Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) « Terug naar discussie overzicht

Alumexx - 2020: we staan in de steigers

210 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » | Laatste
Bert71
0
Ik heb er geen problemen mee hoor, als de koers opgepompt gaat worden richting 60 of 70 cent!
DeZwarteRidder
0
quote:

Portisch schreef op 10 november 2020 10:27:

@Voda

Weet niet aan wie je denkt bij DRZ,. ik denk dat het Geert S. is !

Heb dit al eens vaker geopperd.

DRZ kwam vervolgens met een foto van hem met zijn vrouw aanzetten.

Denk hier maar eens goed over na !
Groetjes, Portisch
LOL

DeZwarteRidder
0
16 december 2020 18:07 door Directie Alumexx NV
Alumexx maakt potentie waar

Etten-Leur, 16 december 2020- Alumexx N.V., de aan Euronext Amsterdam genoteerde leverancier van hoogwaardige aluminium klimmaterialen maakt dit jaar op verschillende vlakken een aanzienlijke groei door. De overname van DVL van Loon half juni van dit jaar en de toename van het netwerk en de export zorgen voor een mooie expansie.

Sterke toename van omzet vanwege overgenomen DVL van Loon activiteiten
De overname van de activiteiten van DVL van Loon is nu volledig geïntegreerd in alle systemen en de logistieke organisatie. De overname draagt aanzienlijk en boven verwachting bij aan de omzetgroei van Alumexx in de tweede helft van 2020. Dit is mede voortgekomen uit de synergie en optimalisering van deze twee bedrijven en het commerciële team. Daarnaast heeft de verbreding van het totaal aanbod artikelen en merken voor directe omzet toename gezorgd. De vestiging in Schagen heeft in deze mede bijgedragen aan een betere en snellere levering aan klanten.

Leveringen USA
Sinds december dit jaar zijn er verschillende nieuwe artikelen voorradig en leverbaar vanuit een warehouse in Atlanta USA. Alumexx levert nu ook vanuit voorraad via Amazon als FBA (Fulfillment By Amazon) Partner, waarbij Alumexx zorgt voor centrale aanlevering bij Amazon en vanaf daar regelt Amazon de volledige afhandeling tot aan de klant. Dit geeft een hoog service niveau en vertrouwen bij de kopers op Amazon. Het IT-team van Alumexx heeft maanden gebouwd aan dit FBA Partnership en zorgt hierbij zelf voor de vulling , promotie en optimalisatie van de vindbaarheid en het assortiment. Alumexx levert nu ook haar dispenser / desinfectiezuil via het Amazon FBA Partnership, welke nu in Atlanta geproduceerd wordt bij productiepartner VDL USA.

Hiermee heeft Alumexx nu een uniek mooi product gelanceerd met de stempel “Made in the USA“. Momenteel is de bestrijding van Covid-19 ook in Amerika een groot aandachtspunt, waarbij dispensers met desinfectie vloeistof een veel gevraagd product is.

Naast deze dispensers levert Alumexx nu een nieuw type aluminium kamersteiger, welke speciaal ontwikkeld is naar de eisen en wensen van de Amerikaanse markt, en welke nu al boven verwachting afgenomen wordt.

Duitsland
Alumexx heeft sinds dit jaar ook een warehouse met voorraden in Datteln Duitsland. Vanuit hier worden de Alumexx dealers in Duitsland beleverd, wat bijdraagt aan de verdere groei van Alumexx in Duitsland. Duitsland is een belangrijke en groeiende markt voor Alumexx. De Duitse doelgroep is veeleisend qua kwaliteit en service, dit in combinatie met de gunstige prijsstelling van Alumexx , maakt Duitsland met ruim 80 miljoen inwoners erg interessant voor de toekomst van Alumexx.
Alumexx levert steeds meer via Amazon Duitsland en begin 2021 zal ook hier via het FBA-Partnership aangeboden gaan worden.

Private label
Alumexx concentreert zich naast organische groei en acquisities steeds meer op het leveren onder private label. Hierbij levert Alumexx haar producten met de branding / huisstijl naar wens van de afnemer. Hiermee willen deze merknamen zich onderscheiden van overige aanbieders zonder zelf een product te hoeven produceren. Door de private label markt kan Alumexx haar omzet vergroten en meer kracht halen uit de voordelen van grotere productieseries.
Voor 2021 is al een contract getekend met 4Tecx , het private gereedschappen label van de Zevij Groep. Het merk 4Tecx timmert stevig aan de weg in de gereedschappen- en klimmaterialen branche en staat bekend om een goede prijs- kwaliteitverhouding.
Qua private label heeft Alumexx al een samenwerking met onder andere Batavia, Hailo en JCB.
De professionele telescopische ladder onder branding van JCB is sinds december ook uit voorraad leverbaar in Europa en Amerika door Alumexx.

CEO Jeroen van den Heuvel: “2020 is tot nu toe een bijzonder bewogen jaar. Veel uitdagingen gaven ons kansen en groeimogelijkheden. Mooi om te zien dat dit nu op zijn plek begint te vallen als stabiele basis voor de toekomst. Ik ben wel van mening dat Covid-19 bijgedragen heeft aan de sterke omzetgroei vanwege alle thuis klussers dit jaar.
De samenwerking met Frank van Loon van DVL van Loon heeft ook zeker bijgedragen aan onze commerciële kwaliteiten voor nu en de toekomst. Het team van Alumexx is gegroeid en we hebben met z’n allen hard gewerkt de doelstellingen te bereiken.“

Op 28 april 2021 zal Alumexx haar jaarverslag 2020 publiceren en op 18 juni 2021 haar jaarlijkse aandeelhoudersvergadering houden te Breda.

Perscontact & investor relations
Alumexx N.V.
Tel: (0) 76 – 303 35 96
www.alumexx-nv.nl

Toekomstgerichte uitspraken
Dit persbericht bevat een aantal toekomstgerichte uitspraken. Deze uitspraken zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen, inschattingen en prognoses van de directie en de informatie die de onderneming momenteel ter beschikking staan. De uitspraken zijn onderhevig aan bepaalde risico’s en onzekerheden die moeilijk zijn in te schatten, zoals algemene economische omstandigheden, rentepercentages, wisselkoersen en veranderingen in wet- en regelgeving. De directie van Alumexx kan dan ook niet garanderen dat haar verwachtingen zullen uitkomen. Verder aanvaardt Alumexx geen verplichting om de in dit persbericht gedane uitspraken te actualiseren.

Over Alumexx
Alumexx richt zich op de levering van ladders, trappen, steigers en aanverwante artikelen voor klus-, schilder- en onderhoudswerkzaamheden op hoogte. De doelgroep is de semiprofessionele en doe-het-zelfmarkt. Alumexx beweegt met haar hoofdzakelijk in Nederland geproduceerde kwaliteitsproducten aan de bovenkant van deze markt. Dankzij eigen ontwerpen die met behulp van de modernste productiemethoden worden gemaakt, kan Alumexx haar kwaliteitsproducten tegen concurrerende prijzen afzetten via de eigen online platforms, externe online platforms, dealers en doe-het-zelfketens. Begin 2019 breidde Alumexx het assortiment uit met producten van derden, zoals Hailo en Batavia. De huidige afzetmarkt bevindt zich voornamelijk in Europa.
De voormalige moedermaatschappij ASC Group, die vergelijkbare producten maakt voor de professionele markt, begon in 2011 met de ontwikkeling en verkoop van aluminium klimmaterialen voor consumenten en semiprofessionele gebruikers. Eind 2017 werden deze producten ondergebracht in Alumexx B.V. en aan het beursfonds verkocht. Alumexx N.V. is sinds januari 2018 genoteerd aan de beurs van Euronext Amsterdam.
Pitmans
0
Nog eens 3 cent erbij.
Zo met de timing einde maand, zou je bijna denken dat het bergschildfonds weer is ingestapt en de bonus voor z'n bestuurders veilig stelt.
ramptoerist
0
Pitmans
0
quote:

R Hood schreef op 8 juli 2020 11:49:

[...]
Ik hoor graag op welke manier ik fout zat bij Vivenda.
Ik kan me zelf amper herinneren dat ik in het aandeel gehandeld heb, laat staan dat ik gespuis als Schaaij en figuren zoals hij ooit verdedigd heb.

Wie is CW? en die anderen ken ik ook niet.
Bovendien ben ik hier en elders al 17 jaar actief onder mijn eigen naam, geldt dat ook voor jou?

En idd, we gaan zien of Alumex het gaat redden.
Mijns inziens hebben ze al behoorlijk gebroken met het verleden.
Geen schimmige deals, geen continue verwatering, etc, etc.

ik wilde niemand aanzetten tot een investering, ik verbaasde me gewoon over het negativisme hier.
Met al die figuren die blijven hangen in het verleden.

Ik blijf erbij dat de huidige ondernemer meer krediet zou moeten krijgen en niet afgerekend moet worden op de fouten die alle voorgangers in dit fonds hebben gemaakt.
Zij hebben daar niks mee te maken.
Hoewel bovenstaande post een LT-houderschap deed vermoeden, blijkt Diede (nu vermomd als R Hood) de recente stijging aangegrepen te hebben om z'n belang te lozen.
Ik kan dat wel begrijpen, maar gezien de manier waarop het belang werd opgebouwd, vermoed ik dat hij ook wel iets met die stijging te maken had.
De een z'n brood...

----------------------------
D.M. van den Ouden - Alumexx N.V. - Etten-Leur

Hieronder vindt u informatie uit het register substantiële deelnemingen en bruto shortposities. Deze informatie is door de organisatie verstrekt.

Datum meldingsplicht 05 jan 2021
Meldingsplichtige D.M. van den Ouden
Uitgevende instelling Alumexx N.V. - Inschrijving handelsregister 34110628 - Plaats Etten-Leur

Verdeling in aantallen (longpositie)
Soort aandeel Aantal aandelen Aantal stemmen Kapitaalbelang Stemrecht Wijze van beschikken Afwikkeling
Gewoon aandeel 325.000,00 325.000,00 Reëel Reëel Middellijk
(Kennie Capital BV)
Gewoon aandeel 0,00 0,00 Reëel Reëel Rechtstreeks
Procentuele verdeling (longpositie)
Soort aandeel Totale deelneming Rechtstreeks reëel Rechtstreeks potentieel Middellijk reëel Middellijk potentieel
Kapitaalbelang 2,97 % 0,00 % 0,00 % 2,97 % 0,00 %
Stemrecht 2,97 % 0,00 % 0,00 % 2,97 % 0,00 %
ramptoerist
0
tsja, en ook hier sta ik niet van te kijken. Dat clubje is wat dat aangaat vrij voorspelbaar.
Diede
0
quote:

schreef:

De kritiek op de anonimiteit klinkt luid bij beursgenoteerde bedrijven, de VEB en ook bij oudgedienden van het forum zelf. De pen in het vitriool dopen vanachter een onzichtbaarheidsmantel komt volgens Diede van den Ouden de sfeer niet ten goede. De voormalig mede-eigenaar van beleggersplatform Marktgevoel was lange tijd een IEX-stamgast ('om soortgenoten te vinden en dingen te leren') maar inmiddels laat hij het forum bewust links liggen. 'Amateurisme viert nu hoogtij. Ook zijn er veel bashers actief, die met van sarcasme doordrenkte teksten de sfeer verzieken. Als verstandige reacties niet gewaardeerd worden en overschreeuwd raken door een overvloed aan onwetendheid, dan holt de kwaliteit snel achteruit’.

Originele link van het artikel: fd.nl/beurs/1367796/een-beleggersforu...
ramptoerist
0
ach R hood, of weet ik veel hoe je nu weer heet, als je deze hele newconomy Toth Mirck Van Veldhoven Schaaij Alsema Sewlyn en nu de trappenlasser als wat langer had gevolgd, had je kunnen weten dat er hier inmiddels 50 + participaties als sneeuw voor de zon zijn opgelost.
En daar is hier ook uitvoerig over gesproken.

En dat was 31423531 keer waardevoller dan dat hele vismarktgevoel met hun penny gepruttel en Wordt-lid-Nu KORTING gebazel.

maar goed, deze stijging is natuurlijk ook echt enorm logisch , als je de cijfers ziet. Toch?
Hier volgt men al jaren de poppetjes, en zo te zien, geheel terecht.
Kijk anders ook even bij beleggingsfondsen, mountainshield. Of bij Lavide. Of DGB, Of bij andere lokale parels wat draait op persberichten.

en piepen over anonimiteit is so last season.

Diede
3
quote:

Pitmans schreef op 9 januari 2021 10:53:

Hoewel bovenstaande post een LT-houderschap deed vermoeden, blijkt Diede (nu vermomd als R Hood) de recente stijging aangegrepen te hebben om z'n belang te lozen.
Ik kan dat wel begrijpen, maar gezien de manier waarop het belang werd opgebouwd, vermoed ik dat hij ook wel iets met die stijging te maken had.
De een z'n brood...

Laat ik beginnen met je gelijk te geven.
Ik heet gewoon weer Diede, dat ben ik altijd geweest, en daar voel ik mij ook prettiger bij.
Ik weet eigenlijk niet eens meer waarom ik de alias aan heb gepast, ik weet alleen dat ik er amper onder gepost heb. (valt gewoon terug te lezen)
Bovendien is mijn laatste post op het Alumexx forum van 8 juli 2020, ook onder mijn eigen naam.

Dan even naar jou, kan je wel tegen toch?
Zoals ik in het FD aan geef, ik kom bijna nooit meer op IEX, mede door figuren als jij..
Dus wie bent u eigenlijk Pitmans, bevalt de anonimiteit?
Verder uit je een hoop vermoedens, zonder bewijzen.
Ik lees het soms terug, en hoewel het vaak eigenlijk humoristisch is, voel ik toch de noodzaak om iig het volgende recht te zetten.

Ik heb helemaal niks met deze stijging te maken.
Zo heb ik ook niks te maken met de stijging van Bitcoin, Ease2pay en Tesla.
Ik dacht, misschien is het een leuk idee voor Alumexx, om een ALU-hoedje voor je te ontwikkelen!
Ik schat je ook wel in het kamp van de Covid-ontkenners en vind je 5G waarschijnlijk een groot gevaar.

Terug naar de beurs.
Het is nou eenmaal mijn baan om in te spelen op de manie in de markt.
Ik vond dat je Alumexx maanden geleden relatief laag kon kopen, tegen geringe koers- en bedrijfsmatige risico`s.
Mijns inziens gaf de markt beleggers een mooie kans op rendement.
De onderbouwing heb ik vorig jaar juli gegeven en heb langzaam maar zeker de daad bij het woord gevoegd.
Mijn onderbouwing hier, was niet om mensen te overtuigen. Maar wel uit verbazing over het sentiment dat heerste op dit forum.
Ik typte ook dat er een goede kans was dat er ook andere tijden zouden kunnen komen.

Zonder de gekte van Tesla, Bitcoin en Ease2pay was de kans aanzienlijk geweest dat Alumexx idd nog lange tijd rond een waardering van €4 tot €5M had gestaan.
Ik gaf toen al aan dat de waardering niet eens heel goedkoop was (maar wel fair, gezien de beperkte risico`s), en dat er voor een hogere waardering geduld nodig was.
Ook zei ik dat Alumexx voor een hogere beurswaarde het ingeslagen pad van omzetgroei zou moeten volhouden.
Het was voor mij geen enkel probleem geweest om dit nog 1-2 jaar af te wachten.

Maar met de huidige gekte op de algehele aandelenmarkt heeft men ook Alumexx een andere waardering gegeven.
Ik beheer mijn portefeuilles actief. En dus pas ik mijn positie aan, als een belegging een drastisch andere waarde aanneemt.

Het is aan jou wat je er mee doet.
Als je weer met vage beschuldigingen en theorieën komt, dan was dit waarschijnlijk mijn laatste post.
Als je je normaal gedraagt, dan zie je me wellicht nog eens terug op het forum.
Maar goed, dat moet je uiteraard allemaal zelf weten.
ramptoerist
0
"Maar met de huidige gekte op de algehele aandelenmarkt heeft men ook Alumexx een andere waardering gegeven."

hahahahahahahahah!
janee, echt, tesla bitcoin alumexx! Logisch!

Precies dit komt hier al ruim 15 jaar voorbij.
En ja, dat is de moeite om te volgen, en te becommentariëren.

Vond overigens het AFM gedeelte in dat stuk iets relevanter. Prima dat ze hier meelezen.
Zeker als je naar de volumes kijkt, de shuffel, en wie er hier positie genomen hebben, en weer verkocht hebben.
Gewoon de poppetjes volgen.
Diede
2
quote:

ramptoerist schreef op 9 januari 2021 13:48:

ach R hood, of weet ik veel hoe je nu weer heet, als je deze hele newconomy Toth Mirck Van Veldhoven Schaaij Alsema Sewlyn en nu de trappenlasser als wat langer had gevolgd, had je kunnen weten dat er hier inmiddels 50 + participaties als sneeuw voor de zon zijn opgelost.
En daar is hier ook uitvoerig over gesproken.

En dat was 31423531 keer waardevoller dan dat hele vismarktgevoel met hun penny gepruttel en Wordt-lid-Nu KORTING gebazel.

maar goed, deze stijging is natuurlijk ook echt enorm logisch , als je de cijfers ziet. Toch?
Hier volgt men al jaren de poppetjes, en zo te zien, geheel terecht.
Kijk anders ook even bij beleggingsfondsen, mountainshield. Of bij Lavide. Of DGB, Of bij andere lokale parels wat draait op persberichten.

en piepen over anonimiteit is so last season.
Omdat ik toch bezig ben.
En omdat je net voor mijn zojuist geschreven reactie reageerde, zal ik hier ook nog op reageren.

Ja, ik heb 1 maand een andere Alias gehad dan Diede/Kennie, mijn fout, zal niet meer gebeuren.
Overigens kan je als je er op klikt gewoon zien wat ik heb geschreven in die periode.
Dus sec gezien is daar helemaal niks mis mee.

Ik heb eerder al gezegd spijt te hebben van het verkopen aan Marktgevoel aan Selwyn.
Hoewel ik daar maar voor 5-10% iets over te zeggen had.
Selwyn heeft met Marktgevoel precies gedaan waar we juist zo op tegen waren.
Het is een verschrikking.
Om maar te zwijgen over het beleid van Mountainshield. Werkelijk 1 groot drama.
Als je Selwyn volgt op twitter, dan zie je ook dat hij helemaal de weg kwijt is, als Thierry/Trump-fan.

Ja, je hebt gelijk.
Bedrijven als DGB draaien op persberichten, zonder dat er waarschijnlijk ooit een winstgevende business achter komt te zitten.
In geval van Alumexx heb ik mijn beargumentatie gegeven.
Mijns inziens is het een valide bedrijf en was de waardering ten tijde van mijn beargumentatie rond €0,40-€0,50 fair tov van de omzet.
Als het management en de business fair zijn, dan is het aan de markt om daar een waarde aan te geven.

Het grote verschil met Schaaij, Toth, Veldhoven is dat hier niet gecasht wordt.
En Alumexx geeft eerder te weinig dan te veel persberichten uit.
Bovendien, de CEO heeft B-aandelen, hij kán niet eens verkopen.

Ja, klopt, ik kan wel verkopen.
Maar ik heb dan ook niks met het bedrijf te maken.
Ik heb het aandeel ook nooit ergens aanbevolen en heb de aandelen gewoon op de beurs gekocht.
Ik ben gewoon een belegger, niks meer, niks minder.

Waarom ik reageer?
Omdat ik vind dat jullie in het verleden zijn blijven hangen.
Een bedrijf als Alumexx zal daar, wellicht terecht, mee moeten dealen.
Ze wisten dat dat het risico is van een reverse-listing, je krijgt het verleden erbij.
Of het terecht is, is een tweede.

Maar het zou prettig zijn mij niet meer te noemen in het rijtje Schaaij, Veldhoven, Toth en Selwyn.
Van die 4 ken ik alleen Selwyn (helaas).
Maar toen ik hem leerde kennen, was het gewoon nog een enthousiaste ondernemer met passie voor de beurs.
Ergens onderweg is er iets met hem fout gegaan.
DeZwarteRidder
0
quote:

Diede schreef op 9 januari 2021 14:44:

[...]
Omdat ik toch bezig ben.
En omdat je net voor mijn zojuist geschreven reactie reageerde, zal ik hier ook nog op reageren.

Ja, ik heb 1 maand een andere Alias gehad dan Diede/Kennie, mijn fout, zal niet meer gebeuren.
Overigens kan je als je er op klikt gewoon zien wat ik heb geschreven in die periode.
Dus sec gezien is daar helemaal niks mis mee.

Ik heb eerder al gezegd spijt te hebben van het verkopen aan Marktgevoel aan Selwyn.
Hoewel ik daar maar voor 5-10% iets over te zeggen had.
Selwyn heeft met Marktgevoel precies gedaan waar we juist zo op tegen waren.
Het is een verschrikking.
Om maar te zwijgen over het beleid van Mountainshield. Werkelijk 1 groot drama.
Als je Selwyn volgt op twitter, dan zie je ook dat hij helemaal de weg kwijt is, als Thierry/Trump-fan.

Ja, je hebt gelijk.
Bedrijven als DGB draaien op persberichten, zonder dat er waarschijnlijk ooit een winstgevende business achter komt te zitten.
In geval van Alumexx heb ik mijn beargumentatie gegeven.
Mijns inziens is het een valide bedrijf en was de waardering ten tijde van mijn beargumentatie rond €0,40-€0,50 fair tov van de omzet.
Als het management en de business fair zijn, dan is het aan de markt om daar een waarde aan te geven.

Het grote verschil met Schaaij, Toth, Veldhoven is dat hier niet gecasht wordt.
En Alumexx geeft eerder te weinig dan te veel persberichten uit.
Bovendien, de CEO heeft B-aandelen, hij kán niet eens verkopen.

Ja, klopt, ik kan wel verkopen.
Maar ik heb dan ook niks met het bedrijf te maken.
Ik heb het aandeel ook nooit ergens aanbevolen en heb de aandelen gewoon op de beurs gekocht.
Ik ben gewoon een belegger, niks meer, niks minder.

Waarom ik reageer?
Omdat ik vind dat jullie in het verleden zijn blijven hangen.
Een bedrijf als Alumexx zal daar, wellicht terecht, mee moeten dealen.
Ze wisten dat dat het risico is van een reverse-listing, je krijgt het verleden erbij.
Of het terecht is, is een tweede.

Maar het zou prettig zijn mij niet meer te noemen in het rijtje Schaaij, Veldhoven, Toth en Selwyn.
Van die 4 ken ik alleen Selwyn (helaas).
Maar toen ik hem leerde kennen, was het gewoon nog een enthousiaste ondernemer met passie voor de beurs.
Ergens onderweg is er iets met hem fout gegaan.
Diede, van harte gefeliciteerd met je Alumexx-succes.....!!!!

En hopelijk kom je nog wat vaker langs en geef je die paar ouwe Muppets flink op hun kop........!!!
ramptoerist
0
man, je draait alle kanten op, je hebt gekocht voor deze shuffel, en verkocht na of tijdens deze shuffel. Kok heeft nog 29 % procent.
bedoel, het is allemaal leuk en aardig, maar vind je het heel erg als we hier gewoon doorgaan onder wat voor rugnummer dan ook, en gewoon dat blijven constateren wat we constateren?

gefeliciteerd met je enorme winst. Geen idee waarom dit precies gebeurde na je instap. maar meestal komen we daar hier een jaar later wel achter. AL 15 jaar lang.
Je noemt dat

'met van sarcasme doordrenkte teksten de sfeer verzieken. Als verstandige reacties niet gewaardeerd worden en overschreeuwd raken door een overvloed aan onwetendheid, dan holt de kwaliteit snel achteruit’."

Alhier noemen wij soms dingen namelijk iets geheel anders. Want ook hier was een volstrekt nietszeggend pb de trigger.
Diede
2
quote:

ramptoerist schreef op 9 januari 2021 15:00:

Kok heeft nog 29 % procent.
Al de teksten die ik langs heb zien komen de afgelopen maanden.
Jullie betichten Kok al vele jaren van van alles.

De feiten wijzen uit dat hij al ruim 4 tot 5 jaar dit belang heeft.
Hij heeft €0,25 meegemaakt en daarna €3,50 gezien en daarna ook weer €0,35.
Er is geen enkele melding geweest.

Misschien is het wel een lange termijn belegger!?
Nel
0
[Modbreak IEX: Gelieve op de inhoud van uw berichten te letten, bericht is bij dezen verwijderd. Waarschuwing.]
ramptoerist
0
quote:

Diede schreef op 9 januari 2021 15:36:

[...]
Al de teksten die ik langs heb zien komen de afgelopen maanden.
Jullie betichten Kok al vele jaren van van alles.

De feiten wijzen uit dat hij al ruim 4 tot 5 jaar dit belang heeft.
Hij heeft €0,25 meegemaakt en daarna €3,50 gezien en daarna ook weer €0,35.
Er is geen enkele melding geweest.

Misschien is het wel een lange termijn belegger!?

Daarom volgen we de poppetjes ook, zodat je bij de diverse deelnemingen kunt kijken wat herhalende patronen zijn.En zodra een partij eruit is, de patronen plots verdwijnen.
maar de volumes hier waren dusdanig hoog dat het vrij uitzonderlijk is dat je amper of geen AFM melding zag of ziet. kan nog komen, maar dan weet men over t algemeen wel weer voldoende.

Maar dat boeit je toch helemaal niet R Hood? oh nee, kenny.,.oh nee, diede..oh nee etc. Wellicht even rectificeren dat je zelf nogal wat aliassen hebt gehad .
DeZwarteRidder
0
quote:

Nel schreef op 9 januari 2021 16:20:

Prima Henk , dat bevestigd dat dubbele agenda's erbij horen en dat ingrijpen niet noodzakelijk is!!

succes dubbelgangers !!
Rampi en Pitmans zijn 2 verschillende personen.
210 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:05
Koers 1,370
Verschil -0,010 (-0,72%)
Hoog 1,400
Laag 1,370
Volume 1.390
Volume gemiddeld 14.082
Volume gisteren 16.254

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront