AkzoNobel « Terug naar discussie overzicht

Akzo Nobel 2020

181 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » | Laatste
voda
0
'Handelsupdate AkzoNobel verrast positief'

Gepubliceerd op 10 september 2020 09:40 | Views: 1.210

Akzo Nobel 13:25
87,10 +2,96 (+3,52%)

AMSTERDAM (AFN) - AkzoNobel is met een positieve verrassing gekomen met zijn handelsupdate. Dat schrijft KBC Securities in een reactie op het bericht dat de verfonderneming publiceerde.

Het bedrijf rekent in het derde kwartaal op een omzet die op basis van gelijke wisselkoersen bijna op het niveau van vorig jaar ligt en ziet de tegenwind als gevolg van de coronacrisis afnemen. KBC had voor het derde kwartaal op een daling van de omzet met 6 procent gerekend. De bank zegt AkzoNobel nog steeds te waarderen voor de maatregelen die het neemt om de prestaties te verbeteren. Het advies is accumulate met een koersdoel van 90 euro.

ING spreekt eveneens van een positieve verrassing van AkzoNobel. De verbeterde trend biedt volgens de bank ruimte om de consensus opwaarts bij te stellen. Het advies staat op buy en het koersdoel is 95 euro.

Het aandeel AkzoNobel noteerde donderdag omstreeks 09.35 uur een plus van 3,5 procent op 87,16 euro. Daarmee was het de sterkste stijger in de AEX-index.
voda
0
Uitgelicht: AkzoNobel heeft niets te klagen

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Akzo Nobel
86,56 0,02 0,02 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) AkzoNobel had afgelopen week over positieve aandacht niet te klagen, nadat het donderdag de herfst inluidde met een geruststellende boodschap.

Het verf- en coatingsbedrijf meldde dat het de verkooptrend in het derde kwartaal verder heeft zien verbeteren en dat het verwacht dat de omzet in de buurt van het niveau van het voorgaande jaar uitkomt, uitgaande van gelijke wisselkoersen.

De belegger trok terstond zijn beurs en sloeg goed in met een koerswinst van bijna 3 procent op het slot.

Volgens AkzoNobel is de vraag op de eindmarkt voor decoratieve verf sterk in Europa en Zuid-Amerika. Bij Performance Coatings blijft de vraag verbeteren.

Analisten reageerden net als beleggers positief. Op basis van de update van het verfconcern berekende ING dat de analistenconsensus voor de omzet met 5 procent omhoog kan. Morgan Stanley kwam zelfs uit op 7 procent.

Credit Suisse telde 2 euro bij het oude koersdoel van 102,00 euro op, tot 104,00 euro. Het aandeel blijft daarmee op de kooplijst van de Zwitserse bank. Ook ING vindt het aandeel koopwaardig.

Credit Suisse ziet de volumes normaliseren, de grondstofprijzen zich gunstig ontwikkelen en AkzoNobel aanhoudend sturen op lagere kosten. Dit laatste moet volgens de bank de marge jaarlijks met 0,5 procentpunt omhoog krijgen in de komende drie jaar.

Verder heeft AkzoNobel de middelen om overnames te doen. De analisten van de Zwitserse bank zien goede kansen om zo een betere positie te verkrijgen in de Europese markt voor decoratieve verven. Ook is er ruimte om de aandeelhouder te belonen, zo meende de bank. AkzoNobel kan jaarlijks voor 500 miljoen euro aan eigen aandelen inkopen.

Als de omzet in het derde kwartaal inderdaad met 7 procent stijgt, dan zou het bedrijfsresultaat (EBIT) in dat geval volgens Morgan Stanley zelfs zo'n 10 tot 20 procent hoger kunnen uitvallen dan analisten nu gemiddeld nog voorzien. Net als ING en Credit Suisse staat AkzoNobel ook bij Morgan Stanley op de kooplijst, met een koersdoel van 105,00 euro, dat is 10 euro meer dan het koersdoel van ING.

Op 21 oktober publiceert AkzoNobel de cijfers over het derde kwartaal.

De consensus, opgesteld voor de update afgelopen week, gaat voor het derde kwartaal uit van een omzet van ruim 2,19 miljard euro, wat een EBITDA van 392,5 miljoen euro zou moeten opleveren. De EBIT voor bijzondere posten wordt ingeschat op 306,3 miljoen euro.

In het derde kwartaal van 2019 werd op een omzet van 2,40 miljard euro een EBITDA behaald van 387 miljoen euro en een EBIT van 300 miljoen euro.

Voor heel 2020 ligt de omzetverwachting van de analisten op 8,39 miljard euro met een EBITDA van 1.331 miljoen euro en een EBIT van 986 miljoen euro. Dit zou dan volgens de analisten een winst per aandeel betekenen van 2,99 euro, met een dividenduitkering van 1,93 euro per aandeel tot gevolg.

Van de analisten die het aandeel volgen heeft bijna 80 procent een koopadvies en slechts 4 procent een verkoopadvies op AkzoNobel.

Het aandeel AkzoNobel steeg op weekbasis 6 procent.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
AkzoNobel krijgt Boeing-certificaat in China

Gepubliceerd op 15 september 2020 11:36 | Views: 831

Akzo Nobel 12:46
85,38 -0,94 (-1,09%)

DONGGUAN (AFN) - Verfreus AkzoNobel mag in China aan de slag met het coaten van Boeings. De Amerikaanse vliegtuigmaker heeft de coating die AkzoNobel gebruikt goedgekeurd.

De Aerodur 3001/3002-coating mag nu in China worden gemengd. Volgens Akzo is dit een belangrijke mijlpaal voor de productielocatie die in 2017 is geopend om specifiek de Noord- en Zuid-Aziatische luchtvaartmarkt te bedienen.

De Akzo-vestiging in Dongguan is sinds december 2001 geopend en begin 2017 is de Aerospace Coatings-faciliteit als uitbreiding toegevoegd.
voda
0
Beursblik: Morgan Stanley verhoogt koersdoel AkzoNobel

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Akzo Nobel
85,52 1,46 1,74 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Morgan Stanley heeft het koersdoel voor AkzoNobel verhoogd van 105,00 naar 112,00 euro met handhaving van het Overwogen advies. Dit bleek woensdag uit een analistenrapport van de Amerikaanse zakenbank.

Daarin bleek ook dat het aandeel op de favorietenlijst van de bank blijft.

Het koersdoel is gebaseerd op de verhoging met 3 tot 6 procent van de ramingen voor het bedrijfsresultaat (EBIT) voor 2020 tot en met 2023. Die zijn op hun beurt weer gebaseerd op de verhoogde volumeverwachtingen voor het derde kwartaal en in 2021.

Morgan Stanley betoogde nogmaals dat circa 75 procent van de omzet van de groep solide en veerkrachtig is op grond van de veranderingen in het consumentengedrag als gevolg van de coronarealiteit. Dit zou een sneller dan verwacht herstel in 2021 mogelijk moeten maken, aldus de bank.

Morgan Stanley gaf woensdag onder andere aan dat AkzoNobel duidelijker dan sectorgenoten de weg naar herstel laat zien. Daarnaast is er volgens de bank bij het bedrijf sprake van structurele mogelijkheden voor kostenbesparingen, margeverbetering en een ondergewaardeerd balansprofiel.

Het aandeel AkzoNobel noteerde woensdag op een groen Damrak 1,5 procent hoger op 85,34 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
AkzoNobel investeert in poedercoatings in Italie

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Akzo Nobel
85,48 0,02 0,02 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) AkzoNobel investeert 20 miljoen in het verhogen van de capaciteit voor poedercoatings in Italië, om zijn marktpositie te versterken en groener te produceren. Dat maakte het verf- en coatingsbedrijf donderdag bekend.

De fabriek in Como is nu al de grootste Europese fabriek voor poedercoatings en zal worden uitgebreid voor autocoatings. De uitbreiding is een backup voor de fabriek in het Duitse Arnsberg, die ook in capaciteit wordt vergroot.

De nieuwe fabriek in Como komt in een gerenoveerd gebouw en zal energie hergebruiken. Dit moet bijdragen aan Akzo's doelstelling van 50 procent reductie van CO2-uitstoot in 2030.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
Al doende leert men
0
Vanlancker zinspeelt vandaag in een interview met het FD op een acquisitie, waarde teruggave naar de aandeelhouders of een combinatie, verwijzend naar de gunstige kasstroom.

Wat verdient jullie voorkeur, en wie zien jullie als potentiële overnamekandidaten?

De geruchten over een overname van Axalta in de nabije toekomst worden overigens ontkracht.
taurus86
0
Al doende leert men
0
Axalta wordt in de nabije toekomst niet overgenomen omdat zij metaallakken voor met name auto’s produceren. Vanlancker geeft aan dat deze markt verschuift naar (elektrische) auto’s welke steeds lichter worden en dus over meer plastic beschikken. Akzonobel heeft dit type lakken reeds in zijn productrange en ziet in Axalta daarom geen meerwaarde.

Een air craft paint supplier is geen gek idee, Taurus86. Die markt is echter nog zeer onzeker door corona. Als ik dit rijm met bovenstaande argument lijkt dat echter niet voor de hand liggend. Maar, door diezelfde onzekerheid is een potentiële kandidaat wellicht wel fors goedkoper. Wie niet waagt, wie niet wint? ;)

voda
0
AkzoNobel bouwt nieuwe coatings-fabriek in Taiwan

Gepubliceerd op 5 oktober 2020 10:30 | Views: 529

Akzo Nobel 11:38
90,00 +1,00 (+1,12%)

AMSTERDAM (AFN) - AkzoNobel gaat een nieuwe coatings-fabriek bouwen in Taiwan, voor een investering van 20 miljoen euro. De fabriek wordt volledig geautomatiseerd en gaat producten leveren aan bedrijven actief met onder meer architectuur, auto-onderdelen, telecom en elektronica.

De fabriek komt te staan in Chungli, waar AkzoNobel al verschillende faciliteiten heeft. De opening staat gepland voor het derde kwartaal van 2021.
Huppeldepepup
0
Eerdaags dividend. Of toch niet? Kan er nog steeds nergens iets over vinden. Vind ik toch wel matige communicatie van ze. Ze zeggen er op hun eigens shareholders info helemaal niets over.
voda
0
AkzoNobel doet Spaanse overname

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Akzo Nobel
90,62 -0,98 -1,07 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) AkzoNobel is van plan de divisie decoratieve verven over te nemen van het Spaanse Industrias Titan voor een niet nader genoemd bedrag. Dit maakte het Nederlandse bedrijf maandagochtend bekend.

De overname moet nog worden goedgekeurd door regelgevende instanties. Tegen het einde van het eerste kwartaal van 2021 moet de acquisitie worden afgerond.

"De Spaanse markt heeft een sterke groeipotentie en de overname biedt kansen om onze positie in de regio te versterken", aldus CEO Thierry Vanlancker. Titan is ook op de Portugese markt actief.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Beursblik: aantrekkende winstgevendheid AkzoNobel

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Akzo Nobel
90,46 -1,14 -1,24 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) AkzoNobel heeft in het derde kwartaal de winstgevendheid weten op te voeren, ondanks dat de omzet daalde. Dit verwachten analisten die bijdroegen aan de bedrijfsconsensus.

Medio september liet AkzoNobel zich al positief uit over het derde kwartaal.

AkzoNobel zag de verkooptrend afgelopen kwartaal verder verbeteren en verwacht dat de omzet in de buurt van het niveau van het voorgaande jaar zal uitkomen, uitgaande van gelijke wisselkoersen.

Volgens het verf- en coatingsbedrijf nam de tegenwind steeds verder af, ondanks de coronacrisis.

De trends verschilden per regio en segment, maar de vraag op de eindmarkt voor decoratieve verf was sterk in Europa en Zuid-Amerika. Bij Performance Coatings blijft de vraag verbeteren, meldde AkzoNobel.

Deze opbeurende boodschap lokte verschillende koersdoelverhogingen uit.

Uit data van ABM Financial News blijkt een gemiddeld koersdoel van 94,00 euro, waarbij de meeste analisten een koopadvies hanteren.

Verwachtingen

AkzoNobel boekte volgens analisten afgelopen kwartaal een omzet uit voortgezette activiteiten van 2.268 miljoen euro, 130 miljoen minder dan de 2.398 miljoen euro in het derde kwartaal van 2019.

Dit leverde volgens de analisten een EBITDA op van 427 miljoen euro, flink meer dan 387 miljoen euro vorig jaar. En netto verdiende AkzoNobel volgens de consensus 212 miljoen euro, tegenover 162 miljoen euro vorig jaar.

Outlook

Voor heel 2020 mikken analisten op een omzet van 8,5 miljard euro, tegenover 9,3 miljard euro in 2019. De EBITDA stijgt volgens de consensus evenwel van 1.341 naar 1.385 miljoen euro. Dit zal volgens de analisten resulteren in een nettowinst dit jaar van 607 miljoen euro, ofwel 3,19 euro per aandeel. Dat biedt ruimte voor een dividend van 1,86 euro per aandeel.

AkzoNobel opent op donderdag 21 oktober de boeken.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
Jalen
0
Mooi bericht hierboven. Laten we kijken wat het doet bij de presentatie van de jaarcijfers overmorgen.
voda
0
PERSBERICHT: AkzoNobel levert een sterk derde kwartaal met 3% groei in volume en een stijging van het aangepast bedrijfsresultaat van 18%

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Akzo Nobel -split-
74,58 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam

21 oktober 2020

AkzoNobel levert een sterk derde kwartaal met 3% groei in volume en een
stijging van het aangepast bedrijfsresultaat van 18%

Akzo Nobel N.V. (AKZA; AKZOY) publiceert resultaten voor derde kwartaal
2020

Hoogtepunten Q3 2020:


-- Rendement op verkopen (ROS), exclusief niet-toegewezen kosten, steeg naar
17,7% (2019: 13,8%) dankzij sterk margebeheer en kostenbesparingen

-- Volumegroei van 3%, waarbij de vraag zich voor de meeste segmenten en
regio's sterk ontwikkelt

-- Het bedrag aan totale kostenbesparingen was EUR 49 miljoen, waarvan EUR
27 miljoen aan structurele besparingen gerelateerd aan
transformatie-initiatieven

-- Netto kasstroom uit operationele activiteiten verbeterde met 46% naar EUR
457 miljoen (2019: EUR 312 miljoen); behoud van sterke balanspositie

-- Op 19 oktober werd de overname van Titan Paints in Spanje bekendgemaakt;
afronding verwacht voor het einde van Q1 2021

-- Aankondiging aandeleninkoop van EUR 300 miljoen te voltooien in de eerste
helft van 2021

Q3 2020 (vergeleken met Q3 2019)


-- Omzet 5% lager, in constante valuta was dit een stijging van 1%. Het
volume ging met 3% omhoog, dankzij een sterke vraag bij Decorative Paints,
gedeeltelijk geneutraliseerd door lagere volumes van Performance Coatings
en een ongunstige prijs/mix van 1%

-- Aangepast bedrijfsresultaat steeg met 18% naar EUR 353 miljoen (2019: EUR
300 miljoen); ROS steeg naar 15,5% (2019: 12,5%)

-- Bedrijfsresultaat van EUR 326 miljoen, inclusief EUR 27 miljoen negatieve
impact van geïdentificeerde posten gerelateerd aan
transformatiekosten (2019: bedrijfsresultaat van EUR 247 miljoen
inclusief EUR 53 miljoen negatieve geïdentificeerde posten);
operationele marge gestegen naar 14,3% (2019: 10,3%)

-- Netto aan de aandeelhouders toerekenbare inkomsten namen met 36% toe naar
EUR 220 miljoen (2019: EUR 162 miljoen)

-- Aangepaste winst per aandeel van voortgezette bedrijfsactiviteiten steeg
met 34% tot EUR 1,30 (2019:EUR 0,97), winst per aandeel van de hele
operatie bedroeg EUR 1,15 (2019: EUR 0,79)

-- Interim-dividend van EUR 0,43 per aandeel (2019: EUR 0,41)

AkzoNobel CEO Thierry Vanlancker:

"We hebben in het derde kwartaal een uitstekend resultaat behaald. De
omzet in constante valuta is gegroeid en ons rendement op verkopen is
met 17,7% gestegen, dankzij strikte discipline op het gebied van marges
en kostenbesparingen. Onze AkzoNobel-collega's wereldwijd hebben deze
resultaten mogelijk gemaakt dankzij hun voortdurende inzet en door zich
aan te passen aan de uitdagingen die COVID-19 met zich meebrengt.

Hoewel de macro-economische omgeving onzeker blijft, blijven we bouwen
aan onze sterke positie als koploper in de branche en stellen we alles
in het werk om onze klanten innovatievere en duurzamere oplossingen aan
te bieden. Daarom zijn we trots op de toekenning van het platinum label
van EcoVadis voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzame
inkoop."

Voor meer, zie link (bericht is ingekort)

Het rapport voor het derde kwartaal van 2020 kan worden gelezen en
gedownload op
www.globenewswire.com/Tracker?data=Fh...
akzo.no/Q32020-Report
[verwijderd]
0
Dus, tijd om er een paar te kopen in afwachting van groei? Of zal dit bericht niet leiden tot al te veel groei vandaag?
voda
0
Winstgevendheid AkzoNobel trekt aan

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Akzo Nobel
89,34 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) AkzoNobel heeft in het derde kwartaal de winstgevendheid weten op te voeren, ondanks dat de omzet daalde. Dat maakte het verf- en coatingsbedrijf dinsdag voorbeurs bekend.

In het afgelopen kwartaal daalde de omzet op jaarbasis met 5 procent tot 2.276 miljoen euro. Analisten die bijdroegen aan de consensus mikten op 2.268 miljoen euro. De volumes namen met 3 procent toe.

De EBITDA kwam juist 24 procent hoger uit op 417 miljoen euro en de aangepaste EBITDA steeg met 13 procent tot 439 miljoen euro. Analisten rekenden op 427 miljoen euro.

Onder de streep restte een nettowinst van 220 miljoen euro, een stijging van 36 procent ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder.

Medio september liet AkzoNobel zich al positief uit over het derde kwartaal.

AkzoNobel zag de verkooptrend afgelopen kwartaal verder verbeteren en volgens het verf- en coatingsbedrijf nam de tegenwind steeds verder af, ondanks de coronacrisis.

De trends verschilden per regio en segment, maar de vraag op de eindmarkt voor decoratieve verf was sterk in Europa en Zuid-Amerika. Bij Performance Coatings blijft de vraag verbeteren, meldde AkzoNobel in september.

Dinsdag maakte AkzoNobel verder bekend dat het 49 miljoen euro aan kosten bespaarde, waarvan 27 miljoen structurele besparingen door hervormingen binnen het bedrijf. Verder had AkzoNobel 457 miljoen euro aan operationele kasstroom, hetgeen een stijging markeerde van 46 procent ten opzichte van 2019.

Aandeleninkoop

Ook gaat het bedrijf voor 300 miljoen euro aan eigen aandelen inkopen. Het programma moet in de eerste helft van 2021 worden afgerond. AkzoNobel keert bovendien een interimdividend uit van 0,43 euro per aandeel. Een jaar eerder was dit nog 0,41 euro.

Outlook

AkzoNobel gaf geen concrete doelstellingen voor dit jaar, nadat die eerder al eens werden geschrapt vanwege de corona-uitbraak.

De coronacrisis neemt in kracht af, hoewel de ontwikkeling van de vraag in een onzekere macro-economische omgeving per regio en segment verschilt, aldus het bedrijf. "De grondstoffenkosten hebben naar verwachting een gunstig effect op het vierde kwartaal van 2020. Voortdurende kostenbeheersing en kostenbesparingsprogramma’s zijn aanwezig om de huidige uitdagingen het hoofd te bieden."

AkzoNobel zegt te streven naar een schuldratio tussen de 1 en 2 tegen het einde van 2020.

De consensus mikt voor heel 2020 vooralsnog op een omzet van 8.442 miljoen euro, tegen 9.276 miljoen euro in 2019. De EBIT wordt door analisten geraamd op 921 miljoen euro, waar dit in 2019 nog 991 miljoen euro was.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
AkzoNobel gaat weer aandelen inkopen

Verfconcern AkzoNobel voelt zich financieel sterk genoeg om aandeelhouders weer te verwennen. De onderneming, bekend van onder meer de merken Flexa en Sikkens, kondigde woensdag aan voor €300 mln aan eigen aandelen in te kopen. Het bedrijf rondde kort na de uitbraak van het coronavirus zijn laatste inkoopprogramma af. Toen ging het om in totaal €500 mln.

AkzoNobel ziet al enige tijd zijn inkomstenstroom verbeteren na een omzetval van 19% in het tweede kwartaal. In het derde kwartaal is de daling beperkt gebleven tot 5%, zo blijkt uit nieuwe financiële cijfers die het bedrijf heeft gepresenteerd. Zonder negatieve valuta-effecten in Zuid-Amerika was er zelfs sprake van een omzetstijging van 1%.

Verfwoede bij consumenten
Met name bij de tak decoratieve verven doet AkzoNobel goede zaken. De onderneming zette daar in volume 14% meer verf af, in vergelijking met het derde kwartaal vorig jaar, doordat consumenten massaal hun huizen zijn gaan opknappen tijdens de coronacrisis. Industriële klanten namen 5% minder verf af. AkzoNobel zegt vooral last te hebben van een verminderde vraag uit de olie- en gasindustrie.

AkzoNobel boekte in het derde kwartaal een bedrijfsresultaat van €326 mln tegen €247 mln een jaar eerder. De winststijging is iets sterker dan analisten hadden verwacht. Het bedrijf profiteert van kostenbesparingen, lagere grondstofkosten en prijsstijgingen die het kon doorvoeren voor zijn verven.

fd.nl/ondernemen/1361554/akzonobel-ga...
Dividend Hunter
0
Update 21 oktober 2020 : Akzo Nobel laat bij de presentatie van de 3-e kwartaalcijfers weten een contant interim-dividend 2020 uit te keren van € 0,43 per aandeel.

Ex-dividend date of 2020 interim dividend : October 23, 2020
Record date of 2020 interim dividend : October 26, 2020
Payment of 2020 interim dividend : November 5, 2020

Voor aanvullende informatie : dividendinfo.nl/akzo-nobel

Voor de actuele en complete dividend- en beursagenda 2020 :
dividendinfo.nl/dividend-en-beursagen...

Dividend Hunter
Jalen
0
Normaliter zou dit moeten leiden tot een fikse stijging. De dagen voor de bericht zakte de koers gek genoeg wat in, maar dat zie je vaker.
181 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 15:54
Koers 66,360
Verschil +0,260 (+0,39%)
Hoog 66,520
Laag 64,780
Volume 295.842
Volume gemiddeld 366.817
Volume gisteren 512.038

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront