DEUTSCHE POST AG « Terug naar discussie overzicht

Forum Deutsche Post AG geopend

43 Posts, Pagina: « 1 2 3 » | Laatste
[verwijderd]
0
De winstverwachting in 2020 is meer dan 5 miljard en geen beren op de weg las ik vandaag....
[verwijderd]
0
Ja er gebeurd van alles binnen DHL allemaal nieuwe markten waaronder een game wedstrijd waar 17000 jongeren op af kwamen in een stadion. De eerste e bus is afgeleverd in ned en zo veel meer
[verwijderd]
0
Bpost en DHL werken samen in Benelux
Gepubliceerd op 30 mei 2018 om 11:19 | Reacties: 2
11:19 - Bpost en DHL werken samen in Benelux
PostNL (17:35)
2,953 +0,028 (+0,96%)

BRUSSEL (AFN) - Het Belgische postbedrijf Bpost slaat de handen ineen met DHL Parcel voor de bezorging van pakketjes voor e-commerce in de Benelux. Het samenwerkingsverband krijgt de naam 'Dé Benelux bezorgers
[verwijderd]
0
Gisteren heeft deutsche post drastische maatregelen moeten nemen ivm dat de de omzet achterbleef ten opzichte van andere jaren. De winst gaat dit jaar uitkomen op ongeveer 3,2 miljard maar de verwachting in 2020 blijft 5 miljard.
[verwijderd]
0
Vandaag cijfers eerste kwartaal, liggen dus op schema om de 5 miljard winst te creëren in 2020! Wel zijn de personeelskosten te hoog en ze zijn onderdelen aan het verkopen aan Chinezen maar daar werken ze dus ook mee samen. Verder willen ze nog hogere bekendheid met DHL die dit jaar 50 jaar bestaat??!
[verwijderd]
0
Koopadvies naar 35 euro las ik net, aandeel gaat ook omhoog, het bedrijf viert deze mnd ook 50 jaar bestaan!
[verwijderd]
0
Er is een deal gesloten v 500 miljoen met een Chinees bedrijf om electrice scooters te verkopen in China en Japan, gemaakt door DHL te Bonn....vanaf 2021....
[verwijderd]
0
Afgelopen woensdag bestond DHL 50 jaar......had een vraag gesteld aan Frank Appel maar een negatief antwoord, er wordt wel over nagedacht hoe ze het verder kunnen uitbouwen.....
[verwijderd]
0
Deutsche Post DHL zet in op digitalisering
Gepubliceerd op 1 okt 2019 om 08:37 | Reacties: 1
PostNL (17:38)
1,940 -0,098 (-4,81%)

BONN (AFN/BLOOMBERG) - Deutsche Post DHL trekt de komende vijf jaar 2 miljard euro uit om op verschillende vlakken te digitaliseren. Dat vormt de kern van de nieuwe strategie tot 2025 van de Duitse postbezorger. De digitale initiatieven moeten met minimaal 1,5 miljard euro per jaar bijdragen aan het resultaat in 2025.

Deutsche Post gaat investeren in nieuwere IT-systemen en het opleiden van medewerkers om met nieuwe technologie om te kunnen gaan. De initiatieven moeten ervoor zorgen dat Deutsche Post efficiënter wordt. Zo worden automatisering en robots in magazijnen ingezet en wordt het verzamelen en analyseren van gegevens gebruikt om drukke postdagen voor te zijn en zo het personeel optimaal in te roosteren.

Het postbedrijf houdt verder vast aan zijn eerder gecommuniceerde financiële doelen als een bedrijfsresultaat (ebit) van meer dan 5 miljard euro volgend jaar. Tegen 2022 wil Deutsche Post het bedrijfsresultaat opvoeren tot minimaal 5,3 miljard euro.
[verwijderd]
0
Toch vreemd dat de rijkste mensen zich weer aan het terugtrekken zwaren uit de aandelenmarkt twee weken geleden, zij voelen dus echt wel fijn wat de markt gaat doen! Eigenlijk moet je dan volgen, maar je denkt dat komt wel goed, maar niet dus, bio aandelen zakken vandaag er helemaal doorheen.... te hoog gewaardeerd dus!
[verwijderd]
0
Rivaal DHL kritisch over Sandd-deal PostNL
Gepubliceerd op 10 okt 2019 om 20:36 | Reacties: 6
PostNL (17:35)
1,877 +0,055 (+2,99%)

ZALTBOMMEL (AFN) - Pakketbezorger DHL vindt dat het kabinet strengere voorwaarden moet verbinden aan de overname van Sandd door PostNL. "Het moet allemaal veel transparanter", heeft directeur Wouter van Benten van DHL Benelux gezegd in een interview met Het Financieele Dagblad.
"Er staat in de goedkeuring van de postfusie niets over pakketten, maar post en pakket zijn wel aanpalende markten", klaagt de bestuurder.
Van Benten zou vrezen dat PostNL na de overname van Sandd de subsidies, die het voor een deel van de postbezorging in Nederland krijgt, zal gaan inzetten op de pakketmarkt en daarmee concurreert met DHL. Hij laat in de krant weten geen juridisch gevecht aan te zullen gaan. Wel hoopt de DHL-directeur dat de politiek zich nog gaat bemoeien met de kwestie.
DHL opende donderdag een groot nieuw pakketsorteercentrum in Zaltbommel. Volgens het bedrijf gaat het om het "grootste en groenste pakketsorteercentrum voor de Benelux". De vestiging gaat tot een half miljoen pakketten per dag verwerken. Met de bouw was een investering gemoeid van 84 miljoen euro. Dat is de grootste investering van DHL in Nederland tot nu toe.
[verwijderd]
0
Hoorde afgelopen donderdag Oscar Bock spreken op tAadio rtlz spreken, weet je waar we naar toe gaan met DHL ja we gaan Amazon achterna met de supple chain
We doen er veel voor maar in de toekomst gaan we hetzelfde doen alleen v d blokkendozen moeten we af!
voda
0
Meewind Deutsche Post houdt aan

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Deutsche Post AG
40,50 0,00 0,00 % Frankfurter Wertpapierbörse (Xetra)

(ABM FN-Dow Jones) Deutsche Post heeft ook in het derde kwartaal geprofiteerd van gunstige marktomstandigheden en handhaafde de eerder verhoogde verwachtingen voor heel 2020. Dit bleek dinsdag uit definitieve cijfers die het Duitse postbedrijf met de markt deelde.

CEO Frank Appel sprak van een succesvol derde kwartaal, waarin de omzet, EBIT en kasstroom aantrokken.

De EBIT kwam afgelopen kwartaal uit op 1,38 miljard euro, conform voorlopige cijfers. Dat was een jaar eerder slechts 942 miljoen euro.

Post & Parcel was goed voor 320 miljoen euro, ondanks een eenmalige kostenpost van 95 miljoen euro. Express leverde 753 miljoen euro op. Een jaar eerder waren de twee divisies goed voor respectievelijk 304 miljoen en 454 miljoen euro.

Dit gebeurde bij een groepsomzet van 16,2 miljard euro, een stijging van 4,4 procent op jaarbasis.

De nettowinst steeg van 561 miljoen naar 815 miljoen euro, een plus van bijna 52 procent.

De vrije kasstroom lag in het derde kwartaal op circa 1,3 miljard euro, een stijging van 750 miljoen euro op jaarbasis.

Outlook

Op basis van de voorlopige cijfers besloot Deutsche Post de outlook voor heel 2020 al te verhogen. Dinsdag werden deze verwachtingen opnieuw herhaald.

De EBIT zal dit jaar vermoedelijk tussen de 4,1 en 4,4 miljard euro uitkomen. Eerder rekende het postbedrijf nog op 3,5 tot 3,8 miljard euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
SanderK0
0
Weinig nieuws laatste tijd. Post NL heeft een aardige inhaal slag gemaakt.
Gaan de cijfers nog voor verrassingen zorgen?
[verwijderd]
0
DPW ging dit jaar langdurig omhoog, maar nu blijft de koers al zo'n vier weken liggen. Zou de stijging weer worden opgepakt na de mooie kwartaalcijfers, Wat denken jullie?
[verwijderd]
0
voda
0
Deutsche Post verhoogt winstverwachting
Na sterke EBIT-resultaat in derde kwartaal

(ABM FN-Dow Jones) Deutsche Post heeft de verwachting voor de EBIT in 2022 verhoogd, op basis van de voorlopige resultaten in het derde kwartaal. Dat maakte het Duitse postbedrijf maandagmiddag bekend.

In het derde kwartaal kwam de EBIT uit op 2,04 miljard euro, tegen 1,77 miljard een jaar eerder. Dat brengt het totaal over de eerste negen maanden op 6,5 miljard euro, ruim meer dan de krap 5,8 miljard euro vorig jaar.

Op dit moment heeft Deutsche Post een verwachting voor 2022 van een EBIT-resultaat van 8,0 miljard euro, met een foutmarge van 5 procent. Deze verwachting zal bij de aankomende kwartaalcijfers van Deutsche Post op 8 november opwaarts worden bijgesteld, kondigde het bedrijf maandag al aan.

Het aandeel Deutsche Post steeg na de aankondiging circa 4 procent.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
43 Posts, Pagina: « 1 2 3 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 17 apr 2024 19:51
Koers 38,490
Verschil +0,160 (+0,42%)
Hoog 38,540
Laag 38,160
Volume 4.243
Volume gemiddeld 5.360
Volume gisteren 24.013

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront