Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Wall Street met winsten het weekend in

Lees over dit aandeel ook

  1. mei '21 Beursblik: april lastig vatbare maand voor beleggers 2
  2. mrt '21 Techbedrijven als Apple en Tesla fors onderuit op Wall Street 2

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

11 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 29 augustus 2020 07:50
    Wat een hosanna, elke dag zie je groen in de dow.

    waanzin ten top, beurs zonder correcties en 1 lijns streep up.

    op wat voor basis is het baseerde stijging steeds.
    Neffer gezien dit maillifiede gedrag van FED steun, gratis geld markt voor bankiers.
    AFSCHAFFEN dit oneerlijk systeem.

    Was het niet zo steeds: sell in mei en back in september.
    Fabel is al paar jaar niets meer.
    Bij mens op zondag hadden ze het over ik zie daling in grafiek en berekeningen van wiskunde zeggen crash in juni, maar niets hoor.
  2. forum rang 6 Jestbread 29 augustus 2020 08:59
    quote:

    pffffff schreef op 29 augustus 2020 01:34:

    [...] wie weet , vraag me wel af of je div. aandelen hebt ? en naar de dollar kijkt ? zo slecht doet de aex het ook weer niet !
    De dollar beweegt al een paar weken tussen 1.17 en 1.19, maar het verschil tussen de AEX en USA loopt alleen maar verder op. Europa beweegt zijwaarts en US gaat alleen maar up. Zo makkelijk om steeds die EUR/USD te noemen terwijl een stijgende dollar nul invloed heeft op Europa is gebleken.
  3. forum rang 8 Lepre Chaun 29 augustus 2020 10:24
    quote:

    pffffff schreef op 29 augustus 2020 01:34:

    [...] wie weet , vraag me wel af of je div. aandelen hebt ? en naar de dollar kijkt ? zo slecht doet de aex het ook weer niet !
    Ja en we gaan al maanden zijwaarts i.p.v. USA omhoog te volgen , naar beneden uiteraard wel dubbelhard mee .
  4. forum rang 7 jan de vakman 29 augustus 2020 11:55
    De aex ging 1% omhoog,in amerika de tech meer dan het 3 dubbele,daar verschijnen steeds waanzinneger koers/winst verhoudingen op de borden,dit lijkt op een enorme klap naar beneden uit te gaan lopen,want vroeg of laat keren aandelenkoersen toch terug naar hun echte waarde,bij ons gaat het gewoon een stuk minder omdat die FANGMAN aandelen ontbreken,nu ja;alfen begint het amerikaanse spelletje mee te doen,zo lijkt het althans wel!
    Zelf had ik ook nog een vleugje Pence in mijn portfolio,ik schreef +1,7% en dat kwam door mijn oude liefde;Briljant Exxelent Suprieur Idee,die pluste toch nog +3,51%,dat vriendje die naar de aex is gepromoveert,voelt zich daar schijnbaar helemaal niet thuis,hij is gewoon niet meer vooruit te branden!!
    Ook klein duimpie;pharming doen geen enkele 7 mijls stap meer,hij struikelt elke keer over zijn eigen voeten,zou galapagos hem mee naar beneden slepen?terwijl juist ruconest bijna geen bijwerkingen heeft,dat kan je van het gala primeur zeker niet zeggen!
    De telegraaf kondigde vanmorgen de komst van een boek aan,die het witte huis op zijn grondvesten zal doen schudden,de topadviseuze van de first lady gaat een boekje open doen over het trumpgezin en imperium,het word 1 brok list,bedrog en liegenverhaal,voeg daarbij dat 1 van de evangelische topadviseurs van de first man,van de week ook van het podium is afgevallen,dan proef je zo ongeveer wat daar gaande is aan de overkant,zou trumpie nu de aangewezen persoon zijn om die valse,wrede chineesjes over hun gedrag terecht te wijzen,volgens mij verwijt de pot dan de ketel dat hij zwart ziet,terwijl hij zelf pik donker zwart is!!
    Vandaag de laatste santees rooien.dat zijn overheerlijke gezonde piepers,zij leveren diverse Bvitaminen,broodnodig,want onze jongste dochter heeft bij haar werk corona opgelopen!
    Morgen mogen we weer,mijn hart verlangt naar de heerlijke eeuwig schatrijkmakende WOORDbediening,die omlijsten met die aloude prachtige psalmen,is 1 van mijn lievelinghobbys!!
    Maandag hoop ik dat dat manke Altoos Snelle Maxje Idool ook het gaspedaal weer eens onwijs diep in gaat drukken,net als de echte Max!
    De bnr man denkt dat de amerikanen toch weer op trumpio gaan stemmen omdat zijn beleid de meeste knaken op gaat leveren,ik denk dat hij gelijk krijgt!!,dat is in ieder geval gunstig voor mijn meest bevriende land van de SJALOOM!!!
  5. forum rang 8 Lepre Chaun 29 augustus 2020 19:59
    S&P 500 nadert beste augustus in 34 jaar, Dow Jones in het groen voor 2020

    De S&P 500, de belangrijkste Amerikaanse beursindex waar onder andere Apple, Amazon en Microsoft aan genoteerd staan, stevent af op de beste augustus-maand in 34 jaar. De toonaangevende index staat nu op een plus van 6,8 procent in augustus. Als de index maandag niet daalt, is deze maand de beste sinds de stijging van 7,1 procent in 1986.

    De opmars van de S&P 500 begon halverwege maart nadat de coronacrisis ruim een derde van de waarde van de aandelenindex had weggevaagd. Sindsdien is het lijntje vrijwel alleen nog maar omhoog gegaan en staat de S&P 500-index sinds medio augustus zelfs op een recordhoogte.

    De groei van de toonaangevende aandelenindex wordt al maanden met name gestuwd door optimisme over een vaccin tegen het coronavirus en de stimuleringsmaatregelen van centrale banken en overheden. Vooral techbedrijven als Amazon, Apple, Google en Microsoft presteren goed op de beurzen. Van de dieprode cijfers die nationale overheden schrijven, hebben de aandelenbeurzen in de Verenigde Staten weinig last.

    Naast de hoge uitslagen van de S&P 500, gaat het de bekende Dow Jones-index ook voor de wind. Vrijdag sloot de index 0,6 procent hoger, waarmee de Dow Jones inmiddels in het groen staat voor 2020. Techindex Nasdaq bereikte in juni al een recordhoogte.
  6. boomer92 30 augustus 2020 01:37
    quote:

    Jestbread schreef op 29 augustus 2020 08:59:

    [...]De dollar beweegt al een paar weken tussen 1.17 en 1.19, maar het verschil tussen de AEX en USA loopt alleen maar verder op. Europa beweegt zijwaarts en US gaat alleen maar up. Zo makkelijk om steeds die EUR/USD te noemen terwijl een stijgende dollar nul invloed heeft op Europa is gebleken.
    heb het toch ook over het div. wat hier van de koers af gaat ! flow traders 4 euro div . niet zo raar dat de koers ff daalt dan ! ok is geen aex fonds maar geld voor alle !!!
11 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

NY-DJ-Industrial Avg

0,00 nov '18
0,00 0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links