Gaussin « Terug naar discussie overzicht

Gaussin 2020

1.801 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... 87 88 89 90 91 » | Laatste
kneut
0
Mijn vermoeden is dat ze de prijs weer opdrijven naar 3,80 en dan weer verkopen ..pakken ze weer de winst
[verwijderd]
0
Marketcap 250 milj. bij entry Hyperloop. Ik vond het bijzonder merkwaardig dat dit in het PB stond want is totaal afwijkend van de gepresenteerde cijfers. Als ik het goed heb uit mijn hoofd ongeveer 21 milj. aandelen, zou dus iets meer dan €9 per aandeel zijn. Toch komen we niet boven de 3 uit, wordt al weken gedrukt. Ikzelf wijt dat aan voorzichtigheid i.v.m. de RS van 1 op 15 die nog steeds boven dit aandeel in de lucht hangt en waar de aandeelhouders in de laatste AV mee hebben ingestemd.
Blijft vaag of Gaussin deze 2e RS door laat gaan en zo ja, wanneer dat gebeurt (=geen datum gegeven). Iemand een idee over dit alles?
Mos1955
0
Lekker rustig hier, heel anders dan Pharming :-)

Iedereen in afwachting op de volgende beurssprong richting €4.
[verwijderd]
0
quote:

Mos1955 schreef op 31 augustus 2020 16:54:

Lekker rustig hier, heel anders dan Pharming :-)

Iedereen in afwachting op de volgende beurssprong richting €4.
Ha Mos, dat is zeker waar! Maar of je van dat forum nou zo blij wordt....
Mos1955
0
Klopt dat je daar niet altijd blij wordt, als je ziet hoe sommigen zonder respect reageren op berichten die hen niet aanstaan.
symbol
0
Och , er is zoveel geschreven , en met de opeenstapelingen van de teleurstellingen, moet je af en toe een pauze inlassen tot er weer wat beweging komt.
Momenteel is het maar pover en laat ik het voorbijgaan tot ......
kneut
0
Meestal stilte voor de storm,er gebeurd een hoop achter de schermen waar wij geen notie van hebben,mooiste zou zijn benadering van een bedrijf voor overname. ? wat gaussin toch niet doet..maar dat zou wel flinke boost geven
symbol
0
Gaussin breidt zijn samenwerking met Bolloré uit met een wereldwijd distributiecontract voor elektrische Bluebus buiten Frankrijk
BOURSORAMA CP • 01/09/2020 om 17:45 uur
Een CO2-vrij voertuig aangepast aan de opkomst van slimme steden

GAUSSIN Manugistique (EURONEXT GROWTH FR0010342329) kondigt de ondertekening aan van een exclusieve distributieovereenkomst voor de 6 meter elektrische Bluebus van BLUEBUS, een dochteronderneming van de BOLLORE Group, door GAUSSIN in het Midden-Oosten (Qatar, Turkije, Verenigde Arabische Emiraten, Oman, Koeweit, Bahrein) en Israël) en een niet-exclusieve distributieovereenkomst in de rest van de wereld, met uitzondering van Frankrijk.

De 6 meter lange Bluebus, vlaggenschip van het BLUEBUS-assortiment

Het vlaggenschip van het BLUEBUS-assortiment, de 6 meter lange Bluebus, is een oplossing voor personenvervoer gericht op veiligheid, prestaties en respect voor het milieu. Het wordt sinds 2012 op de markt gebracht en wordt momenteel geëxploiteerd in meer dan 60 agglomeraties verspreid over 8 landen. Met een capaciteit van 23 personen heeft de BB6M 90 kW / u aan accu's en kan hij tot 50 km / u rijden.
[verwijderd]
0
Mooi nieuws toch? ondertussen lijkt mij dat Gaussin een prachtig bedrijf is om overgenomen te worden.
Theo3
0
[verwijderd]
0
quote:

Theo3 schreef op 1 september 2020 20:56:

Dat moet toch morgen een reden zijn voor te stijgen of niet dan???
Vorige 10 keer goed nieuws toch ook niet.
[verwijderd]
0
10% erbij en de dag is nog niet om. Schitterend aandeel voor wie tijd heeft en niet al te veel haast.
[verwijderd]
0
Weet al iemand hier wanneer en of die 1 op 15 verdeling RS wordt toegepast? Had de vraag al eerder gesteld, ben dus nog steeds nieuwsgierig naar het antwoord.
symbol
0
GAUSSIN benoemt Gary Patterson tot Vice-President, verantwoordelijk voor Customer Relations and Operations
BOURSORAMA CP • 02/09/2020 om 17:45 uur
GAUSSIN (EURONEXT GROWTH: ALGAU - FR0013495298), een innovatieve speler op het gebied van transport en logistiek, kondigt de benoeming aan van Gary Patterson als Vice-President belast met Customer Relations and Operations. Zijn missie zal zijn om de klantervaring te optimaliseren door middel van diensten, implementatie of zelfs ondersteuning.

Gary, 58, afgestudeerd aan de Universiteit van Boston, heeft meer dan 25 jaar ervaring in B2B-informatietechnologie. Als expert in verandermanagement weet hij op basis van het gebruik van data een beroep te doen op innovatieve oplossingen.

Voordat hij bij GAUSSIN kwam, bekleedde Gary voorheen de functie van Director of Operations bij Bestmile, een Zwitserse leverancier van een wagenparkbeheerplatform voor mobiliteitsspelers met als doel wagenparken, al dan niet autonoom, in te zetten, te beheren en te optimaliseren. In deze rol was Gary verantwoordelijk voor strategische partnerschappen en klantactiviteiten, inclusief implementatie- en ondersteuningsactiviteiten. Voordat hij bij Bestmile kwam, bekleedde Gary de functie van Vice President of Technology bij Dell Technologies, waar hij de infrastructuur voor cloudbeheer en de levering van software beheerde.
[verwijderd]
0

About Gary:

Entrepreneurial, customer-focused and results-oriented information technology leader. Extensive track record of demonstrated success as a trusted advisor, and leading enterprise customers through strategy, innovation and hands-on delivery of transformative change enabled by data-driven solutions, including Big Data, Machine Learning and Analytics, Business Intelligence, Cloud Transformation.

• Focused on delivering enterprise solutions that anticipate customer's needs, extend into adjacent markets and revitalize existing product offerings, while attaining positive revenue and growth targets.
• Employ cross-industry consulting experience, business development acumen, consultative selling approach, and management of high performing teams to accelerate adoption of innovative technology solutions.
• Cross-functional leadership with the urgency, focus, and attention required to drive the delivery of successful customer outcomes.
• Provide leadership in building technology and channel partner ecosystems, identifying market growth opportunities, and delivering exceptional technology product experiences.
• Drive technology initiatives with business partners, including building go-to-market strategies, partner and channel enablement, onboarding / program management, and delivery to revenue and growth targets.

Collaborative attitude, global perspective, win-win negotiation skills, and a strong belief in building and nurturing authentic relationships that result in high team-member, customer and partner loyalty.

Big Data | Data Warehousing | Analytics | IoT | Machine Learning | AI | Enterprise Cloud IaaS, PaaS, SaaS

www.linkedin.com/in/gary-patterson-35...
[verwijderd]
0
quote:

kneut schreef op 2 september 2020 17:45:

Toch 800+ dat verdien je niet op 1 dag bij een baas
Ligt er maar aan bij welke baas je werkt hè...
1.801 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... 87 88 89 90 91 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:29
Koers 0,247
Verschil -0,004 (-1,40%)
Hoog 0,259
Laag 0,245
Volume 68.640
Volume gemiddeld 146.713
Volume gisteren 26.465

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront