Galapagos « Terug naar discussie overzicht

Galapagos september 2020

6.207 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 ... 307 308 309 310 311 » | Laatste
[verwijderd]
1
quote:

objectief schreef op 29 september 2020 11:43:

[...]

Maar dat personeel is er wel en kosten handel vol geld. (of ze nu aan 1972 werken of aan 1973 !!! maakt niet uit)
Zou U niet beter overschakelen naar shell of exxon of andere onhein???

Ik kan best respect opbrengen voor uw negatieve kijk op galapagos, totaal geen probleem.

Maar wat doet u in godsnaam dan nog in dit aandeel ? Als U het maar niks vindt, verkoop en zoek een ander aandeel waar wel winst te halen is volgens U ?????

Ik hen een 15 a 20 aandelen in portefeuille, waar ik enthousiast over ben. Zodra ik in eentje geen toekomst meer zie : buiten. Wat interesseren mij "slechte" aandelen.

Beleggen is poepsimpel, maar vereist wel eerlijkheid met jezelf.
[verwijderd]
0
quote:

Tauromaquia schreef op 29 september 2020 12:01:

Heeft er ook iemand het laatste rapport van Degroof Petercam? Het liefst waaruit duidelijk wordt hoe ze op de huidige waardering komen. Ik begrijp het namelijk niet goed:

"De analist had ook wel verwacht dat er groen licht zou komen. Hij hanteerde een succeskans van 90 procent", waarmee de waardering nu van 112,00 EUR naar 120,00 EUR gaat. Er is sprake van een mijlpaalbetaling van Gilead, maar dan nog is deze verandering in waardering door Degroof Petercam best moeilijk uit te leggen.

Vooralsnog lijkt KBC de meest realistische waardering te hanteren (als je het mij vraagt, maar dat is natuurlijk maar een mening).
Inderdaad, lijkt me een rapportje in elkaar geflanst door een stagairke.
[verwijderd]
0
quote:

zonsverduistering schreef op 29 september 2020 16:10:

[...]
Goed gedaan Anton.
OLie, banken en vastgoed is not done nu, maar ook daar komt straks weer leven in en nu
goedkoop op te pikken in kleine aantallen. Niks mis mee met Shell, maar nu nog even well.
Total offtopic.

Ik las net dat ze 45000 man zullen buiten zetten, een groot deel van hun reserves zullen wegboeken en een grooooooooot plan maken voor de toekomst.

Wow, denk ik dan. Nog meer indicatie om daar absoluut weg te blijven en te investeren in een bedrijf dat de reconversie al gedaan heeft, wel een stomende koers heeft, geen leugenachtig verleden heeft met mogelijk enorme komende rechtzaken ivm hun grote klimaatbedrog, en wel al een tijdje een perfect designed en uitgevoerd plan heeft in de echte energiebronnen van de toekomst.

Ik weet niet of nyrstar aandelen nog verhandeld worden, maar die zijn ook mooi gezakt hoor. En Greenyard, en Cockerill en...
Bruyne
0
quote:

Toert schreef op 29 september 2020 18:32:

[...]

Zou U niet beter overschakelen naar shell of exxon of andere onhein???

Ik kan best respect opbrengen voor uw negatieve kijk op galapagos, totaal geen probleem.

Verveling.
Mippert
0
quote:

holenbeer schreef op 29 september 2020 17:18:

[...]
Beste Sheridans,

er zijn een heleboel draadjes op dit GLPG-forum waar fantastische informatie staat:
- inhoudelijk light
- GLPG is een buy
- Analist reports
- Draadjes per molecuul
- Draadje van de CEO
- enz.

Dit maanddraadje moet je niet willen volgen voor inhoudelijke info. Alleen voor (markt)sentiment en geouwehoer. Ook belangrijk, want van geld word je niet gelukkig.
Niets nieuws onder de zon ;-)
objectief
0
quote:

Toert schreef op 29 september 2020 18:32:

[...]

Zou U niet beter overschakelen naar shell of exxon of andere onhein???

Beleggen is poepsimpel, maar vereist wel eerlijkheid met jezelf.
Shell staat wel op mijn kooplijst, want personeel wegsturen is meestal goed voor de koers.

Wat is er bij je thuis aan de hand: alles is gelieerd aan poepverhalen. Heb je geen WC???
Al Kipone
0
aossa
0
quote:

Al Kipone schreef op 29 september 2020 20:19:

ik verveel me soms ook. Dan bel ik mijn tante. Of er nog nieuws is. Vanaf de wc.
Afstand houden (social distance) en handen wassen met zeep.Mondkapje welles/nietes, we zullen het vragen aan het virus.

En dan is er ook nog Trump tegen Biden of andersom, al naar gelang de voorkeur.
Endless
0
quote:

Al Kipone schreef op 29 september 2020 20:19:

ik verveel me soms ook. Dan bel ik mijn tante. Of er nog nieuws is. Vanaf de wc.

Vanavond tussen jou favoriete ;-) president en Biden dus je hoeft je niet te vervelen
Rhuno
5

Galapagos kondigt de eerste dosering met Toledo compound GLPG3970 in psoriasis-studie aan

TOL2/3-remmer; meest vergevorderde compound in nieuwe target-categorie met duale actie in ontstekingsziekten
Patiëntenstudies opgestart met GLPG3970 in psoriasis, colitis ulcerosa, en reumatoïde artritis
Toledo target-klasse wordt voorgesteld tijdens Toledo Roundtable op 27 oktober 2020


Mechelen, België; 29 september 2020, 22.01 CET – Galapagos NV (Euronext & NASDAQ: GLPG) kondigt de dosering van de eerste patiënt in zijn psoriasis-studie aan. Dit programma is onderdeel van drie patiëntenstudies, momenteel in de rekruteringsfase, die de werkzaamheid en veiligheid van het Toledo compound GLPG3970 onderzoeken. Galapagos plant ook de nieuwe Toledo target-klasse te onthullen en de GLPG3970 fase 1-data te delen tijdens zijn eerste Toledo Roundtable die virtueel zal doorgaan op 27 oktober 2020.



“We zijn enthousiast over de snelle klinische ontwikkeling van GLPG3970,” zei Dr. Piet Wigerinck, Chief Scientific Officer bij Galapagos. “Momenteel hebben we gelijktijdig meerdere proof-of-concept studies in verschillende auto-immuunziekten naast elkaar lopen en we plannen om twee bijkomende fase 2-studies, in het syndroom van Sjögren en systemische lupus erythematosus, begin volgend jaar te lanceren om de reikwijdte van het programma verder uit te breiden. We hebben voor GLPG3970 het duale werkingsmechanisme aangetoond in gezonde vrijwilligers, en met deze patiëntenstudies hopen we snel meer te leren over het potentieel van ons Toledo-programma om een nieuw paradigma in de behandeling van ontstekingsziekten te worden.”



CALOSOMA studie: fase 1-programma in psoriasis

De fase 1-studie is een dubbelblind, placebogecontroleerd programma waarbij de veiligheid, verdraagzaamheid, PK en PD1 van GLPG3970 van eenmalige en meerdere stijgende dosissen bij 52 gezonde mannelijke volwassenen wordt geëvalueerd. GLPG3970 zal nu gedurende 6 weken onderzocht worden bij 25 patiënten met matige tot ernstige psoriasis. Onlangs werd de eerste patiënt gedoseerd.



SEA TURTLE studie: fase 2-programma in colitis ulcerosa (CU)

Deze fase 2-studie is een dubbelblind, placebogecontroleerd programma waarbij de werkzaamheid, veiligheid, verdraagzaamheid, PK en PD van GLPG3970 bij 30 patiënten met matige tot ernstige actieve CU wordt geëvalueerd. GLPG3970 of placebo zal oraal eenmaal daags toegediend worden gedurende 6 weken. Het primaire eindpunt is het verschil ten opzichte van de baseline in de total Mayo Clinical Score (MCS).



LADYBUG studie: fase 2-programma in reumatoïde artritis (RA)

Deze fase 2-studie is een dubbelblind, placebogecontroleerd programma waarbij de werkzaamheid, veiligheid, verdraagzaamheid, PK en PD van GLPG3970 bij 25 deelnemers met ernstige actieve RA en met onvoldoende respons op methotrexaat wordt geëvalueerd. GLPG3970 of placebo zal oraal eenmaal daags toegediend worden gedurende 6 weken. Het primaire eindpunt is het verschil ten opzichte van de baseline in de DAS28 CRP op week 6. De rekrutering zal plaatsvinden in Europa.





Toledo Roundtable 27 oktober 2020

Met genoegen nodigt Galapagos institutionele investeerders en analisten uit om deel te nemen aan onze eerste Roundtable gewijd aan Toledo. De één uur durende Roundtable zal virtueel plaatsvinden en kan bijgewoond worden via webcast op 27 oktober 2020 om 16.00 CET/9.00 am ET. Graag bevestiging van deelname via ir@glpg.com.





Over Toledo

“Toledo” is een codenaam voor een nieuwe klasse targets voor autoimmuun en fibrotische ziekten, ontdekt door Galapagos. Dit Toledo-platform levert kleine molecule remmers van Toledo targets met verschillende selectiviteitsprofielen. GLPG3970 moduleert het immuun systeem met een tweezijdig werkingsmechanisme gekarakteriseerd door de verbeterde transcriptie van anti-inflammatoire cytokines en remming van de transcriptie van pro-inflammatoire cytokines. GLPG3970 toonde bemoedigende preklinische activiteiten in een aantal auto-immuunindicators, met inbegrip van inflammatoire darmziekten, reumatoïde artritis en psoriasis. Galapagos zet in op een breed programma om verscheidene series van compounds te ontwikkelen met verschillende selectiviteit op de Toledo targets, gericht op het behandelen van een breed spectrum aan auto-immun aandoeningen met een belangrijke onvervulde medische behoefte.



GLPG3970 is een geneesmiddel in ontwikkeling waarvan de werkzaamheid en veiligheid nog niet is aangetoond.



Voor informatie over klinische studies met GLPG3970: www.clinicaltrials.gov.





Over Galapagos

Galapagos NV ontdekt en ontwikkelt geneesmiddelen met nieuwe werkingsmechanismen. Drie geneesmiddelen leverden al veelbelovende resultaten op bij patiënten, en bevinden zich momenteel in een vergevorderd onderzoeksstadium in verschillende ziektes. Onze pijplijn bestaat uit onderzoeksprogramma's tot en met fase 3-studies over ontstekingsziekten, fibrose, artrose en andere indicaties. De ambitie van Galapagos is om uit te groeien tot een toonaangevend internationaal biofarmaceutisch bedrijf, gericht op het ontdekken, de ontwikkeling en de commercialisering van innovatieve medicijnen. Meer informatie op www.glpg.com.

egeltjemetstekel
0
Galapagos kondigt de eerste dosering met Toledo compound GLPG3970 in psoriasis-studie aan

TOL2/3-remmer; meest vergevorderde compound in nieuwe target-categorie met duale actie in ontstekingsziekten
Patiëntenstudies opgestart met GLPG3970 in psoriasis, colitis ulcerosa, en reumatoïde artritis
Toledo target-klasse wordt voorgesteld tijdens Toledo Roundtable op 27 oktober 2020


Mechelen, België; 29 september 2020, 22.01 CET – Galapagos NV (Euronext & NASDAQ: GLPG) kondigt de dosering van de eerste patiënt in zijn psoriasis-studie aan. Dit programma is onderdeel van drie patiëntenstudies, momenteel in de rekruteringsfase, die de werkzaamheid en veiligheid van het Toledo compound GLPG3970 onderzoeken. Galapagos plant ook de nieuwe Toledo target-klasse te onthullen en de GLPG3970 fase 1-data te delen tijdens zijn eerste Toledo Roundtable die virtueel zal doorgaan op 27 oktober 2020.



“We zijn enthousiast over de snelle klinische ontwikkeling van GLPG3970,” zei Dr. Piet Wigerinck, Chief Scientific Officer bij Galapagos. “Momenteel hebben we gelijktijdig meerdere proof-of-concept studies in verschillende auto-immuunziekten naast elkaar lopen en we plannen om twee bijkomende fase 2-studies, in het syndroom van Sjögren en systemische lupus erythematosus, begin volgend jaar te lanceren om de reikwijdte van het programma verder uit te breiden. We hebben voor GLPG3970 het duale werkingsmechanisme aangetoond in gezonde vrijwilligers, en met deze patiëntenstudies hopen we snel meer te leren over het potentieel van ons Toledo-programma om een nieuw paradigma in de behandeling van ontstekingsziekten te worden.”



CALOSOMA studie: fase 1-programma in psoriasis

De fase 1-studie is een dubbelblind, placebogecontroleerd programma waarbij de veiligheid, verdraagzaamheid, PK en PD1 van GLPG3970 van eenmalige en meerdere stijgende dosissen bij 52 gezonde mannelijke volwassenen wordt geëvalueerd. GLPG3970 zal nu gedurende 6 weken onderzocht worden bij 25 patiënten met matige tot ernstige psoriasis. Onlangs werd de eerste patiënt gedoseerd.



SEA TURTLE studie: fase 2-programma in colitis ulcerosa (CU)

Deze fase 2-studie is een dubbelblind, placebogecontroleerd programma waarbij de werkzaamheid, veiligheid, verdraagzaamheid, PK en PD van GLPG3970 bij 30 patiënten met matige tot ernstige actieve CU wordt geëvalueerd. GLPG3970 of placebo zal oraal eenmaal daags toegediend worden gedurende 6 weken. Het primaire eindpunt is het verschil ten opzichte van de baseline in de total Mayo Clinical Score (MCS).



LADYBUG studie: fase 2-programma in reumatoïde artritis (RA)

Deze fase 2-studie is een dubbelblind, placebogecontroleerd programma waarbij de werkzaamheid, veiligheid, verdraagzaamheid, PK en PD van GLPG3970 bij 25 deelnemers met ernstige actieve RA en met onvoldoende respons op methotrexaat wordt geëvalueerd. GLPG3970 of placebo zal oraal eenmaal daags toegediend worden gedurende 6 weken. Het primaire eindpunt is het verschil ten opzichte van de baseline in de DAS28 CRP op week 6. De rekrutering zal plaatsvinden in Europa.





Toledo Roundtable 27 oktober 2020

Met genoegen nodigt Galapagos institutionele investeerders en analisten uit om deel te nemen aan onze eerste Roundtable gewijd aan Toledo. De één uur durende Roundtable zal virtueel plaatsvinden en kan bijgewoond worden via webcast op 27 oktober 2020 om 16.00 CET/9.00 am ET. Graag bevestiging van deelname via ir@glpg.com.





Over Toledo

“Toledo” is een codenaam voor een nieuwe klasse targets voor autoimmuun en fibrotische ziekten, ontdekt door Galapagos. Dit Toledo-platform levert kleine molecule remmers van Toledo targets met verschillende selectiviteitsprofielen. GLPG3970 moduleert het immuun systeem met een tweezijdig werkingsmechanisme gekarakteriseerd door de verbeterde transcriptie van anti-inflammatoire cytokines en remming van de transcriptie van pro-inflammatoire cytokines. GLPG3970 toonde bemoedigende preklinische activiteiten in een aantal auto-immuunindicators, met inbegrip van inflammatoire darmziekten, reumatoïde artritis en psoriasis. Galapagos zet in op een breed programma om verscheidene series van compounds te ontwikkelen met verschillende selectiviteit op de Toledo targets, gericht op het behandelen van een breed spectrum aan auto-immun aandoeningen met een belangrijke onvervulde medische behoefte.



GLPG3970 is een geneesmiddel in ontwikkeling waarvan de werkzaamheid en veiligheid nog niet is aangetoond.



Voor informatie over klinische studies met GLPG3970: www.clinicaltrials.gov.





Over Galapagos
Raasgier
0
"Snelle klinische ontwikkeling": moeten we dat lezen als "boven verwachting", of ben ik dan te enthousiast?
Raasgier
1
quote:

Grote Ogen schreef op 29 september 2020 22:10:

Lastig iemand al enige extra duiding?
Ik ben bij tijd en wijle zeker een lastig iemand, maar wat voor extra duiding zoek je?
Grote Ogen
0
Watik bedoel dat ik het moeilijk vind dit persbericht te interpreteren. Is dit in de lijn van verwachting, is dit positiever dan verwacht, geeft dit al meer info over de mogelijke markt in de toekomst, dat soort dingen. Wellicht dat WIC nog wat commentaar kan geven. Bedankt

quote:

Raasgier schreef op 29 september 2020 22:13:

[...]

Ik ben bij tijd en wijle zeker een lastig iemand, maar wat voor extra duiding zoek je?
Bioteg71
7
Bericht van Onno op ander draadje:

Vanavond aankondiging van de start van 3 fase 2 studies met ‘3970, onze eerste Toledo molecuul die in patiënten getest wordt! En 27 oktober gaan we dan eindelijk alles uit de doeken doen over deze target klasse. Zoals in het persbericht staat gaan we onderzoeken of Toledo een ’nieuw paradigma in de behandeling van ontstekingsziektes kan worden. Heel spannend. Ik ben blij dat het team dit ondanks Covid belemmeringen toch voor elkaar gekregen heeft. Onno
6.207 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 ... 307 308 309 310 311 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 17 apr 2024 17:39
Koers 27,380
Verschil -0,320 (-1,16%)
Hoog 27,680
Laag 27,160
Volume 104.556
Volume gemiddeld 80.458
Volume gisteren 82.849

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront