TomTom « Terug naar discussie overzicht

Sept 2020: De Maand Van D Deals En Nieuwsberichten En Natuurlijk De Langverwachte Stijging Van De Koers olv Goddijn&Co

1.463 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... 70 71 72 73 74 » | Laatste
[verwijderd]
0
Met een positieve FCF lijkt mij dat niet niet nodig.
Toko levert levert altijd 1,5 miljard op. 1 miljard voor de maps is natuurlijk erg weinig plus 400 miljoen cash. Dat is bijna 100% op deze koers.

Je moet nu kopen. Er zijn nog 2 analisten die het aandeel een beetje volgen en de gewone belegger moet niets meer weten van tt.

Unieke kans op 6.30
boem!
0
Door het volledig gebrek aan vertrouwen in de uitspraken van HG hebben velen de strategische move gemist.

De strategiewijziging heeft zich in 2018 en 2019 voltrokken eerst met de verkoop van Telematics waarna de CMD niets meer aan het toeval overliet.

De FF hebben besloten niet te cashen op het potentieel maar denken zelfstandig meer waarde te onwikkelen.

Dat de FF hier op het forum worden afgeschilderd als nitwitts op het gebied van beleggen meen ik te moeten betwijfelen gezien hun vermogen,(fam Goddijn 800 mio waarvan 200 mio in TT).

Ik ga er daarom maar vanuit, dat zij zich goed hebben laten informeren omtrent kansen en bedreigingen bij een voortijdige verkoop en zelfstandige voortzetting.

Of de keus om niet te kiezen voor voortijdige verkoop getuigd van goed ondernemerschap dan wel misplaatste arrogantie wordt pas later duidelijk.

Dat de keuze voor zelfstandige voortzetting frustatie oproept kan ik begrijpen want onder begeleiding van een professionele overnamespecialist was de 35 euro binnen handbereik terwijl maar moet worden afgewacht of zelfstandige voortzetting een beter resultaat oplevert.

Vandaar dat ik slechts kijk naar de ontwikkeling van de FCF behorend bij A&E omdat die uiteindelijk de koers van het aandeel zal bepalen.

Tot op heden zijn die teleurstellend te noemen door de hoge R&D kosten.
Bemoedigend was de gerealiseerde CAGR van 15% en de hoge marge.
Corona gooit in 2020 roet in het eten en afgewacht moet worden of dit tijdelijke of permanente schade oplevert.
De kans dat de FF tot inkeer komen en toch de handdoek gooien acht ik zeer klein.

Dus indien je vertrouwen hebt in de FF is dit een uitgelezen mogelijkheid met een winstpotentieel van 1000%, indien je geen enkel vertrouwen hebt in de FF kun je beter nu uitstappen aan 6 euro want de halsstarrigheid die met name kenmerkend is voor HG zal ervoor zorgen dat hij zijn gelijk wil halen met als gevolg bij falen een lege kas en waardeloze assets.

Koos99
0
[verwijderd]
0
quote:

Koos99 schreef op 23 september 2020 08:29:

Tesla over 3 jaar autonomous car aangekondigd, dat zal TT vandaag onder druk zetten.
Waarom?
Wil de rest in hetzelfde tempo mee, dan hebben ze hulp nodig. road check etc konden daarbij wel eens een belangrijke troef zijn.

Overigens weten we dat we de balonnen van @tesla serieus, maar met een korreltje zout moeten nemen. Drie jaar duurt waarschijnlijk tot 2029 of zo
NewKidInTown
1
quote:

Acceleratie schreef op 22 september 2020 21:27:

Met een positieve FCF lijkt mij dat niet niet nodig.
Toko levert levert altijd 1,5 miljard op. 1 miljard voor de maps is natuurlijk erg weinig plus 400 miljoen cash. Dat is bijna 100% op deze koers.

Je moet nu kopen. Er zijn nog 2 analisten die het aandeel een beetje volgen en de gewone belegger moet niets meer weten van tt.

Unieke kans op 6.30
Pas sinds 8 september lid en alleen maar gepost in dit draadje met 8 berichten. En dan gelijk maar praten over FCF, wow. Heb je je echt in dit aandeel verdiept en weet je er voldoende over ???
Of bent u een oude bekende met wellicht een dubbele alias ???
Wees eens open en transparant en maak u eens bekend !
Voorlopig doe ik helemaal niets met dit soort "adviezen" zoals "Je MOET nu kopen". Ik moet helemaal NIETS.
ketchup
1
quote:

Koos99 schreef op 23 september 2020 08:29:

Tesla over 3 jaar autonomous car aangekondigd, dat zal TT vandaag onder druk zetten.
indien Musk dat waar maakt zonder HD-maps dan is het een game changer and game over voor TT en HERE, maar niet voor Intel en MBLY en ook niet voor Alphabet en Apple

heb buiten Musk nog niemand echt horen verklaren dat HD-maps niet nodig zijn voor self driving, maar je kan niet uitsluiten dat er een innovatieve technologie komt die de importantie van kaarten kan ondermijnen en dan dus ook de waarde voor aandeelhouders.

we merken het wel
voor nu doen Apple en Google voor nieuws meer schade aan TT dan Tesla
NewKidInTown
1
Voor dit moment zie ik toch meer in stenen dan alles op 1 kaart zetten met navigatie-kastjes. Beetje spreiden is beter met ook een deel in tt, je weet maar nooit, hij kan zo maar "vallen".

Zie nu een pre op 6,24 maar dat lijkt me niet te lukken vandaag. Pre zegt ook helemaal niks, verwacht ietsje hoger openen.
Brouwer285
0
quote:

ketchup schreef op 23 september 2020 08:46:

[...]

indien Musk dat waar maakt zonder HD-maps dan is het een game changer and game over voor TT en HERE, maar niet voor Intel en MBLY en ook niet voor Alphabet en Apple

Tamelijke onzin. Een computer moet ‘weten’ hoe van a naar b te komen. Dit kan alleen door een computer die een kaart in zijn hoofd heeft. Verder is het noodzakelijk voor de sensors van deze computer om de weg verder vooruit te kennen, te weten dat er een bocht komt en hoe de curve van deze bocht is. En hoe de (weers-) omstandigheden op deze weg zijn. Wat Musk feitelijk zegt is dat Tesla als iedereen Tesla rijdt, er geen externe hd map nodig is. Immers Tesla verzameld die data dan voor alle Tesla rijders.
Daarom is op hd gebied een overkoepelend platform nodig, TT levert dit platform sensor agnostisch door middel van samenwerking met verschillende leveranciers.
[verwijderd]
0
Als we toch eens wisten wat we niet wisten, wat zou het leven dan makkelijk zijn.
Zijn veranderingen per definitie niet die dingen die we niet hadden verwacht en vooraf wellicht als onmogelijk hadden beschouwd?
[verwijderd]
0
Wat maakt het jou uit wie ik ben. Zelfs een kind in groep 3 kan 400miljoen en 1 miljard optellen en delen door 130 miljoen aandelen. Tel daar jaarlijks de gegenereerde cash bij op en je kunt de aandelen blind kopen.

tatje
0
Een nederlandse bank kocht toch voor 50 miljoen strafvervolging af.

HSBC 295 miljoen.

www.tijd.be/politiek-economie/belgie/...

Gewoon minimaal 10 jaar de bak in :-)

Het koersspel.

Zodra er geen of weinig vreemde kopers zijn, slaat de liquiditeitsverschaffer weer toe, de kachel moet tenslotte blijven branden.

Kosten Consumer in de opex.

2018 omzet 314 kosten in de opex 80 is 25%
2019 omzet 274 kosten in de opex 60 is 22%
2020 omzet 1e HJ 69 kosten in de opex 22,5 is 33%

Conclusie :
- basis vaste kosten handhaven
- de omzet trekt weer iets aan. Dus minder daling in 2e HJ
Vive tu vida positivamente
1
quote:

ketchup schreef op 1 september 2020 10:51:

omdat we misbruikt worden door het bestuur van TT
men werkt het aandeel richting een exit
en dan gaan mensen het als een opluchting ervaren om aan een premie uit het aandeel te worden gezet

er is een enorme penalty dit aandeel te laten degraderen naar de 3e divisie, een groot gedeelte van de belegging fondsen neemt het dan automatisch niet meer mee in hun porto en adviseert het niet langer bij klanten

HG weet dat als geen ander, hij investeert meer dan genoeg in andere bedrijven privé en heeft al eerder interesse getoond in onderdelen van bedrijven die desnoods via de curator te onderhandelen zijn

we naderen met rasse schreden de eindfase , TT kwijnt weg aan de beurs en dat is precies de opzet, TT heeft niets te bieden voor de reguliere aandeelhouder en steeds meer analisten zagen dit aankomen, maar ondanks al dit negatieve is er wel degelijk upside te behalen op dit aandeel en hier in de 6 euro , zelfs plenty - de ondernemingswaarde daalt nu rond de 500mio , er zit straks bijna net zoveel cash in de toko
dus bij een delisting kan men 'genereus' zijn voor premie , maar het gaat niet de gouden bergen geven die sommigen verwachten
12 euro oogt bij steeds lagere beursnotering al bijzonder genereus en daar levert iedereen uit de free-float voor af, ook al is het in vergelijking tot wat een goede map-maker moet kosten een fooi.

gewoon blijven zitten en afwachten wat er staat te gebeuren.
ING en ABN denken trouwens ook dat een strategische move ruime upside op de koers geeft en sluiten niets uit
Kepler ( Rabo), die dachten bij de verkoop van Telematics al dat dit een voorbode was voor een delisting, maar die zijn behoudender

vandaag de dag staat TT voor ondernemingswaarde aan een all time low, nog nooit was er waar dan ook een mapmaker die reeds established is en winning available aan 500mio en niemand raapt het op, waarom ?
omdat HG en Wakkie het zo voor elkaar hebben dat niemand iets kan ondernemen, behalve zij zelf.

conclusie: BUY

Goed verwoord!

TomTom moet je nu in portefeuille hebben op deze gecreëerde onnatuurlijke lage koersen!!

TomTom strong buy!!!
tatje
0
www.computable.be/artikel/achtergrond...

Overeenkomsten.

Veel :-)

Zelfs een zeiljacht.

Het zeiljacht The Invisible Hand geheten waarmee de Rotterdamse econoom drie jaar geleden de Transpac Honolulu race won, zal het voorlopig nog wel even zonder zijn schipper moeten doen.

De Lionheart van Harold heeft toch ook al een grote prijs gepakt.

Gewoon wat leesvoer in deze barre tijden :-)

Begin jaren '90 ontmoette Warren Buffet de oprichter van Microsoft, Bill Gates, op een gezamenlijk diner van de twee families. Naar verluidt had Gates helemaal geen zin naar het diner te komen. Toen hij wel kwam opdagen, raakte hij direct met Buffett in gesprek. Dit zou uiteindelijk leiden tot een hechte vriendschap. Gates is een van de directeuren van Berkshire Hathaway.

Op 26 juni 2006 maakte Buffett bekend dat hij zijn gehele vermogen doneert aan liefdadigheidsorganisaties, waaronder de Bill & Melinda Gates Foundation van Bill Gates en de organisaties van zijn eigen kinderen.

www.businessinsider.nl/warren-buffett...
NewKidInTown
0
Ondanks jubelverhalen van sommigen hier blijft de koers zoals bijna altijd ONDERpresteren tov de gehele markt.

AEX +1,36%
TT +0,39%
Vive tu vida positivamente
0
Harold moet het schijnbaar prima vinden anders zou hij wel positief communiceren en profileren!!
H. Berkhof
0
quote:

Vive tu vida positivamente schreef op 23 september 2020 09:54:

[...]
Door jouw niet aflatende aandringen heb ik dan toch maar een ordertje ingelegd voor 100.000 stuks.
Vive tu vida positivamente
0
Harold kan op zijn minst weer fantasie in het aandeel brengen!
Daar heb je geen hoge wiskunde voor nodig.
Aandeelhouderswaarde creeren ipv verbranden.

Genoeg daling gehad, aandeel is zwaar oversold
tatje
0
quote:

Ikkenietweten schreef op 23 september 2020 10:39:

[...]

Door jouw niet aflatende aandringen heb ik dan toch maar een ordertje ingelegd voor 100.000 stuks.
Wat moet dat worden, als jij geen ordertje inlegt, maar een order.

Kunnen we je ordertje al zien.

Of maak je een grapje :-)
H. Berkhof
0
quote:

tatje schreef op 23 september 2020 10:45:

[...]

Wat moet dat worden, als jij geen ordertje inlegt, maar een order.

Kunnen we je ordertje al zien.

Of maak je een grapje :-)
Het was een gebbetje aan het adres van positivo Rick Breda.
NewKidInTown
0
quote:

Ikkenietweten schreef op 23 september 2020 10:39:

Door jouw niet aflatende aandringen heb ik dan toch maar een ordertje ingelegd voor 100.000 stuks.
Ben benieuwd welk aandeel (URW?).
Of heb je PUTS (open buy) ingelegd ?

EDIT: heb vandaag ook al drie ordertjes ingelegd, waaronder 1 voor tt. Een (terug)koop van verkochte calls, scherpe limiet. Nog niet gedaan, de andere twee wel uitgevoerd.
1.463 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... 70 71 72 73 74 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:35
Koers 5,700
Verschil -0,280 (-4,68%)
Hoog 5,925
Laag 5,700
Volume 569.243
Volume gemiddeld 304.081
Volume gisteren 668.949

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront