Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

jowi
3
Het is makkelijk om zo maar te roepen dat het in NL goed is en dat de NL voorzieningen goed zijn.
Kabinet TEKORT heeft het gros van de voorzieningen en publieke taken na de vorige crisis afgeschaald tot het niveau van een bananenrepubliek.

Ik heb nl het geluk gehad om van dicht bij mee te maken wat er van ons sociaal stelsel en de publieke taken over is gebleven.
* verpleeg- en verzorgingstehuis (schrijnend tekort aan personeel en constante roep om vrijwilligers en taken voor de kinderen)
* ziekenhuizen
* thuiszorg en de overheveling van de taken naar de Gemeente met als doel afschalende thuiszorg (en ook hier constante vraag naar hulp naar kinderen)
* het mogen bezoeken van een terminale ouder in een verpleegtehuis onder de voorwaarde
van max twee personen en eigen beschermende hulpmiddelen
* ziektekosten en tandheelkundige kosten die (veelal met smoesjes) niet door de zorgverzekeraar worden gedekt
* de eigen bijdrages voor meerdere personen binnen het gezin
* beroep op justitie wat een aanfluiting was

Hier komt bij dat alle werkgerelateerde voorzieningen voor mijn neus worden afgeschaft of versoberd. Dat ik met mijn opgroeiende kinderen in de prijzen val voor (het per 2015 ingevoerde) lesgeld voor het MBO , prestatiebeurzen en het leenstelsel.
etc, etc etc

Dan lees je in de media keer op keer problemen met
*verwarde personen (geestelijke gezondheidszorg kapot bezuinigd),
* kinderen met gedragsstoornissen waarvoor geen passend onderwijs voor is (ook op bezuinigd), * de toenemende geweldsdelicten (messen, vuurwapens etc), drilrapgroepen
* toenemende drugs criminaliteit
* problemen met asielzoekers
* uitgeprocedeerde asielzoekers dee in NL verdwijnen (illegaliteit)
etc, etc

Ik walg idd van dit kabinet dat vervolgens keer op keer de beurs trekt voor o.a. de EU

Ook de huidige Corona pandemie is aan te rekenen aan de naïviteit van dit kabinet. De economische schade is het gevolg van de noodzakelijke lock-down en beperkingen omdat kabinet TEKORT op alles wat zorg heet, en publieke taken heeft bezuinigd. Het is toch te gek voor woorden dat NL per 100.000 inwoners zowat de minste IC bedden van de EU heeft.

Ik zou bijna willen roepen "The Netherlands first".

Beursgoeroe
0
www.ad.nl/binnenland/ontwikkelaar-ned...

hier, weer zoiets, ze zijn helemaal gestoord in dit land om dit uit handen te geven .............. voor mijn part neemt de staat het over ................. NOOIT uit handen geven dit soort industrie ....... ze zitten echt te slapen hier in dit land .................. gek zijn ze ............... ze leren het nooit .......... je tekent je eigen doodvonnis ..........
JP Samosa
0
@Jowie,
Maak je toch niet zo druk. Je zit jezelf op te naaien. ( ook al ben ik t op n aantal punten met je eens)
Morgen wordt het gewoon weer licht.
Lekker naar buiten,de wind door je haren en genieten maar
rationeel
0
Geert Wilders
@geertwilderspvv
·
11 okt.
Nederland. Gewoon weer Nederland. Ons land!

