Value8 « Terug naar discussie overzicht

Value8 2020: Peter Paul heeft nog steeds geld te veel

91 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 » | Laatste
twinkletown
1
.P. Visser iets groter in Value8
15-05-2020

Kapitaalbelang ruim 25 procent.

(ABM FN-Dow Jones)

J.P. Visser heeft een iets groter belang in Value8 gemeld. Dit bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 19 maart 2020.

Visser meldde een kapitaalbelang van 25,61 procent met een dito stemrecht. Dit belang wordt voor 8,87 procent rechtstreeks reëel gehouden en voor de rest middellijk reëel.

Op 23 januari dit jaar meldde Visser nog een kapitaalbelang van 24,88 procent met eenzelfde stemrecht.
maci
1
PERSBERICHT

Aan de financieel-economische redactie

Roermond/Bussum, 25 mei 2020


Continuïteit dienstverlening centraal

Kersten/Value8 in gesprek over doorstart HMC

Kersten Hulpmiddelen en haar aandeelhouder Value8 maken bekend in gesprek te zijn over de doorstart van HMC (Hulpmiddelencentrum), waarover op vrijdag 3 april 2020 het faillissement is uitgesproken. HMC is een belangrijke speler op het gebied van hulpmiddelen in het kader van de Wmo (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) en verrichte haar dienstverlening in 2019 voor ongeveer 130 Nederlandse gemeenten.

De combinatie Kersten/Value8 is met curatoren in gesprek met als doel om in de komende weken een doorstart van HMC te realiseren. De inspanningen van Kersten zullen op korte termijn gericht zijn op continuïteit van de dienstverlening van HMC. Kersten zal daarbij in gesprek zal gaan met gemeenten en andere stakeholders om de dienstverlening voor de langere termijn te waarborgen. Indien de doorstart daadwerkelijk wordt gerealiseerd, zal naar verwachting een belangrijk deel van de werkgelegenheid kunnen worden behouden.

Het realiseren en afronden van de doorstart is van diverse (deels externe) factoren afhankelijk. Tevens dient definitieve overeenstemming te worden bereikt over de contractuele vastlegging van de beoogde transactie. Er bestaat derhalve geen zekerheid dat de doorstart doorgang zal vinden.

Kersten financieel gezond
Kersten (opgericht in 1987) verstrekt en onderhoudt (medische) hulpmiddelen voor mensen met een beperking. Tot het assortiment van Kersten behoren onder meer rolstoelen, bedden, scootmobielen, revalidatiemiddelen en toepasselijke huisautomatisering. Kersten werkt met ongeveer 280 medewerkers vanuit vier vestigingen: Roermond, Almelo, Heteren en Nijkerk. Kersten is financieel zeer gezond. Over 2019 werd een omzetgroei gerealiseerd van 10 procent tot 34,8 miljoen euro en groeide het bedrijfsresultaat (EBITDA) met 11 procent tot 2,3 miljoen euro.

Ervaren speler in Wmo
Kersten is een ervaren speler in de hulpmiddelen, met een beperkt marktaandeel in de Wmo-markt. In februari 2020 is bij Kersten een nieuw managementteam aangetreden (Bas Alberts en Edgar Vos) met veel ervaring in de branche. Op basis van de bestaande pijlers van Kersten – de combinatie van uitstekende service en kleinschaligheid – willen zij Kersten tot verdere bloei brengen.

De beoogde doorstart van HMC past in die groeistrategie. Kersten wordt hierin ondersteund door Value8 NV, een beursgenoteerde, financieel sterke (solvabiliteit 95%), investeringsmaatschappij met gezondheidszorg als een van haar focussectoren.

Kersten en Value8 zullen zich de komende dagen vol inspannen om het doorstartproces succesvol af te ronden en zien uit naar een constructieve samenwerking met de gemeenten.

Kersten Hulpmiddelen
Value8 NV
voda
1
Value8 en Kersten in gesprek over doorstart HMC

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Value8 NV
4,30 -0,09 -2,05 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Kersten Hulpmiddelen en grootaandeelhouder Value8 zijn met curatoren in gesprek over de doorstart van Hulpmiddelencentrum (HMC), dat begin april dit jaar failliet werd verklaard. Dit maakte Value8 maandagochtend bekend.

HMC is volgens Value8 een belangrijke speler op het gebied van hulpmiddelen in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning en verrichtte haar dienstverlening in 2019 voor ongeveer 130 Nederlandse gemeenten.

Kersten en Value8 hopen in de komende weken een doorstart van HMC te realiseren.

Indien de doorstart daadwerkelijk wordt gerealiseerd, zal naar verwachting van Value8 een belangrijk deel van de werkgelegenheid kunnen worden behouden. Het investeringsvehikel waarschuwt dat er geen zekerheid bestaat dat de doorstart doorgang zal vinden.

Over 2019 werd door Kersten een omzetgroei gerealiseerd van 10 procent tot 34,8 miljoen euro en groeide het bedrijfsresultaat met 11 procent tot 2,3 miljoen euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
wiegveld
0
Dat wordt geld verbranden. HMC heeft nooit winst gemaakt door foute veel te goedkope aanbestedingen te winnen en slechte service. Kersten is ook geen hoogvlieger in de markt voor uitleen.
Ofwel PP heeft nog steeds geld te veel is een kop die de lading meer dan dekt
DeZwarteRidder
1
quote:

wiegveld schreef op 27 mei 2020 17:23:

Dat wordt geld verbranden. HMC heeft nooit winst gemaakt door foute veel te goedkope aanbestedingen te winnen en slechte service. Kersten is ook geen hoogvlieger in de markt voor uitleen.
Ofwel PP heeft nog steeds geld te veel is een kop die de lading meer dan dekt
PP gaat echt niet veel betalen voor HMC; het gaat hem vnl om het klantenbestand.
The Duck Master
0
Hebben er mensen al bericht gehad van V8 die hebben gemaild om digitaal aan de AVAs van donderdag deel te kunnen nemen?
voda
0
Value8 rondt overname zorghuizen af

Gepubliceerd op 4 juni 2020 09:00 | Views: 145

Value8 03 jun
4,76 0,00 (0,00%)

BUSSUM (AFN) - Investeerder Value8 heeft de overname van twee zorglocaties van BPG afgerond. Het betreft Zorghuis Tegelen en Zorghuis Tienray.

Financiële details werden niet verstrekt. Value8 liet eerder al weten dat het voor de deal PAVO Zorghuizen BV had opgericht. Die richt zich op de exploitatie van woon- en zorgresidenties.
voda
0
Jaarvergadering Value8 keurt alle agendapunten goed

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
IEX Group NV
3,30 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam
NedSense Enterprises NV
0,138 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam
Value8 NV
4,65 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) De aandeelhouders van Value8 hebben donderdag tijdens de jaarvergadering alle punten van de agenda goedgekeurd. Dit meldde de beursgenoteerde investeerder vrijdagochtend.

Op de agenda stond onder andere de stemming over het eerder gecommuniceerde dividendvoorstel van 0,15 euro in contanten per aandeel Value8 en een voorstel voor een contant dividend van 1,75 euro per preferent aandeel.

Ook werd er ingestemd met de aanpassing van de voorwaarden van de preferente aandelen. De belangrijkste aanpassingen zijn een aanpassing van het dividendpercentage naar 5 procent, een eenmalige uitkering aan de prefhouders van 2,10 euro per preferent aandeel en en een splitsing van de preferente aandelen in de verhouding 1 voor 4, waarbij een bestaand preferent aandeel zal worden omgezet in vier nieuwe preferente aandelen.

Nadere informatie over de splitsing en de dividenddata volgt binnen enkele dagen, aldus Value8.

Ook werd de voorgenomen kapitaalvermindering met terugbetaling in aandelen MKB Nedsense of IEX Group geaccordeerd.

De huidige bestuurders Gerben Hettinga en Peter Paul de Vries zijn herbenoemd voor een periode van vier jaar.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
1
Kersten biedt levenslijn voor Hulpmiddelencentrum

Gepubliceerd op 15 juni 2020 07:34 | Views: 403

Value8 12 jun
4,85 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - Het Hulpmiddelencentrum (HMC) gaat een doorstart maken onder HM Medical, een volle dochter van Kersten Group. Daarover hebben de curatoren overeenstemming bereikt met Kersten en diens beursgenoteerde aandeelhouder Value8.

In april werd HMC failliet verklaard. In mei werd al bekend dat Kersten en Value8 gesprekken voerden met de curatoren. Met de doorstart en overname wordt werkgelegenheid geboden aan ruim 150 medewerkers van HMC. Dat aantal zou nog hoger kunnen uitkomen. De dienstverlening van HMC wordt vanuit zes HMC-vestigingen voortgezet. Samen met de vijf bestaande vestigingen van Kersten ontstaat een landelijk dekkend netwerk van elf vestigingen met ruim vierhonderd medewerkers.

De deal wordt waarschijnlijk binnen een week afgerond. Bij de overname wordt Kersten ondersteund door Value8. Naast een substantiële investering van Value8 zal een deel van de financiering van de hulpmiddelen via een financiële partij worden geregeld.
DeZwarteRidder
0
Value8: positieve ontwikkelingen in eerste kwartaal

Gepubliceerd op 22 juni 2020 09:19 | Views: 1.456 | Onderwerpen: Peter Paul de Vries

Value8 13:10
4,74 +0,04 (+0,85%)

BUSSUM (AFN) - Value8 heeft bij de private ondernemingen waarin wordt geïnvesteerd, positieve ontwikkelingen waargenomen. Dat meldt de investeerder in een aandeelhoudersbrief. Bij de beursgenoteerde belangen werd een flink deel van het koersverlies uit het eerste kwartaal ingelopen.

Van de grote belangen die Value8 heeft in kleinere Nederlandse beursfondsen, noteert Neways nog circa 10 procent onder de aankoopkoers en staat het aandeel Ctac circa 20 procent in de plus. Value8 meldt daarbij dat het een belegger is voor de lange termijn. Op korte termijn is de onderneming niet enthousiast over de perspectieven van de aandelenmarkten.
voda
0
Wetswijziging moet accountants dwingen beursfondsen te controleren

Minister van Financiën Wopke Hoekstra bereidt een wetswijziging voor die accountants moet dwingen om de jaarrekeningen van bedrijven met een beursnotering te controleren. Accountants mogen hen nu weigeren als klant, en dat dreigt een aantal kleine beursfondsen in financiële problemen te brengen.

De minister wint momenteel advies in, onder meer juridisch. Hoekstra kan daarbij al een paar maanden rekenen op de hulp van twee speciaal aangestelde 'kwartiermakers'. Als de minister na de zomer met de Tweede Kamer over het thema heeft gesproken, starten de voorbereidingen voor een wetsvoorstel, meldt een woordvoerder van het ministerie van Financiën.

Kleine opsteker
Hoewel er volgens juristen waar het FD mee heeft gesproken veel 'haken en ogen' aan het voornemen kleven, is het een kleine opsteker voor bedrijven met een beursnotering. Uit een inventarisatie van het FD volgt dat nu zeker acht aan het Damrak genoteerde beursfondsen geen accountant hebben. Deze partijen zijn zogenaamde minifondsen; er wordt weinig in gehandeld en de gemiddelde marktkapitalisatie ligt ruim onder de €50 mln.

Hoofd noteringen van Euronext René van Vlerken omschrijft het accountantsprobleem als 'een bom onder de aantrekkelijkheid van de kapitaalmarkt'. Bestuurders van kleine fondsen spreken van terughoudendheid onder accountants om hen te bedienen. Angst dat kleinere partijen hun boekhoudzaken matig op orde zouden hebben, speelt daarbij een rol zeggen ze.

'Kennelijk is het een kosten-batenafweging waarbij de kosten en de risico's voor een aantal kantoren zwaarder wegen dan de opbrengsten', zegt Peter Paul de Vries van Value8, een fonds dat al twee jaar zonder accountant zit.

Straf van Euronext
Enkele beursfondsen die het nu zonder accountantsverklaring moeten stellen, zijn daarvoor door beursuitbater Euronext berispt. Bedrijven zoals ladderbouwer Alumexx en digitale kaartenmaker AND Publishers kregen een zogeheten 'noteringsmaatregel' opgelegd, en kunnen nu mogelijk moeilijker geld ophalen. Op rugdekking van toezichthouders hoeven ze niet te rekenen, die zeggen 'geen formele rol' te kunnen spelen in het probleem.

Een wetswijziging kan een eerste stap richting een oplossing zijn. Een belangrijke open vraag is wie de macht krijgt om accountants een cliënt toe te wijzen. De Autoriteit Financiële Markten, die nu toezicht op de grootste accountantskantoren houdt, zegt daarin geen rol te kunnen spelen, omdat dit 'qua scheiding der machten' onwenselijk zou zijn.

Op haar beurt hamert de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants - verantwoordelijk voor de rest - op een 'zeer doordachte uitwerking' voor de instelling van 'een robuust en onafhankelijk mechanisme'. De NBA vraagt zich ook af wat een aanwijzingsbevoegdheid betekent voor de aansprakelijkheid van een accountant, bijvoorbeeld bij een faillissement.

Rituele dans
Het gebeurt niet zelden dat curatoren van failliete bedrijven de accountant voor de rechter slepen. Bijvoorbeeld als er vermoedens zijn dat de jaarrekening onzorgvuldig is afgetekend, weet Steven Hijink, hoogleraar jaarrekeningenrecht en advocaat bij Stibbe. De kans op schadeclaims kan voor accountants een belangrijke reden zijn om een klant te weigeren. De aanwijzer, wie dat ook wordt, zou kunnen worden meegezogen in zulke procedures.

Voor beleggers is de aanwijzingsbevoegdheid overigens niet per se een oplossing, merkt Hijink op. Een accountant die zijn vingers niet aan een bedrijf wil branden, bijvoorbeeld omdat de boekhouding of interne controle niet op orde is, kan een zogeheten 'oordeelsonthouding' afgeven. Hijink vreest dat dit de wettelijke controle tot een 'rituele dans' reduceert.

Aanbevelingen CTA
Het ministerie van Financiën kan over de technische details van een wetswijziging geen mededelingen doen aangezien het 'nog wordt uitgewerkt'. De woordvoerder benadrukt dat minister Hoekstra 'geen onomkeerbare stappen' wil zetten, tot hij met de Kamer heeft gesproken over het onderwerp.

Invoering van een aanwijzingsbevoegdheid was een van de aanbevelingen van de Commissie Toekomst Accountancysector (CTA), die in een in januari gepubliceerd rapport de talrijke problemen in de sector analyseerde. Een van die problemen is een afname aan accountants die bevoegd zijn om organisaties van openbaar belang te controleren.

In Nederland zijn er zes kantoren over met een oob-vergunning. Anderhalf jaar geleden waren dat er nog negen. Een aantal kleinere organisaties leverde de licentie in vanwege de kostbare regel- en organisatiedruk die het met zich mee zou brengen. Gelijktijdig steeg de vraag naar de dienst. Door een sinds dit jaar van kracht geworden wet moeten meer instanties, zoals woningcorporaties en elektriciteitsnetbeheerders, aan strengere oob-accountantseisen voldoen.

fd.nl/beurs/1349863/wetswijziging-moe...

Zie ook:

www.iex.nl/Nieuws/ANP-080720-068/Wets...
voda
0
Lichte stijging intrinsieke waarde Value8

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Value8 NV
4,64 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Value8 heeft in de eerste zes maanden van dit jaar de intrinsieke waarde licht zien stijgen. Dit maakte het investeringsvehikel onder leiding van Peter Paul de Vries donderdagochtend bekend.

De intrinsieke waarde steeg van 7,00 naar 7,05 euro per aandeel. Value8 sprak van een "relatief goede" prestatie. De "meevallende ontwikkeling" in de eerste jaarhelft 2020 is volgens de investeerder met name te danken aan de sectorfocus op gezondheidszorg en technologie.

Value8 zag een goed herstel van de bedrijven in de portefeuille na de lockdown.

Value8 nam in het afgelopen halfjaar een belang van meer dan 5 procent in Neways en van meer dan 10 procent in Ctac. Verder werd er een doorstart gerealiseerd van het Hulpmiddelencentrum door Kersten. Ook werd er 5 procent in goud- en zilvermijnaandelen gestoken als ‘hedge’.

Het eigen vermogen van Value8 kwam uit op 68,6 miljoen euro tegen 71,3 miljoen eind 2019 en de solvabiliteit daalde tot 94,4 procent, van 94,9 procent eind 2019.

Het koersresultaat op beursgenoteerde belangen bedroeg 1,9 miljoen euro negatief, waarbij met name de koersdalingen van Neways en IEX Group een “substantiële” impact hadden.

Het nettoresultaat was fractioneel positief.

Value8 zegt positief gestemd te zijn over van de ontwikkeling van de private bedrijven in portefeuille. "Value8 is evenwel voorzichtig ten aanzien van het beursklimaat omdat het koersherstel van de beurskoersen wereldwijd vooral gedreven lijkt door liquiditeit en minder door fundamentele ontwikkelingen", aldus het investeringsvehikel.

Tegen die achtergrond doet Value8 geen concrete uitspraken over de verwachtingen voor het gehele kalenderjaar 2020.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
wiegveld
0
Ik lees niets over belang van Value8 in TABS Holland in het halfjaarverslag, terwijl PPdV wel bij de jaarvergadering de meeste vragen heeft gesteld. Vreemd. Ook heeft V8 aandelen Concordia Meppel gekocht.
2 houthandels dus.

Ronald Engels
0
[quote alias=wiegveld id=12712896 date=202009062052]
Ik lees niets over belang van Value8 in TABS Holland in het halfjaarverslag, terwijl PPdV wel bij de jaarvergadering de meeste vragen heeft gesteld. Vreemd. Ook heeft V8 aandelen Concordia Meppel gekocht.
2 houthandels dus.

========================

Heb je één link of iets dergelijks, hout is als ik goed ben geinformeerd verdubbeld in prijs, dus 2 houthandels en Accyss b.v. ????

Heb veel Accyss aandelen in de portefeuille en ook veel Value 8, op winst tot nu toe, geduld is één mooie zaak!

M.v.g.
voda
0
Value8 geeft meer details over kapitaaluitkering

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Value8 NV
5,16 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Value8 is van plan 0,1 aandeel IEX Group en 1,25 aandeel MKB Nedsense uit te keren aan aandeelhouders voor elk aandeel Value8 dat zij bezitten. Dit maakte het investeringsvehikel maandagavond bekend.

Een houder van 80 aandelen Value8 ontvangt dan 8 aandelen IEX Group en 100 aandelen MKB Nedsense. De verwachting is dat deze uitkering in de komende maand zal kunnen worden geëffectueerd. Meer informatie over de exacte uitkeringsdata zal het investeringsvehikel later bekendmaken.

Value8 houdt volgens het register van de Autoriteit Financiële Markten AFM een kapitaalbelang van 56,32 procent in IEX en 93,81 procent in MKB Nedsense.

Een uitkering zal dan ook de verhandelbaarheid van aandelen IEX en MKB Nedsense verhogen, verklaarde Value8.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
DeZwarteRidder
0
Accountants willen wel, maar hebben geen ruimte meer voor Value8
Datum
07 januari 2020

De zoektocht van Value8 naar een nieuwe accountant duurt al bijna een jaar. Accountantskantoren willen de investeringsmaatschappij best als controlecliënt, maar ze hebben domweg een capaciteitsprobleem, stelde bestuursvoorzitter Peter Paul de Vries op de buitengewone aandeelhoudersvergadering (bava) van Value8.

De Vries wees als oorzaak van die nog altijd durende zoektocht naar capaciteitsproblemen bij de grote kantoren. “De controleteams worden aan het begin van het jaar samengesteld. Om daar gaandeweg het jaar nog tussen te komen, is heel moeilijk”, aldus de bestuursvoorzitter en grootaandeelhouder. “Zeker als je geen Unilever of Shell bent”.

Dat microcap DGB Group onlangs in EY wel een nieuwe accountant wist te vinden, deed hij af als “geluk”.

De investeringsmaatschappij zit al sinds mei vorig jaar zonder boekencontroleur. Na de jaarrekeningcontrole 2018 werd afscheid genomen van Accon avm, het kantoor dat twee boekjaren de controle op zich had genomen. Accon leverde onverwacht begin dit jaar zijn vergunning in om beursfondsen en andere organisaties van openbaar belang (oob) te mogen controleren. De regeldruk en de eisen die onder andere de Autoriteit Financiële Markten (AFM) oplegt waren volgens het kantoor de reden.

Twee gegadigden
Value8 spreekt op dit moment volgens De Vries nog met twee gegadigden. Hij zei “het volste vertrouwen” te hebben dat het in deze eerste jaarhelft wel gaat lukken om een accountantsorganisatie te presenteren.

Er is door Value8 inmiddels een rondgang gemaakt langs de vijf grote kantoren die een optie kunnen zijn. Die reageerden allemaal “positief”, maar geen van hen had capaciteit om Value8 als controlecliënt klant te accepteren, aldus De Vries. Signalen dat wellicht de reputatie of interne governance van Value8 een rol zou spelen, had hij niet gekregen.

Behalve de traditionele grote vier kantoren behoort waarschijnlijk ook BDO tot die selecte groep waarmee is gepraat. Mazars valt op voorhand al af. Na een stroef verlopen laatste controlejaar 2016 gingen partijen uit elkaar omdat Mazars de maximale wettelijke termijn had gefungeerd als accountant. Baker Tilly en Grant Thornton kozen er net als Accon vorig jaar voor niet langer oob-instellingen te controleren.

De lange zoektocht bevreemdt hoe dan ook wel. In de jaarlijkse aandeelhouders van mei zei de inmiddels vertrokken commissaris Abel Slippens vertrouwen te hebben in de zoektocht naar een nieuwe accountant. De zogeheten tenderprocedure was op dat moment al in volle gang. In november vorig jaar dacht Value8 vervolgens nog dat jaar een accountant te kunnen aanstellen.

Strafbankje
Beursgenoteerde ondernemingen moeten voor 1 mei een jaarrekening met accountantsverklaring publiceren over het voorgaande boekjaar. Lukt dat niet, dan verbant beursuitbater Euronext een bedrijf naar het strafbankje.

Dat overkwam Value8 al eens in 2017. Toen tekende de toenmalige accountant Mazars pas eind november 2017 de jaarrekening over 2016 af, ruim een half jaar te laat. Vorig jaar overkwam bijvoorbeeld Oranjewoud en stamcelbank Esperite hetzelfde.

Om niet te hoeven vrezen voor zo’n sanctie, koos Value8 voor een onorthodoxe maatregel. Door een aanpassing van de statuten telt het boekjaar 2019 van de investeringsmaatschappij namelijk 730 dagen en eindigt pas op 31 december 2020. Het haalt de druk er enigszins af om snel een nieuwe accountant te strikken die dan binnen enkele maanden de jaarrekening moet aftekenen. Enige spoed was geboden. Het oude boekjaar zou immers op 31 december 2019 eindigen. De aandeelhoudersvergadering moest daarom nog snel tussen Kerst en de jaarwisseling plaatsvinden.

Ook mediabedrijf IEX en MKB Nedsense, ondernemingen waarin Value8 een meerderheid heeft en vertegenwoordigers heeft afgevaardigd voor sleutelposities, gingen op diezelfde dag over tot eenzelfde statutenwijziging.

Aandeelhouders zullen geen nadeel ondervinden van het verlengde boekjaar, zo meldde De Vries. Er zal halverwege het jaar een informatiedocument komen waarin de gang van zaken wordt gepresenteerd, gevolgd door een informele aandeelhoudersbijeenkomst.
91 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 17 apr 2024 16:33
Koers 5,700
Verschil -0,050 (-0,87%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 0
Volume gemiddeld 3.253
Volume gisteren 2.995

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront