444 stuks, dat is toch hetzelfde volume als op de AEX tussen 12 en 14u vandaag;-)
16:08:55 $ 195,00 15
16:00:03 $ 190,13 277
16:00:02 $ 190,13 152


15 stuks aan $195
Goudmijn64
0
quote:

Burstner schreef op 12 augustus 2020 22:55:

[...]

16:08:55 $ 195,00 15
16:00:03 $ 190,13 277
16:00:02 $ 190,13 152


15 stuks aan $195
Degene die die 15 stuks heeft gekocht .... wat zal die gedacht hebben?
Bij een pb stijgt Gala minimaal 10% ????
In iedegeval.... deze persoon geeft wel het goede voorbeeld om de koers hoger te zetten.
[verwijderd]
0
Wat een verademing die alliantie met Scipher Medicine, eindelijk wat roering aan het front, misschien is dit een mede aanjager naar hogere regionen, we wachten het af.
Theo3
1
Scipher Medicine en Galapagos ondertekenen samenwerkingsovereenkomst voor inflammatoire darmziekten
Nieuws via RSS voor Galapagos
12 augustus 2020 22:01
-- Ondernemingen valideren samen nieuwe targets voor medicijnontwikkeling--
-- Scipher ontvangt een vooruitbetaling en potentieel opt-in en mijlpaalbetalingen --
-- Ontwikkeling van geselecteerde targets naar medicijnontwikkeling door Galapagos --

Mechelen, België en Boston, VS; 12 Augustus 2020 - Galapagos NV (Euronext & Nasdaq: GLPG) en Scipher Medicine (Scipher), een private onderneming uit Boston gefocust op precisiegeneeskunde en auto-immuunziekten, kondigen vandaag hun samenwerking aan om verder te werken op nieuwe medicijn targets, geïdentificeerd door Scipher, om potentiële behandelingen bij inflammatoire darmziekten te ontwikkelen.

Scipher combineert zijn Network Medicine platform met moleculaire data van patiënten en AI-gebaseerde methoden om nieuwe targets en pathways in auto-immuunziekten, waaronder IBD, te ontdekken.

Scipher en Galapagos zullen samen een reeks van nieuwe IBD-targets, ontdekt door Scipher, valideren, waarna Galapagos de exclusieve optie heeft om tot vijf targets verder te gebruiken voor onderzoek en ontwikkeling van nieuwe kandidaat-geneesmiddelen. Zoals overeengekomen zal Scipher een vooruitbetaling, en potentieel ook opt-in- en mijlpaalbetalingen ontvangen. Galapagos zal op zijn beurt de rechten verkrijgen voor het ontdekken, ontwikkelen en commercialiseren van ontwikkelde therapieën voor de geselecteerde target(s).

“Onze baanbrekende aanpak combineert uitgebreide moleculaire gegevens op patiëntniveau met AI-methoden om nieuwe targets te ontdekken met het potentieel om specifieke patiëntengroepen te behandelen, inclusief deze die niet reageren op momenteel beschikbare therapieën,” zei Alif Saleh, Chief Executive Officer bij Scipher Medicine. “Deze samenwerking met Galapagos is een erkenning van onze innovatieve benadering in het ontdekken en valideren van nieuwe targets die een oplossing zouden kunnen bieden aan patiënten met IBD.”

“De samenwerking met Scipher is afgestemd op onze strategie om kandidaat-geneesmiddelen met nieuwe werkingsmechanismen te ontdekken en te ontwikkelen met het potentieel de huidige behandelingsopties te vergroten en zo tegemoet te komen aan hoge onvervulde behoeften op het gebied van ontstekingsziekten,” aldus Piet Wigerinck, Chief Scientific Officer bij Galapagos. “Wij geloven dat onze expertise op het gebied van de ontdekking en ontwikkeling van geneesmiddelen naast Scipher’s platform ons zal ondersteunen bij de ontdekking van interessante nieuwe kandidaat-geneesmiddelen.”

Over Scipher Medicine
Scipher Medicine, een precisie-immunologiebedrijf, heeft de fundamentele overtuiging dat patiënten duidelijke antwoorden op behandelingsopties verdienen op basis van wetenschappelijk onderbouwde gegevens. Door gebruik te maken van ons eigen Network Medicine platform en artificiële intelligentie, commercialiseren we bloedtesten die de unieke moleculaire ziektesignatuur van een patiënt identificeren. We matchen deze signatuur dan met de meest effectieve therapie, zodat patiënten vanaf de eerste dag een optimale behandeling krijgen. De ongekende hoeveelheid moleculaire gegevens van patiënten die uit onze tests wordt gegenereerd, is een verdere drijfveer voor de ontwikkeling van nieuwe en meer effectieve therapieën. We werken samen met betalers, leveranciers en farmaceuten in de hele waardeketen van de gezondheidszorg om precisiegeneeskunde te ontwikkelen voor auto-immuunziekten.

Scipher Medicine wordt gesteund door Khosla Ventures, Northpond Ventures en UnitedHealth Group.
Bezoek www.sciphermedicine.com en volg Scipher op Twitter, Facebook en LinkedIn.

Over Galapagos
Galapagos NV ontdekt en ontwikkelt geneesmiddelen met nieuwe werkingsmechanismen. Drie geneesmiddelen leverden al veelbelovende resultaten op bij patiënten, en bevinden zich momenteel in een vergevorderd onderzoekstadium in verschillende ziektes. Onze pijplijn bestaat uit onderzoeksprogramma's tot en met fase 3-studies over ontstekingsziekten, fibrose, artrose en andere indicaties. De ambitie van Galapagos is om uit te groeien tot een toonaangevend internationaal biofarmaceutisch bedrijf, gericht op het ontdekken, de ontwikkeling en de commercialisering van innovatieve medicijnen. Meer informatie op www.glpg.com.

Galapagos Toekomstgerichte Verklaringen
Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen in de zin van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995, zoals aangepast, die onderhevig zijn aan risico's, onzekerheden en andere factoren, die ertoe kunnen leiden dat werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de resultaten waarnaar in de toekomstgerichte verklaringen wordt verwezen, en daarom mag de lezer er niet overdreven op vertrouwen. Deze risico’s, onzekerheden en andere factoren omvatten, zonder beperking, de inherente onzekerheden die gepaard gaan met het identificeren en valideren van nieuwe targets en het onderzoeken en ontwikkelen van nieuwe medicijnen (onder andere dat de resultaten van lopende onderzoeksactiviteiten de validatie van nieuwe IBD targets of ontwikkeling van kandidaat-geneesmiddelen voor IBD met nieuwe werkingsmechanismen niet zouden ondersteunen), verwachtingen betreffende de samenwerking met Scipher, dat Galapagos kan beslissen om haar opties onder de overeenkomst met Scipher niet uit te oefenen en dat Galapagos’ verwachtingen betreffende de verdere ontwikkeling van potentiële toekomstige programma’s onder licentie (bijvoorbeeld hun potentieel om tegemoet te komen aan hoge onvervulde behoeften op het gebied van ontstekingsziekten) onjuist zouden zijn, en de risico’s en onzekerheden die geïdentificeerd zijn in ons jaarverslag op formulier 20-F voor het jaar dat eindigde op 31 december 2019 en de documenten die we daarna hebben ingediend bij de SEC. Alle verklaringen behalve verklaringen van historische feiten zijn verklaringen die als toekomstgerichte verklaringen kunnen worden beschouwd. De toekomstgerichte verklaringen hierin vervat zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen en overtuigingen van het management en gelden alleen op de datum van publicatie van dit bericht. Galapagos verbindt zich niet tot het bijwerken of openbaar maken van herzieningen van toekomstgerichte verklaringen om nieuwe informatie of latere gebeurtenissen, omstandigheden of veranderingen in verwachtingen weer te geven.

###

Contacten Galapagos:
Investeerders:
Elizabeth Goodwin
VP Investor Relations
+1 781 460 1784

Sofie Van Gijsel
Senior Director Investor Relations
+32 485 19 14 15
ir@glpg.com

Media:
Carmen Vroonen
Head of Internal & External Communications & Public Affairs
+32 473 824 874

Anna Gibbins
Senior Director Communications - Therapeutic Areas
+44 7717 801900
communications@glpg.com

Mediacontacten Scipher Medicine:
Cassidy McClain
Cassidy@canalecomm.com
+1 619.849.6009

Brian McEvilly
brian.mcevilly@sciphermedicine.com
+1 858.736.5517

Goudmijn64
1
quote:

Guuster schreef op 12 augustus 2020 23:08:

In dollars hè Goudmijn. Gala sloot op dik 190 dollar
@ guuster...... klopt in usd.
Wat opmerkelijk is .... slot was 190,13 usd
After hours 195 usd.
After hours : Volume 444 stuks
15 stuks op 195 usd verhandeld

Vind ik een beste stijging met dit volume
Ceteris Paribus
0
Fibrocor, Ryvu en nu dus Scipher. Klein bier met de kennis van nu, de (verre) toekomst zal moeten uitwijzen of er iets moois uit bloeit. Op de korte termijn hoeven we er weinig van te verwachten.
Theo3
0
Klopt galapagos doet dit omdat het leuk klinkt. Kom op zeg deze figuren weten precies wat zij doen op dit gebied.
Theo3
2
Dollar staat toch op 1.1784 dan is 195:1,1784=165,4786 euro ben benieuwd of dat uit gaat komen morgen.
Seizethemoney
0
Piddy
0
Ik heb uw en de reactie op je probleem met driehoekje klikken willen doorgeven aan moderatie.
Wellicht kan je dat zelf ook nog even doen.
Ook reeds aangehaald door andere snelle vogels hier ;-)
Gijs T
22
quote:

Ayous schreef op 12 augustus 2020 10:48:

[...]

Al die mensen die op basis van de berichten op dit forum hoog in de euro 200 zijn ingestapt kijken nu tegen megaverliezen aan. Niet alleen maken ze dit niet snel goed, ze hebben ook nog eens mega opportunity kosten. Bijna elke andere belegging had een positief rendement gehad.

Erger nog, de verliezen zullen oplopen in het najaar als ze het bloeden nu niet stoppen. Eruit stappen gaan ze echter niet doen denk ik. Hopen op betere tijden en duimen is vaak de reflex.
Kijk, Ayous, dit is nou precies de reden waarom je zoveel kritiek krijgt. Je plaatst onjuiste en/of onvolledige informatie op dit forum, zonder enige bronvermelding. De enige reden die ik kan bedenken waarom je dit doet en hier energie in steekt is om mensen uit dit fonds weg te jagen. Dat vind ik persoonlijk een vreemde hobby, en zinloos, tenzij je shorter bent.

Ik haal hier even je bewering "Bijna elke andere belegging had een positief rendement gehad." aan. Een 'blote' bewering, zonder bron, en pertinent onjuist.

Ik heb de moeite genomen om na te gaan wat het rendement van alle AEX-fondsen de afgelopen 12 maanden, tot op heden, is geweest. Die kan je hier aflezen: tradingeconomics.com/netherlands/stoc... Even bij "Components" op "year" klikken. En wat blijkt dan: van de 25 AEX-fondsen deden het er 12 afgelopen jaar beter dan GLPG, en 12 slechter. Dus jouw opmerking klopt van geen kanten.

Ach, dat rendement had natuurlijk beter gekund. Over geheel 2019 was GLPG nog de absolute uitblinker van alle AEX-fondsen. Die bewering kan ik staven, zie : www.iex.nl/Column/490571/TA-AEX-en-Ga... ).

En er is door jou vast wel een vergelijking te verzinnen waarbij dit bedrijf niet bij de besten hoort, en dat je doelde op een belegging in postzegels, of AH-zegels, of uitsluitend techstocks. Maar geef dan ook even aan welke appels met welke peren je vergelijkt.

Er zijn een aantal forumleden die voortdurend onjuiste info roeptoeteren. Dat doen zij het liefst 30 maal per dag, alsof dat wat toevoegt. Als jij tot die groep trollen wil behoren adviseer ik je op dezelfde voet door te gaan. Maar je geloofwaardigheid is dan wel volledig naar de knoppen

alias1
1
Scipher Medicine en Galapagos ondertekenen samenwerkingsovereenkomst voor inflammatoire darmziekten
Nieuws via RSS voor Galapagos
12 augustus 2020 22:01

Goed nieuws! Investeren in kansrijke kandidaat medicijnen. Dit is pas een begin. Natuurlijk zal er wel weer veel negativiteit zijn op het forum zoals: cash-burn, liever dividend, kleine partij, et cetera! Vermoed zelf dat de koers hier nauwelijks op zal reageren. Echter dat komt na de 19e wel. Dan waarschijnlijk een mooi moment voor de negatievelingen om uit te stappen.
I have a dream
0
De 19e lijkt nog steeds een belangrijke dag te worden voor de approval.

www.biopharmcatalyst.com/calendars/fd...

In afwachting daarvan kan de koers op nieuws zoals dat van gisterenavond al beginnen op te lopen. Mogelijk gaan er shorters coveren en zullen sommige beleggers op basis van FOMO bang zijn de boot te missen en hebben spijt van hun verkoop.
harvester
1
quote:

Ceteris Paribus schreef op 12 augustus 2020 23:21:

Fibrocor, Ryvu en nu dus Scipher. Klein bier met de kennis van nu, de (verre) toekomst zal moeten uitwijzen of er iets moois uit bloeit. Op de korte termijn hoeven we er weinig van te verwachten.
Ik meen dat samenwerking met fibrocor wel een eerste kandidaat medicijn heeft opgeleverd voor de pijplijn.
Dus zo slecht is samenwerken met kleine spelers niet.
9.775 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 ... 485 486 487 488 489 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:35
Koers 27,180
Verschil -0,200 (-0,73%)
Hoog 27,280
Laag 26,860
Volume 62.640
Volume gemiddeld 80.149
Volume gisteren 135.801

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront