Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

rationeel
1

Woensdag presenteerde de EU Marrakesh 2. Een nieuw immigratiepact dat desastreus zal uitpakken voor ons land.

Want ten eerste gaat de Europese Unie het met dit pact makkelijker maken voor immigranten uit Afrika en het Midden-Oosten om naar Europa te komen. Ook voor laaggeschoolden, “jongeren” en anderen die hier totaal niet zullen aarden.

Er is nu zelfs een Eurocommissaris voor Immigratie. En zij sprak de wens uit nog eens 1 tot 1,5 miljoen immigranten per jaar extra toe te laten. Elk jaar dus. Werkelijk onbegrijpelijk. Maar het gebeurt voor onze ogen.

Ten tweede verliezen we met dit Marrakesh 2-pact nog meer soevereiniteit. De EU gaat asielprocedures openen en immigranten aan lidstaten verplicht toewijzen. Weiger je, dan worden allerlei sancties opgelegd, totdat je als land uiteindelijk toch door de bocht gaat.

Ik debatteerde er woensdag direct over in de Tweede Kamer. Hier kunt u mijn bijdrage terugzien: Marrakesh in de Kamer. En gisteren ging ik er bij Dit is de Dag over in debat met Marrakesh-voorstander Bram van Ojik (GroenLinks). Dat fragment kunt u hier terugzien.

U heeft ons er vaker over gehoord: maar de massale, en onder VVD/CDA-bestuur alsmaar toegenomen en zelfs aangewakkerde immigratie moet echt stoppen. Ons sociale stelsel kan het niet aan. De onveiligheid en de woningnood nemen toe, terwijl de gezelligheid op straat verdwijnt. Op termijn zal onze beschaving eraan ten onder gaan. Dit mogen we niet laten gebeuren.

Daarom komen we in verzet. Wij blijven u op de hoogte houden over dit rampenpact. Wij blijven druk op Rutte zetten om “nee” tegen Marrakesh 2 te zeggen!
izdp
3
Dat zegt ratio die geen mallemoer weet van de EU.
Als een ouderwetse kapper die de wereld even beschouwt tussen het scheren door.

Man o man.
Beursgoeroe
0
quote:

rationeel schreef op 25 september 2020 23:08:

Te veel mensen. Geen adekwaat onderhoud. Alles loopt vast.
klopt, daar hoor je niemand over, de wereld is overbevolkt, en hier in Nederland al helemaal, en maar meer mensen toelaten die onderhouden moeten worden, en nog meer huizen bouwen waar eigenlijk geen plaats voor is,.....totale gekte.... en de werkende bevolking nog verder afknijpen financieel om de boel te financieren .............. maar Pinokkio Rutte blijft beweren dat het geweldig gaat met onze verzorgings/welvaartstaat .......
rationeel
2
quote:

izdp schreef op 26 september 2020 03:07:

Dat zegt ratio die geen mallemoer weet van de EU.
Als een ouderwetse kapper die de wereld even beschouwt tussen het scheren door.

Man o man.
Waren de argumenten op?
Jorry
0
Dit artikel vond ik wel is waar uit 2014 ,maar het is nu nog erger geworden dan ze dachten;
Een gemiddeld Nederlands huishouden stootte in 2014 zelf zo'n 8 ton CO2 uit, door energieverbruik in huis en met de auto. En een veelvoud daarvan als je ook CO2 meerekent uit de productie van voedsel, kleding et cetera. Op de site van Milieu Centraal kun je uitrekenen hoeveel uitstoot jouw gezin ongeveer veroorzaakt. Wij komen net boven de 20 ton. Maar wat moet je je daar nou bij vóórstellen, bij twintig ton koolstofdioxide?;

www.carbonvisuals.com/projects/wbcsd
rene l
3
quote:

izdp schreef op 26 september 2020 03:07:

Als een ouderwetse kapper die de wereld even beschouwt tussen het scheren door.

De kapper laat wijselijk zijn klanten praten, hij houd zelf zijn mond meestal dicht en hoort de realiteit.
Wie krijgt hij over de vloer, van jong tot oud, van steuntrekker tot de directeur van een groot bedrijf.
En hij kan een goede inschatting maken hoe de samenleving zich op dit moment voelt en hoe ze over alles denken.

En het is een feit, bij de kapper worden vaak dingen gezegd die je nergens anders zegt.

Het gaat fantastisch, ik kom net terug van ons centrum en heb de mensen ook een beetje geobserveerd.
De meesten kijken gelaten, de sfeer is bedrukt, geen vrolijke bende zoals vroeger, en een groot deel loopt ook met een gebogen hoofd te staren op de smartphone en ze botsen tegen iederéén aan.

De regering is de regie kwijt, kijk deze week maar naar de Jonge, het leek wel of ik een zombie zag.
Mij zal het niet vermoeden dat hij zich maandagmorgen ziekt meld met een burn-out.
Hij kan er ook weinig aan doen, het is hem ook allemaal overkomen, en dan heb je Rutte ook nog die je de hele dag achtervolgt, dit lijkt me ook geen pretje.

Alles en iederéén word gek gemaakt door Corona, je kunt de tv niet aanzetten, corona, corona, corona...
En al dat getest wat heb je er aan, volgens mij moet je de mensen juist op antistoffen gaan testen.
Net zoals een kennis tegen mij zei, ik heb het vermoeden dat ik Corona heb, ik voel mij zo verschrikkelijk slecht.
Hij had de coronalijn gebeld, hij kwam er niet door.
Daarna had hij via digid een afspraak gemaakt, tja, hij kan zich a.s. maandag melden in Lelystad, best wel ver bij ons vandaan.
En dan te bedenken dat er bij ons in het dorp een teststraat is.
Hij zegt ook, ik ben te ziek om zelf te rijden, en mijn vrouw durft zover niet meer te rijden.
En het lijk me ook niet handig om één van mij kinderen te vragen.
Ik ziek het wel uit zegt hij, een test verandert toch niets aan de situatie.

En het is net als op de beurs, hoe slechter de cijfers, hoe meer stimuleren middelen er in gezet worden en de beurs stijgt weer vrolijk verder, een ongezonde situatie volgens mij.

Ik zie het sinds kort in mijn hotmail, ik krijg sinds een poosje ongewenste groene reclames waar ik niet op zit te wachten, ik kan de afzender niet blokkeren, alleen het bericht verwijderen.
Waar komt dit vandaag en wat is de achterliggende strategie, het gevaar komt niet uit China, het komt van Links.

Waar het naar toe gaat, ik weet het niet, er is zwaar weer op komst, het geld is op bij de overheid, levenslang negatieve rentes, betalen voor Zuid Europa en nog meer gespuis uit Afrika aantrekken.

En ze zeggen wel eens dat de jeugd de toekomst heeft, vroeger was dat ook zo, maar op dit moment word er werkelijk nauwelijks meer lesgegeven.
Er ontstaat een lost- generation die wekelijk losgeslagen is en zich nergens meer iets van aan trekt, het enige wat ze kunnen trekken zijn hun wapens.
rationeel
0
De politiek is vastgelopen, omdat deze organisatievorm niet meer passend is voor de in het heden bestaande problemen.

Voordat de problemen opgelost kunnen worden zal de DEMOCRATISCHE structuur veranderd moeten worden.

Een onderzoek naar de mogelijkheid van een ZAKENKABINET lijkt aangewezen.
[verwijderd]
1
inzake de sfeer in den lande: houdt idd niet over. De smartphonegekte en de oortjes zijn er trouwens al vele jaren. Vervreemding.

inzake De Jonge: intern zijn al wat taken van hem overgenomen. Schijnt dat Wilders vorige week met een "motie van reflectie" kwam, en maar niet meer met een motie van wantrouwen/afkeuring: uit oogpunt van medeleven met deze minister. Nou, zo doen we dat toch niet, dacht ik zo. Voer verstandig beleid en doe iets met eventuele kritiek.

inzake Willem II-feestje (zelfs bij een kansloze nederlaag): dat is midden in de hang naar juist strengere maatregelen nogal gek. Maar voor iemand als ik, die geen besmettingen ziet in de open lucht en nauwelijks binnen zelfs, mits voldoende afstand, is het natuurlijk prima. Graag over twee weken melding van een uitbraak met zeer ernstige gevolgen wegens dit feestje (er zal echter geen sprake van een uitbraak zijn en dit feestje en de vele foeis zullen al lang weer zijn vergeten tegen die tijd). Ik zie graag ook weer voetsupporters op de tribunes, met alle emoties en zeker zingend ("doorgesnoven hooligans" die van de straat af zijn en zelfs samen zingen, hoeveel beter kun je het hebben?).

inzake testen: ik zie het nut er ook niet van in: wie positief is, is absoluut niet meteen ook besmet, en wie negatief is, wil de volgende dag opnieuw getest worden. Ik zie alleen nut bij duidelijke symptomen, en dan zeker niet in een straat, maar in een hygiënisch steriele ruimte.

inzake zakenkabinet: dit zou het grote voordeel hebben dat de kartel-elite geen "cordons-sanitair" hoeft op te richten om gezichtsverlies te voorkomen. Iedereen in het Parlement doet mee middels wisselende meerderheden. Minder politieke spelletjes, minder uit de wind houden e.d., want een minister of hele regering naar huis sturen voor eigen politiek gewin is niet meteen zo nodig.
rationeel
0
Ik zie zakenkabinet, als een capabele ...voor huidige problemen...keuze uit de hele bevolking.

Niet als de keuze uit het politici ras;)
ffff
0
En het is net als op de beurs, hoe slechter de cijfers, hoe meer stimuleren middelen er in gezet worden en de beurs stijgt weer vrolijk verder, een ongezonde situatie volgens mij.....

Rene,
Blijf vooral schrijven! Maar toch even op attenderen: De beurzen zijn deze week flink gezakt. Denk je als belegger: Opletten, ik ga wat kopen. Post je dat in de zeldzame beleggingsdraad die er hier in de KK nog zijn en daar begint het geklier weer..... Trouwens al een leuk lijstje voor volgende week aangemaakt. Kopen moet je uiteindelijk toch doen als de indices laag staan...
En dan je opmerking: waar het naar toe gaat...Ach, ik blijf mij verdiepen in de gouddraadjes. Zelfs haas adviseert mij in het draadje van DZR over de afschaffing van liquide geld waar je in Rotterdam nog je goud kunt parkeren. Precies het allerlaatste wat ik ooit zou doen: Bij een ander parkeren... Genoeg plantenbakken hier. Briefjes werden hier even, dwz een tweetal weken geweigerd, maar dat mocht niet meer: Gelukkig blijft liquide geld nog wel degelijk een wettig betaalmiddel en heeft een ander het maar te aanvaarden. Maar natuurlijk weer niet teveel, want we moeten je goed kunnen controleren....
Ook de verkiezingsspot van jouw idool net op de Nederlandse tv gezien: HIJ KANHET WEL VERDOMD GOED UITLEGGEN! Schitterende spot van Wilders. : Nederland is voor de Nederlanders. En dan zit ik toch te genieten......

Peter
voda
1
Ja, laat Rene maar schrijven. Ik heb hem als eens een tip gegeven een kleine novelle uit te brengen. Hij heeft genoeg inspiratie. Bedankt voor je epistels Rene. Ga vooral zo door.
rationeel
0
quote:

ffff schreef op 26 september 2020 16:05:

En het is net als op de beurs, hoe slechter de cijfers, hoe meer stimuleren middelen er in gezet worden en de beurs stijgt weer vrolijk verder, een ongezonde situatie volgens mij.....

Rene,
Blijf vooral schrijven! Maar toch even op attenderen: De beurzen zijn deze week flink gezakt. Denk je als belegger: Opletten, ik ga wat kopen. Post je dat in de zeldzame beleggingsdraad die er hier in de KK nog zijn en daar begint het geklier weer..... Trouwens al een leuk lijstje voor volgende week aangemaakt. Kopen moet je uiteindelijk toch doen als de indices laag staan...
En dan je opmerking: waar het naar toe gaat...Ach, ik blijf mij verdiepen in de gouddraadjes. Zelfs haas adviseert mij in het draadje van DZR over de afschaffing van liquide geld waar je in Rotterdam nog je goud kunt parkeren. Precies het allerlaatste wat ik ooit zou doen: Bij een ander parkeren... Genoeg plantenbakken hier. Briefjes werden hier even, dwz een tweetal weken geweigerd, maar dat mocht niet meer: Gelukkig blijft liquide geld nog wel degelijk een wettig betaalmiddel en heeft een ander het maar te aanvaarden. Maar natuurlijk weer niet teveel, want we moeten je goed kunnen controleren....
Ook de verkiezingsspot van jouw idool net op de Nederlandse tv gezien: HIJ KANHET WEL VERDOMD GOED UITLEGGEN! Schitterende spot van Wilders. : Nederland is voor de Nederlanders. En dan zit ik toch te genieten......

Peter
Inzoomen...Uitzoomen.

Het wereldbeeld, De grote wereld voorspelt op dit moment niet veel goeds.

En of hier de domme poppetjes het met elkaar aan de stok hebben, who cares. In de grote wereld zijn we haast onzichtbaar. Klein speelballetje.

Precies goed voor wat hand en span diensten.

Daartoe houden we je goed in de gaten.
JP Samosa
0
quote:

rationeel schreef op 26 september 2020 15:38:

Ik zie zakenkabinet, als een capabele ...voor huidige problemen...keuze uit de hele bevolking.

Niet als de keuze uit het politici ras;)
Klinkt leuk .
Maar denkend aan de LPF periode.....aan zakenmannetjes Berlusconi en trump......nou nee, dat is het toch ook niet
rationeel
0
quote:

JP Samosa schreef op 26 september 2020 16:39:

[...]

Klinkt leuk .
Maar denkend aan de LPF periode.....aan zakenmannetjes Berlusconi en trump......nou nee, dat is het toch ook niet

Kennis tov partij lidmaatschap.

Dat lijkt mij geen moeilijke keuze.
JP Samosa
1
@rene,
Laat je toch niks wijsmaken over n zg. Lost generation.
Dat is klinkklare onzin.
Corona wordt heus wel aangepakt. Veel Jongeren zijn slimmer dan ooit.

Ik zag dat Jorritsma, burgemeester van Eindhoven pleit voor mondkapjesplicht.
Ben n weekje in Duitsland. Iedereen draagt die dingen in winkels etc. Men wordt er zelfs op aangesproken.
Of t werkt? Kan ik niet beoordelen. Vindt t irritante dingen. Maar,
Ik doe ze om en zo snel als kan weer af. Zonder mekkeren.
Morgen weer terug naar Brabant, land van varkens en de laatste nertsen

Rutte doet t qua Corona nog steeds erg goed. Ik heb nergens gehoord wie het beter zou kunnen ( en willen ) doen......
jonas
1
www.telegraaf.nl/nieuws/1164439353/da... deugmensen hebben wat uit te leggen

Deze aanval met zwaar gewoonde onschuldige slachtoffers van een 18 jarige binnen gelaten goddienst waanzinnige Pakistaan was in naam van Mohammed.

Deze man kwam als minderjarige van 16 jaar Frankrijk binnen. Waarom eigenlijk? Als Moslim moest hij het toch prima naar zijn zin hebben in The Islamitic Republic Of Pakistan? Staat zelfs op het paspoort van dat land.

Volgens alle NPO en GroenLinks en D'66 en PvdA verhaaltjes waren in het debat over opname vluchtelingen /gelukzoekers toch minderjarigen nooit gevaarlijk en mocht er geen onderscheid worden worden gemaakt op leeftijd? Gaan ze nu toegeven dat ze dat toch aantoonbaar fout hebben gezien.

En god oh god wanneer gaan ze eindelijk zelfs na IS terreur toegeven dat het koesteren van geloofsaanhangers van dit voor middeleeuwse geloof zeer gewelddadige kanten heeft.

Kijken welke draai totaal niet representatieve NPO er nu weer aan gaat geven. Dat verwarde man noemen van de Islamitische haatdragende en bommen gooiende Islamieten is een beetje uitgewerkt.

De bezem moet er doorheen in die redacties bij de NPO. Als je zou geloven zou geloven zou zeker 80% van de bevolking tegen Zwarte Piet terwijl de werkelijkheid andersom is. Honderden NPO medewerkers vonden het ook nodig of voeleden zich gedwongen ook een soort antiracisme verklaring te tekenen. Alsof racisme hier onder 80% van de bevolking leeft.

Wederom is de werkelijkheid meer dan andersom en is racisme al bij wet verboden en zijn er duizenden mensen die in de gesubsidieerde anti racisme sector werken. En ja dan D'66 met de enorme nood die er zou bestaan aan genderveranderingen en gender neutrale toiletten en dat laatste aangejaagd door stelletje doorgedraaide wereldvreemde topbestuurders bij de NS die zelf toiletten afschafte op de Sprinters.

Opletten vanavond. Zielige moslim is nu moeilijk te verkopen dus zal wel weer afleiding via Gender worden en anders zijn er nog altijd Klimaathoogleraren die wat onzin over bijvoorbeeld "Van het GAS AF" zonder dat ze zelf daarin slagen om het het volk te manen en op te voeden!

Groet, Jonas

rationeel
0
Mensen met onzin bezighouden verhindert, dat ze de gevaarlijke werkelijkheid, waardoor ze bedreigd worden zien.
jonas
0

Voorspelbaar in links aangedraaid NOS-journaal: niets over moslimterreur in Parijs, maar wel over rivierkreeft en ja dan wat standaard over Corona.

Krijg weer gelijk, maar de eenzijdigheid van NPO berichtgeving moet elk zelfstandige denkend mens kunnen doorzien dus grote verdienste is dat niet.

Groet, Jonas

Beursgoeroe
1
quote:

jonas schreef op 26 september 2020 17:24:

www.telegraaf.nl/nieuws/1164439353/da... deugmensen hebben wat uit te leggen

Deze aanval met zwaar gewoonde onschuldige slachtoffers van een 18 jarige binnen gelaten goddienst waanzinnige Pakistaan was in naam van Mohammed.

Deze man kwam als minderjarige van 16 jaar Frankrijk binnen. Waarom eigenlijk? Als Moslim moest hij het toch prima naar zijn zin hebben in The Islamitic Republic Of Pakistan? Staat zelfs op het paspoort van dat land.

Volgens alle NPO en GroenLinks en D'66 en PvdA verhaaltjes waren in het debat over opname vluchtelingen /gelukzoekers toch minderjarigen nooit gevaarlijk en mocht er geen onderscheid worden worden gemaakt op leeftijd? Gaan ze nu toegeven dat ze dat toch aantoonbaar fout hebben gezien.

En god oh god wanneer gaan ze eindelijk zelfs na IS terreur toegeven dat het koesteren van geloofsaanhangers van dit voor middeleeuwse geloof zeer gewelddadige kanten heeft.

Kijken welke draai totaal niet representatieve NPO er nu weer aan gaat geven. Dat verwarde man noemen van de Islamitische haatdragende en bommen gooiende Islamieten is een beetje uitgewerkt.

De bezem moet er doorheen in die redacties bij de NPO. Als je zou geloven zou geloven zou zeker 80% van de bevolking tegen Zwarte Piet terwijl de werkelijkheid andersom is. Honderden NPO medewerkers vonden het ook nodig of voeleden zich gedwongen ook een soort antiracisme verklaring te tekenen. Alsof racisme hier onder 80% van de bevolking leeft.

Wederom is de werkelijkheid meer dan andersom en is racisme al bij wet verboden en zijn er duizenden mensen die in de gesubsidieerde anti racisme sector werken. En ja dan D'66 met de enorme nood die er zou bestaan aan genderveranderingen en gender neutrale toiletten en dat laatste aangejaagd door stelletje doorgedraaide wereldvreemde topbestuurders bij de NS die zelf toiletten afschafte op de Sprinters.

Opletten vanavond. Zielige moslim is nu moeilijk te verkopen dus zal wel weer afleiding via Gender worden en anders zijn er nog altijd Klimaathoogleraren die wat onzin over bijvoorbeeld "Van het GAS AF" zonder dat ze zelf daarin slagen om het het volk te manen en op te voeden!

Groet, Jonas

de hele NPO (minderheid) is links en rood en zit gesubsideerd de bevolking (meerderheid) continu de les te lezen. Er gaat jaarlijks 700/800 miljoen belastinggeld naar die club toe en ex politici worden daar gedropt als ze mislukt zijn in de politiek .......... dus dat linkse bolwerk wordt in stand gehouden ...... kosten wat het kost ..........
53.714 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1576 1577 1578 1579 1580 1581 1582 1583 1584 1585 1586 ... 2682 2683 2684 2685 2686 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
865,36  +0,01  +0,00%  18:05
 Germany40^ 17.751,90 -0,10%
 BEL 20 3.826,58 +0,84%
 Europe50^ 4.919,39 +0,11%
 US30^ 38.013,46 +0,76%
 Nasd100^ 17.548,80 +0,25%
 US500^ 5.049,25 +0,59%
 Japan225^ 38.001,71 +0,68%
 Gold spot 2.379,37 +0,78%
 EUR/USD 1,0645 -0,24%
 WTI 82,08 -0,16%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

VIVORYON THER... +11,51%
JUST EAT TAKE... +5,71%
Air France-KLM +4,18%
FASTNED +3,00%
RANDSTAD NV +2,65%

Dalers

Pharming -9,63%
ASMI -6,10%
Avantium -6,01%
PostNL -5,84%
TomTom -3,31%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront