Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

rationeel
0
Mevrouw Kaag,

Hoewel u lijsttrekker bent van een partij die bij de komende Tweede Kamerverkiezingen hooguit als vijfde of zesde uit de strijd gaat komen, krijgt u vandaag wéér landelijke publiciteit.

NRC Handelsblad had blijkbaar corvee en plaatst een interview met u.

Het is ronduit ontluisterend.

Ontluisterend omdat het bewijst dat u werkelijk géén idee heeft.

Enerzijds zegt u dat u Nederland kent.

Anderzijds zegt u: “Mijn kinderen zeggen vaak: ‘Mam, je hebt geen flauw idee wat voor stad Den Haag is’. Daar hebben ze wel gelijk in.”

Enerzijds zet u vol in op het Groot Europeesch Rijk en de Green Deal van Frans Timmermans.

Anderzijds zegt u over zo’n ander kroonjuweel van het post-Van Mierlo D66: “Medisch-ethische thema’s houden de meeste Nederlanders volgens mij niet bezig nu ze hun baan dreigen kwijt te raken of zzp’er of student zijn en niet rond dreigen te komen.”

Enerzijds bent u ontevreden over de Lesbos-deal, waarbij Nederland de poort volgens u niet ruim genoeg open zette voor economische gelukszoekers uit kamp Moria

Anderzijds zegt u: “Het is goed rationeel over migratie te praten. Wat heeft Nederland nodig in de toekomst? Welke kennis willen we aantrekken? En dan kijk je welke mensen daarbij horen.”

En zo ging het maar door.

Met als meest gênante moment dat u door uw politiek assistent tijdens het interview moest worden bijgepraat over wat er in uw eigen verkiezingsprogramma staat over de vermogensbelasting.

NRC schrijft: “Ze kijkt vragend naar haar politiek assistent, die het antwoord wel weet.”

Conclusie: uw ‘visie op leiderschap’ is dat Sigrid Kaag minister-president van Nederland moet worden en verder geeft u uw bek maar een duw.

En wat mij dan weer opviel: ook in het duizendste interview met u ontbreekt die ene vraag.

“Als D66 niet in het kabinet komt, gaat u dan als fractievoorzitter de Tweede Kamer in?”

Ze kennen namelijk het antwoord.

Over uw lijk.

En dat eerlijke antwoord zou u stemmen kosten, wat uw fans op de krantenredacties en bij de Staatsomroepen een gruwel is.

En verder vind ik het jammer dat Geert Wilders geen één-op-één-debat met lijsttrekkers van kleine partijen zal aangaan in maart. Want dat is de enige politicus die de luchtballon Kaag met zichtbaar plezier zou doorprikken.

Groet,

JanD

PS. Ik heb alvast voor na de Tweede Kamerverkiezingen een cadeautje gekocht. Laat maar weten waar het te zijner tijd naartoe moet.
Beursgoeroe
0
quote:

Beperktedijkbewaking schreef op 30 september 2020 15:38:

[...]Mee eens. De enorme groei van het aantal horecabedrijven en -bedrijfjes was mij ook al opgevallen, al vanaf zo ongeveer het jaar 2000. Kennelijk hadden de mensen in NL veel geld en tijd over.
Enige sanering is onvermijdelijk en beschouw ik niet als ramp.

kapperszaken (10 in 1 straat), shoarmazaken, belzaken ............. allemaal delmantels ........... de bezem er doorheen ............ we hebben al genoeg oplichters in het kabinet en de overheid en in de zorg (management en directeuren) ,,,,,,,,,,,,aanpakken ......... Pim Fortyun had de zorg al in het vizier .....vreselijk jammer dat hij vermoord ............. de kogel kwam van links ..............
taurus86
0
Nederland heeft in feite een gigantisch alcoholprobleem, gelardeerd met 'snuf en snuitje'.
De kroegen 4 weken sluiten en de detailhandel een handelsverbod in alcoholische dranken voor een gelijke periode en de 'R" kon weleens op 0,3 komen te staan. Heineken boos; maar dat moeten we dan maar even accepteren.
Stel je voor: Covid onder de knie; bloeddruk genormaliseerd; 4 kg gewicht kwijt. Ontnuchterend!
rationeel
0
Aanslag op woning pro-FvD-raadslid Forza Castricum: 'Lichtflits gevolgd door harde knal'

Goedemorgen iedereen behalve degene die vannacht iets door en/of voor de ruit van gemeenteraadslid Ralph Castricum (heet echt zo, red.) van de partij Forza Castricum (heet echt zo, red.) heeft gegooid. "In de nacht van woensdag de 19e augustus rond 01.50U was er bij het Kortenearplantsoen in Castricum een harde knal te horen. Diverse omwonenden zagen een licht flits gevolgd door een luide knal." Alles wijst erop dat hier een aanslag is gepleegd op een onschuldig raadslid. Castricum meldde zich in 2019 nog voor de provinciale lijst van de PVV, maar inmiddels is hij FvD-lid. Gelukkig is hij fysiek ongedeerd. De politie doet onderzoek.
Update: 11:30 uur Persco Burgemeester Castricum (geen familie)
Update: Castricum ondergedoken, aldus BM van Castricum

Geen Stijl

Gezellig land geworden, ONS land.
jowi
0
Ja ,ja rationeel. Het is ff wachten totdat iedereen in NL het recht in eigen hand neemt. Nu zijn het alleen nog maar m.n. (minderheids) groeperingen uit de niet rechtse hoek.
* kraken
* stallen en rollend materieel van boeren en transporteurs in de fik zetten
* stallen bezetten
* boeren bedreigen
* wegen blokkeren
* 5-G masten in de fik
* volk opjutten met leugens
* aanslagen op niet geliefde politica
etc etc

rationeel
0
[quote alias=jowi id=12773085 date=202009301628]
Ja ,ja rationeel. Het is ff wachten totdat iedereen in NL het recht in eigen hand neemt. Nu zijn het alleen nog maar m.n. (minderheids) groeperingen uit de niet rechtse hoek.
* kraken
* stallen en rollend materieel van boeren en transporteurs in de fik zetten
* stallen bezetten
* boeren bedreigen
* wegen blokkeren
* 5-G masten in de fik
* volk opjutten met leugens
* aanslagen op niet geliefde politica
etc etc

/quote]

Ja, JOWI:) Daar word je niet vrolijk van.

Toch moeten we eensgezind de vijand tegemoet, en dat zijn niet onze medeburgers, maar wel onze zgn leiders.
Beperktedijkbewaking
0
quote:

izdp schreef op 29 september 2020 22:30:

[...]
Natuurlijk nog steeds wel het voordeel van de subsidiesvan weleer.
Nog steeds de staatsgarantie qua leningen.
...
Bruto reken je qua heffing, maar netto is het minus de extra geïnde inkomsten van de scheefhuurders.
Daarenboven hebben ze de huren bovenmatig mogen verhogen.
Wordt eens wakker en wees eens wat kritischer op dit verdorven geworden systeem na het privatiseren tegen een spotprijs.
In de opbouwjaren (1947- plm 1980) werden de corporaties (woco's) op diverse manieren gesteund en gestimuleerd. Uit die tijd stamt ook de grote greep van de overheid op de sociale woningbouw, en het idee bij politici dat sociale huurwoningen door de belastingbetaler gefinancierd zijn en eigenlijk staatsbezit zijn.
Maar dat is onzin. De vooroorlogse bouw kwam voort uit particulier initiatief (vandaar de oude naam "woningbouwverenigingen") en niet uit subsidies. Later kwamen er project- en doelsubsidies maar daar moest dus een tegenprestatie (bv. een buurthuis) tegenover staan, het waren geen directe subsidies.

De laatste projectsubsidies liggen trouwens al weer 13 jaar of meer achter ons ("Vogelaar"). Maar dat waren geen grote bedragen. "Ella Vogelaar was als minister gehaald om veertig achterstandswijken te verheffen. Maar het geld ervoor moest ze zelf bij elkaar harken" schreef zelfs Cobouw: www.cobouw.nl/marktontwikkeling/nieuw...
Daarnaast wijs ik erop dat ca een kwart van de sociale (gereguleerde) huurwoningen in bezit is van commerciële partijen, van huisjesmelkers tot verzekeringsmaatschappijen. Hoezo staatsbezit?

Staatsgarantie op hun leningen? Laat me niet lachen. Die is nog nooit aangesproken, zelfs niet bij het Vestia-drama. Die ellende is uitgestort over hun huurders en de overige woco's via hun onderlinge waarborgfonds. Door dat fonds - en niet of nauwelijks door de 'staatsachtervang' - is ook de leenrente voor woco's lager dan de marktrente voor soort activiteiten. Bij de huidige lage rentes is het theoretische rentevoordeel (if any) van de staatsgarantie hoogstens 0,2% oftewel zo'n 180 miljoen per jaar voor alle woco's bij elkaar. Peanuts vergeleken bij hun totale huurinkomsten (bijna 15.000 miljoen).

"Bruto reken je qua heffing, maar netto is het minus de extra geïnde inkomsten van de scheefhuurders."
Onbegrijpelijke zin. Bij scheefhuurders gaat het om hun inkomen, niet om de huur die ze betalen.

"Daarenboven hebben ze de huren bovenmatig mogen verhogen."
Ja, om die verhuurdersheffing te kunnen betalen!
www.aedes.nl/artikelen/financi-n/fisc...

"Privatiseren tegen een spotprijs"? Van wat van oudsher al privaat was, nl. van de woningbouwverenigingen? Een sigaar uit eigen doos zal je bedoelen.

rationeel
0
Zanger en presentator Gordon is het zoveelste bekende slachtoffer van de horlogedieven die Amsterdam al lange tijd teisteren. Naast de 52-jarige ster zijn ook Estelle Cruijff, de vader van Nicolette van Dam en Ronny Rosenbaum bekende slachtoffers van de gewelddadige berovingen door wat in de volksmond de Rolex-bende wordt genoemd. Vier verdachten, die de afgelopen jaren flinke ravage hebben aangericht, staan dinsdag terecht.

BEKIJK OOK:

Gordon in huis beroofd en mishandeld: ’Ik dacht dat ik zou worden vermoord’
Sinds Estelle Cruijff begin november 2018 het eerste, bekende slachtoffer werd van straatrovers wier handelswijze met extreem geweld gepaard gaat, lijken berovingen schering en inslag te zijn.

De roof van het horloge van Nicolette van Dams vader René op klaarlichte dag, in februari 2019, nota bene op de stoep tegenover het altijd drukbezochte Hilton Hotel aan de Apollolaan, had zelfs meer weg van een aanslag. Er werd zo zwaar ingebeukt op de hardwerkende slager dat hij zwaar verminkt in het ziekenhuis terecht kwam en het wel leek alsof het lang niet alleen om zijn klokje ging, maar eerder ook een actie was tegen alles en iedereen die geslaagd en succesvol is.

Impact
Estelle heeft nooit willen praten over wat haar overkwam toen zij, na een avondje stappen met een vriendin, rond twee uur ’s nachts terugkwam bij haar appartementje aan het Vondelpark. De impact op haar leven is nog steeds zo groot dat zij de gebeurtenis liever verdringt. Wat zij meemaakte is volgens een vriendin, die zij wel deelgenoot maakte, dan ook ’traumatisch’. Estelles Rolex is beveiligd met een speciale sluiting, die het handige zakkenrollers onmogelijk maakt het ongemerkt van een pols te halen, zoals ze in een circusact wel doen.

Direct toen Estelle in het donker de drie grote mannen op zich af zag komen, die haar vervolgens snel duidelijk maakten wat de bedoeling van de confrontatie was, gaf Estelle aan mee te zullen werken. Alleen, ook haar lukte het in de zenuwen niet direct het klokje met de benodigde polsbeweging af te schudden. De drie begonnen daarna meteen op de diva in te slaan en een van hen zette zelfs een verwurging in. Terwijl zij enkele angstige momenten later probeerde om hulp te schreeuwen, werd haar snel duidelijk dat zij van haar buren geen hulp te verwachten had: die slapen aan de achterzijde van het complex en hebben van haar noodkreten in de nacht niets meegekregen.

Estelle zorgt er sinds het angstaanjagende incident steeds voor dat zij thuis is voor het donker, en heeft nu extra sloten op haar voordeur.

BEKIJK OOK:

Niemand hoorde Estelles SCHREEUW in de nacht
Juwelencollectie
De aanval op de in Amsterdam-Zuid geliefde Estelle kwam nadat eerst de woning van haar achterbuurvrouw Connie Witteman was leeggehaald; althans, de meest kostbare vierkante meter ervan. Brutale insluipers waren er daar vandoor gegaan met de complete safe, volgepakt met de juwelencollectie die zij tijdens haar huwelijk met wijlen Hans Breukhoven had vergaard.

Op videobeelden was te zien hoe de daders door haar stadspaleis struinden en vervolgens, met hun buitgemaakte schatkist, in het Vondelpark verdwenen. In een snelle actie van de Amsterdamse recherche, in samenwerking met die van Antwerpen, werden enkele verdachten aangehouden op het vliegveld van Brussel. Van de kostbare buit, met een totale geschatte waarde van 2,8 miljoen euro, is tot nu toe slechts een enkel horloge teruggevonden. De hoofddader wacht een jaar extra gevangenisstraf, bovenop de twee waartoe hij werd veroordeeld, wanneer hij blijft weigeren te vertellen waar de colliers, horloges, oorbellen, ringen en andere waardevolle zaken zijn gebleven.

In februari 2019 onthulde weekblad Privé hoe ook onroerendgoedmagnaat Ronny Rosenbaum ten prooi viel aan horlogedieven. Hij moet sindsdien op een van de andere klokjes uit zijn collectie kijken om te zien hoe ver de dag gevorderd is. Maar de ex-vriend van Tatjana Šimic kwam er tijdens de beroving betrekkelijk goed en in elk geval zonder kleerscheuren vanaf; hij kreeg de kans zijn kostbare horloge zelf af te doen, wat hem op dat moment wel zo verstandig leek.

Meer namen
In hun jacht op peperdure Rolexen bleken de vier verdachten van de Rolex-bende, die vanaf dinsdag terechtstaan bij de rechtbank, nog een lange lijst met potentiële nieuwe slachtoffers te hebben. Dat kwam naar voren uit de zogenoemde ovc-gesprekken, die vanuit de auto van de verdachten door de politie werden afgeluisterd. In die conversaties kwamen meerdere professionele voetballers van PSV en Ajax ter sprake, zoals Steven Bergwijn, Luuk en Siem de Jong, Adam Maher en Dušan Tadic.

www.telegraaf.nl/entertainment/173776...
Beperktedijkbewaking
1
quote:

rene l schreef op 30 september 2020 08:47:

[...]
Het komt misschien best wel hard over jowi, maar in tijden dat het geld op is vind ik het ongekend dat deze groep een loonsverhoging krijgt, ze mogen blij zijn dat ze hun baan behouden, een ambtenaar wordt in principe voor de rest van zijn of haar leven aangesteld.
...
Kijk eens hoeveel rijks- en gemeentelijke ambtenaren er de laatste jaren met "vroegpensioen" gegaan zie, zie o.a. de kwestie Wiebus, in het leger zijn er ook velen overtallig verklaard.
Velen zitten al voor hun 60-ste lekker thuis, en in het bedrijfsleven moet je je maar zien te redden totdat je je pensioenleeftijd bereikt die steeds verder weg komt te liggen.
Ik vind dit oneerlijk.
...
Zwaar verouderde denkbeelden heb jij. Gokker zou het smeuïge anekdotes noemen, om niet te spreken van het verspreiden van mythes.
Ambtenaren kunnen al tientallen jaren lang wegens 'overtolligheid' ontslagen of gewoon weg-gereorganiseerd worden. Meer of minder gunstige vroegpensioenregelingen dateren uit de vorige eeuw.

Wat de recent overeengekomen (bescheiden) loonsverhogingen betreft: de vorige cao was al een jaar of zo afgelopen. Terwijl de lonen in het bedrijfsleven in 2018 en zeker in 2019-2020 fors stegen, bleven verhogingen bij de ambtenaren al een paar jaar uit (in afwachting van ...). Het gaat dus om inhalen van wat vorig jaar al had moeten gebeuren en in principe ook al afgesproken was.

Weet je wie echt veel verdienen? De EU-ambtenaren in Brussel. En onze hogere en topambtenaren, zoals die RWS-bazin die vriendje Halbe Zijlstra een handje hielp bij het illegaal storten van asfalt-afval in de Maas. Het verschil tussen de loonschalen 8, 9 (MBO-niveau) of 10 (voor een startende academicus) en 15 of 16 voor de top is immens.

Dus hou eens op met je kappers- en kroegpraatjes over ambtenaren. Die zijn beledigend voor de gemiddelde gemeenteklerk en administratief cq IT-medewerker op een ministerie. En voor de boa's en onderwijzers in m.n. het basisonderwijs. Vrijwel iedereen is het er over eens dat die laatsten te weinig verdienen, evenals het (thuis)zorgpersoneel. Schoolhoofden komen gillend mensen te kort.

ffff
0
quote:

gokker schreef op 30 september 2020 13:01:

[...]

Dat bedoel ik dus... Smeuige anecdote en de roddel gaat er in als koek.
Gokker,

Vooral blijven reageren, want zo kunnen we van elkaar leren.

Jij noemt Rene's verhaal smeuige koek. Nu kunne we dus aan Rene vragen of hij dat verzonnen heeft of met de hand op zijn hart durf te bevestigen wat hij gezien heeft.

Maar ik reageer dan weer op jouw reactie, Gokker, omdat jij weer een beeld van de samenleving hebt die het voor totaal onmogelijk houdt hetgeen Rene beschrijft. En dan kunnen we toch van elkaar iets leren: Ik heb in mijn 42 jarige artsenpraktijk de meest onnozele verzoeken om ziekteverlof gehad, waaronder ook van onderwijzend personeel. De lamlendigheid, de gemakszucht om maar een briefje van de dokter voor werkverzuim te krijgen droop ervan af. Dat waren altijd heel ongemakkelijke situaties, want het verzuimbriefje werd geweigerd en ze verlieten foeterend, brommend je spreekkamer. Dat is OOK de realiteit Gokker.
En NU worden onderwijsmensen niet gecontroleerd. Je zegt eenvoudigweg maar dat je moet hoesten of snotterig bent en dan moeten ze zelfs thuis blijven. Zelf vind ik dat juist geen goede regeling omdat naar mijn stellige verwachting er ook veel onnodig werkverzuim zal zijn. Gewoon geen strenge controle.

Nogmaals Gokker; Blijven reageren, maar ook niet zo naief zijn te denken dat iedereen wel zijn werk zal doen. er is meer dan genoeg lamlendigheid, luiheid, gemakszucht. En die Overheid: Die betaalt wel. Zwartwerkers krijgen niks als ze niet komen...snap je !

Peter
JP Samosa
0
asti
0
quote:

rationeel schreef op 29 september 2020 13:03:

[...]

Waarom voel je je aangesproken ASTI:)

Begrip voor anderen is juist dat wat een samenleving bij elkaar houdt. Begrip, tolerantie betekent dat je een ander als individu kunt waarderen in zijn anders zijn.

Wat Rene aankaart is een groepsgedrag dat hij waarneemt, en dat ingaat tegen waarden zoals wij Nederlanders dat met elkaar in stand willen houden.

Hij kaart ook aan dat de normen die voor Nederlanders gelden, het toezicht van de overheid op ons gedrag, blijkbaar voor die bepaalde groep niet geldt.

Ik zie niet in waarom jij het daar niet mee eens zou zijn.
Begrip is heel erg belangrijk, maar dat wil niet zeggen dat men op het begrip van een of andere warhoofd zit te wachten. Roddelaar Rene zijn beperkte, eenzijdige waarnemingen zijn voor de ene helft aangedikt en voor de andere helft verzonnen. We hebben het over een persoon die aan zijn dochter vraagt of de allochtonen in de schoolkantine duur voedsel eten.

Wat bedoel je met het verschil in toezicht? Over welke normen hebben we het precies?
JP Samosa
0
quote:

taurus86 schreef op 30 september 2020 16:05:

Nederland heeft in feite een gigantisch alcoholprobleem, gelardeerd met 'snuf en snuitje'.
De kroegen 4 weken sluiten en de detailhandel een handelsverbod in alcoholische dranken voor een gelijke periode en de 'R" kon weleens op 0,3 komen te staan. Heineken boos; maar dat moeten we dan maar even accepteren.
Stel je voor: Covid onder de knie; bloeddruk genormaliseerd; 4 kg gewicht kwijt. Ontnuchterend!
Goed gezien, n poosje die ingesleten gewoontes doorbreken kan ook verfrissend uitpakken.
Doe er je voordeel mee.
( alleen die vervelende mondkapjes........brrrrrr)
asti
0
quote:

JP Samosa schreef op 30 september 2020 18:16:

[...]

Goed gezien, n poosje die ingesleten gewoontes doorbreken kan ook verfrissend uitpakken.
Doe er je voordeel mee.
( alleen die vervelende mondkapjes........brrrrrr)
Zhang, P., Bagby, G. J., Happel, K. I., Raasch, C. E., & Nelson, S. (2008). Alcohol abuse, immunosuppression, and pulmonary infection. Current drug abuse reviews, 1(1), 56–67. doi.org/10.2174/1874473710801010056
rationeel
0
quote:

JP Samosa schreef op 30 september 2020 18:11:

Dus de status is nu : een dringend advies mondkapjes binnenruimte
We komen er wel......

Valt nog mee, dat je niet de camera aan moet hebben staan;)
rationeel
0
quote:

asti schreef op 30 september 2020 18:13:

[...]
Begrip is heel erg belangrijk, maar dat wil niet zeggen dat men op het begrip van een of andere warhoofd zit te wachten. Roddelaar Rene zijn beperkte, eenzijdige waarnemingen zijn voor de ene helft aangedikt en voor de andere helft verzonnen. We hebben het over een persoon die aan zijn dochter vraagt of de allochtonen in de schoolkantine duur voedsel eten.

Wat bedoel je met het verschil in toezicht? Over welke normen hebben we het precies?
Ik bedoel dat de een voor een bepaald zgn vergrijp gestraft wordt en de ander niet.

Toezicht lees handhaven.
stockholder
0
Hoe zo dringend advies?
Gewoon verplicht stellen. In Duitsland werkt het ook prima.
Wie niet wil, bekeuren zonder waarschuwing vooraf.
Grote evenementen cancellen. Dus geen discussie over carnaval. Snap dat eigenlijk niet, : juist in Brabant begon de ellende.
Achter de voordeur: niet te meegaand zijn.
Alles onder het motto: je doet het goed of niet en laat het los.

rationeel
0
Wat zijn normen. Wenselijk gedrag in een bepaalde situatie zoals algemeen gebruikelijk voor een bepaalde groep of zoiets.

Normen zijn anders als je in een museum bent, dan wanneer je in een voetbal stadion bent.
In het laatste geval moet je gewoon je bek houden;)
josti5
0
quote:

taurus86 schreef op 30 september 2020 16:05:

Nederland heeft in feite een gigantisch alcoholprobleem, gelardeerd met 'snuf en snuitje'.
De kroegen 4 weken sluiten en de detailhandel een handelsverbod in alcoholische dranken voor een gelijke periode en de 'R" kon weleens op 0,3 komen te staan. Heineken boos; maar dat moeten we dan maar even accepteren.
Stel je voor: Covid onder de knie; bloeddruk genormaliseerd; 4 kg gewicht kwijt. Ontnuchterend!
Alcohol, tabak, tig andere drugs, porno, te veel/slecht (uit) eten, reizen, talloze (chronische) ziektes: in wezen én in grote lijnen allemaal tekenen van onvrede met het dagelijks bestaan in de dagelijkse omgeving...
Hoeveel mensen leven écht blij, gelukkig en tevreden...???

De overheid werkt daaraan mee, door zéér onrustig, steeds weer veranderend beleid, zeker ook op financieel gebied, waarvoor vaak tientallen jaren rust nodig is.
De overheid verandert steeds weer de regels - achteraf, en als het eerste schaap over de dam is, dan volgt vrijwel altijd op korte termijn aanscherping/versnelling.

Bergen onrust die op de burger afkomen, door ADHD-politiek.

Dit naast de 'normale' dagelijkse (werk)zorgen, zo niet erger.

Dat houdt geen mens vol, ook al is hij/zij nóg zo, eenmaal tot bewustzijn gekomen, positief aan het leven begonnen.

En ja: dán gaat men compenseren...

Overigens schandalig weer, die 2e Kamer, onze 'volksvertegenwoordigers', die alle schuld van de coronatoename wijten aan 'fout gedrag'.

Van links tot en met verzoeken om extra maatregelen, met óók nog eens de 'omgekeerde quarantaine' van het Forum voor Democratie: lock down voor de oudjes, en alle vrijheid voor de jongeren, vanmiddag nota bene uitgesproken door een bejaarde.
Ze weten dus héél goed, net als dat andere politieke tuig, waar ze hun stemmen moeten halen...
Ik haak nu definitief af bij het FvD - sorry, ratio!

Je zou bijna weer vriend van dit kabinet worden...

Verder geen wóórd over het ingaan van het voor alle virussen, dus óók voor corona, gunstige R-seizoen: het seizoen waarin de R voorlopig weer aan het woord is: septembeR tot en met apRil!

En dan op het slot van het coronadebat nog de staatsgreep van de VVD, ondersteund door de héle 'volksvertegenwoordiging', exclusief PVV/Wilders, tegen wie de motie gericht is...

Kortom: een beroerde dag voor de Nederlandse democratie, zeker ook, nu het FvD heeft laten afweten.
Alleen Wilders/PVV resteert...

53.714 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1589 1590 1591 1592 1593 1594 1595 1596 1597 1598 1599 ... 2682 2683 2684 2685 2686 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
876,98  +2,96  +0,34%  11:13
 Germany40^ 17.983,80 -0,58%
 BEL 20 3.864,32 -0,50%
 Europe50^ 4.970,51 -0,39%
 US30^ 38.339,50 -0,04%
 Nasd100^ 17.363,46 -0,92%
 US500^ 5.043,44 -0,57%
 Japan225^ 37.717,64 -0,74%
 Gold spot 2.326,68 +0,46%
 EUR/USD 1,0726 +0,27%
 WTI 82,82 -0,10%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

UNILEVER PLC +5,07%
Flow Traders +4,66%
NX FILTRATION +4,32%
Fugro +2,27%
JUST EAT TAKE... +1,88%

Dalers

ADYEN NV -11,38%
WDP -4,69%
AZERION -1,78%
IMCD -1,22%
TomTom -1,13%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront