Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

42% verwacht grote opluchtingsrally bij vaccin

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 19 apr IEX BeleggersPodcast: Waarom JET-topman Jitse Groen beleggers niet overtuigt 1
  2. 18 apr Morgen in de IEX BeleggersPodcast: JET, ASML, de Halculator en nog veel meer 1
  3. 16 apr Just Eat Takeaway trekt stekker uit Nieuw-Zeeland 4

Reacties

25 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. antonvb 1 september 2020 15:06
    Er bestaat geen effectief vaccin tegen een RNA-virus. En die hebben we voor het Chinese virus ook niet nodig. Een cocktailtje van HCQ en Zink in de eerstelijnszorg is zeer effectief. Ik zou pas opgelucht zijn als de overheid een stap terug doet. Als je ziek bent blijf je thuis en andere maatregelen zijn niet nodig. Je kunt het virus immers niet overdragen indien je zelf geen symptomen vertoont.
  2. [verwijderd] 1 september 2020 15:47
    Alle afgetrapte aandelen zouden dan flink moeten herstellen en de opgeblazen pro corona aandelen zouden dan tegelijkertijd zelfs moeten dalen maar per saldo zou het dan wel zo kunnen zijn dat de beurs stijgt.

    Er staat natuurlijk alles bij elkaar al 550 terwijl we in een enorme krimp periode zitten die veel schade veroorzaakt dus of per saldo een vaccin ook de aex zou moeten doen stijgen...., ik denk het niet omdat al het opgeblazen pro corona spul niet zo snel zal dalen zodra er een vaccin is terwijl dan aandelen als kon olie, financials en vastgoed en overige normale economie flink kunnen stijgen.

    Maar daar is het nog op wachten en ondertussen gaat het K herstel op de aandelenmarkten maar ook onder de mensen gewoon door.

    Per saldo het de massa de pijn en de elite het voordeel, goh, het zal een keer niet, ze zouden het zelf bedacht kunnen hebben en misschien is dit ook wel zo want we zullen er nooit achter komen wat er is gebeurt in Wuhan en hoe het is ontstaan.
  3. maanlandschap 1 september 2020 16:21
    Bij mijn weten zijn de beurzen al enkele keren procenten gestegen omdat er een vaccin werd aangekondigd. Hoe ver kan men dit riedeltje blijven herhalen. Tot de beurzen helemaal los van de realiteit staan? Het jaar 2000 allover? Men lijkt de stijgingen van het vorige jaar al vergeten en het feit dat in februari 2020 in het Westen alles al was geprijsd for perfection. En toen was er nog geen Corona hier.
  4. opoopo 1 september 2020 16:55
    quote:

    Businessmen schreef op 1 september 2020 15:03:

    Hoe kan de olie prijs stabiel zijn en shell ipv hersteld is en juist nog meer gedaald?
    Heeft vast te maken met de kosten die Shell moet maken om op te pompen, de reserves en verwachtingen. Als de olieprijs lang laag blijft en de vraag steeds minder dan verdient Shell niks. Shell lijkt dat zelf ook te denken, Je trekt als aristocraat niet voor niks het dividend omlaag, denk ik dan.
  5. [verwijderd] 1 september 2020 22:28
    Ik denk dat vooral shorts zich zullen terugtrekken bij zulk nieuws (in 2021 naar mijn verwachting). Of dat voldoende is om verkopers te overstijgen vermoed ik wel, maar gaan we dan wel zien. Vooral Shell zal de AEX omhoog moeten trekken na al die berendruk de laatste 3 maanden.
  6. twintrader 1 september 2020 23:10
    ingeprijst... zonder twijfel.

    Vanmiddag was er al een kans op een grote daling,.. Zoveel beleggers stonden klaar om te gaan verkopen, dat de platformen van RobinHood en DeGiro allebei crashten.

    Er zit iets in het vat.... i

    Bepaalde hoge koersen zijn ook niet te handhaven. Multiples van boven de 1000x zijn niet ongewoon meer...
  7. AsmiJeNou 7 september 2020 17:41
    Amen!

    Een vaccin voor dit virus werkt overigens wel. Het muteert alleen in de buitenste ring. Het vaccin roept een sterkere immuun respons op bij de volgende besmetting. Dat maakt het ziekte verloop wss milder en geld ook voor toekomstige cironavirussen en mutaties. Voor ouderen en zwakken kan dit veel ziekenhuisopnames en leed (het is geen prettige dood) schelen.

    Vanaf 2021 gaan we langzaam terug naar de pre-corona tijdperk. Ik verwacht wel dat het even tijd nodig heeft en dat er met name in horeca, toerisme en evenementen een zware periode komt.
  8. Miskoop 14 september 2020 09:40
    vakliteratuur genoegcdat HCQ efectief werkt, er is geen noodzaak voor een vaccin meer.
    Analysis of 101 global studies c19study.com/ via @CovidAnalysis

    Het virus is gemuteerd tot een milde verkoudheid.
    Het is al maanden niet meer dodelijk.

    Moderna loses challenge to Arbutus patent on vaccine technology
    www.reuters.com/article/us-moderna-pa...
  9. Miskoop 14 september 2020 10:33
    Moderna
    Moderna is NOT liscensed to use this “core” technology. However it is likely the individuals involved had inside information that would put them in line for HUGE amounts of Federal funding because otherwise you would not have this very odd amendment to a rejected patent.
    twitter.com/betsy1954/status/13031364...
25 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links