Pharming « Terug naar discussie overzicht

Pharming Oktober 2020 Maand draad.

9.042 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 ... 449 450 451 452 453 » | Laatste
Wilbar
2
quote:

fanaat schreef op 29 oktober 2020 11:34:

Nogmaals dames heren het zijn cijfers geen goede. De winst per aandeel is minimaal 25/638 = minder dan 4 cent over eerste 3 kwartalen. Ongelooflijk maar waar. $de kwartaal een cent of 1,5 erbij en misschien 6 cent. Groei ie er echt uit dus maal 10 -12 = 70 cent max.
Het is niet anders en het wordt voorlopig niet beter. Verkopen en over 3 maanden kijken.
De Vries komt met een toelichting die klinkt als een klok. Het is een moeilijke tijd en dat verklaart alles. Repeterend verschijnsel

U bent inmiddels ook een zichzelf continue repeterend verschijnsel. Het is inderdaad een moeilijke tijd voor u.
[verwijderd]
3
quote:

fanaat schreef op 29 oktober 2020 11:48:

De cijfers zijn niet terug te vinden op de site van Pharming. Zeer merkwaardig en voor de optimisten misschien .....
Hieruit is overtuigend bewezen dat u het bedrijf Pharming geen blik waardig gunt. U heeft elke dag de mond vol over dit bedrijf. We worden door u dagelijks getrakteerd op uw waarde-oordelen en on navolgbaar cijfer-gegoochel, maar de cijfers en resultaten kent u niet en u kunt ze ook niet vinden....Heel apart!

Cijfers zijn uiteraard gewoon op de website geplaatst en wel om 7.00 uur vanochtend. Uiteraard is de link naar de cijfers hier ook al 10 keer voorbij gekomen, o.a. door mij geplaatst. Hiermee is dus ook overtuigend bewezen dat u ook de inhoudelijke posts over Pharming geen blik waardig gunt. ....Heel apart 2!
Vermaakt u zich nog een beetje ondanks alles?

Note: speciaal voor u nogmaals de link:
www.pharming.com/sites/default/files/...
four70
0
quote:

Real Grutte Pier schreef op 29 oktober 2020 11:20:

[...]

Beste Four69,

Veelal gooi je alleen maar negatieve meuk over de schutting over de CEO, maar deze keer heb ik wel de behoefte enige nuance in je geraaskal aan te brengen. Je wekt de indruk best wel verstand van zaken te hebben, maar belicht het hier jammergenoeg niet altijd...;-)

Met een One Tier Board krijgt SDV niet meer macht. Hij dient te handelen binnen en naar de door de "Board" aangegeven kaders en doelstellingen / opdrachten. Puur in operationele zin kan dat meer bewegingsvrijheid betekenen, maar niet meer beslissingsbevoegdheid. Die blijft altijd bij de Board!

Wel ben ik het met je eens dat enige aanvulling of uitleg over de vacature van de CFO welkom zou zijn. Om nu direct weer te concluderen dat het openhouden hiervan van belang is voor de machtsuitvoering past in uw straatje en was van u verwacht, maar is natuurlijk bezijden de waarheid.
Vandaar de behoefte om aanvulling op dit onderwerp.

Met blije groet,

Real Grutte Pier
De 'CEO' krijgt wel degelijk meer macht want hij bepaalt wie er in de One Tier Board komt. De aangegeven kaders en doelstellingen worden door hem bepaald. Ik noem dit geen geraaskal maar een feilloze analyse van de situatie. Een situatie die de meeste aandeelhouders niet doorzien. Bij de besluitvorming om over te gaan naar een One Tier Board is bijvoorbeeld geen CFO betrokken geweest. Ja ik weet dat uiteindelijk de aandeelhouder beslist. Is dit ook geraaskal?
Wilbar
2
quote:

fanaat schreef op 29 oktober 2020 12:00:

Op de site van Pharming nog altijd geen publicatie. Is geen foutje maar een aanloop naar een verassing. Aanbeveling aan allen om de aandelen vast te houden ivm naderende mooie mededelingen over covid!!!
Voor al uw verassingen...
cdblisse.nl/
Regeis
0
Zojuist heb ik me aangemeld voor de Webinar van vanavond. Samen met de resultaten Q3 zal ik het weer met interesse volgen. Een echte Pharming dag, haha!
[verwijderd]
0
quote:

Rob bs schreef op 29 oktober 2020 12:03:

www.google.nl/amp/s/www.quotenet.nl/f...
Bedankt, schitterende titel!

De konijnenmelkers van Pharming gaan Amerika veroveren

Pharming, het Nederlandse biotechfonds bekend van wijlen transgene stier Herman, wil ook een notering aanvragen aan schermenbeurs Nasdaq.
Door Jeroen Molenaar en Abel de Graaff
29/10/2020 08:27
pharming
Foto: Vincent van Gurp

De beurslieveling van de kleine Nederlandse belegger gaat de sprong wagen. Voor wie Quote leest, komt dit niet als een verrassing. Topman Sijmen de Vries, op handen gedragen door duizenden huiskamerbeleggers, kondigde het al aan in onze huidige editie. Met een Nasdaq-notering wil hij geld ophalen in het biotechwalhalla van de wereld en daarmee gaat hij op overnamepad.

Bij de Pharming-zeloten, die al meer dan twintig jaar beleggen in het biotechfonds dat op de beurs nog geen euro per aandeel waard is, wordt het nieuws met gejuich ontvangen. ‘Kan niet wachten totdat de cijfers in $ worden uitgedrukt. Ik zie $-tekens’, jubelt een IEX-bezoeker met de naam ‘Am@eurbelegger’.

Een ander, ‘patient’, wijst op het succes van het veel grotere Galapagos, van Quote 500-man Onno van de Stolpe, dat ook een notering aan de Nasdaq heeft. Er wordt een lange neus getrokken naar al die sceptici en critici. 'Geduld is een schone zaak', schrijft 'DeWegNaarBeter'. 'Van mij mogen de paniekzaaiers er uit. Die komen vanzelf wel weer terug en dan hebben ze grotendeels de boot gemist en slaan ze zich voor hun kop,' oreert hij/zij.

Sliep uit, alleen jammer dat het met de koers nog niet echt opschoot. Na een korte oprisping bij opening, zakte Pharming weer terug naar zijn slotstand van gister: €0,93.

Konijnenmelk
Uit melk van transgene konijnen heeft Pharming een geneesmiddel ontwikkeld tegen zeer zeldzame, ontzettend pijnlijke en soms dodelijke zwellingen. Wanneer het biotechfonds naar Amerika trekt, is nog niet duidelijk. Eerst moeten de statuten worden aangepast en het bestuur op Angelsaksische leest geschoeid.

Daarvoor wordt, op 11 december, een buitengewone aandeelhoudersvergadering belegd. Gezien Covid-19 wordt iedereen gevraagd de bijeenkomst zoveel mogelijk vanachter de laptop te volgen, maar dikke kans dat de volgelingen van Herman zich niet laten afschrikken door de eerste de beste pandemie en in grote getale naar de vergadering komen. Met al die mondkapjes op zal het een geroezemoes van jewelste zijn.

Rare konijnen
Een Pharming-zeloot laat zich niet de mond snoeren. En alles rond Pharming is voer voor discussie, behalve één ding: de populariteit van De Vries. ‘Eigenlijk alles wat beloofd en reeds gezegd is, is waar gemaakt en betrouwbaar gedrag is oh zo belangrijk voor investeerders’, zegt ‘Inhoudelijk’ op IEX. ‘Nu er toch zeer waarschijnlijk een Nasdaq notering aan zit te kommen zal dit een bodem onder de koers leggen. Geen rare konijnen uit de hoed of lijken in de kast.’

En die populariteit zal De Vries hard nodig hebben, want aan de stap naar Amerika kleeft ook een keerzijde voor al die Pharming-fanaten. Om Amerikaanse biotechbeleggers over de streep te krijgen, zal topman De Vries zich moeten ontdoen van zijn enorme schare fans. Grote, professionele beleggers houden van overzicht en dat is met zoveel mede-eigenaren wel een beetje zoek. Pharming mag dan wel een beurswaarde hebben van ongeveer een half miljard, er staan bijna 630 miljoen aandelen uit.

Meer lezen over Pharming? Benieuwd naar wat De Vries nog meer heeft gezegd? Ren nu naar de winkel, bestel de nieuwste Quote in onze eigen kiosk of neem gewoon een abonnement. Lees hoe stier Herman de weg plaveide naar Beursplein 5 .......etc
bestens
4
quote:

fanaat schreef op 29 oktober 2020 11:48:

De cijfers zijn niet terug te vinden op de site van Pharming. Zeer merkwaardig en voor de optimisten misschien .....
Jij kan beter aandelen Specsavers kopen en hopen op een mooie bril bij de dividend uitkering.
[verwijderd]
0
'Om Amerikaanse biotechbeleggers over de streep te krijgen, zal topman De Vries zich moeten ontdoen van zijn enorme schare fans. Grote, professionele beleggers houden van overzicht en dat is met zoveel mede-eigenaren wel een beetje zoek'.

Zou Quote hiermee ook de vele fans (ahum) HIER op het forum bedoelen? Zal toch niet.....
EK-sight-ing-trader
1
WTF.... Alweer zet Pharming goede cijfers in de boeken EN TOCH gaat t aandeel niet omhoog...

Mensen wat een pessimisten. Stelletje zuur pruimen...
[verwijderd]
0
quote:

EK-sight-ing-trader schreef op 29 oktober 2020 12:12:

WTF.... Alweer zet Pharming goede cijfers in de boeken EN TOCH gaat t aandeel niet omhoog...

Mensen wat een pessimisten. Stelletje zuur pruimen...
Vandaar de weg naar Amerika, het lonkt in de verte....
Misschien
3
quote:

lucas D schreef op 29 oktober 2020 11:55:

Ik ben blij met de cijfers over het 3e kwartaal. Niet dat het er wat toe doet maar ik wilde het toch even laten weten.
Blij, niet omdat de cijfers spectaculair zijn (dat zijn ze niet) maar wel omdat ze goed zijn, de op een na hoogste in (wat zij ik eerder?) zes jaar.
Het is algemeen bekend dat de onderzoeken Covid-19 mijn ding is.
Verwacht er veel van, al snap ik dat dit heel persoonlijk is. Het kan ook nog mis gaan word er geschreven, alles kan maar niets wat erop wijst.
Integendeel alles wijst op een goede vooruitgang.

Een goed tussenrapport is geen centen nieuws.

Er werd hier geschreven dat we vandaag mogelijk wat nieuws over Covid-19 zouden horen.
Dat kan niet, bij nieuws over Covid-19 moet er gelijk een persbericht komen.
Dat heeft alleen maar voordelen.
We gaan het zien.

Lucas,

Bedankt voor je betrouwbare reële bijdragen.

De desinteresse in een bedrijf en zijn te nemen stappen zijn ergerlijk, rond 11:00 quasi nonchalant komen vragen wat of de cijfers hebben gedaan terwijl je alleen in de koersreactie geïnteresseerd bent. Ze kunnen beter laten om dan te zeggen: "de stukken moet ik nog even bekijken"! Wees dan niet verontwaardigd dat je mensen irriteert, immers 07:00 uur is vroeg, maar om een normale tijd die vraag, graag dan ook een normale reactie Kritisch zoals die van Beur, daar heb ik geen moeite mee.

Vandaag alle kanten op,

Tini

s.lin
3
In de VS de werkeloosheid opgelopen, door corona moelijkere afzetmarkt en dollar werkt niet mee.

En dan nog mooie q3 cijfers laten zien, conclusie pharming staat er zeer goed voor anders waren de cijfers we anders geweest.
Rewinter
3
Die notering aan de Nasdaq betekend het definitieve einde van het aandeel Pharming. Bedrijven doen dat om op een slinkse manier van hun aandeelhouders af te komen. Zie historie Triple P, Via Networks, UPC etc. etc.
Succes !
Blik dekkende afbijt
0
Ik kwam Sijmen de Vries tegen in de dierenwinkel met zijn hond.
Hij kocht jokkebrokken voor zijn hond.
Zijn hond heet liegebeest.
Hij kocht ook een konijn.
Kaviaar
2
quote:

La Reina schreef op 29 oktober 2020 12:05:

[...]
Hieruit is overtuigend bewezen dat u het bedrijf Pharming geen blik waardig gunt. U heeft elke dag de mond vol over dit bedrijf. We worden door u dagelijks getrakteerd op uw waarde-oordelen en on navolgbaar cijfer-gegoochel, maar de cijfers en resultaten kent u niet en u kunt ze ook niet vinden....Heel apart!

Cijfers zijn uiteraard gewoon op de website geplaatst en wel om 7.00 uur vanochtend. Uiteraard is de link naar de cijfers hier ook al 10 keer voorbij gekomen, o.a. door mij geplaatst. Hiermee is dus ook overtuigend bewezen dat u ook de inhoudelijke posts over Pharming geen blik waardig gunt. ....Heel apart 2!
Vermaakt u zich nog een beetje ondanks alles?

Note: speciaal voor u nogmaals de link:
www.pharming.com/sites/default/files/...
Fanaat wist ook niet dat er geen cfo is, kwam uit zijn post van gisteren naar voren.

Kaviaar
0
quote:

Rewinter schreef op 29 oktober 2020 12:16:

Die notering aan de Nasdaq betekend het definitieve einde van het aandeel Pharming. Bedrijven doen dat om op een slinkse manier van hun aandeelhouders af te komen. Zie historie Triple P, Via Networks, UPC etc. etc.
Succes !
Niet op de manier die Sijmen wil.
[verwijderd]
0
quote:

Am@eurBelegger schreef op 29 oktober 2020 09:37:

[...]
Ik doe met je mee... ik heb ze zelfs nog van de tijden van 19 cent...
En ik heb ze ook nog van de 1,43....
Nog een paar jaar te gaan voor mijn pensioen.. dus nog een jaartje of 20 op de plank laten...

U bent een beroemdheid! U wordt genoemd in de Quote:

'Bij de Pharming-zeloten, die al meer dan twintig jaar beleggen in het biotechfonds dat op de beurs nog geen euro per aandeel waard is, wordt het nieuws met gejuich ontvangen. ‘Kan niet wachten totdat de cijfers in $ worden uitgedrukt. Ik zie $-tekens’, jubelt een IEX-bezoeker met de naam ‘Am@eurbelegger’.'
[verwijderd]
2
Kleine suggestie: zolang Pharming nog steeds PB's blijft uitbrengen met doorzichtige teksten in de trant van: "Maar als de dollar...dan was de winst" of "Ondanks dat...", selectief verschillende kwartalen als referentie voor groeivergelijkingen blijft gebruiken, wel de aandacht vestigt op de kaspositie maar niet hoe deze grotendeels verkregen is (door uitgifte obligaties) of met forse maar weinigzeggende groeipercentages blijft smijten (EU +26% e.d.), is het beter voorzichtig te blijven. Althans, dat blijf ik.
De Wpa blijft bijvoorbeeld dit jaar waarschijnlijk op hetzelfde niveau en vanuit de pijplijn vallen zo te zien de eerste tijd geen doorslaggevende ontwikkelingen te verwachten. Het starten van een onderzoek dan wel de behandeling van een eerste patiënt zijn niet baanbrekend voor een koersexplosie. Het wachten is op een tussentijdse rapportage vanuit Basel en dat zou best nog wel eens even kunnen duren.
Sharen
0
quote:

fanaat schreef op 29 oktober 2020 11:34:

Nogmaals dames heren het zijn cijfers geen goede. De winst per aandeel is minimaal 25/638 = minder dan 4 cent over eerste 3 kwartalen. Ongelooflijk maar waar. $de kwartaal een cent of 1,5 erbij en misschien 6 cent. Groei ie er echt uit dus maal 10 -12 = 70 cent max.
Het is niet anders en het wordt voorlopig niet beter. Verkopen en over 3 maanden kijken.
De Vries komt met een toelichting die klinkt als een klok. Het is een moeilijke tijd en dat verklaart alles. Repeterend verschijnsel

Nogmaals: je hebt een veel te somber beeld over de gehanteerde koers/winst-verhouding bij Pharming.

Lees bijvoorbeeld nog even een analyse uit maart van Nico Ingberg van IEX over de resultaten over 2019:

www.iex.nl/Column/496611/Pharming-ond...

Hierin staat onder andere:
“De winst per aandeel over 2019 bedroeg 0,058 euro, wat de koers/winstverhouding voor 2019 doet uitkomen op 20,7.”

Dus een factor 20,7 is eerder haalbaar gebleken bij Pharming, en dat is dus veel meer dan jouw 10 - 12 keer.

börse.de
1
quote:

s.lin schreef op 29 oktober 2020 12:15:

In de VS de werkeloosheid opgelopen, door corona moelijkere afzetmarkt en dollar werkt niet mee.

En dan nog mooie q3 cijfers laten zien, conclusie pharming staat er zeer goed voor anders waren de cijfers we anders geweest.
YTD -40%
9.042 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 ... 449 450 451 452 453 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 16 apr 2024 12:20
Koers 0,964
Verschil -0,024 (-2,43%)
Hoog 0,979
Laag 0,956
Volume 3.540.788
Volume gemiddeld 6.407.533
Volume gisteren 5.323.102

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront