Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Openingsverlies voor Beursplein 5'

Lees over dit aandeel ook

  1. 17 apr Update: zwakke orders voor ASML trekken AEX in het rood
  2. 17 apr Video: oplopende rente en hoge inflatie geen probleem voor aandelen 1

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 8 Lepre Chaun 20 augustus 2020 08:44
    Overdreven weer , AEX heeft t.o.v. USA nog een inhaalslag te maken .

    Opvallend is dat ook het aantal mensen
    dat werkt toeneemt.Er kwamen gemiddeld
    de afgelopen drie maanden zo'n 8000
    werkenden bij,wat erop duidt dat meer
    mensen zich op de arbeidsmarkt begeven.

    Meld het CBS.
  2. Mrx77 20 augustus 2020 08:53
    De dollar is inmiddels gedaald van bijna 1,20 naar 1,18 en ik hoor de analisten opeens nietsover....als de dollar daalt tot 1,20 stonden ze klaar met analyse dat dit de reden is dat aex achterblijft....nu gebeurt het omgekeerde is aex gisteren alsnog behoorlijk onderuit gedaald en alle indices stegen flink...toen werd galapagos als kwaadmaker gezien... aar dit fonds weegt maar ca 1 procent in de index....dus daling van 0,2 procrnt is toe te schrijven aan dit fonds....dat is natuurlijk geen oorzaak vd daling aex tov een stijging vd beurzen van europa en wallstreet en bij dik stijgende dollar naar bijna 1,18....Ik hoop echt dat er deugdelijke analyses worden gemaakt vh achterblijven vd index en helaas niet schuld geven aan de techno bubble...want wij hebben ool techno.fds die blijven ook flink achter...kjjl maar naar asml asmi etc..
    Check onzs futures die wederom negatief staan omdat wallstreet een keer zijn topnivo niet kon vasthouden en minieme winstnemingen waren moet onze aez future direct hierop onderuit gaan..we staan al behoorlijk achter en bij elke minieme daling van wallstreet dalen wij tienvoudig....aegon staat bijna op 2 euro...toen aex op 200 stond hebben we deze niveaus niet gezien....dat geldt voor onze banken en verzekeringssector die ver onder hun intrinsieke waarden worden verhandeld...dit komt comtinue door dit soort massale sello off terwijl alle overige beurzen met name wallstreet zich goed stand h houdt.
  3. veldheertom 20 augustus 2020 10:16
    Het valt nog mee onder de huidige economische cijfers en vooruitzichten. De werkeloosheid is aan het oplopen, massaontslagen in het verschiet, het herstel wat niet echt loskomt, strengere lockdown Maatregelen vanwege groeiend aantal besmettingen, er zit nog een hoop lucht in de koersen. Helaas hebben we geen bedrijven zoals Apple, Microsoft en Amazon in de AEX om de kar te trekken.
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links