Eigen baas, eigen geld, eigen grenzen, eigen cultuur.
rationeel
0

Geretweet door Rob Roos (FvD) vandaag, 22:27

retweetavatar
WybrenvanHaga vandaag, 11:06

De criteria voor het beoordelen van een PCR-test zijn onlangs aangepast waardoor er meer mensen een positieve uitslag krijgen en er ook meer fout-positieven worden gevonden. Daarom heb ik vandaag schriftelijke Kamervragen gesteld aan de minister van VWS. #COVID19 #PCRGATE #FVD
rationeel
0
Rob Roos (FvD) vandaag, 07:57

Nederland vol met windturbines van Zweedse energiereus, mede gefinancierd met honderden miljoenen van UW belastinggeld, alle stroom gaat naar Amerikaanse multinationals, voor data opslag van Afrika. Nauwelijks banen, geen belastinginkomsten, polders om zeep geholpen. #Wiebes #VVD
[verwijderd]
0
Schuddebuiken:

"Om te voorkomen dat mensen besluiten om dan maar zelf drank te kopen en een feestje te bouwen, wordt de verkoop van alcohol in winkels na 20.00 uur verboden. Ook het online bestellen en laten bezorgen van drank is niet meer toegestaan.

Maximaal drie gasten per dag
Gezelschappen mogen als het aan het kabinet ligt niet groter zijn dan vier personen, zowel binnen als buiten. De richtlijn dat je niet meer dan drie mensen mag ontvangen in huis wordt verder aangescherpt: het aantal van drie wordt het maximum voor een hele dag. Wie 's ochtends drie buren op bezoek heeft gehad, moet dus niet 's avonds ook nog familie uitnodigen."

Ad 1: indien nodig is de drank al lang in de loop van een dag in huis. Overigens is geen algemeen drankprobleem in NL bekend, en bestaat er ook geen relatie met het virus. Wel zou het kunnen dat men door het regeringsbeleid aan de drank is geraakt, maar dat is een andere kwestie.
Ad 2: lekker controleerbaar.

Men is helemaal wous en men beseft het niet van zichzelf, anders zou men deemoedig aftreden en anderen een kans geven.
Beperktedijkbewaking
0
quote:

rationeel schreef op 10 oktober 2020 15:00:

Alain Kouffar

Dank Emile. Iemand zei ooit dat Jezus socialist was. Daarom kunnen externe krachten die het westen haten en willen vernietigen dijenkletsend toekijken, óf de de armen over elkaar slaan. Want met zijn wítte Christo-Socialistische gelijkheidsobsessie vernietigt het zichzelf wel.
Schandalig dat je dit kopieert, ratio (ik lees het nu pas). Het haatzaaiend en riekt naar godsdienstvervolging.

Als Wilders of Baudet zoiets zouden twitteren over de Islam, zou het land te klein zijn. Maar deze idiote en bijna nazistische kletskoek over het christendom passeert geruisloos.
Ik weet dat je een atheïst bent en dat mag, maar ik vrees dat je over dit citaat te weinig hebt nagedacht. Stelt Baudet zelf niet dat de West-Europese cultuur historisch gezien wortelt in de brede joods-christelijke traditie?

Taalkundig is het citaat ook geen hoogstandje. Wie of wat wordt precies bedoeld met "zijn" en "het" in de laatste zin? Het is allemaal nogal suggestief, op een kwalijke manier.

Beperktedijkbewaking
0
quote:

asti schreef op 11 oktober 2020 16:24:

[...]
1. Wat de markten in Rotterdam betreft hoorde ik laatst iemand zeggen dat het diegene opviel dat vrijwel niemand een mondkapje draagt en de enkeling hier en daar die het wel doet allochtoon is. Wat ik zelf de afgelopen tijd in (winkel)centra heb gezien is dat er gewoon weinig mondkapjes worden gedragen. Maar de eigen waarneming is veel te beperkt om een conclusie te trekken op dit punt.
...

4. .... Nogal tegenstrijdig: Dames dragen volgens u onder druk van hun allochtone omgeving een hoofddoek, niet omdat zij daar zelf voor kiezen. Maar diezelfde omgeving staat wel toe dat zij zich verder zodanig kleden dat het zeer sterk afwijkt van de hoofdbedekking? Kennelijk.

Daarnaast spreekt u eerst over 'sommige jongere meiden' en vervolgens trekt u een conclusie over de 'overgrote meerderheid' van moslima's. Da's waar.
...

5. Uw post bevatte geen uitleg over wat het probleem zou zijn van het benadrukken van een andere etnische achtergrond of het benadrukken van het 'anders' zijn in het algemeen. Als een vrouw een hoofddoek wilt dragen, bijvoorbeeld omdat zij het een mooie culturele accessoire vindt, wat heeft dat te maken met haar capaciteiten als werknemer?
ad 1: Meer recente eigen waarnemingen in supermarkten (t/m gisteren). Er worden relatief weinig mondkapjes gedragen door:

- jeugdigen < 20 (vrijwel geen mondkapjes)
- allochtoon uitziende dames van alle leeftijden
- autochtoon uitziende dames boven de 60.

Wat het laatste betreft: geen idee waarom, oudere mannen droegen veelal wel een mondkapje. Ik heb twee van die 'Hollandse' dames beleefd gevraagd naar het waarom. De een reageerde zeer agressief, de ander zei dat ze astma had en een mondkapje niet verdroeg. Ik reageerde begripvol en wilde het erbij laten, maar ze ging nog even door om het e.e.a. toe te lichten.

ad 5: Over capaciteiten had ik het niet. Wel over een hang naar zelfgekozen segregatie. Zie mijn post waar deze discussie mee begon.

Je vindt mijn uitdrukking "zelfgekozen segregatie" misschien vreemd. Maar waar tref ik het "WIJ-ZIJ" denken het meeste aan? Bij een partij als DENK en bij BLM-roeptoeters als Sylvana, Akwasi en Gloria Wekker.

En bij EFF en BFLF extremisten in Zuid-Afrika (waar wij het in de ZA-draad al vaker over hadden). Dertig jaar na de apartheid verdragen zij eigenlijk nog steeds geen blanken daar, hoewel de voorouders van vele van die blanken (m.n. de 'Afrikaners')
eerder in ZA waren dan de Bantoe/Zulustammen die pas na 1800 (en eigenlijk pas echt na 1850) het dunbevolkte ZA vanuit het Noorden begonnen binnen te trekken.

het zwaard
0
Jowi: Het is makkelijk om zo maar te roepen dat het in NL goed is en dat de NL voorzieningen goed zijn.
Kabinet TEKORT heeft het gros van de voorzieningen en publieke taken na de vorige crisis afgeschaald tot het niveau van een bananenrepubliek.

Ken jij 'n land in de EU waar het beter wonen is dan in Nederland.?Waar de voorzieningen en publieke taken niet zijn afgeschaald ? Ik denk dat dit in elk ander land ook is gebeurd door de gevolgen van de bankencrisis van 2008/.09 .Daar dragen we tot op heden nog steeds de gevolgen van en werden bijgevolg ook met z'n allen er armer door.
Beursgoeroe
2
quote:

rationeel schreef op 12 oktober 2020 23:30:

Rob Roos (FvD) vandaag, 07:57

Nederland vol met windturbines van Zweedse energiereus, mede gefinancierd met honderden miljoenen van UW belastinggeld, alle stroom gaat naar Amerikaanse multinationals, voor data opslag van Afrika. Nauwelijks banen, geen belastinginkomsten, polders om zeep geholpen. #Wiebes #VVD
ambtenaren zijn het grootste kwaad in de samenleving .............. ze hebben geen benul waar ze over beslissen ............. en de rekening leg je toch gewoon bij de burger .........en de passanten kiezen straks toch gewoon weer voor een andere vetbetaalde baan ............... Bananenepubliek.........kansloos ...... de klerenzooi wordt alsmaar groter ......
het zwaard
0
Rationeel ;Men is massaal naar Berlijn getrokken:)

Idd; Alle anarchisten op hun post in Berlijn. De Fransen met gele hesjes de Nederlanders met oranje.
Hun leiders blijven mooi thuis of in de Kamer zitten.
Rowi62
0
Die Wiebes en eerder Brinkman en Dales in Amsterdam dat zijn mensen die ons burgers miljarden kosten en ze hebben steeds zelf het idee dat ze goed bezig zijn. Bij Wopke speur ik ook al zo iets.
rene l
1
Wandelende rampen rondom de Hofvijver, hoe maak je de mensen gek en drijf je ze in een zware depressie, daarna volgt de recessie, en is het over en uit voor ondernemend Nederland.

Van Lockdown naar Shutup, hou je mond, blijf binnen, sluit deuren en ramen, doe de gordijnen dicht en ga met een mondkapje op in de kelder zitten en laat je niet meer zien.

Ik begrijp werkelijk niets meer van de plannen van onze regering, het is een wazige bende, het éne gaat dicht, het ander blijft open, Sperzeit m.b.t. de verkoop van drank, tja, velen zullen uitgerekend nu juist vroeg aan de drank gaan.

Eigenlijk zijn de wapenfeiten van ons kabinet heel helder, kuch...
In eerste instantie kregen de ouderen en bejaarden de schuld van de verspreiding van Corona, hun waren tenslotte het meest besmettelijk.
Daarna kwam de schuld te liggen bij de gezinnen, het was daar een broeinest.
Vervolgens kregen de jongeren de schuld, ze schoolden teveel samen.

Nu lees ik dat er geen restricties komen m.b.t. het bezoek aan bejaarden in verzorgingshuizen, wel komen er blijkbaar regels die voor vele sectoren totaal verschillend zijn en waar ik de logica absoluut niet van in zie.

Vreemd genoeg blijven kinderdagverblijven volledig open en de kinderen rennen daar kris-kras door elkaar.
Afgelopen weekend las ik ergens nog iets opmerkelijks.
Kleuters worden bijna niet getest, toch blijkt dat de besmettingsgraad bij deze groep met kop en schouders boven die van de rest uitsteekt.
Volgens mij selecteert het virus helemaal niet op leeftijd.

Het zoeken naar het juiste vaccin loopt niet algeheel soepel, en daarnaast lees ik dat farmaceuten een waterdichte clausule ingebouwd hebben, als we het straks hebben dan verkopen we het aan overheden met garantie tot aan de uitrit.
Ernstige bijwerkingen die zich over een aantal jaren mogelijk zouden kunnen openbaren sluiten we uit van garantie, lekker toch.

Wie trekken er op de achtergrond allemaal aan de touwtjes met de wazige maatregelen die er met grote zekerheid komen.
Zijn het de techreuzen die graag iederéén thuis zien werken en online verdienen aan het dataverkeer en alle apparatuur.
Of zijn het de thuisbezorgers van voedsel zoals bijv. Ueber en McHungry.
En wat te denken van Amazon, ze brengen graag alles bij je thuis en ze draaien het liefst de detailhandel de nek om.
Ik kijk nergens meer van op er gebeuren rare dingen op de wereldbol die we helemaal niet mogen weten, het grote geld regeert en juist deze groep wordt rijker en rijker.

Vanavond is het volgens mij om 20h show-time, het zal me een worst wezen.
De trekpoppen verschijnen dan weer in beeld en ze leggen ons regels op die hun voorgekauwd zijn, verstand hebben ze er toch niet van.
Hugo op zijn schoenen met daarop teksten van krantenartikelen, volgens mij kan deze man beter shoe-sheller worden bij Al Bundi.
Mark zal zich wel verplaatsen op zijn Giant F3 en draagt gympen, hij komt buiten adem aan en het lachen vergaat hem.
De mevrouw die handgebaren maakt om indruk te maken zal ook wel in haar vuistje lachen.
Waarom wordt er in vredesnaam niet direct een ondertiteling gemaakt, dit kan met de huidige techniek.

Het zal een show voor de buhne worden en het doodsvonnis voor B.V. Nederland zal uitgesproken worden.
Bereid je maar voor op een horror winter, leg voldoende voorraad met etenswaren aan in de vriezer en zorg dat je genoeg drank en rookwaar in huis hebt.
Zorg ook voor voldoende cash voor mooie koopjes op de aandelenmarkt.

Maar ik ben er van overtuigd, ooit zal het ook weer voorjaar worden.

www.youtube.com/watch?v=4wAPTsjhrjM

josti5
0
quote:

Beperktedijkbewaking schreef op 13 oktober 2020 02:53:

[...]Schandalig dat je dit kopieert, ratio (ik lees het nu pas). Het haatzaaiend en riekt naar godsdienstvervolging.

Als Wilders of Baudet zoiets zouden twitteren over de Islam, zou het land te klein zijn. Maar deze idiote en bijna nazistische kletskoek over het christendom passeert geruisloos.
Ik weet dat je een atheïst bent en dat mag, maar ik vrees dat je over dit citaat te weinig hebt nagedacht. Stelt Baudet zelf niet dat de West-Europese cultuur historisch gezien wortelt in de brede joods-christelijke traditie?

Taalkundig is het citaat ook geen hoogstandje. Wie of wat wordt precies bedoeld met "zijn" en "het" in de laatste zin? Het is allemaal nogal suggestief, op een kwalijke manier.

Wat is er mis met dat citaat?
Ik heb indertijd het hele politiseringproces van Jezus als een soort socialist en zelfs communist indertijd meegemaakt: jaren 60/70.
Tot aan directe links met zogenaamde 'bevrijdingsbewegingen' aan toe.

Dus niks 'haatzaaiend' en 'godsdienstvervolgend', laat staan 'nazistisch', BDB!

Harde realiteit!

nl.wikipedia.org/wiki/Christelijk_com...
josti5
0
quote:

het zwaard schreef op 13 oktober 2020 07:19:

Jowi: Het is makkelijk om zo maar te roepen dat het in NL goed is en dat de NL voorzieningen goed zijn.
Kabinet TEKORT heeft het gros van de voorzieningen en publieke taken na de vorige crisis afgeschaald tot het niveau van een bananenrepubliek.

Ken jij 'n land in de EU waar het beter wonen is dan in Nederland.?Waar de voorzieningen en publieke taken niet zijn afgeschaald ? Ik denk dat dit in elk ander land ook is gebeurd door de gevolgen van de bankencrisis van 2008/.09 .Daar dragen we tot op heden nog steeds de gevolgen van en werden bijgevolg ook met z'n allen er armer door.
Je blijft maar doorgaan met Nederland te vergelijken met andere landen, en je haalt er onterecht wéér de bankencrisis bij.

Dat het in andere landen óók gebeurt is logisch, want het wordt allemaal door Brussel bepaald.
Tijdens al die diners krijgt Rutte gewoon opdracht om een en ander uit te voeren.
Op de hele rij die Jowi opvoert, heeft de burger niet kunnen stemmen, want het stond simpelweg in geen enkel verkiezingsprogramma.

Ze kijken wel uit...
Plein777
2
Premier Rutte is het zát
=====================

Frits Abrahams uit NRC

Wat gaat premier Rutte, samen met vicepremier De Jonge, dinsdag op zijn coronale persconferentie zeggen? Door een gelukje kreeg ik de ruwe versie van zijn rede toegestuurd, een versie dus die nog niet om tactische redenen gekuist was en waarin de premier voluit zijn hart kon laten spreken, respectievelijk zijn gemoed uitstorten.

„Beste mensen,

Ik wil me vandaag in alle eerlijkheid en oprechtheid tot jullie richten. Ik zal er niet langer doekjes om winden, doekjes voor een bloeden dat niet meer lijkt te stelpen. Schrik niet van de grote woorden die ik zal gebruiken. Ik ben wie ik ben, een man die, zoals Petra de Koning in haar zeer leesbare biografie over mij heeft geschreven, soms hevige woede-uitbarstingen heeft waarin „hij kon vloeken en schelden”.

Ja, het zal jullie misschien verbazen, maar ik ben ook maar een mens, en ik zie niet in waarom ik niet woedend zou mogen zijn in een land waar inmiddels iedereen elkaar verrot scheldt. Alweer een tijdje geleden riep ik een welgemeend ‘Pleur op’ naar Turkse Nederlanders, en ik ben nu in een stemming waarin ik graag hetzelfde wil roepen naar een groeiend deel van de héle Nederlandse bevolking.

Want ik ben het zát. Wij, ik bedoel Hugo en mij, plus onze ambtenaren, werken ons nu al maandenlang het schompes om de gevolgen van corona voor Nederland te beperken. Wij hebben het zolang mogelijk goedschiks geprobeerd, wij zijn lief en aardig gebleven tot we er zo ongeveer bij neervielen, zoals onze eerste minister van Volksgezondheid al eerder overkwam. Wij hebben jullie geaaid en gepamperd, wij zijn zachtzinnig gebleven waar andere landen met harde hand handhaafden.

Kortom, wij dachten dat we op jullie verantwoordelijkheidsgevoel konden rekenen. Wij dachten dat jullie volwassen mensen waren die zich volwassen zouden gedragen als hun gezondheid op het spel stond. En wij dachten dat jullie de minderjarigen onder ons wel tot de orde zouden roepen als ze zich aan roekeloos gedrag te buiten gingen.

Maar het heeft niet gewerkt. Het is, en ik zal me ditmaal achteraf níét excuseren voor het woordgebruik, een teringzooi geworden in Nederland. Natuurlijk, de goeden niet te na gesproken, maar hoeveel ‘goeden’ zijn er eigenlijk nog? Dat vraag ik me af als ik in mijn eenpersoonsledikantje weer eens slapeloos naar het plafond lig te staren. Als ik me tot afgelopen weekend mag beperken: ik lees berichten over illegale feesten in Vlissingen, Volendam, Ede en, natuurlijk, Amsterdam. In Den Haag moest de politie in touw komen om een demonstratie van die volstrekte idioten van Viruswaarheid te beëindigen.

Waar zijn jullie godverdomme – sorry, collega Segers – mee bezig? Hoe halen jullie het in je harses om de beest uit te hangen op debiele feestjes terwijl er elke dag 6.500 coronabesmettingen in Nederland bij komen? Wat bezielt jullie? Als jullie graag de kist in willen, moeten jullie dat zelf weten, maar respecteer de mensen die nog een poosje dóór willen.

Wij gaan een nieuwe lockdown instellen. En ditmaal een buitengewoon onbarmhartige. Het is onvermijdelijk. En ik wil vanaf nu geen gezeik meer horen over mondkapjes en cafés die te vroeg dicht moeten. Het is slikken of stikken. Wie het er niet mee eens is, houdt zijn bek of pleurt op. Voor de exacte maatregelen geef ik nu het woord aan Hugo.”
[verwijderd]
0
Het zou natuurlijk grappig zijn als Rutte ons aanspreekt op ons gedrag, terwijl hij niet eens in staat blijkt om ook maar één binnenkomende passagier op Schiphol te testen.

Direct na de eerste golf heeft heel Nederland hem dringend geadviseerd om de tweede golf voor te bereiden, maar toch is hij weer verrast.

Ik verwacht juist een toespraak waarin Rutte aangeeft dat hij het helemaal verkloot heeft en zijn oren veel te veel naar Europese leiders heeft laten hangen. Leiders die elkaar allemaal schaapachtig aankijken en -toevallig of niet- telkens in lijn met elkaar dezelfde destructieve maatregelen doorvoeren.

Ook verwacht ik dat Rutte aangeeft een ervaren Aziatische bondgenoot bij onze problematiek betrekt en onze vrienden uit Zuid-Korea de boel op orde laat stellen.

Vervolgens mag hij ook aangeven hoe hij ervoor gaat zorgen dat de reeds verdampte 100+ miljard, dat in de komende maanden naar 150 tot 200 miljard euro oploopt, terugverdiend gaat worden en hoe hij ondernemers daarbij gaat ondersteunen.

Tot slot mag Hugo de Jonge aangeven dat hij voldoende handschoentjes voor de zorg besteld heeft (...).
ffff
2
Pkein 777,

GEWELDIG die " toespraak" van Rutte die jij om 9.32 hr postte!

Eigenlijk slaat Rutte daarin de spijker op zijn kop tegen dat rotverwende, gemakzuchtige, verpamperde, aan alle mogelijke kanten begeleide en ondersteunde, eigenwijze volkje.....

Eigenlijk zou hij eens zo'n toespraak moeten houden, maar ja.... democratie.... en als je als politicus tegen dat verpamperde volkje de waarheid zegt, graaf je je electorale graf.

Dus doen we dat niet want we moeten wel het land blijven besturen...of zeg maar eigenlijk " beetje bijsturen" en zorgen dat we wel verkozen blijven.
D'r was een enquete in de KK van IEX, welke waardering je Rutte zou geven. Jammer genoeg kon ik die niet geven, want in die enquete was nergens een griffel te vinden.

Voor mij krijgt Rutte : 10 MET EEN GRIFFEL!

Je zult toch maar zo'n stelletje dwarsliggers, ziekteverspreiders een klein beetje in het gareel moeten houden. Gewoon onbegonnen werk. Sinterklaas uithangen...Daar win je het mee bij die verpamperden.

Peter
leek2018
0
quote:

ffff schreef op 13 oktober 2020 12:34:

Pkein 777,

GEWELDIG die " toespraak" van Rutte die jij om 9.32 hr postte!

Eigenlijk slaat Rutte daarin de spijker op zijn kop tegen dat rotverwende, gemakzuchtige, verpamperde, aan alle mogelijke kanten begeleide en ondersteunde, eigenwijze volkje.....

Eigenlijk zou hij eens zo'n toespraak moeten houden, maar ja.... democratie.... en als je als politicus tegen dat verpamperde volkje de waarheid zegt, graaf je je electorale graf.

Dus doen we dat niet want we moeten wel het land blijven besturen...of zeg maar eigenlijk " beetje bijsturen" en zorgen dat we wel verkozen blijven.
D'r was een enquete in de KK van IEX, welke waardering je Rutte zou geven. Jammer genoeg kon ik die niet geven, want in die enquete was nergens een griffel te vinden.

Voor mij krijgt Rutte : 10 MET EEN GRIFFEL!

Je zult toch maar zo'n stelletje dwarsliggers, ziekteverspreiders een klein beetje in het gareel moeten houden. Gewoon onbegonnen werk. Sinterklaas uithangen...Daar win je het mee bij die verpamperden.

Peter
Ja, en zonder zwarte Piet kan er niet meer bijgestuurd worden
53.714 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1608 1609 1610 1611 1612 1613 1614 1615 1616 1617 1618 ... 2682 2683 2684 2685 2686 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
876,22  +2,20  +0,25%  14:03
 Germany40^ 17.986,30 -0,57%
 BEL 20 3.870,74 -0,34%
 Europe50^ 4.954,74 -0,70%
 US30^ 38.240,56 -0,29%
 Nasd100^ 17.335,98 -1,07%
 US500^ 5.040,69 -0,62%
 Japan225^ 37.670,14 -0,86%
 Gold spot 2.329,45 +0,58%
 EUR/USD 1,0719 +0,20%
 WTI 83,04 +0,17%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

UNILEVER PLC +6,25%
Flow Traders +4,87%
Fugro +3,05%
NX FILTRATION +2,62%
B&S Group SA +1,79%

Dalers

ADYEN NV -9,90%
WDP -4,69%
VIVORYON THER... -4,36%
Alfen N.V. -2,80%
TomTom -2,79%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront