Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

Plein777
1
quote:

izdp schreef op 1 december 2020 18:43:

[...]

En wat vertelt dat in hemelsnaam?
Dat de IEX bezwangerd is van oude witte mannen die zich door de ontwikkelingen zien ingehaald en het niet meer kunnen bijbenen en dus elkaar benatten als oude mensen de dingen die voorbijgaan?

Dat zegt dat hij een aanbidder heeft hier :-)
Ijsbeer
0
Jammer dat ze hier in Ned niet gratie kunnen verlenen dan kon Rutte ook eens wat uitdelen.

Volk is zo dom om een leider te kiezen die de keuze is van bv 50% trump.
Tja dan moet je wel gratie kunnen verlenen want de andere partij hangt je op aan de hoogste boom.

Mooie wereld dit vooral de leiders overal van die markante figuren.
Niet van die saaie mensen.

Kim fantastische vent. Onze rocket man.
Trump kan niet beter en China met de Oeigoeren etc.
En noem ze maar op de leiders wit Rusland ook een goeie kerel.
Al jaren aan de macht.

Gelukkig hebben we hier elk jaar herdenking zodra we weten dat er wat aan de hand is wat niet door de beugel kan als mensen bv leven in barakken en geen eten krijgen dan treden we op.
We herdenken elk jaar zodat van die verschrikkelijke taferelen niet meer kunnen voorkomen.

En we doen er tenminste wat aan want we herdenken niet voor de FUN.

Gelukkig is er niks aan de hand in de wereld anders zullen ze het weten.
Dan herdenken we gewoon nog een dag erbij.
En als het moet gaan 3 dagen herdenken.

Wat een zooitje is het overal en nog 60 miljoen mensen op drift.
Wordt tijd voor een goed plan om de aarde te redden van de soort die mens heet hebben de dieren ook weer wat rust.
Kees1
0
quote:

rationeel schreef op 1 december 2020 18:12:

Minister Grapperhaus blokkeert benoeming van rechter als voorzitter euthanasiecommissie
Minister Grapperhaus (CDA) van Justitie en Veiligheid heeft de benoeming geblokkeerd van een rechter als voorzitter van een van de vijf toetsingscommissies voor euthanasie. Het is de eerste keer in bijna twintig jaar euthanasiewet dat een minister voor een dergelijke benoeming gaat liggen.

www.nd.nl/nieuws/politiek/1005811/min...

Den Haag

De kandidaat is een ervaren jurist: ­Miriam de Bontridder, plaatsvervangend raadsheer bij het gerechtshof in Amsterdam. Ze was tot 2019 ook bestuurslid van De Einder, de organisatie die mensen adviseert die zonder tussenkomst van een arts op legale wijze uit het leven willen stappen.

De Bontridder is voorstander van het recht op sterven en pleitte in een opiniestuk voor het legaliseren van de pil van Drion; ze stelde dat dit middel mensen rust geeft en juist aanspoort tot leven. Binnen De Einder stond ze erop dat alles binnen de wet gebeurde. Zo ontdeed ze zich bij haar aantreden van alle medewerkers die de door haar opgestelde zorgvuldigheidsnormen weigerden te ondertekenen.

Voor de toetsingscommissie vormde haar kandidatuur geen bezwaar. Afgelopen zomer doorliep De Bontridder de volledige procedure bij de Regionale Toetsingscommissie Euthanasie (RTE). Ze was al geaccepteerd door de sollicitatiecommissie. Per 1 december zou ze formeel worden benoemd; toestemming van de minister leek een formaliteit.

angst

Jaarlijks toetsen de commissies voor alle ruim zesduizend euthanasiegevallen of de arts heeft voldaan aan de wet. Elke commissie bestaat uit drie leden: een jurist, een arts en een ethicus. Als zij oordelen dat de arts ‘onzorgvuldig’ heeft gehandeld, belandt de zaak bij justitie. De samenstelling van een commissie kan van invloed zijn op de manier waarop artsen worden ondervraagd en daarmee op de euthanasiepraktijk in Nederland. De laatste jaren neemt de angst onder artsen toe om complexe euthanasiezaken aan te nemen, vooral nadat het Openbaar Ministerie meerdere strafrechtelijke onderzoeken is begonnen tegen artsen.

De Bontridder wil geen commentaar geven. Saillant detail is dat ze onlangs juist door het ministerie van VWS werd uitgenodigd om juristen bij te scholen over de euthanasiewetgeving en de rechtspraak op dat gebied.

De minister gaf de toetsingscommissies geen reden voor zijn veto, zegt coördinerend voorzitter Jacob Kohnstamm van de RTE’s, die de sollicitatie leidde. Hij heeft Grapperhaus om een verklaring gevraagd. ‘Wij willen argumenten horen’, zegt hij. ‘We wachten op antwoord.’

De Bontridder haalde in mei op Twitter fel uit naar CU-Kamerlid Gert-Jan Segers, toen deze zich achter kritiek schaarde op de uitspraak van de Hoge Raad in de ‘koffie-euthanasie’. In deze zaak stelde de Hoge Raad een verpleeghuisarts na euthanasie op een ernstig dementerende in het gelijk, nadat ze aanvankelijk door het Openbaar Ministerie was beschuldigd van moord.
Kijk maar uit. Straks krijg je een spuitje van de Bontridder. Het is goed dat Grapperhaus een streep trekt en De Bontridder niet op deze plaats zet.
Kees1
0
quote:

Opus135 schreef op 1 december 2020 16:40:

Tja, Barbara Baarsma. Mooie carrière, maar kan mij in talkshows inhoudelijk allerminst overtuigen. De presentatie irriteert me ook. Een en ander geldt evenzeer voor Beatrice de Graaf (die ook iets weg heeft van de ook niet zo grappige Sanne Wallis de Vries). Niettemin is niveau Maarten van Rossem nog altijd het allerergst. Is dan ook al lang grotendeels uitgeweken naar De Slimste Mens nota bene onder vigeur van megatalent en stotteraar Flip Freriks. NL smult ervan, want een zeer goed bekeken programma...
Maarten is heel succesvol. Hij moest bij de universiteit ivm zijn leeftijd met pensioen en is toen maar wat gaan optreden als causeur/presentator. Wordt vaak gevraagd. Ik heb hem ook weleens gehoord bij een bedrijfspresentatie, komt hij wat grappige dingen vertellen. Loopt helemaal binnen.
rationeel
0
quote:

haas schreef op 2 december 2020 06:41:

Verkiezingen uitgesmeerd over drie dagen, 70-plussers stemmen per post
VIDEODe Tweede Kamerverkiezingen in maart worden uitgesmeerd over drie dagen. Ook krijgen 70-plussers vanwege de coronacrisis de mogelijkheid om per post te stemmen. Dat bevestigen Haagse bronnen aan deze site.

PS: Ik kreeg gister van mijn gemeente ENQUETE

ook werd gevraagd of ik als 70+ per post wil stemmen
MAAR:
1.
Er zijn bijna geen brievenbussen meer:)
die zijn veeel weggehaald voor POST.NL
2.
ik kom eerder langs stemburo dan dat ik 'n brievenbus tegenkomt:):)
3. weer zo'n zotte maatregel ,die wordt bedacht door ambtenaren die niet weten hoe de wereld er uit ziet ?
Bij ons zijn ook de brievenbussen weggehaald. Er wordt voortdurend geschermd met : We doen het voor de ouderen. Maar wat ze voor de ouderen zouden kunnen doen, dat wordt juist steeds meer onmogelijk voor ze gemaakt.

Bij ons betekent dat. Vuilcontainers ver weg. Sjouwen met afval
Brievenbussen ver weg, ipv op de hoek van de straat. Niet meer beloopbaar.
Straten niet onderhouden, valpartijen.
Schoonhouden van straten ver beneden peil, gladheid.

Nu dus stemlokalen die dichtbij waren sluiten en per post.

Hebben ze zeker eerst even bestudeerd, hoe mensen niet meer in staat zijn te controleren waar hun stem terecht komt?

Bestaan van de computer niet bekend? Busjes vervoer niet bekend?

Als je het nu nog niet snapt, hoe we in de maling worden genomen, dan ben je toch wel erg hardleers.
ffff
0
Beste haas en Rationeel,

Toch even een andere invalshoek: Als je eenmaal de pensioengerechtigde leeftijd bereikt hebt is het zaak om een beetje in conditie te blijven. De beste, goedkoopste, gezondste manier is dagelijks wandelen en/of fietsen. Dan kun je toch ook je brieven posten of je zakje met huisvuil meenemen. Komt nog bij dat je de prachtige postings van rene voor je ogen zie gebeuren: Hoe meer je buiten goed rondkijkt, hoe meer je een idee krijgt hoe het er anno december 2020 in de werkelijkheid aan toe gaat.

Verder, rationeel, eerlijk blijven: Als er in die brievenbussen steeds minder brieven zitten ( Overal in Europa) dan is het logisch dat je d'r een stuk of wat weghaalt. Deden ze ook met de telefooncellen En ik denk dan weer dat bij het stemmen middels je computer een even groot gevaar is dat je stem verkeerd terecht komt, dan wanneer je je mooie knal-oranje stembrief in de brievenbus stopt. Uiteraard voor de VVD, als dank en waardering voor de geweldige inzet dit afgelopen pokkenjaar 2020. Nu de mensen nog....Een beetje de richtlijnen volgen, geen privé vuurwerk, met je poten van de diensverleners op Oudjaar afblijven, je handen steeds goed wassen, want vor je het weet heb je toch ergens dat virus opgepikt.

Peter
rene l
1
Het is hier in de Koffiekamer toch ook om je de ballen uit broek te lachen.

De vrouwen komen er aan, pas maar op als man, we gaan het onderspit delven met de verkiezingen in zicht die al of niet doorgaan.

Ik moet terug denken aan het tv programma Charlie's Angels in de vorige eeuw, 3 vrouwen die hun mannetje stonden.
En dan presenteerde gisteren Rutte zijn eigen vier beschermengelen, Mark"s Hell's Angels.

Hij zal wel denken, ik haal alles uit de kast, zelf kom ik er niet uit, maar ik moet winnen.
Het kaliber is blijkbaar niet belangrijk, geen topzware vrouwen die kunnen bogen op een mooie staat van dienst, min of meer lichtgewichten zonder enige vorm van levenservaring.
Sorry Mark, hiermee scoor je misschien punten, de oorlog zul je er niet mee winnen.

Dan hebben we Team Kaag van de Eurofielen 66, deze mevrouw stond breeduit uitgemeten op een poster waarmee ze Rutte vol in het kruis aanviel.
Gek genoeg blijkt deze poster van de aardbodem verdwenen te zijn.
Haar knecht Robbie staat op nummer twee, man, man, man, wat heeft deze man een staat van dienst.
Volgens eigen zeggen heeft hij tijdens zijn stageperiode bij Pro Rail al leiding gegeven aan een groot projectteam en hij heeft alle medewerkers aangestuurd.
Roep maar eens boe tegen hem, hij zal het op een lopen zetten.
Ik denk nog steeds, met hem achter het stuur kom je vanzelf in het ravijn terecht.

Het grote gevaar komt ook van links, de Groene Moslims met een dubbele agenda.
Yassar boeit het weinig, zijn ware roots zal hij op termijn tonen en trouw elke vrijdagmiddag naar de Moskee gaan.
Het Paard van Troje heeft hij heel subtiel binnengehaald
Een inhoudsloze mevrouw met een theedoek op haar hoofd, zelf doet ze of haar neus bloed, maar haar taak is duidelijk.

Baudet met zijn Forum hebben ze heel subtiel geknakt, ondanks dat ik vind dat hij te weinig levenservaring heeft mag ik hem wel.
Hij weet waar het fout gaat in Nederland, benoemt de punten, en geeft met volle overgave het juiste tegengas.
Wat er precies gebeurd is weet ik niet.
Mij bekruipt het gevoel dat ze heel bewust wat linkse jongeren naar binnen gesluisd hebben die zich als extreem rechts zijn gaan gedragen met als enig doel de zaak op te hitsen.
Ik kijk namelijk nergens meer van op.

Vroeger waren ook het CDA en de PvdA eigenlijk de hoekstenen van Nederland, betrouwbare partijen met een grote achterban, je had wat te kiezen als burger en je wist waarvoor ze stonden.
Maar nu, ze rollen over elkaar heen en je weet niet meer wat je er aan hebt.

Zelf blijf ik gewoon op Geert stemmen, hij loopt al de nodige jaren mee en kent inmiddels de klappen van de zweep.
En als ik zo bekijk, hij heeft de nodige mensen achter zich staan die zeer stabiel zijn en kunnen bogen op veel levenservaring.

De VVD zal straks gaan winnen, dat is min of meer zeker, en ik ben ook voor democratie, de meeste stemmen tellen en daar zal ik mij bij neerleggen.
Maar stel je nu eens voor dat de PVV 30 stemmen of meer haalt, dit is zeker mogelijk.
Ja, het betekent dat minimaal 1 op de 5 mensen op deze partij stemt.
Kijk maar eens om je heen, je buurman zegt het wel niet in het openbaar maar hij doet het wel met zijn rode potlood.
Kun je er dan nog om heen zou ik vragen?

Ons land zit momenteel in een zware crisis, de meesten snappen het nog niet en denken dat het wel meevalt.
Bijna 10% van de bevolking leeft inmiddels onder de armoedegrens, hoe is dit in vredesnaam mogelijk.
We hebben mannen nodig aan het roer, geen jonkies of mietjes, maar echte mannen die zich niet de kaas van het brood laten eten en ons land weer op de kaart kunnen zetten.
En uiteraard wat bekwame vrouwen die ze een beetje in de toom kunnen houden.

Nederland, pas toch op waar we mee bezig zijn, de hetze lijkt ontketend om ons land finaal ten gronde te richten.
Geen cent meer richting Brussel, hou het maar in eigen zak en verdeel het onder de burgers d.m.v. lastenverlichting.

Rationeel denken doet er blijkbaar niet meer toe, straks stemmen vanaf 16 jaar, we zitten gemangeld als slaaf onder het regime van Brussel.

Wijsheid komt pas met de jaren, ik hoop niet dat het te laat is maar ik maak mij wel hele grote zorgen over de toestand en de toekomst van ons land.

www.youtube.com/watch?v=FxSsol3Zd7k
Beursgoeroe
0
quote:

rene l schreef op 2 december 2020 12:27:

Het is hier in de Koffiekamer toch ook om je de ballen uit broek te lachen.

De vrouwen komen er aan, pas maar op als man, we gaan het onderspit delven met de verkiezingen in zicht die al of niet doorgaan.

Ik moet terug denken aan het tv programma Charlie's Angels in de vorige eeuw, 3 vrouwen die hun mannetje stonden.
En dan presenteerde gisteren Rutte zijn eigen vier beschermengelen, Mark"s Hell's Angels.

Hij zal wel denken, ik haal alles uit de kast, zelf kom ik er niet uit, maar ik moet winnen.
Het kaliber is blijkbaar niet belangrijk, geen topzware vrouwen die kunnen bogen op een mooie staat van dienst, min of meer lichtgewichten zonder enige vorm van levenservaring.
Sorry Mark, hiermee scoor je misschien punten, de oorlog zul je er niet mee winnen.

Dan hebben we Team Kaag van de Eurofielen 66, deze mevrouw stond breeduit uitgemeten op een poster waarmee ze Rutte vol in het kruis aanviel.
Gek genoeg blijkt deze poster van de aardbodem verdwenen te zijn.
Haar knecht Robbie staat op nummer twee, man, man, man, wat heeft deze man een staat van dienst.
Volgens eigen zeggen heeft hij tijdens zijn stageperiode bij Pro Rail al leiding gegeven aan een groot projectteam en hij heeft alle medewerkers aangestuurd.
Roep maar eens boe tegen hem, hij zal het op een lopen zetten.
Ik denk nog steeds, met hem achter het stuur kom je vanzelf in het ravijn terecht.

Het grote gevaar komt ook van links, de Groene Moslims met een dubbele agenda.
Yassar boeit het weinig, zijn ware roots zal hij op termijn tonen en trouw elke vrijdagmiddag naar de Moskee gaan.
Het Paard van Troje heeft hij heel subtiel binnengehaald
Een inhoudsloze mevrouw met een theedoek op haar hoofd, zelf doet ze of haar neus bloed, maar haar taak is duidelijk.

Baudet met zijn Forum hebben ze heel subtiel geknakt, ondanks dat ik vind dat hij te weinig levenservaring heeft mag ik hem wel.
Hij weet waar het fout gaat in Nederland, benoemt de punten, en geeft met volle overgave het juiste tegengas.
Wat er precies gebeurd is weet ik niet.
Mij bekruipt het gevoel dat ze heel bewust wat linkse jongeren naar binnen gesluisd hebben die zich als extreem rechts zijn gaan gedragen met als enig doel de zaak op te hitsen.
Ik kijk namelijk nergens meer van op.

Vroeger waren ook het CDA en de PvdA eigenlijk de hoekstenen van Nederland, betrouwbare partijen met een grote achterban, je had wat te kiezen als burger en je wist waarvoor ze stonden.
Maar nu, ze rollen over elkaar heen en je weet niet meer wat je er aan hebt.

Zelf blijf ik gewoon op Geert stemmen, hij loopt al de nodige jaren mee en kent inmiddels de klappen van de zweep.
En als ik zo bekijk, hij heeft de nodige mensen achter zich staan die zeer stabiel zijn en kunnen bogen op veel levenservaring.

De VVD zal straks gaan winnen, dat is min of meer zeker, en ik ben ook voor democratie, de meeste stemmen tellen en daar zal ik mij bij neerleggen.
Maar stel je nu eens voor dat de PVV 30 stemmen of meer haalt, dit is zeker mogelijk.
Ja, het betekent dat minimaal 1 op de 5 mensen op deze partij stemt.
Kijk maar eens om je heen, je buurman zegt het wel niet in het openbaar maar hij doet het wel met zijn rode potlood.
Kun je er dan nog om heen zou ik vragen?

Ons land zit momenteel in een zware crisis, de meesten snappen het nog niet en denken dat het wel meevalt.
Bijna 10% van de bevolking leeft inmiddels onder de armoedegrens, hoe is dit in vredesnaam mogelijk.
We hebben mannen nodig aan het roer, geen jonkies of mietjes, maar echte mannen die zich niet de kaas van het brood laten eten en ons land weer op de kaart kunnen zetten.
En uiteraard wat bekwame vrouwen die ze een beetje in de toom kunnen houden.

Nederland, pas toch op waar we mee bezig zijn, de hetze lijkt ontketend om ons land finaal ten gronde te richten.
Geen cent meer richting Brussel, hou het maar in eigen zak en verdeel het onder de burgers d.m.v. lastenverlichting.

Rationeel denken doet er blijkbaar niet meer toe, straks stemmen vanaf 16 jaar, we zitten gemangeld als slaaf onder het regime van Brussel.

Wijsheid komt pas met de jaren, ik hoop niet dat het te laat is maar ik maak mij wel hele grote zorgen over de toestand en de toekomst van ons land.

www.youtube.com/watch?v=FxSsol3Zd7k

u heeft gelijk .................... vrees dat het alleen nog meer slechter gaat .............topambtenaren hebben/houden de macht en bepalen het beleid ................ achter de schermen .....
haas
1
quote:

ffff schreef op 2 december 2020 12:03:

Beste haas en Rationeel,

Toch even een andere invalshoek: Als je eenmaal de pensioengerechtigde leeftijd bereikt hebt is het zaak om een beetje in conditie te blijven. De beste, goedkoopste, gezondste manier is dagelijks wandelen en/of fietsen. Dan kun je toch ook je brieven posten of je zakje met huisvuil meenemen. Komt nog bij dat je de prachtige postings van rene voor je ogen zie gebeuren: Hoe meer je buiten goed rondkijkt, hoe meer je een idee krijgt hoe het er anno december 2020 in de werkelijkheid aan toe gaat.

Peter
Én zo gaat het hier:

wss heb ik niet goed geschreven: er zijn heel weinig brievenbussen(Post.nl heeft in NL 70% van de brievenbussen weggehaald): toen ik dit weekend brief wilde posten (voor de belasting nog wel:) dan is die propvol/puilt uit !!!: dus weer meenemen voor volgende dag.Wel lekker 2 x fietsen.:)

Verder: er zijn meer stemburos dan brievenbussen:) En daar kan ik OOK lopend /per fiets naar toe !
Samengevat: het idee van per post stemmen is onnodig: kost veul geld want al die brieven moeten open gemaakt worden (hoe controle op identiteit ? )

PS: zoals elke in NL geboren persoon:
Lopen en fietsen doe ik al vanaf mijn 3e jaar
PS: in de regio Zwolle organiseert de gemeente Zwolle fietslessen voor Turkse moekes !:):)
[verwijderd]
0
quote:

asti schreef op 2 december 2020 12:33:

Je muzieksmaak is om van te kotsen.
Tja, smaken verschillen nu eenmaal, gelukkig maar.

Maar zonder gekheid, bent u toevallig familie van Dick Rowe?
rationeel
0
quote:

ffff schreef op 2 december 2020 12:03:

Beste haas en Rationeel,

Toch even een andere invalshoek: Als je eenmaal de pensioengerechtigde leeftijd bereikt hebt is het zaak om een beetje in conditie te blijven. De beste, goedkoopste, gezondste manier is dagelijks wandelen en/of fietsen. Dan kun je toch ook je brieven posten of je zakje met huisvuil meenemen. Komt nog bij dat je de prachtige postings van rene voor je ogen zie gebeuren: Hoe meer je buiten goed rondkijkt, hoe meer je een idee krijgt hoe het er anno december 2020 in de werkelijkheid aan toe gaat.

Verder, rationeel, eerlijk blijven: Als er in die brievenbussen steeds minder brieven zitten ( Overal in Europa) dan is het logisch dat je d'r een stuk of wat weghaalt. Deden ze ook met de telefooncellen En ik denk dan weer dat bij het stemmen middels je computer een even groot gevaar is dat je stem verkeerd terecht komt, dan wanneer je je mooie knal-oranje stembrief in de brievenbus stopt. Uiteraard voor de VVD, als dank en waardering voor de geweldige inzet dit afgelopen pokkenjaar 2020. Nu de mensen nog....Een beetje de richtlijnen volgen, geen privé vuurwerk, met je poten van de diensverleners op Oudjaar afblijven, je handen steeds goed wassen, want vor je het weet heb je toch ergens dat virus opgepikt.

Peter
Maak jij je maar illusies over je toekomst Peter:)

De werkelijkheid is helaas anders. Mijn buurman redelijk jong nog, en in topconditie, heeft een beroerte gehad. Lopen, laat staan fietsen zit er voor hem niet meer in. Tal van buren, net een pietzeltje ouder dan jij NU NOG bent, denk ook eens aan anderen;)

Hoe beklemmend dat misschien ook is, als je de oudjes ziet strompelen, en vallen over slecht onderhouden plaveisel :(

Of als ze dood gaan, omdat ze besmet zijn door verzorgers, en dit niet gezegd mag worden. Ze werden toch opgesloten voor hun eigen bestwil:(
rationeel
0
Citaat:

Verder, rationeel, eerlijk blijven: Als er in die brievenbussen steeds minder brieven zitten ( Overal in Europa) dan is het logisch dat je d'r een stuk of wat weghaalt.

Dat is niet logisch als je verder kijkt dan je neus lang is, Peter:)

Dan kijk je nl naar de prietpraat over hoe goed de overheid het zgn met ouderen meent. En dan vertaal je dat in de subsidie die wij ophoesten, voor...Wie Allemaal? ...Verder denken kun je zelf wel.
asti
2
quote:

rationeel schreef op 2 december 2020 13:47:

[...]

Maak jij je maar illusies over je toekomst Peter:)

De werkelijkheid is helaas anders. Mijn buurman redelijk jong nog, en in topconditie, heeft een beroerte gehad. Lopen , laat staan fietsen zit er voor hem niet meer in. (...)
Als hij niet meer kan lopen, wat maakt het dan uit hoe ver de brievenbus voor hem is?
rationeel
1
quote:

asti schreef op 2 december 2020 13:56:

[...]
Als hij niet meer kan lopen, wat maakt het dan uit hoe ver de brievenbus voor hem is?
Het is om aan te geven nog jonge en onervaren ASTI:), dat je niet kunt uitgaan van je huidige situatie, omdat dat wreed is en onterecht, omdat iedereen het leven doorloopt, in verschillende stadia, van gezondheid, en bewustzijn.

Je gaat het nog merken;)
hirshi
1
quote:

rationeel schreef op 2 december 2020 13:51:

Citaat:

Verder, rationeel, eerlijk blijven: Als er in die brievenbussen steeds minder brieven zitten ( Overal in Europa) dan is het logisch dat je d'r een stuk of wat weghaalt.

Dat is niet logisch als je verder kijkt dan je neus lang is, Peter:)

Dan kijk je nl naar de prietpraat over hoe goed de overheid het zgn met ouderen meent. En dan vertaal je dat in de subsidie die wij ophoesten, voor...Wie Allemaal? ...Verder denken kun je zelf wel.
Als je een pakket wil verzenden ga je niet naar een brievenbus, maar naar een postagentschap. Daar kun je ook je brieven kwijt. Post aangetekend versturen moest sowieso altijd al via een PostNL-punt.

In Rotterdam staan momenteel 339 brievenbussen. Daarvan kan minstens de helft weg.

Rowi62
0
Horeca deels in de aanval op Hugo en de regering (hulde)

Meer dan vijftig afdelingen van KHN
(Koninklijke Horeca Nederland) hebben
besloten om op 17 januari hoe dan ook
open te gaan en te blijven.Ze hebben
het vertrouwen in het kabinet opgezegd.

Voor deze horecaondernemers is de maat
vol.Ze vallen met name over de in hun
ogen achteloze manier waarop minister
De Jonge in de wandelgangen suggereerde
dat de horecalockdown "echt wel langer
gaat duren dan tot half januari".

Het gaat om KHN-afdelingen uit het hele
land.Opvallend is dat er op Groningen
na geen echt grote steden bij zitten.
Ze benadrukken dat ze als ze open gaan
alle regels in acht zullen nenem.
[verwijderd]
0
Iedereen een beetje depri hier? Zal ook door het waardeloze weer komen (en dat houdt zo nog een tijd aan).

PCR-test ligt intussen aardig onder vuur. Maar de rechter zal wel uitspreken dat hij er (in KG) geen verstand van heeft, dat het het enige is dat we hebben en dat men best besmet, besmettelijk of geïnfecteerd zou kunnen zijn bij een positieve test. Vrij (angst)beleid voor onze regering. Misschien verwijst hij ook nog wel naar Lewis Hamilton die ongetwijfeld totaal uitgeschakeld thuis naar adem ligt te happen (ook al is de uitschakeling bij Grosjean dunkt mij een stuk serieuzer).

In NZ is inmiddels de klimaat-noodtoestand uitgeroepen. Een goede zaak! Viel al jaren nauwelijks meer te leven, die verrekte CO2 en zo. We zijn de laatste generatie die het zaakje nog kan redden, aldus ook het Wereld Natuur Fonds. Nou, dan snel eerst allemaal die prik dan maar, en nog een tweede geloof ik, en aan de slag!
53.714 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1712 1713 1714 1715 1716 1717 1718 1719 1720 1721 1722 ... 2682 2683 2684 2685 2686 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
879,59  +4,80  +0,55%  14:59
 Germany40^ 18.141,20 +0,02%
 BEL 20 3.898,27 +0,19%
 Europe50^ 5.015,63 +0,15%
 US30^ 38.434,29 -0,18%
 Nasd100^ 17.563,00 +0,47%
 US500^ 5.074,39 +0,09%
 Japan225^ 38.173,76 +0,62%
 Gold spot 2.323,36 +0,06%
 EUR/USD 1,0688 -0,13%
 WTI 83,21 -0,11%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

VIVORYON THER... +22,22%
ASMI +11,96%
NX FILTRATION +4,17%
RANDSTAD NV +4,02%
BESI +3,63%

Dalers

ALLFUNDS GROUP -9,08%
ING -5,67%
WDP -2,20%
Eurocommercia... -1,87%
IMCD -1,59%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront