Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Ahold zakt in groene AEX, sentiment Europa positief

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 4 november 2020 16:35
    Vooral dat in onzekerheid juist de lucht in veel fondsen nog meer opgepompt wordt en value per saldo nog meer klappen krijgt.

    Adyen 6% op zo een dag is natuurlijk heel logisch net als Prosus en JET.

    Wokkels wat niet meer kan dan mid single digit groeien is al verdubbeld in koers en stijgt alleen maar verder, mid single digit alleen vandaag weer. en zo ook de rest van de wel bekenden alsof de hele wereld weer in lockdown gaat maar zelfs dan zou het niet normaal zijn dat dan aandelen die er van profiteren nog veel meer moeten stijgen dan ze al gedaan hebben want ergens is dat al stretched en getuige de cijfers van veel van die bedrijven kunnen ook die bedrijven niet allemaal aan de verwachtingen voldoend die er al waren bij de oude koersen laat staan meer dan 100% hoger.

    Allemaal geld wat van de spaarrekening naar de beurs stroomt en allemaal in dezelfde fondsen en vaak ook juist de verkeerde, juist die aandelen die als je je geld wel weer op de spaarrekening zou willen zetten de grootste klappen hebben gekregen want die hebben ook het meeste last van het wegvloeien van het gratis geld en de hogere rentes.

    Of je moet natuurlijk denken dat de rentes alleen maar meer negatief gaan, ze staan ook pas slechts -0.75 ow sorry -0.76 inmiddels voor 5jaar nederlands papier.
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links