Aedifica « Terug naar discussie overzicht

Forum Aedifica geopend

828 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 38 39 40 41 42 » | Laatste
Snoekie83
0
Aedifica klaar voor nieuwe sprong voorwaarts

Stefaan Gielens, CEO van Aedifica, en Ingrid Daerden, cfo, zien opnieuw meer opportuniteiten op de markt van het Europees zorgvastgoed. ©Debby Termonia
PATRICK LUYSTERMAN
Vandaag om 07:43
Aedifica, de specialist in woonzorgvastgoed, doet iets beter dan zijn eigen laatste update. Het ziet ook opnieuw meer mogelijkheden in de markt om te groeien.

Aedifica AED realiseerde in de voorbije twaalf maanden (eindigend in juni) 163,4 miljoen euro aan huurinkomsten (+38%) en een courante winst (+37%) , zeg maar de winst uit de kernactiviteiten en sterk bepalend voor het dividend, van 100,1 miljoen euro. Dat is een kwart meer dan de 72 miljoen over dezelfde periode een jaar eerder en iets beter dan zijn laatste eigen update van juni. Toen werd nog uitgegaan van een EPRA-winst van 97 miljoen euro.

Ondanks het sterk toegenomen aantal aandelen als gevolg van een kapitaalverhoging van april (207 miljoen euro) kwam ook de courante winst per aandeel hoger uit dan de eigen prognose: 4 euro per aandeel in plaats van 3,87 euro per aandeel. Door lagere boekhoudmeerwaarden op de portefeuille zakte de globale nettowinst wel, van 123 naar 105 miljoen euro of 4,19 euro per aandeel.

Corona
De impact van de coronacrisis op de resultaten van Aedifica waren te verwaarlozen. Ook al zorgde de pandemie logischerwijs voor veel onzekerheden. De bouw van sommige projecten liep vertraging op en de kinderdagverblijven in Finland hadden het niet gemakkelijk. 'Het is een sterk resultaat zonder spectaculair nieuws, gerealiseerd na een moeilijk jaar', vat Stefaan Gielens, de CEO van Aedifica samen.

Gebroken boekjaar
Aedifica maakt komaf met zijn gebroken boekjaar. Daarom loopt het boekjaar nu uitzonderlijk 18 maanden tot eind december. Over die periode van achttien maanden wordt nu een winst per aandeel voorgesteld van 6,05 euro per aandeel. Rekening houdend met de 4 euro per aandeel over de eerste twaalf maanden wil Aedifica in de laatste zes maanden dus iets beter doen.

Het vooropgestelde interimdividend van 3 euro bruto per aandeel zal worden uitgekeerd. Dat is een toename met 7 procent in vergelijking met het boekjaar 2018/2019. Bovenop dat interimdividend verwacht Aedifica nog eens 1,60 euro per aandeel uit te keren.

Forse groei
Om dat mogelijk te maken moeten de huurinkomsten in het boekjaar van 18 maanden wel uitkomen op 257 miljoen euro en een EPRA-winst van 156 miljoen euro. Dat is haalbaar.

Door de lockdown en de onzekerheid bij de start van de crisis, lag de investeringsmarkt even stil, maar nu zien we opnieuw heel wat bewegen.
STEFAAN GIELENS
CEO AEDIFICA
In elk van de zes landen waar Aedifica actief werd tijdens de voorbije twaalf maanden 22 projecten afgerond voor een bedrag van 116 miljoen euro.

Aedifica heeft ook een pijplijn van 530 miljoen euro aan acquisities, bouw- en renovatieprojecten, met heel wat capaciteit die binnenkort bijkomende huurinkomsten gaan opleveren.

Stabiel
De instroom van de huurinkomsten blijft vrij stabiel. 'Zeker op middellange termijn blijft de trend van meer vraag naar professioneel zorgvastgoed intakt', benadrukt Ingrid Gielens, de cfo van Aedifica. De bezettingsgraad is nog steeds 100 procent. De gemiddelde looptijd van een huurcontract bedraagt 20 jaar.

'Door de lockdown en de onzekerheid bij de start van de crisis, lag de investeringsmarkt even stil, maar nu zien we opnieuw heel wat bewegen', aldus Stefaan Gielens.

Oorlogskas
Aedifica had eind juni een schuldgraad van 50,1 procent. Met alles wat er nog voor dit jaar is voorzien zou die tegen het einde van het jaar stijgen met 3,5 procentpunt. Aedifica kan volgens zijn bankconvenant tot een schuldgraad van 60 procent gaan. Dat betekent dat het de financiële ruimte heeft nog 357 à 893 miljoen euro bijkomend kan investeren.

Aedifica heeft niet de gewoonte om hoger dan 55 procent te gaan. Als lieveling van beleggers kan het ook relatief gemakkelijk bijkomend kapitaal ophalen. Dat is interessant voor het bedrijf. Aedifica noteert met een premie van meer dan 50 procent bovenop zijn intrinsieke waarde.

Bron: De Tijd
voda
0
Beursblik: Aedifica presteert in lijn met verwachtingen

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Aedifica
102,40 3,00 3,02 % Euronext Brussel

(ABM FN) De positieve resultaten die Aedifica voorbeurs presenteerde, liggen in lijn met de verwachtingen. Dit stelden de analisten van KBC Securities woensdag in een reactie op de cijfers van de zorgvastgoedinvesteerder.

Volgens de analisten kleurt "de expansiedrang" van Aedifica duidelijk de cijfers.

De EPRA winst steeg met 39 procent tot 100 miljoen euro, terwijl de huurinkomsten 163,4 miljoen euro bedroegen, tegenover een door KBC verwachte 161 miljoen euro.

KBC Securities handhaafde het koopadvies voor Aedifica met een koersdoel van 125,00 euro.

Het aandeel noteerde woensdagochtend 3,0 procent hoger op 102,40 euro

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
Chessplayer1992
0
Mooi - het zou zomaar zo kunnen zijn dat we nu niet meer onder de 100 euro per aandeel uitkomen. Lijkt mij een prima bodem om nu te vormen. De 125 euro koersdoel is wellicht nog iets te ambitieus, hoewel de (winst) yield bij Aedifica prima naar 4% kan (en dividend nog wat lager). Dit is een van de meest veilige sectoren binnen REITs.
voda
0
Beursblik: goede resultaten Aedifica

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Aedifica
104,40 5,00 5,03 % Euronext Brussel

(ABM FN) Aedifica heeft goede resultaten geboekt, die zelfs iets beter dan verwacht waren. Dit stelde analist Herman van der Loos van Degroof Petercam in een reactie op de cijfers van de zorgvastgoedinvesteerder.

Met de cijfers bevestigde Aedifica zijn veerkracht tijdens de coronapandemie, aldus de analist.

Van der Loos gaat zijn waarderingsmodel aanpassen, omdat Aedifica een verlengd boekjaar hanteert, maar verwacht geen grote aanpassingen.

Het lage risicoprofiel van Aedifica in combinatie met de aantrekkelijke waardering, maakt dat Degroof Petercam het Toevoegen advies voor Aedifica handhaaft met een koersdoel van 119,00 euro.

Het aandeel Aedifica steeg woensdagochtend 6,0 procent tot 105,40 euro.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Uitgelicht: coronacrisis raakt zorgvastgoed niet

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Aedifica
100,20 -3,80 -3,65 % Euronext Brussel
Care Property Invest Cert.
26,55 -0,70 -2,57 % Euronext Brussel

(ABM FN-Dow Jones) De Belgische zorgvastgoedinvesteerders Aedifica en Care Property Invest lijken weinig tot geen last te hebben van de coronacrisis. Dit bleek afgelopen week uit cijfers die de tweede bedrijven publiceerden.

Zowel Aedifica als Care Property denkt te kunnen profiteren van een vergrijzingsgolf in de Europa. In de meeste landen stijgt het aantal ouderen een stuk harder dan de totale bevolking. Het aantal ouderen boven de 85 verdubbelt de komende decennia in België en Nederland. Het aantal mensen tussen de 67 en 84 stijgt in België naar verwachting met 19 procent en in Nederland zelfs met 38 procent, blijkt uit cijfers van Care Property.

Aedifica heeft 454 zorgvastgoedsites verspreid over zes landen, waaronder België, het Verenigd Koninkrijk en Finland. De bezettingsgraad is 100 procent en de gemiddelde resterende looptijd van de huurovereenkomsten is 20 jaar.

Ook Care Property heeft de portefeuille van 624 miljoen euro voor 100 procent bezet. Hier is de resterende looptijd van de contracten net geen 17 jaar.

Aedifica, dat zowel een notering in Amsterdam als Brussel heeft, zag in de afgelopen twaalf maanden de huurinkomsten met 38 procent stijgen tot 163 miljoen euro. Dit was te danken aan de overnames die de zorgvastgoedinvesteerder deed.

De winstgevendheid steeg zelfs nog iets harder, met 39 procent tot een EPRA-winst van 100 miljoen euro, ofwel 4,00 euro per aandeel. De winstgroei per aandeel was 7 procent, omdat veel van de groei werd bekostigd met de uitgifte van nieuwe aandelen. De schuldgraad van Aedifica is nipt meer dan 50 procent en het bedrijf zal een dividend uitkeren van 3,00 euro per aandeel.

Inmiddels heeft Aedifica een vastgoedportefeuille van 3,4 miljard euro en de pijplijn is ook nog eens 590 miljoen euro waard.

Care Property zag de huurinkomsten afgelopen halfjaar met bijna 18 procent stijgen naar 17 miljoen euro. De aangepaste EPRA winst steeg van 9,2 miljoen euro, ofwel 0,45 euro per aandeel, naar 10,7 miljoen euro, ofwel 0,49 euro per aandeel.

Care Property heeft een schuldgraad van ruim 47 procent. Door extra investeringen zal die schuldgraad vermoedelijk stijgen.

Vooruitzichten

Hoewel beide zorgvastgoedinvesteerders waarschuwen voor de onzekerheid die de coronacrisis met zich meebrengt, denken beide bedrijven dat de groei zal doorzetten.

Op basis van de voorziene vastgoedportefeuille worden de huurinkomsten door Aedifica geraamd op 257 miljoen euro. Dat leidt tot EPRA-winst van 156 miljoen euro, of 6,05 euro per aandeel. Vrijdag sloot het aandeel op 100,20 euro.

Voor heel 2020 mikt Care Property op een aangepaste EPRA-winst per aandeel van minimaal 0,96 euro, 3 cent meer dan aanvankelijk voorzien. Ook heeft het bedrijf de intentie om een dividend van 0,80 euro per aandeel uit te keren. Vrijdagavond sloot Care Property de beursweek af op een koers van 26,55 euro.

Analisten

De resultaten die Aedifica presenteerde waren positief, maar conform verwachting, aldus KBC Securities. Ook zakenbank Kempen sprak van sterke resultaten.

Degroof Petercam meent dat de zorgvastgoedinvesteerder heeft aangetoond veerkrachtig te zijn tijdens de coronacrisis. De bank spreekt van een laag risicoprofiel in combinatie met een aantrekkelijke waardering.

Zakenbank Kempen heeft vertrouwen in de lange termijn, ook al kan een zware tweede coronagolf een potentieel probleem voor Aedifica worden. De afgegeven outlook voor de winst per aandeel is in de ogen van de zakenbank defensief, maar dat hoeft niet tot een "underperformance" te leiden, aangezien de koers nog steeds ruim onder de koers van voor de corona-uitbraak staat. Daarbij was de Finse overname van Aedifica wellicht niet goedkoop, maar ontsluit de zorgvastgoedinvesteerder zo wel de Finse en Zweedse markt, "met normaal gesproken een verdere vergroting van het groeipotentieel".

"Care Property heeft zijn eigen groeidoelstelling overtroffen", aldus Berenberg. Het bedrijf mikte op 100 miljoen euro aan investeringen in 2020, terwijl het al 160 miljoen euro in het eerste semester geïnvesteerd heeft en 50 miljoen euro in de nabije toekomst voorziet te spenderen. Daarbij is de winstverwachting volgens de zakenbank, ondanks de verhoging, nog altijd "heel conservatief". Berenberg mikt op 1,05 euro.

Ook Kepler Cheuvreux was te spreken over de halfjaarcijfers van Care Property en is net als Berenberg van mening dat de zorgvastgoedinvesteerder wat voorzichtig is over de rest van het jaar. Kepler denkt dat 1,01 euro per aandeel wel in het vat zit.

Beide aandelen staan bij de analisten op de kooplijst. Het gemiddelde koersdoel voor Aedifica is 105 euro en voor Care Property 33 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Aedifica koopt Nederlands gezondheidscentrum

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Aedifica
101,20 0,80 0,80 % Euronext Brussel

(ABM FN) Aedifica heeft een centrum voor geestelijke gezondheidszorg in het Nederlandse Epen gekocht voor 10 miljoen euro. Dit meldde de Belgische zorgvastgoedinvesteerder met noteringen in Brussel en Amsterdam woensdag nabeurs.

Het centrum biedt onderdak aan 59 patiënten met klachten op vlak van depressie, trauma, angst, verslaving en andere psychische stoornissen.

De investering zorgt voor een verbreding van de zorgvastgoedportefeuille en verdere diversificatie, zei het bedrijf.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Aedifica sluit nieuwe raamovereenkomst in Duitsland

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Aedifica
102,00 0,80 0,79 % Euronext Brussel

(ABM FN) De specialist in Europees zorgvastgoed Aedifica heeft een raamovereenkomst ter waarde van 200 miljoen euro afgesloten in Duitsland. Dat laat de groep weten in een persbericht donderdag nabeurs.

Het gaat om een raamovereenkomst met Specht Gruppe voor de ontwikkeling van 10 zorgcampussen in Duitsland met een totale capaciteit van 1.260 eenheden. Drie jaar geleden heeft Aedifica al een eerste raamovereenkomst getekend met Specht Gruppe die toen resulteerde in 16 ontwikkelingsprojecten en de acquisitie van 5 bestaande zorglocaties.

Aedifica hoopt op de investering van 200 miljoen euro een brutohuurrendement van 5 procent te halen. De opleveringsdatum is gepland tussen 2022 en 2024. Initieel zal de hoofdhuurder Specht Gruppe zijn, waarna andere huurders in het spel zullen komen aldus Aedifica.

De bouwwerken aan de eerste ontwikkelingsprojecten zouden voor het einde van 2021 van start gaan en zullen naar verwachting in de tweede helft van 2022 worden afgerond. Alle gebouwen zullen naar verwachting tegen eind 2024 zijn opgeleverd aldus Heinz Beekmann, Country manager van Aedifica Duitsland.

De sites zullen worden verhuurd op basis van niet-opzegbare huurovereenkomsten met een looptijd van 30 jaar.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
wfranken
0
brutohuurrendement van 5 procent wat vinden jullie ervan ?? Mijn mening is dat t laag is, alleen waardegroei kan dit ophogen , of zie ik dat verkeerd ?
Jackpot1983
0
Het zijn geen hoge rendementen, maar het grote voordeel is dat je ook weinig last van inflatie hebt. Wel vind ook ik het te weinig hoor. Ik heb een paar aandelen van aedifica. Toch denk ik dat ik er wat meer ga aanschaffen. Denk dat ze wel weer een spurt kunnen maken door rendement op rendement.
aossa
0
quote:

wfranken schreef op 10 september 2020 18:11:

brutohuurrendement van 5 procent wat vinden jullie ervan ?? Mijn mening is dat t laag is, alleen waardegroei kan dit ophogen , of zie ik dat verkeerd ?
De aandelen noteren met een premie van zowat 69,3% (volgens Test-Aankoop) dwz dat ze te hoog gewaardeerd worden, waarschijnlijk wegens uitgekeerd dividend.
Maar jouw persoonlijk dividend rendement hangt af van hoeveel jij bij aanschaf van de aandelen betaald hebt. Doen ook geregeld kapitaalsverhogingen om de groei te financieren. Je kan de aandelen dan verkrijgen aan een kleine korting mits inleveren van inschrijvingsrechten.

Ter memorie: Het GVV statuut levert een bijkomstige fiscale bonus op. De aftrek aan roerende voorheffing is slechts 15% ipv de gangbare 30%, wat particuliere beleggers ten gunste komt in het dividend rendement.
voda
0
'Specht-overeenkomst Aedifica past in strategie'

Gepubliceerd op 11 september 2020 10:30 | Views: 573

Aedifica 14:02
103,00 +1,00 (+0,98%)

AMSTERDAM (AFN) - De overeenkomst die zorgvastgoedinvesteerder Aedifica sloot met het Duitse Specht Gruppe past in de strategie van de onderneming. Dat concluderen kenners van KBC Securities. Zij houden in hun ramingen al rekening met een jaarlijkse investering van 250 miljoen euro door Aedifica.

Aedifica investeert 200 miljoen euro in de ontwikkeling van tien zorgcampussen in Duitsland. Daarvoor sloot de onderneming een overeenkomst met Specht Gruppe, die zorgwoningen ontwikkelt en bouwt.

Volgens KBC kan Aedifica bogen op een sterk track record als het gaat om dit soort overeenkomsten. Wel wijst KBC op de aanhoudende onzekerheden rond Covid-19. De bank blijft bij zijn koopadvies met een koersdoel van 125 euro. Het aandeel Aedifica stond vrijdag omstreeks 10.00 uur 0,8 procent hoger op 102,80 euro.
voda
0
Aedifica bouwt zorgresidentie in Nederland

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Aedifica
102,60 1,00 0,98 % Euronext Brussel

(ABM FN) Aedifica bouwt een nieuwe zorgresidentie in Nederland. Dat liet de specialist in zorgvastgoed maandag nabeurs weten in een persbericht. Het gaat om een nog te bouwen zorgresidentie in Almere voor 38 bewoners.

Aedifica verwacht een initieel nettohuurrendement van 5,5 procent te kunnen behalen.

De opleveringsdatum wordt voorzien in het eerste kwartaal van 2022 waarbij de Nederlandse private woonzorgorganisatie Lang Leve Thuis is aangewezen als exploitant voor de komende 20 jaar.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
aossa
0
Solden in rusthuizen door leegstand

dinsdag 15 september 2020 om 3.25 uur

De woon-zorgcentra kampen met toenemende leegstand. Om de lege kamers gevuld te krijgen, geven rusthuizen nu zelfs korting aan nieuwe bewoners.

Het aantal lege kamers in wzc’s is het voorbije halfjaar met 6 procent gestegen. Minstens vijfduizend rusthuisbedden staan op dit moment leeg. Armonea, met 88 voorzieningen een van de grootste commerciële groepen, biedt daarom nu in een deel van haar wzc’s een korting voor nieuwe bewoners. In Antwerpen, bijvoorbeeld, kost een eenpersoonskamer nu tijdelijk ongeveer 400 euro minder dan de officiële prijs die ze aan de Vlaamse overheid heeft opgegeven (1.460 tegenover 1.821 euro per maand). Dat bleek uit een test die Het Nieuwsblad via Rusthuizen Plus deed. Volgens de woordvoerder van Armonea bekijkt het bedrijf ‘huis per huis’ of er kortingen moeten komen en hoe hoog die zijn. (pl, tlb)
aossa
0
Zelfs met korting komt men er niet met zijn leefgeld!

Gelukkig kunnen we een spaarpotje opbouwen met beleggen in rustoorden.
voda
0
Aedifica bouwt twee zorgresidenties in Nederland

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Aedifica
102,80 -2,80 -2,65 % Euronext Brussel

(ABM FN-Dow Jones) Aedifica is van plan twee nieuwe zorgresidenties te laten bouwen in Nederland. Dit liet de specialist in zorgvastgoed maandag nabeurs weten in een persbericht.

Het gaat om nog te bouwen zorgresidenties in Goes en Hulsberg voor 28 bewoners per gebouw. Aedifica investeert hier in totaal 13 miljoen euro in. Aedifica verwacht een initieel nettohuurrendement van 5,5 procent te kunnen behalen op beide residenties.

De opleveringsdatum voor het pand in Goes wordt voorzien in het eerste kwartaal van 2022 en voor het gebouw in Hulsberg in het vierde kwartaal van 2021, waarbij Martha Flora is aangewezen als exploitant van beide gebouwen voor de komende 25 jaar.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
aossa
0
Ja, heb ik gelezen.

Na een uitzending op TV gezien te hebben heb ik uit schaamte de helft van mijn aandelen verkocht. Ze aandelen noteren ook met een veel te hoge premie en vastgoedrendement is elders ook wel te halen. De andere helft komt ook wel aan de beurt.
voda
0
Aedifica investeert in Brits woonzorgcentrum

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Aedifica
100,60 -0,60 -0,59 % Euronext Brussel

(ABM FN-Dow Jones) Aedifica zal 14,5 miljoen Britse pond investeren in een nieuw woonzorgcentrum in het Britse Hailsham. Dit maakte de zorgvastgoedinvesteerder donderdag nabeurs bekend.

Na oplevering in het eerste kwartaal van 2021 zal het centrum ruimte bieden aan 60 senioren met hoge zorgbehoeften.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Aedifica neemt Belgisch woonzorgcentrum over

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Aedifica
103,80 -0,40 -0,38 % Euronext Brussel

(ABM FN) Aedifica heeft in het Belgische Schelle een woonzorgcentrum overgenomen van Vivalto Home voor 14 miljoen euro. Dat liet de zorgvastgoedinvesteerder donderdagavond weten.

Het gaat om een gebouw met een capaciteit van 107 bewoners met hoge zorgbehoefte.

Aedifica rekent op een initieel nettohuurrendement van 4,5 procent.

Het gebouw, dat in 1987 werd gebouwd, is in 2012 volledig gerenoveerd en in 2016 verder uitgebreid.

Het woonzorgcentrum zal verhuurd worden op basis van een nieuwe, niet-opzegbare triple net huurovereenkomst met een looptijd van 27 jaar.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Beursblik: Barclays verhoogt koersdoel Aedifica

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Aedifica
104,80 1,00 0,96 % Euronext Brussel

(ABM FN-Dow Jones) Barclays heeft het koersdoel voor Aedifica verhoogd van 80,00 naar 85,00 euro bij een ongewijzigd Onderwogen advies. Dit bleek maandag uit een analistenrapport van de zakenbank.

Het koersdoel werd verhoogd, omdat de halfjaarcijfers toonden dat Aedifica nauwelijks last heeft van de coronacrisis.

Toch waarschuwde de zakenbank dat de huidige koers van Aedifica te hoog is. De uitbaters van de zorgcentra van Aedifica zullen hun winstmarges onder druk zien blijven staan, wat uiteindelijk ook druk zal zetten op de huurinkomsten van Aedifica, denken de analisten.

Barclays wees verder op de gevolgen als de overheidssteun aan uitbaters van zorgcentra wegvalt.

Het aandeel Aedifica noteerde maandag 1,4 procent hoger op 104,60 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
828 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 38 39 40 41 42 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 23 apr 2024 17:35
Koers 60,600
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 60,800
Laag 60,150
Volume 46.847
Volume gemiddeld 73.528
Volume gisteren 46.847

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront