Galapagos « Terug naar discussie overzicht

Galapagos augustus 2020

9.775 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 ... 485 486 487 488 489 » | Laatste
Philippe61
0
quote:

BassieNL schreef op 21 augustus 2020 15:09:

[...]
5 weken voor het FDA besluit was er een wrap-up meeting (FDA met GLPG/GILD).
Daar moeten de alarmbellen zijn afgegaan.
Dat kan niet anders.... en dat verklaart de sfeer waar WIC32 over schreef.
Klopt helemaal. Dat had vd Stolpe kunnen melden maar dat doet hij niet, wat dit betreft heb ik moeite als mensen deze meneer als een soort godheid te zien hetgeen op dit forum plaatsvond. We zijn nu terug op aarde en Gala is aan zet om het vertrouwen terug te winnen.
Beurskingpin
0
quote:

silverwheaton schreef op 21 augustus 2020 10:29:

Ach, onderga deze pijn die strandt rond de zestig eurokes. Daarna fietsen we rustig hoger. Maar verwacht de komende zesendertig maanden geen koersen meer boven de honderd! De contanten worden sneller dan ooit verbrand. Blijf zitten LT-believers, we hebben nog steeds honderden procenten in 't spaarzakje in geen tijd. Geniet dus en heb geduld! Al moet je helemaal tureluur zijn om op dit moment in deze gokmachine geld te stoppen. Over een jaartje of twee confronteer ik jullie, net zoals bij al mijn vorige posities!
Yeaah mister big shot!
[verwijderd]
0
quote:

EFBO schreef op 21 augustus 2020 14:54:

[...]
Ik had eerlijk gehoopt dat Onno zich meer had laten zien en horen na de Negative uitspraak op welke manier dan ook
Ik ook, maar dit was volgens de directie totaal onverwacht. Geen plan B just in case ! Ja jammer dat ze zo zeker waren dat het goedgekeurd ging zijn. Mijn vraag is, is er sprake van misleidende communicatie geweest ?
Goede vraag,

dit zal tot op de bodem moeten worden uitgezocht, wij hebben recht om te weten of die afspraak over de Manta-perikelen met FDA wel zwart op wit te bevestigen is.

Hier zijn zoveel blunders begaan, dat je je bijna gaat afvragen of ze soms die afspraak met de schoonmaakster binnen het FDA hebben gemaakt.

Wat een geklungel allemaal zeg.
Philippe61
3
quote:

BLOO7 schreef op 21 augustus 2020 15:09:

[...]

Ik vind beleggen in Galapagos op dit ogenblik veel te riskant. Hun enige product dat marktkraam was, werd afgekeurd voor de Amerikaanse markt en je weet niet of het er ooit zal toegelaten worden.
De kans op een overname is er ook niet meer want ze kunnen 10 jaar verder bouwen aan een nieuw pilletje ( ze deden wel 20 jaar over hun eerste), daaro hoef je dus ook niet te speculeren.
En het management vind ik gezien de huidige omstandigheden volledig onbetrouwbaar.

Hi BLOO7 Ze zijn niet volledig onbetrouwbaar. De FDA is spijkerhard geweest en Gala dacht ermee weg te kunnen zodat ze zsm commercieel konden gaan gezien de concurrentievoorsprong. Het risicoprofiel is nu helaas enorm vergroot door deze giga tegenslag. Dat betekent niet dat ze kansloos zijn zoals je suggereert. Ik mis eigenlijk ook nuances in je berichten. Eerst was je euforisch zonder inhoud en nu emotioneel te negatief. Daar heeft niemand toch wat aan? Ik neem aan dat dit pure frustratie is; dat ben ik ook hoor! Ik baal hier giga van. velen met jouw en mij.
ldevo1
2
quote:

BLOO7 schreef op 21 augustus 2020 14:52:

[...]

De vraag is eerder hadden ze voordien al een strategisch plan ( en een plan B ),
of waren ze vooral geconcentreerd op het vullen van hun eigen zakken.
Ik ga er van uit dat ze een goed strategisch plan hadden daarom beleg ik in Gala. Bewijzen? Neen evenmin als jij geen bewijzen hebt van het tegendeel.
Plan B? Wellicht niet , maar bij een super gereglementeerde branche als geneesmiddelen lijk dit mij moeilijk.
Zakkenvullers? Marktwerking zeker. Iedereen wordt vergoed volgens zijn marktwaarde anders verlies je hem aan de concurrentie. Kijk naar tennissers, voetballers, welke maatschappelijke meerwaarde hebben die en toch zijn er die pakken meer verdienen dan het management van Gala.
Jou uitlating klasseer ik onder de goedkope verhalen als
- Alle Walen zijn luiaards
- Alle politiekers zijn zakkenvullers
- Alle vreemdelingen zijn profiteurs
- enz...

Beurskingpin
5
quote:

silverwheaton schreef op 21 augustus 2020 10:45:

Met pijn in 't hart -of nèt niet:)-heb ik de indruk dat vrijwel niemand alhier de feiten onder ogen durft/kan/wil zien. Ik verlaat dit draadje en over zes maandjes confronteer ik jullie met de realiteitww
Ok stoere jongen, doen! Nu wel wegblijven he??!
2610
1
Na 5 jaar als Lter , met een aankoop gemiddelde van 51 € , gooi ik de handdoek in de ring en ga alles verkopen en mijn winst nemen ! Ik heb het gehad met de bio aandelen en de FDA met hun spelletjes . Ik zou maar oppassen met de euforie van de ArgenX aandeelhouders ,dit bedrijf moet ook nog de FDA passeren !
Beurskingpin
0
quote:

Koekoe schreef op 21 augustus 2020 10:53:

[...]

Gedeeltelijk eens. Er is onderliggend natuurlijk niets veranderd aan het veiligheidsprofiel en de werking t.o.v. een week geleden.
Wat wel veranderd is a) datum goedkeuring (als die er uiteindelijk wel komt) b) daarmee de te verwachten veroveren marktpositie. c) de gekelderde aandeelprijs en het samenhangende vertrouwen van beleggers.

Dat samen maakt dat de verwachtte omzet/winst van Filgo voor RA in de US markt lager zal liggen.

Wat ik alleen nog zat te bedenken, misschien kunnen ze met de FDA praten over een herevaluatie op basis van de aangehaalde punten zodat er niet een geheel nieuwe aanvraag gedaan zou moeten komen. Dat zou qua tijd al een stuk schelen en het meeste werk van de beoordeling door de FDA is nu toch al gedaan.

Gaan ze niet doen omdat het net hun opzet was om de boel expres te vertragen voor hun vriendjes met de zakjes geld van abbvie, corrupt!!
BLOO7
0
quote:

Philippe61 schreef op 21 augustus 2020 15:22:

[...] Hi BLOO7 Ze zijn niet volledig onbetrouwbaar. De FDA is spijkerhard geweest en Gala dacht ermee weg te kunnen zodat ze zsm commercieel konden gaan gezien de concurrentievoorsprong. Het risicoprofiel is nu helaas enorm vergroot door deze giga tegenslag. Dat betekent niet dat ze kansloos zijn zoals je suggereert. Ik mis eigenlijk ook nuances in je berichten. Eerst was je euforisch zonder inhoud en nu emotioneel te negatief. Daar heeft niemand toch wat aan? Ik neem aan dat dit pure frustratie is; dat ben ik ook hoor! Ik baal hier giga van. velen met jouw en mij.
Ja ik vind ze onbetrouwbaar, ze wisten al langer dan een paar weken dat de toxiciteit van het 200 mg pilletje een moeilijk te nemen horde was. Maar, ze hebben dit nooit op deze of enige manier naar de kleine belegger gecommuniceerd.
[verwijderd]
2
quote:

BassieNL schreef op 21 augustus 2020 14:30:

Aandeelhouders van GILD zijn natuurlijk ook ontgoocheld.
Er wordt ruim 5 miljard in GLPG gestoken, maar hun verdienmodel gaat nog niet vliegen.
Ik ben benieuwd naar de reactie uit Amerika.
Gaan ze lijdzaam toekijken hoe de bodem van de kaspositie langzaam in zicht gaat komen?
Of gaan ze de partnerdeal openbreken en nieuwe eisen op tafel leggen?
Er wordt veel gespeculeerd en ik doe daar nu van harte aan mee.
De radiostilte op dit moment vanuit Galapagos die op dit moment gaande is, is neem ik aan om:

1). De vragen institutionele beleggers te beantwoorden in zover mogelijk is. En hun teleurstelling (om het zacht uit te drukken) te incasseren.
2). De organisatie operationeel gaande houden en het personeel gemotiveerd te houden.
3). Discussies / onderhandelingen met Gilead over de toekomst van, niet alleen Filgotinib, maar ook de bestaande partnerdeal.

Filgotinib US is zo goed als passé. UC ook zonder toelating 200mg. Bij Gilead zijn ze ook aan het rekenenen nu. Welke investeringen gaan we nog doen, wat is de ROI hiervan etc. Bovendien, Filgotinib komt naar de markt in EU en daar plukt vooral GLPG de vruchten van. 50/50 deal daar. Voor Gilead valt daar nog veel te halen door openbreken deal. Of en hoe dit juridisch kan en mogelijk zal zijn, geen idee. Uiteindelijk is het niet de hoogmoed van Onno die bepaalt wat er met Galapagos gebeurd, maar de investeerders. Grootste belanghebbende: Gilead -+26% of meer + van Herk bijna 10% + nog een fors aantal institutionelen met 3-5%. Dit is een cruciaal moment, hoe lang wil Onno nog mee? Hoe lang gaat Wigerinck nog mee? Voordelen overname Galapagos door Gilead zijn er voor alle partijen::

- Gilead krijgt (zeer) goedkoop Galapagos in handen met een mooie pijplijn waar ze al inkijk in hebben gehad. Met een medicijn dat inkomsten oplevert in de EU en Japan. Dit is zeker te verantwoorden tegenover hun aandeelhouders imo.

- Van Herk, institutionele beleggers, kleine beleggers, insiders strijken een mooie premie op bij (royale) overname en kunnen flink cashen. Ben je boven de €200 ingestapt? Forget it, dan ga je verliezen.

- Galapagos kan als research engine verder groeien binnen Gilead, en om de eer van Onno de behouden kan hij nog aanblijven tot de lancering van Filgotinib in EU & Japan. Het stokje wilde hij sowieso al overdragen.

Eind goed al goed. De lat lag heel hoog, verwachtingen waren heel hoog en zijn niet waargemaakt.

Overigens, WiC, met alle respect, maar nu gaat iedereen weer luisteren naar jouw verhalen? Hoe opvallend niet, dat status op NietmeerActief wordt gezet vlak voor hét belangrijke moment waar voorkennis hoogstwaarschijnlijk al uitgelekt was. Ik vermoed dat jij die voorkennis ook had en daarom geen risico wilde nemen voor jezelf.

Wat met Walid, die heeft het er lekker van genomen met z’n 28 miljoen. .

Zijn allemaal harde uitspraken die ik maak, maar dit is zo’n bizar verhaal hier. Ik blijf zitten met mijn positie en wacht af wat er achter de schermen gaat gebeuren. Ben heel benieuwd.

Beurskingpin
0
quote:

NickJacoVII schreef op 21 augustus 2020 10:55:

Opmerking UBS: ''Filgotinib zal nog door woelig water gaan indien het later vergund wordt dan het concurrerende middel Rinvoq van Abbvie', stipt analiste Laura Sutcliffe aan. Sutcliffe verlaagt het koersdoel van 200 naar 130 euro en hanteert een houdenadvies.'

Rinvoq van Abbvie is toch al vergund vorige zomer? Vanwaar deze opmerking????
Mja slaat werkelijk op niets, zeer goed op de hoogte blijkbaar die analisten..zucht..
targus
0
quote:

Bosebox schreef op 21 augustus 2020 15:31:

[...]

Er wordt veel gespeculeerd en ik doe daar nu van harte aan mee.
De radiostilte op dit moment vanuit Galapagos die op dit moment gaande is, is neem ik aan om:

1). De vragen institutionele beleggers te beantwoorden in zover mogelijk is. En hun teleurstelling (om het zacht uit te drukken) te incasseren.
2). De organisatie operationeel gaande houden en het personeel gemotiveerd te houden.
3). Discussies / onderhandelingen met Gilead over de toekomst van, niet alleen Filgotinib, maar ook de bestaande partnerdeal.

Filgotinib US is zo goed als passé. UC ook zonder toelating 200mg. Bij Gilead zijn ze ook aan het rekenenen nu. Welke investeringen gaan we nog doen, wat is de ROI hiervan etc. Bovendien, Filgotinib komt naar de markt in EU en daar plukt vooral GLPG de vruchten van. 50/50 deal daar. Voor Gilead valt daar nog veel te halen door openbreken deal. Of en hoe dit juridisch kan en mogelijk zal zijn, geen idee. Uiteindelijk is het niet de hoogmoed van Onno die bepaalt wat er met Galapagos gebeurd, maar de investeerders. Grootste belanghebbende: Gilead -+26% of meer + van Herk bijna 10% + nog een fors aantal institutionelen met 3-5%. Dit is een cruciaal moment, hoe lang wil Onno nog mee? Hoe lang gaat Wigerinck nog mee? Voordelen overname Galapagos door Gilead zijn er voor alle partijen::

- Gilead krijgt (zeer) goedkoop Galapagos in handen met een mooie pijplijn waar ze al inkijk in hebben gehad. Met een medicijn dat inkomsten oplevert in de EU en Japan. Dit is zeker te verantwoorden tegenover hun aandeelhouders imo.

- Van Herk, institutionele beleggers, kleine beleggers, insiders strijken een mooie premie op bij (royale) overname en kunnen flink cashen. Ben je boven de €200 ingestapt? Forget it, dan ga je verliezen.

- Galapagos kan als research engine verder groeien binnen Gilead, en om de eer van Onno de behouden kan hij nog aanblijven tot de lancering van Filgotinib in EU & Japan. Het stokje wilde hij sowieso al overdragen.

Eind goed al goed. De lat lag heel hoog, verwachtingen waren heel hoog en zijn niet waargemaakt.

Overigens, WiC, met alle respect, maar nu gaat iedereen weer luisteren naar jouw verhalen? Hoe opvallend niet, dat status op NietmeerActief wordt gezet vlak voor hét belangrijke moment waar voorkennis hoogstwaarschijnlijk al uitgelekt was. Ik vermoed dat jij die voorkennis ook had en daarom geen risico wilde nemen voor jezelf.

Wat met Walid, die heeft het er lekker van genomen met z’n 28 miljoen. .

Zijn allemaal harde uitspraken die ik maak, maar dit is zo’n bizar verhaal hier. Ik blijf zitten met mijn positie en wacht af wat er achter de schermen gaat gebeuren. Ben heel benieuwd.

Ben het volledig met je eens, volgens mij gaat Gilead een bod uitbrengen van mss rond de 200 euro en dat zal het zijn. Uiteindelijk hebben ze niets te verliezen en ik dacht dat ze maar 5% of 15% aandelen moeten nog moeten verwerven om een verplicht bod te moeten doen.
LVT1
2
Waarom vind ik mijn berichten niet meer terug in het overzicht???

Te kritisch??
ik heb ze toch een laatste maal opgezocht en plaats ze hier nog eens terug.
Het eerste bericht dateert van 13 juli 2020.
De laatste 2 van 19 augustus 2020

Dat heten ze gewoon de nagel op de kop slaan!!!

13 juli 2020 15:04
auteur info: LVT1
What’s happening?
Enkele feiten op een rijtje:

1. Zwak koersverloop van het aandeel, zeker tov de AEX.
De underperformance begint grote vormen aan te nemen.
Dit is een feit en geen luide kreet.
Daar komt nog bij dat we de volgende weken een zwak resultatenseizoen tegemoet kunnen gaan.
2. Twijfel over de op hand zijnde goedkeuring.
Ik weet het, geduld is een mooie deugd, maar nu beginnen er toch twijfels te ontstaan.
Dat er een BBW komt dat is een feit, maar of Filgo zulk een revolutionair beter product zal zijn, dat is stilaan de hamvraag aan het worden.
Zeker nu blijkt dat bij de EMA de volgende berichtgeving binnen kwam:
“We kunnen bevestigen dat filgotinib werd besproken op de CHMP-vergadering van mei 2020, maar een conclusie over het al dan niet aanbevelen van dit geneesmiddel voor een vergunning voor het in de handel brengen werd niet bereikt. We verwachten wel dat de beoordeling van filgotinib relatief snel zal worden afgerond, maar kunnen niet specifieker zijn, omdat dit afhangt van de discussies tussen de wetenschappelijke comités van het Geneesmiddelenbureau en het bedrijf.”

“Op 11, 12 of 13 mei jl. heeft de PRAC filgotinib op haar vergadering besproken”
Het minimale besluit dat je hieruit kan trekken is dat er geen meerderheid was om een positief advies tot toelating te geven en dat men verder met het bedrijf (GILD en GLPG) discussies gaat voeren.
Ik ben er 100% zeker van dat in deze discussies Walid betrokken was en nog steeds is. Hij is uiteindelijk CMO!!!

3.Historiek van de koers in tijd- en koersperspectief: Ik probeer te kijken hoe insiders kopen en verkopen en wanneer zij dat doen.
Op 28 mei verschijnt er een PB op de website van GLPG:
“Galapagos increases share capital through subscription right exercises”
De beslissing tot verkoop van bijna alle nieuwe aandelen werd door het voltallige directiecomité genomen. Uit de meldingen bij de FSMA op 3/6/2020 blijkt dat alle verkopende directieleden een prijs kregen van 200.09 euro.(uitgezonderd Hoekema)
Ik ben niet geïnteresseerd in de omvang van deze transacties, ik wil enkel het juiste verloop kennen.
Op 28/05/2020 was de high 189.15 en de low 179.50 en het slot 186.60.
Inschrijvingsrechten ontvangen maakt dat je juridisch eigenaar wordt na betaling op 28/05/2020 van het inschrijvingsrecht.
Je kunt dus moeilijk voor 28/05 verkopen en toch gebeurt het. Ik weet het , je gaat naar een groot beurshuis en die regelen dat voor u, common practice ……..
De verkoop is dus onmiskenbaar in de eerste 14 dagen van mei gebeurd (gebaseerd op de beurskoersen), anders konden ze nooit 200.09 euro gemiddeld vangen voor hun aandelen.
Tot daar geen enkel probleem voor mij.
De hamvraag is dan of zij iets wisten dat wij niet wisten?
En dan komen er wel een paar rare dingen tevoorschijn:
* Op 20 mei volgt er een persbericht dat ons niet omver heeft geblazen van vreugde!
* Nu blijkt ook dat men op de PRAC vergadering van 11-12-13 mei nog niet tot een besluit kon komen en dat de directie van GLPG hiervan op de hoogte zou kunnen zijn.( zou kunnen zijn = was)
Uit de chronologie kan ik besluiten dat men aandelen die juridisch pas eigendom worden op 28/05/2020 toch verkoopt in de periode die aan deze datum vooraf gaan.
Dat werpt een ander licht op deze “anticiperende verkoop”. Immers enkel de directieleden waren op de hoogte van de conclusies van PRAC en het PB van 20/05/2020. Hoewel Onno 20000 van zijn 40000 rechten omzette (tegen 14.19euro) en als aandelen aanhield, was het bij Walid anders.
Die verkocht alles en kreeg voorlopig het gelijk aan zijn kant.
Dit vertelt mij dat je altijd “insiders” au serieux moet nemen. Walid vertelt mij dat hij niet gelooft in substantieel hogere koersen op KT. Ik denk dat hij het beter weet dan wie dan ook hier op het forum. Zijn advies was heel duidelijk: Verkopen.
Ik hoor de mensen weer afkomen met: Die moet belastingen betalen enz….. Ik ga u voor zijn. Volgens de Belgische wetgeving betaal je geen belasting over de meerwaarde op aandelen. Ook niet op inschrijvingensrechten of de vroegere opties (als ze at the money uitgegeven worden).
Ik heb niet gezegd dat GLPG gaat imploderen. Persoonlijk heb ik nog meer aandelen dan Walid
LVT1
2
19 augustus 2020 04:38
auteur info
Dit stond in de sterren geschreven!!

Als "insiders" massaal verkopen (28 mei verkochten ze 350000 stuks),
Als Walid (CMO)140 000 aandelen verkoopt en er 0 behoudt,
dan moeten er toch wel wat alarmbellekes beginnen te rinkelen!
Dat staat haaks op "STAY with US".

Dat uitgerekend Onno op 11 mei al zijn aandelen ter beschikking stelt van zijn collegae directieleden om een "cash settlement" mogelijk te maken (zie melding FSMA) wekt bij nog meer vragen op.
Wat Onno feitelijk doet is zijn aandelen uitlenen, zodat ze voorafgaand aan de juridische verkrijgingsdatum (28/05) verkocht kunnen worden.
Waar heb ik dit nog gehoord?
Dit is gewoonweg "SHORTEN"!!
Een shorter leent aandelen om later deze aandelen terug te leveren. Dat is juist wat deze directie deed.
Alle mooie analyses ten spijt van alle gerespecteerde posters, vergeet nooit te kijken wat de directieleden met hun centjes doen.
Wie kon het beter weten dan Walid?(CMO)
Ook het feit dat Walid zijn variabel deel in de verloning (over 2019) niet volledig kreeg (niet de volle 75% van zijn fixed pay) was voor mij een indicatie dat hijbepaalde vooraf bepaalde targets NIET bereikte in 2019.
Zoek het maar eens op in het jaarverslag over 2019.
Maar ja, kritische analyses worden hier op dit forum niet geapprecieerd, tot de realiteit toeslaat.
Van een zeer ruime glpg-positie zit ik morgen nog long met 3 callekes, 90% verkocht.
STERKTE

19 augustus 2020 05:11
auteur info
Kleine aanvulling.
Een shorter leent aandelen om die dan te verkopen en hij moet deze aandelen later terug geven door ze terug te kopen of gewoon terug te geven (in geval van nieuwe uitgegeven aandelen).
Tussen 11 mei en 27 mei verkochten de directieleden 350000 aandelen.
Ze kregen hiervoor een gemiddelde prijs van 200.09 euro. De slotkoers op 27 mei bedroeg 178 euro.
Ferme dreun tussen 11 mei (koers 209 euro) en 27 mei (Koers 178 euro).
De verkoop van die 350000 aandelen en het PB van 20 mei zal hier zeker aan bijgedragen hebben.

Ondertussen weten we dat de verkoop vooraf gaand aan de verkrijging enkel mogelijk was doordat Onno zijn aandelen ter beschikking stelde aan zijn collegae directieleden om zo gezegd een "cashless exercise facility" te creeeren voor hemzelf en zijn collega's.
www.fsma.be/nl/van-de-stolpe-onno-53

transactiedatum 11/05/2020
meldingsdatum 20/05/2020

Het ging over een verkoop van 350000 aandelen!!! Niet niks.
Wat Onno eigenlijk doet is om het in gewone mensentaal te zeggen: "een shortersfaciliteit creëren voor hemzelf en zijn collegae"

Gezien de betrokkenheid van oa Van Herk ea zal de FSMA hierrond vroeg of laat wel een onderzoek instellen.

Ik heb geen positie meer in GLPG.
Voor diegenen die blijven zitten, weet dat de cash positie nooit de ondergrens van de koers zal zijn.
Ook bij WTI (olie) was o euro niet de bodem, maar -40 dollar. Waarmee ik wil zeggen, dat indien grotere partijen de deur kiezen, ALLES mogelijk is.
Diegenen die geloven dat Onno op 19/08 verrast was, hebben het recht op hun mening.
Als je echter ziet hoe er tegen de eigen onderneming geshort is geweest, dan is mijn vertrouwen compleet weg.
Tot slot ga ik nog even ingaan op de nieuwe wetgeving ivm "corporate governance"
De wetgeving is verplicht voor beursgenoteerde bedrijven.
www.corporategovernancecommittee.be/s...

Principe 7

7.11 Aandelenopties worden tijdens de eerstvolgende drie jaar na de toekenning ervan niet als verworven
beschouwd en mogen niet worden uitgeoefend. De vennootschap mag niet faciliteren dat er derivatencontracten worden afgesloten die verband houden met dergelijke aandelenopties, noch hieraan
verbonden risico’s afdekken, daar dit niet in lijn ligt met de doelstelling van dit incentivemechanisme.

7.9 De raad bepaalt een minimumdrempel van aandelen die aangehouden moet worden door de
leden van het uitvoerend management.


Dit heb ik wel voor jullie opgezocht!
In het jaarverslag 2019 vinden we op pagina 120:
"Minimum aandelenbezit
Vanaf boekjaar 2020 heeft de raad van bestuur een minimumdrempel vooropgesteld voor het aandelenbezit door
de CEO en de leden van het directiecomité. Voor de CEO is deze drempel het equivalent in Galapagos aandelen
van zijn vaste vergoeding voor één volledig jaar en voor de andere leden van het directiecomité het equivalent van
hun vaste vergoeding voor zes maanden.
De concrete drempel zal elk jaar herberekend worden. Om het equivalent
aantal aandelen voor een bepaald kalenderjaar vast te stellen, wordt gekeken naar de slotkoers van het Galapagos
aandeel op Euronext Amsterdam op de laatste handelsdag van het voorgaande kalenderjaar en naar de vaste
remuneratie betaald voor dat voorgaande kalenderjaar. De drempel moet binnen de vier jaar worden bereikt.
Deze deadline start vanaf de datum van goedkeuring van dit remuneratiebeleid voor de directiecomitéleden wiens
mandaat al loopt en vanaf de datum van benoeming voor de toekomstige nieuwe leden."

Dat wil zeggen dat Walid bv 50% van zijn vaste vergoeding = 50% van 400000 euro en dat is 200000 euro aandelen moet bezitten en dat hij daarvoor 4 jaar de tijd heeft om aan die verplichting te voldoen!!!!!!!!!!!!
Ik weet het : goedgekeurd in het verslag van de AV 2020
Oordeel zelf of dit in verhouding is tot de uitbetaling van die 20 miljoen euro?????

Alan Greenspan zei ooit : "IRRATIONAL EXUBERANCE"
Philippe61
0
quote:

BLOO7 schreef op 21 augustus 2020 15:30:

[...]

Ja ik vind ze onbetrouwbaar, ze wisten al langer dan een paar weken dat de toxiciteit van het 200 mg pilletje een moeilijk te nemen horde was. Maar, ze hebben dit nooit op deze of enige manier naar de kleine belegger gecommuniceerd.

ja, dat is helemaal juist maar zo werkt het nu eenmaal. Laten we het zo formuleren dat we vertrouwen hebben in het mgt op betere tijden maar dat ze volledig fout zitten door dit niet te communcieren. Dus laten we ophouden om Onno als die godheid af te schilderen, hij verschilt op dit punt niet als een andere CEO. Integriteit wordt niet aan gedaan in de bestuurskamers, ook niet bij GALA!
Daydreamke
0
quote:

Bosebox schreef op 21 augustus 2020 15:31:

[...]

....

Wat met Walid, die heeft het er lekker van genomen met z’n 28 miljoen. .
...
Wees nu eens eerlijk, kun je hem ongelijk geven?

Li()ik
1
Goedemiddag,

Ik probeer me al enkele weken door de stormvloed aan berichten te slaan om nuttige informatie over Galapagos te vinden en perspectieven van anderen te vinden. Enigszins lastig door alle trollen hier op het forum.

Kunnen jullie mij helpen met het aanvullen van mijn trollijstje om wat makkelijker de schifting te maken tussen lezen en niet lezen:
Ampligen
Bloo7
Paniekvogel
Moneymaker

Ik zie dit nog los van de mensen die boos zijn en een verklaring eisen van Galapagos en Gilead, dus graag alleen de trollen of mensen die short zitten en proberen te beinvloeden.

Daarnaast zie ik dat WIC32, Voda en Ayous een hoop respect krijgen van anderen. Zijn er nog meer posters waarvan de perspectieven de moeite waard zijn om te lezen?
targus
0
Volgens mij gaat Gilead een bod uitbrengen van mss rond de 200 euro en dat zal het zijn. Uiteindelijk hebben ze niets te verliezen en ik dacht dat ze maar 5% of 15% aandelen moeten nog moeten verwerven om een verplicht bod te moeten doen.
Philippe61
1
quote:

targus schreef op 21 augustus 2020 15:43:

[...]

Ben het volledig met je eens, volgens mij gaat Gilead een bod uitbrengen van mss rond de 200 euro en dat zal het zijn. Uiteindelijk hebben ze niets te verliezen en ik dacht dat ze maar 5% of 15% aandelen moeten nog moeten verwerven om een verplicht bod te moeten doen.

Bod kan pas komen als het geld op is, en dat duurt dus nog even. Ik zie het eerder komende tijd nog wat zakken. En later weer aantrekken.
9.775 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 ... 485 486 487 488 489 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 23 apr 2024 17:35
Koers 27,560
Verschil +0,220 (+0,80%)
Hoog 27,600
Laag 27,180
Volume 52.063
Volume gemiddeld 80.180
Volume gisteren 66.099

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront