Pharming « Terug naar discussie overzicht

Pharming Oktober 2020 Maand draad.

9.042 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 ... 449 450 451 452 453 » | Laatste
fanaat
0
goed advies van Zjeaar. Nu verkopen en straks terugkopen. Je hebt dan straks meer aandelen.
lucas D
0
Elke dag naar de koers omkijken alsof die vanzelf omhoog of omlaag gaat.
Dat is dus niet zo, er zijn elke dag aandeelhouders die kopen of verkopen en als er meer kopers zijn dan stijgt de koers en als er minder kopers zijn daalt de koers.
Verkopers zijn er op elke koers genoeg.
Dat heeft dus niets met de prestaties van Pharming te maken al wil een aantal het persbeleid van Pharming als oorzaak aanwijzen.
Onnodige persberichten hebben geen nut, sterker nog de persberichten die wel nuttig zijn worden door aandeelhouders gebruikt om éénmalig na een dag van hogere koersen gewoon weer door te gaan met verkopen. Aandeelhouders bij het volksaandeel Pharming zijn als het zwaard van Damocles voor de koers.
Aandeelhouders van Pharming hebben namelijk geen visie en door het massale dagelijkse centenpikken bepalen zij het koersverloop. Het zijn ook niet de vele aandelen die in omloop zijn, het zijn de vele aandeelhouders die ieder voor zich elke dag een of twee centjes genoeg vinden.
Sharen
0
quote:

roon schreef op 13 oktober 2020 07:01:

[...]
Goodmurning voda, welkom hahaha.Wat een gedoe,op naar de cijfers.Ik ben door een stoplos gisteren 1/4 deel kwijt geraakt op 0,971 euro.Had niet meer gedacht daar nog te komen.Die koop ik wel terug voor de cijfers.
Jammer en zonde....

Ik kan het ook niet genoeg herhalen:

=>
Zet geen stoplosses op slechts enkele centen onder de lopende koers.

=>
En neem dus ook alleen sprinters en turbo’s die ‘dik in de money’ staan.

Vooral in een dunne markt wordt op die stoplosses gejaagd door professionele stop-hunters.

Zie onder andere dit filmpje, waarin dit goed wordt uitgelegd:

youtu.be/FFfuwrRd_0Y
pakman
2
Er word hierzo ook teveel de nadruk gelegd op Covid 19 maar kijk eens ff verder wat met de verkregen DATA Ruconest ook kan betekenen met het bestrijden vd Cytokinestorm in Astma en de "gewone griep"

www.frontiersin.org/articles/10.3389/...

twopence
0
roon schreef op 13 oktober 2020 08:58:

[...]
Omdat dat bijna...bijna...elke keer gebeurd als men er zoveel in de laat zet voor beurs.Even gaat het dan moeilijk begin handel en daarna komt er een grotere koper in beeld.Nu was het gisteren wel erg zwak ook richting het einde van de dag.Maar deze gang van zaken met die grotere partijen herhalen zich regelmatig.

Geen grote kopers. Alleen grote verkopers. :-(
Cor S
0
quote:

ajax1954 schreef op 13 oktober 2020 10:21:

hoor geert schaay en ham vermeulen niet meer

Geert en vele andere hebben/houden vertrouwen in pareltje Pharming, maar er mag nu best een keer een goed bericht komen..... (dat dan weer wel...) - het wordt tijd de koers een enorme stijging gaat laten zien (dat zou aangenaam zijn).
[verwijderd]
0
quote:

ajax1954 schreef op 13 oktober 2020 10:21:

hoor geert schaay en ham vermeulen niet meer

ze gaan niet elke dag het zelfde aandeel promoten het was 1x en misschien praten ze er na de cijfers weer over.

2 weken nog als je die geduld niet hebt moet je naar het casino
Sharen
3
quote:

BassieNL schreef op 13 oktober 2020 09:52:

Er zou naar verwachting van Pharming later dit jaar nog een BAVA worden bijeen geroepen. Met de aankondiging daarvan kunnen ze toch niet te lang meer wachten. De 2 voorgedragen commissarissen zijn nog steeds niet benoemd. Zij zijn nu alleen toehoorders.
Dus nog steeds geen benoeming van commissarissen,

En nog steeds geen benoeming van een nieuwe CFO,
En nog steeds gebouw Panther in Oss ‘in option for Rent’,
En nog steeds maar die radiostilte...

Ik trek alvast de champagne open :-)
Redeemer
0
quote:

Sharen schreef op 13 oktober 2020 10:29:

[...]
Dus nog steeds geen benoeming van commissarissen,
En nog steeds geen benoeming van een nieuwe CFO,
En nog steeds gebouw Panther in Oss ‘in option for Rent’,
En nog steeds maar die radiostilte...

Ik trek alvast de champagne open :-)
Al het goede zit nog in het vat. En wat in het vat zit..... Juist!
zjeeraar
0
Toch ook nog maar eens een reminder plaatsen, want dit gaat toch wel ergens over.
Ik begrijp gewoon erg goed dat dit tijd kost, omdat nauwkeurigheid vereist is.
Hij zal ook zijn naam nooit op het spel zetten bedenk ik maar.

Indien er goede resultaten bekend gaan worden zal de koers exploderen .......

Dr. Michael Osthoff van het Universitair Ziekenhuis Basel, Zwitserland en behandelend arts, zegt:
Hoewel dit een niet-gecontroleerde, beperkte behandeling betreft, tonen de resultaten de potentiële effectiviteit aan van het gebruik van RUCONEST® als ontstekingsremmende aanpak voor de remming van het complement- en het contactsystemen na infectie met SARS-CoV-2.
We zijn nu bezig met het plannen van een multinationale, gerandomiseerde gecontroleerde studie met maximaal 150 patiënten voor een beter begrip van de veiligheid en werkzaamheid van deze aanpak bij het voorkomen van een verslechtering bij COVID-19-patiënten."
Redeemer
4
De koers bevindt zich momenteel in een cytokinestorm. Tijd voor een flinke dosis Ruconest. Anders wordt het toch beademen voor vele aandeelhouders .
[verwijderd]
0
quote:

Drieklezoor schreef op 13 oktober 2020 09:46:

Enige ondersteuning zou je toch wel mogen verwachten van " Pharming "gezien de huidige daling . Indien er geheimen zijn die kunnen dan toch worden weggelaten ? De publicaties van onderzoeken gedaan in Zwitserland e.a.. mogen toch wel wat meer houvast geven aan de aandeelhouder .Maar misschien zijn mijn vragen of suggestieve opmerkingen n.v.t.
Ben met u eens dat de aandacht voor beleggers binnen Ph. geen prioriteit lijkt te hebben.
Er zijn m.i na de miraculeuze ‘wederopstanding’ hoge verwachtingen gecreëerd door de toonzetting en uitspraken van dhr. de Vries , vooral op het gebied van nieuwe grotere toepassingsmogelijkheden.
Tot nu zijn daarvan alleen een stijgende omzet en winsttoename in de HAE markt zichtbaar geworden.
De grote stilte rond de feiten van hun aangekondigde ontwikkelingsprogramma maken een op zich inmiddels gezond bedrijf daarom steeds opnieuw tot een speelbal op de golven van het marktsentiment en speculatieven.
Het management veroorzaakt daarmee vanzelfsprekende twijfels bij niet ingewijden met een grote volatiliteit als gevolg.
Als een bedrijf serieus genomen wenst te worden moet het aandeelhouders realistisch en tijdig informeren.
Is er na een half jaar nog steeds geen nieuwe CFO?
Wat de redenen ook mogen zijn , deze sfeer van heimelijkheid voelt niet goed aan voor beleggers.

Jan Fluit
0
Ik denk er het mijne van. De koers wordt al een half jaar in bedwang gehouden. Schelden en tieren helpt niet. Ik blijf vertrouwen houden, al moet ik zeggen dat het wel heel lang op zich laat wachten. Kan zo maar overname komen, te veel radio stilte. En uit een niet verwachte hoek!!! We zullen het meemaken wordt erg spannend de komende weken. Ik verkoop niks.
[verwijderd]
0
Nog even een stukje als reminder na de H1 cijfers;

''De nettowinst steeg met 33 procent tot 18,1 miljoen euro. Naast de hogere verkopen profiteerde Pharming hierbij van kostenbesparingen. Zo had het bedrijf door een herfinanciering met converteerbare obligaties lagere financieringslasten.

Voor de rest van het jaar verwacht Pharming de verkoop van Ruconest verder op te voeren. Daarbij zal het bedrijf zwarte cijfers blijven schrijven.''

Kortom, geen paniek beste pharmers.
twopence
0
quote:

Cor S schreef op 13 oktober 2020 10:25:

[...]

Geert en vele andere hebben/houden vertrouwen in pareltje Pharming, maar er mag nu best een keer een goed bericht komen..... (dat dan weer wel...) - het wordt tijd de koers een enorme stijging gaat laten zien (dat zou aangenaam zijn).
Helemaal eens. In drie jaar tijd niets opgeschoten.
rsantego
0
quote:

fanaat schreef op 13 oktober 2020 10:09:

goed advies van Zjeaar. Nu verkopen en straks terugkopen. Je hebt dan straks meer aandelen.
ha,ha, zo doorzichtig jouw reactie
[verwijderd]
1
quote:

Inhoudelijk schreef op 13 oktober 2020 09:53:

Vrijdag toen het nog goed ging liet ik van me horen dat ik plukken oppakte van k15 en k30 en er nu meer dan 1mln stuks heb. Tja voel me genoodzaakt nu dan ook maar wat te plaatsen; dit doet fff 'pijn' ja. Ook andere beleggingen een zeer 'mager begin' vandaag.
Maar voor Pharming denk ik voor de langere termijn, van Covid zijn we nog lang niet af en als Ruconet langzaam aan omzet groeit dan kan eventueel het medicijn later ook een bijdrage aan zware lonziektes gaan bijdragen. Dat is 'slechts' een mooie bijvangst. En zoals gisteren gezegd, vergelijk de koersontwikkeling maar eens over afgelopen 3 mnd met Galapagos en Kiadis ... dan ligt Pharming er nog geen eens zo beroerd bij. Maar jammer zo volatiel en down trend momenteel.
Je maakt een vergelijking betreffende de afgelopen 3 maanden met Galapagos en Kiadis Pharma.
Sowieso staan Galapagos alsook Pharming momenteel er wat financiering betreft vanzelfsprekend beter voor en heb ik ook vertrouwen dat Pharming uiteindelijk de positieve trend zal hervatten.

Echter wat koerspotentie vanaf heden betreft, procentueel gezien, verwacht ik dat Kiadis Pharma als absolute winnaar uit de bus zal gaan komen van de drie.

Kiadis’ K-NK-celtherapieplatform biedt nagenoeg onbeperkte mogelijkheden voor de behandeling van kankers, infectieziekten en andere levensbedreigende aandoeningen. Ten opzichte van de concurrentie is Kiadis haar platform ook als enige industrieel opschaalbaar wat onlangs zowel Sanofi als het Amerikaanse Ministerie van Defensie deed besluiten om een partnership met Kiadis aan te gaan.

In 2021 komt er een stroom aan data uit alle programma's, waaronder ook naar de behandeling met NK-cellen bij COVID-19, en zal de koers naar mijn mening gelanceerd worden, mede gezien de vele reeds bestaande "proof-of-concept" data welke dan verdere klinische bevestiging zullen verkrijgen.

Zeker nu nog wat meer risico, maar met een naar mijn mening ook nog (veel) groter potentieel, reeds op relatief korte termijn in 2021.
BassieNL
1
quote:

Sharen schreef op 13 oktober 2020 10:29:

[...]
Dus nog steeds geen benoeming van commissarissen,

En nog steeds geen benoeming van een nieuwe CFO,
En nog steeds gebouw Panther in Oss ‘in option for Rent’,
En nog steeds maar die radiostilte...

Ik trek alvast de champagne open :-)
Genetisch gemanipuleerde koeien zijn de toekomst.
Omgevingsvergunning is aangevraagd.
Lijkt me een essentieel onderdeel bij een overname.
Nog minstens een aantal weken geduld, dan mag de fantasie weer losbarsten. ;-)
[verwijderd]
1
quote:

BassieNL schreef op 13 oktober 2020 10:46:

[...]
Genetisch gemanipuleerde koeien zijn de toekomst.
Omgevingsvergunning is aangevraagd.
Lijkt me een essentieel onderdeel bij een overname.
Nog minstens een aantal weken geduld, dan mag de fantasie weer losbarsten. ;-)
En genetisch gemanipuleerde koersen zijn helaas de realiteit van vandaag....;-)

Real Grutte Pier
9.042 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 ... 449 450 451 452 453 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 25 apr 2024 16:33
Koers 0,880
Verschil -0,025 (-2,71%)
Hoog 0,910
Laag 0,875
Volume 3.049.217
Volume gemiddeld 6.865.849
Volume gisteren 6.519.524

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront