Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

haas
1
marathonschaatster woonde in caravan op erf van vaders boerderij
de wereld van contanten ,toen
Ging zaterdagsmorgens met racefiets naar 20km verop gelegen dorp
2 uurtjes postbezorgen met de postfiets: doel inkomen PLUS was hij ziekenfonds verzekerd:):)

geen filmpje ,want het is echt waar
DeZwarteRidder
0
quote:

haas schreef op 20 augustus 2020 10:42:

marathonschaatster woonde in caravan op erf van vaders boerderij
de wereld van contanten ,toen
Ging zaterdagsmorgens met racefiets naar 20km verop gelegen dorp
2 uurtjes postbezorgen met de postfiets: doel inkomen PLUS was hij ziekenfonds verzekerd:):)

geen filmpje ,want het is echt waar
Is het nou een hij of een zij of genderneutraal....???
rationeel
0

Vandaag behandeling spoedwet:
Wat kun jij doen? Doe mee aan het mailprotest, kom naar het Binnenhof én informeer jouw omgeving.

Vandaag wordt de spoedwet behandeld in de Tweede Kamer. Het is 1 voor 12. Om te voorkomen dat de spoedwet er doorheen komt is actie nodig.

Van iedereen.

Dit zijn een aantal concrete dingen die je nu kunt doen:
- Mailprotest:
Stuur een protestmail aan alle kamerleden
- Kom naar het Binnenhof.
Kijk hier voor meer info
- Informeer jouw omgeving over de gevolgen van de spoedwet
Deel bijvoorbeeld de video van Bas Filipinni van Privacy First

rationeel
0
Aanstaande zondag: 'Samen voor Vrijheid' op het Malieveld in Den Haag. Sta op en kom ook!

Op zondag 23 Augustus is er een manifestatie voor de vrijheid op het Malieveld in Den Haag, georganiseerd door staopvoorvrijheid.nl
Van 14.00 uur tot 16.00 uur is er een inspirerend programma. Kijk voor meer info op de website.
rationeel
1
Spoedwet: oproep aan alle Tweede Kamerleden
Geachte leden van de Tweede Kamer der Staten Generaal,

Morgen behandelt u de spoedwet in de Kamercommissie voor Justitie en Veiligheid ter voorbereiding van een historische dag, een dag waarop geschiedenis wordt geschreven. En u bent een van de 150 auteurs van die geschiedenis. Het is aan u, allemaal samen maar bovenal ook individueel -als mens en niet als politicus- om te bepalen wat uw rol in die geschiedenis zal zijn.

Kiest u voor een vrij Nederland met een vrije bevolking of kiest u voor dictatuur, zelden was een keuze zo scherp af te tekenen als in het geval van de covid-19 spoedwet. Een spoedwet waarin aan de minister schier onbegrensde macht wordt toegekend om bij decreet te regeren. Kijkend naar diens voorstel mensen die quarantaineregels overtreden met 4 jaar gevangenisstraf te bedreigen, dan kan iedereen weten welk zwaard er boven hun hoofd hangt.

Steunt u het wetsvoorstel van de regering, dan steunt u de vestiging van een totalitaire dictatuur. U doet dat dan onder het mom van een medische noodtoestand waarvan vast staat dat die niet bestaat. En voor zover u van mening bent dat die wel mocht bestaan, waarvan niet is aangetoond dat die bestaat en waaruit die dan zou bestaan. Om met de premier te spreken: we weten het niet, we werken met 50% kennis, en dat nu dus al bijna 6 maanden lang.

Steunt u een vrij Nederland met vrije mensen die niet hoeven te vrezen voor een nachtelijke klop op de deur, dan rest ons slechts u daarvoor te prijzen. U heeft op eervolle wijze uw plaats in het heden – en daarmee in de geschiedenis – verdiend. U bent en was immers één van de stemmen die zich verhieven op het moment dat het er echt op aankwam, op het behoud van ons eens zo vrije land.

Ik zal hier niet ingaan op de grote schade die inmiddels is aangericht aan iedereen in Nederland. U zult daar ongetwijfeld, net als wij, talloze brieven en noodkreten over hebben ontvangen. U bent immers volksvertegenwoordiger en dan wenden mensen zich eerst tot u.

U allen zult dus weten van de onhoudbare situaties in instellingen waar mensen nu al maanden leven onder een regime dat in de extra beveiligde afdeling van een penitiaire inrichting als niet acceptabel zouden worden geoordeeld. U heeft gehoord van de mensen die de afgelopen maanden hun bestaan, hun baan en/of hun bedrijf hebben verloren. Niet als gevolg van een virus, maar als gevolg van de regeringsreactie op een virus.

U weet van de spanningen in gezinnen, van uitgestelde dan wel aangepaste medische behandelingen, van het massale verlies van werkgelegenheid, de ongekende faillissementsgolf die op ons afkomt, het toegenomen alcoholisme, het afgenomen welzijn, de eenzaamheid en verwarring bij de jongeren, de sociale vervreemding, de wanhoop in de verpleeghuizen en de aantasting (soms zelfs met openlijk geweld) van grondrechten die zelfs bij een werkelijke noodtoestand niet mogen worden aangetast. U weet van de echtscheidingen, de polarisatie als gevolg van het beleid die vrienden en families verdeeld houden. U weet van alle verdriet die Nederlanders wordt aangedaan.

U weet van de schending van de grondwet, u weet van de schending van internationale wetten en verdragen, u weet van de onrechtmatigheid van de door de regering uitgevaardigde bevelen, u weet van de onwettigheid van op de bevolking uitgevoerde experimenten.

Geen 50% kennis heeft u daarvan, maar 100%. U kunt en mag daar niet voor wegvluchten.

Voor u allen geldt: de regering heeft al deze schade naar eigen zeggen aangericht op basis van onvolledige kennis. De door de regering aangewende middelen zijn al maanden erger dan de door de regering, kennelijk in den blinde, veronderstelde kwaal.

We hopen dat u de juiste beslissing neemt en dit wetsvoorstel op de mestvaalt van de geschiedenis doet belanden. En zelf zou ik daar ook van proberen weg te blijven als ik u was.

Om met de Koning te spreken: niet normaal maken wat niet normaal is, en onze rechtstaat behouden en verdedigen.

Wij wensen u wijsheid en een rechte rug,

Hoogachtend,

namens Viruswaarheid,

Mr Jeroen Pols

Mr Caroline Vonhoff
rationeel
0
Rishi Sunak: de maharadja van Yorkshire
Na een bliksemcarrière volgt voor Britse minister van Financiën Rishi Sunak (40) wellicht premierschap.

www.elsevierweekblad.nl/buitenland/ac...

De Britse regering heeft een nieuwe boomsoort ontdekt: The Magic Money Tree. Terwijl Conservatieve ministers steevast beweerden dat ‘er geen magische geldboom’ bestaat, blijken er nu complete bossen te zijn, met minister van Financiën Rishi Sunak als boswachter. Sinds de uitbraak van de coronacrisis strooit hij met honderden miljarden ponden. De gulheid heeft de 40-jarige moneyman zo populair gemaakt, dat hij als toekomstig premier wordt gezien.

Tot een half jaar geleden hadden weinigen buiten Westminster van Sunak gehoord. Hij zat pas sinds 2015 in het Lagerhuis. Maar hij werkte zich snel op tot tweede man op Financiën. Na de val van minister Sajid Javid, die ruzie had gekregen met Boris Johnsons machtige adviseur Dominic Cummings, mocht hij half februari verhuizen naar 11 Downing Street, de residentie van de minister van Financiën. Een bliksemcarrière.

Het is een baan die bij hem past. Op bezoek bij een school in zijn rijke kiesdistrict Richmond, gelegen in de prachtige Yorkshire Dales, vroeg een leerling wat zijn lievelingsvak op school was. ‘Economie, dat was absoluut mijn voornaamste academische liefde. Nog steeds lees ik veel over economie.’ Op het ministerie wordt hij ‘Spreadsheet Sunak’ genoemd, wegens zijn liefde voor presentaties met getallen. Ook privé heeft hij zijn financiën op orde. Terwijl zijn voorgangers George Osborne, Philip Hammond en Sajid Javid gewone miljonairs zijn, is Sunak een multimiljonair.

Zijn ouders waren Indiase immigranten uit Oost-Afrika

Rijk geboren, op 12 mei 1980, een jaar nadat zijn latere heldin Margaret Thatcher aan de macht was gekomen, is hij niet. Zijn ouders waren Indiase immigranten uit Oost-Afrika: vader Yashvir, een huisarts, kwam uit Kenia, moeder Usha, apotheker, uit Tanzania. Hij groeide op in Southampton, waar de jonge Rishi een keer te maken had met racisme: hij werd voor ‘Paki’ uitgemaakt. Zijn ouders werkten hard om hun oudste van drie kinderen naar de gerenommeerde kostschool van Winchester te sturen. Als vanzelfsprekend deed hij de boekhouding van zijn moeders apotheek.

De logische volgende stap was Oxford. Sunak koos voor filosofie, politiek en economie, een studie waarmee je alle kanten op kunt. Hij hield zich verre van studenten-politiek. Liever werd Sunak, een geheelonthouder, voorzitter van de Investeringssociëteit van de universiteit. Het thatcherisme sprak hem meer aan dan blairisme. En dat had niet alleen te maken met een liefde voor geld verdienen. Rishi – Britser dan de Britten – vond premier Tony Blair veel te eurogezind en was bang voor de vorming van een Europese superstaat.

Sunak heeft maar liefst twaalf woningen

Na zijn afstuderen kreeg hij de kans om als analist te werken voor Goldman Sachs, maar na twee jaar besloot hij zijn cv te verfraaien door een MBA te behalen aan Stanford University. Aan de Amerikaanse Westkust ontmoette hij de beeldschone mode- en designstudente Akshata Murthy, dochter van een van de rijkste mannen van India. Met haar trouwde hij in 2009 tijdens een tweedaagse ceremonie in Bangalore. Samen kregen ze twee kinderen: Krishna en Anoushka. De twee hebben nog steeds een huis in Californië, een van hun twaalf woningen.

Terug in Londen waren de ogen van de pientere twintiger gericht op de spannendste, en meest lucratieve, tak van sport in de financiële wereld: hedgefondsen. Hij kreeg de kans bij The Children’s Investment Fund, waar hij na twee jaar partner werd. Dit beleggingsfonds van de activist Chris Hohn zat in 2007 achter de overname van ABN AMRO door de Royal Bank of Scotland (RBS), een lucratieve deal die eindigde met een miljardenrekening voor de belastingbetaler. Sterker, zijn ministerie is nog steeds eigenaar van RBS. In 2009 was Sunak medeoprichter van Thelema Partners.

Oud-premier David Cameron was aanvankelijk dol op ‘Dishy Rishi’

Eenmaal financieel binnen, werd hij actief in de Conservatieve Partij, die meer dan Labour een aantrekkingskracht uitoefent op succesvolle Britse Aziaten. Sunak ‘solliciteerde’ naar het kiesdistrict Richmond, op het blanke en conservatieve platteland van Yorkshire. Hij kreeg te maken met scepsis, maar zette zijn charme in om de harten te veroveren. Het organiseren van luxe recepties, compleet met obers, op zijn herenboerderij hielp ook. Eenmaal in het Lagerhuis legde ‘de maharadja van Yorkshire’ zijn eed af op de Bhagavad Gita, het heilige boek van de hindoes.

Toenmalig premier David Cameron was aanvankelijk dol op ‘Dishy Rishi’, tot Sunak voor leave koos. Sunak beschouwt de Brexit als een langetermijninvestering, gebaseerd op de gedachte dat een zelfstandige natie beter kan inspelen op de groei van Afrikaanse, Aziatische en Latijns-Amerikaanse landen. Hij is voorstander van het creëren van vrijhavens, met Singapore en Hongkong als voorbeelden. Behalve de Brexit is ook zijn besluit om miljarden uit te geven bij het bestrijden van de effecten van de lockdown een gok.

Dit voorjaar werd maar liefst de helft van de beroepsbevolking op de been gehouden door de staat: als werkloze, ambtenaar of deelnemer van de looncompensatieregeling. Tijdens deze crisis zag Sunak zich genoodzaakt advies in te winnen bij zijn oude collega’s uit de hedgefondswereld.

Toen Sunak werd aangesteld, heette het dat hij een marionet was van Johnson en Cummings, maar inmiddels is zijn positie onaantastbaar. Wanneer de ‘corona-gok’ van deze Star Wars-liefhebber goed uitpakt en het Verenigd Koninkrijk zich weet te herpakken, komt een verhuizing naar 10 Downing Street dichterbij.
Beursgoeroe
0
quote:

JP Samosa schreef op 19 augustus 2020 20:33:

Die 84.000-144.00 is wel genoeg, lijkt me. Hoeft niet nog meer,toch?

Misschien is die 1300 netto?
Hoe moet je daar van leven als je huur,verzekeringen,ziektekosten etc.etc. Van moet betalen?

Gaat niet, en dan komen de subsidies in beeld, huursubsidie, kinderopvang,zorgtoeslag , gratis stroopwafels,dozen negerzoenen etc.

Oftewel, nog ns: de onderkant van de lonen moeten fors omhoog
Of hou je Liever het subsidiecircus in stand.?
het subsiecircus blijft in stand, aangezien de PVDA in alle haarvaten van de overheid en gemeentes zitten en bepalen, het uitdelen van gemeenschapsgeld ongebreideld ........... kom allemaal maar naar Nederland krijg je gratis geld, zonder tegenprestatie ........... de hele wereld lacht zich rot hoe het er hier aan toe gaat ........... maar pinokkio Rutte blijft beweren dat we een zeer welvarend land zijn ..............
ffff
0
Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen zwartbont en roodbonte koeien...... ( Samosa )

Geweldige humor hier zo regelmatig te lezen!

Rene,
Fantastische directeur had jij. En de rest? Zal hij dat ook naar Luxemburg gebracht hebben?
Mensen durven niets meer te vertellen. Er is zoveel taboe tegenwoordig. Beter maar zwijgen dan zomaar iets posten. De schrik zit er genoeg in tot grote tevredenheid van weer anderen. Pour vivre heureux il faut vivre caché. ( Om rustig te leven moet je verborgen leven )

Peter
[verwijderd]
0
Ab Gietelink: niet bepaald een complotdenkende anti-overheidsbeleid-schreeuwer. Beschaafd en redelijk. Je kunt van mening verschillen, maar tot voor enige tijd geleden was dat toegestaan.

Zie: www.youtube.com/watch?v=PgrWChCzV9I.

Wat de rechters doen is niet verrassend, maar het kán natuurlijk niet zo. Parafraserend: inbreuk op een grondrecht: moet kunnen, mits het maar een beetje is. Categorie: beetje zwanger. Nee! Het is het een of het is het ander. Principieel. Maar ook praktisch, ik gaf het al aan, is het probleem: nu een beetje, straks een beetje meer, en straks nog een beetje meer: glijdende schaal naar rechteloosheid. En dat voor een (mijns inziens) niet bestaand maatschappelijk probleem in dit geval.
rationeel
0
quote:

ffff schreef op 20 augustus 2020 13:30:

Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen zwartbont en roodbonte koeien...... ( Samosa )

Geweldige humor hier zo regelmatig te lezen!

Rene,
Fantastische directeur had jij. En de rest? Zal hij dat ook naar Luxemburg gebracht hebben?
Mensen durven niets meer te vertellen. Er is zoveel taboe tegenwoordig. Beter maar zwijgen dan zomaar iets posten. De schrik zit er genoeg in tot grote tevredenheid van weer anderen. Pour vivre heureux il faut vivre caché. ( Om rustig te leven moet je verborgen leven )

Peter
Geef je advies voor lafaards?
[verwijderd]
0
Werkloosheid Amsterdam stijgt met meer dan 50 procent
Amsterdammers en regiobewoners worden ongenadig hard getroffen door de coronacrisis. De stijging van de werkloosheid is in groot-Amsterdam veel forser dan in de rest van het land. De hardste klappen vallen in de branches waar juist de economie van de hoofdstad sterk in is.

Herman Stil20 augustus 2020, 8:17
www.parool.nl/amsterdam/werkloosheid-...
rationeel
0
quote:

Opus135 schreef op 20 augustus 2020 13:32:

Ab Gietelink: niet bepaald een complotdenkende anti-overheidsbeleid-schreeuwer. Beschaafd en redelijk. Je kunt van mening verschillen, maar tot voor enige tijd geleden was dat toegestaan.

Zie: www.youtube.com/watch?v=PgrWChCzV9I.

Wat de rechters doen is niet verrassend, maar het kán natuurlijk niet zo. Parafraserend: inbreuk op een grondrecht: moet kunnen, mits het maar een beetje is. Categorie: beetje zwanger. Nee! Het is het een of het is het ander. Principieel. Maar ook praktisch, ik gaf het al aan, is het probleem: nu een beetje, straks een beetje meer, en straks nog een beetje meer: glijdende schaal naar rechteloosheid. En dat voor een (mijns inziens) niet bestaand maatschappelijk probleem in dit geval.
Het is natuurlijk een principieel punt. Mag je de vrije burger dwingen zich te voorzien van wat dan ook.
De vergelijking dringt zich op, met het dragen van bedekkende kleding door vrouwen, in sommige landen, omdat het vrouwelijk lichaam door de man als te opwindend wordt ervaren.

Mannen zijn aan de macht dus die kunnen dat bepalen, en ze voeren dan een of andere tekst uit de Koran aan, waarom het moet.

Het punt is, het blijkbaar kunnen afdingen door een burgemeester, van van iets wat de burger beschouwt als zijn vrije keus, met argumenten die de rechter afdoende vindt. Een interpretatie van
een wet.

We hebben het dus de laatste tijd meer gezien, dat rechters zgn recht spreken, waarbij een politiek standpunt lijkt met de wettekst mee te spreken;)
JP Samosa
1
quote:

rationeel schreef op 20 augustus 2020 12:29:

Aanstaande zondag: 'Samen voor Vrijheid' op het Malieveld in Den Haag. Sta op en kom ook!

Op zondag 23 Augustus is er een manifestatie voor de vrijheid op het Malieveld in Den Haag, georganiseerd door staopvoorvrijheid.nl
Van 14.00 uur tot 16.00 uur is er een inspirerend programma. Kijk voor meer info op de website.
Kun je niet stoppen met t plaatsen van die hele lange teksten?
En met je zendingsdrang. Je lijkt wel een Jehova getuige....

Nee, ik ga niet.

Vrijheid staat voor mij op 1
( samen met gezondheid)
Plein777
1
quote:

rationeel schreef op 20 augustus 2020 12:29:

Aanstaande zondag: 'Samen voor Vrijheid' op het Malieveld in Den Haag. Sta op en kom ook!

Op zondag 23 Augustus is er een manifestatie voor de vrijheid op het Malieveld in Den Haag, georganiseerd door staopvoorvrijheid.nl
Van 14.00 uur tot 16.00 uur is er een inspirerend programma. Kijk voor meer info op de website.
Stelletje gestoorde ONRUSTSTOKERS en MAFKEZEN !!!!

Betogers vallen agenten aan bij Tweede Kamer: meerdere aanhoudingen
===========================================================
Door ONZE REDACTIE
Updated 1 min geleden
56 min geleden in BINNENLAND

DEN HAAG - De politie heeft donderdagmiddag de ingangen naar het gebouw van de Tweede Kamer afgesloten en het Binnenhof afgesloten wegens een demonstratie tegen de coronamaatregelen. Op beelden is te zien dat het tot confrontaties met enkele agenten komt. Ze werden omsingeld door tientallen woedende demonstranten. Het plein is inmiddels ontruimd.

Bij het Tweede Kamergebouw en het overdekte winkelcentrum De Passage kwam het tot opstootjes tussen agenten en demonstranten. ’Meerdere demonstranten’ zijn opgepakt, meldt de Haagse politie. „Onder andere omdat agenten werden belaagd.” Verschillende beelden op sociale media bevestigen dat.

Honderd tot tweehonderd mensen houden een protest op het Plein. De Mobiele Eenheid staat klaar om te verhinderen dat de betogers het winkelgebied bereiken. Aan de Lange Poten werd de situatie grimmig. De politie deelde hier en daar tikken uit met de wapenstok aan betogers die zich agressief opstelden en weigerden te vertrekken.

Aanleiding voor de betoging met rond de honderd deelnemers lijkt een bericht van de actiegroep Viruswaarheid aan haar aanhangers dat er donderdag zou worden gestemd over de corona-spoedwet. Die stemming staat overigens donderdag niet op de agenda. Viruswaarheid is de actiegroep van Willem Engel, die al zinspeelde op een ’volksopstand’ waar ’iedereen met z’n rieken het Tweede Kamergebouw bestormt’.
rationeel
0
quote:

Plein777 schreef op 20 augustus 2020 15:46:

[...]

Stelletje gestoorde ONRUSTSTOKERS en MAFKEZEN !!!!

Betogers vallen agenten aan bij Tweede Kamer: meerdere aanhoudingen
===========================================================
Door ONZE REDACTIE
Updated 1 min geleden
56 min geleden in BINNENLAND

DEN HAAG - De politie heeft donderdagmiddag de ingangen naar het gebouw van de Tweede Kamer afgesloten en het Binnenhof afgesloten wegens een demonstratie tegen de coronamaatregelen. Op beelden is te zien dat het tot confrontaties met enkele agenten komt. Ze werden omsingeld door tientallen woedende demonstranten. Het plein is inmiddels ontruimd.

Bij het Tweede Kamergebouw en het overdekte winkelcentrum De Passage kwam het tot opstootjes tussen agenten en demonstranten. ’Meerdere demonstranten’ zijn opgepakt, meldt de Haagse politie. „Onder andere omdat agenten werden belaagd.” Verschillende beelden op sociale media bevestigen dat.

Honderd tot tweehonderd mensen houden een protest op het Plein. De Mobiele Eenheid staat klaar om te verhinderen dat de betogers het winkelgebied bereiken. Aan de Lange Poten werd de situatie grimmig. De politie deelde hier en daar tikken uit met de wapenstok aan betogers die zich agressief opstelden en weigerden te vertrekken.

Aanleiding voor de betoging met rond de honderd deelnemers lijkt een bericht van de actiegroep Viruswaarheid aan haar aanhangers dat er donderdag zou worden gestemd over de corona-spoedwet. Die stemming staat overigens donderdag niet op de agenda. Viruswaarheid is de actiegroep van Willem Engel, die al zinspeelde op een ’volksopstand’ waar ’iedereen met z’n rieken het Tweede Kamergebouw bestormt’.
Als je een linkje plaatst, kunnen we ons een mening vormen.
rationeel
1
quote:

JP Samosa schreef op 20 augustus 2020 15:42:

[...]

Kun je niet stoppen met t plaatsen van die hele lange teksten?
En met je zendingsdrang. Je lijkt wel een Jehova getuige....

Nee, ik ga niet.

Vrijheid staat voor mij op 1
( samen met gezondheid)
Ben je ook nog bereid om je vrijheid te verdedigen. Of denk je dat het een vanzelfsprekendheid blijft, wat anderen voor jou bereikt hebben?
Amsgier
1
Ik ben niet bang voor mijn vrijheid, maar voor enge types die lange manifesten schrijven of posten....Brrrrrr
Zorgeloosch
0
Dit kabinet roept geweld op met dit idioten beleid...
In wuang is er tenminste wel groot masaal feest zonder muilkorf op
youtu.be/YtKe7CXauKg in wuang
53.714 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1510 1511 1512 1513 1514 1515 1516 1517 1518 1519 1520 ... 2682 2683 2684 2685 2686 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
865,36  +0,01  +0,00%  18:05
 Germany40^ 17.737,10 -0,19%
 BEL 20 3.826,58 +0,84%
 Europe50^ 4.915,89 +0,04%
 US30^ 38.013,46 +0,76%
 Nasd100^ 17.548,80 +0,25%
 US500^ 5.049,25 +0,59%
 Japan225^ 38.001,71 +0,68%
 Gold spot 2.381,21 +0,86%
 EUR/USD 1,0645 -0,24%
 WTI 82,14 -0,09%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

VIVORYON THER... +11,51%
JUST EAT TAKE... +5,71%
Air France-KLM +4,18%
FASTNED +3,00%
RANDSTAD NV +2,65%

Dalers

Pharming -9,63%
ASMI -6,10%
Avantium -6,01%
PostNL -5,84%
TomTom -3,31%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront