Biophytis « Terug naar discussie overzicht

Biophytis in 2020. Raket of stille dood?

258 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » | Laatste
Fisherman55
0
Pfizer nog wel wat obstakels te nemen. Bewaren op -70 graden Celsius en hoe lang werkt het vaccin? Veel vaccins in de maak. Volgen er nog wel meer.
Beso
0
Proces Biophytis Negma in het voordeel van Biophytis uitgesproken :
La Cour d'appel de Paris statue en faveur de Biophytis dans le cadre du litige avec NEGMA
Negma est condamnée à restituer à Biophytis les 2.050.000 actions précédemment livrées ainsi que la provision de 378.087 euros
Paris (France), Cambridge (Etats-Unis), 20 novembre 2020, 8h00 - BIOPHYTIS (Euronext Growth Paris : ALBPS), société de biotechnologie au stade clinique, spécialisée dans le développement de candidats médicaments pour le traitement des maladies liées à l'âge, notamment les maladies neuromusculaires, annonce que le 18 novembre 2020 la Cour d'appel de Paris a statué en référé en faveur de Biophytis dans le cadre du litige avec NEGMA Group LTD (« Negma »).
Pour rappel, Negma avait engagé une action en justice en avril 2020 afin de réclamer des dommages et intérêts d'un montant de 910.900 euros à Biophytis ainsi que la livraison de 7.000.000 actions Biophytis à laquelle Negma estime avoir droit conformément aux termes des ORNANES Biophytis détenu par Negma, d'une valeur nominale de 1.400.000 euros.
Suite à une ordonnance rendue en référé par le Président du Tribunal de commerce de Paris le 7 mai 2020 (« Ordonnance du 7 mai »), Negma avait obtenu une décision répondant partiellement à ses réclamations, ordonnant, sous astreinte, à Biophytis de (i) payer des dommages et intérêts d'un montant de 378.067 euros et de (ii) livrer 2.050.000 actions Biophytis.
Biophytis s'est acquittée de son obligation le 5 juin 2020, en vertu de l'Ordonnance du 7 mai, et a interjeté appel à l'encontre de cette décision. Suivant un arrêt du 18 novembre 2020, la Cour d'appel deParisa:
- infirmé l'« Ordonnance du 7 mai » de Monsieur le Président du Tribunal de commerce de Paris
- rejeté l'appel incident interjeté par Negma
En conséquence, Negma est condamnée à restituer à Biophytis les 2.050.000 actions qui avaient été livrées par la Société en vertu de l 'Ordonnance du 7 mai et à rembourser à Biophytis les 378.087 euros qui ont été versés par la Société en vertu de l'Ordonnance du 7 mai. En outre, Negma doit verser 15.000 euros à Biophytis pour couvrir les frais de justice au titre de l'article 700 du Code de procédure civile.
Pour rappel, Negma a engagé en juin 2020 une procédure au fond à l'encontre de Biophytis, toujours pendante devant le Tribunal de commerce de Paris. Les audiences dans le cadre de cette procédure devraient avoir lieu début 2021
AdeVries
0
www.zonebourse.com/cours/action/BIOPH...

Biophytis - Volgende stappen om potentiële waarde te creëren

• COVA - Versnelling van de rekrutering van patiënten in de tweedelige fase 2/3 klinische studie ter evaluatie van Sarconeos (BIO101) bij de behandeling van acuut respiratoir falen geassocieerd met COVID-19

? Einde van de rekrutering van patiënten voor het eerste deel van de studie gepland voor eind december 2020

? Tussentijdse analyse en einde van de rekrutering van patiënten (deel 2) gepland voor het eerste kwartaal van 2021

? Eerste resultaten van de volledige studie verwacht in het tweede kwartaal van 2021

? Positieve resultaten van COVA zouden het mogelijk moeten maken om een ??Emergency Use Authorization (EUA) aanvraag in te dienen bij de FDA in de Verenigde Staten en een voorwaardelijke handelsvergunning bij het European Agency Medicijnen in Europa

• SARA-INT - De fase 2 klinische studie voor de behandeling van sarcopenie wordt voortgezet. Ontslag van de laatste patiënt verwacht tegen eind december 2020. Eerste resultaten van de klinische proef verwacht in de eerste helft van 2021

• MYODA - Start van de fase 1 klinische studie voor de behandeling van spierdystrofie van Duchenne, gepland voor de eerste helft van 2021, afhankelijk van de evolutie van de COVID-19-pandemie

Parijs (Frankrijk), Cambridge (Verenigde Staten), 3 december 2020, 8.00 uur - BIOPHYTIS (Euronext Growth Paris: ALBPS), een biotechnologiebedrijf in de klinische fase dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van behandelingen die degeneratieve processen die verband houden met veroudering en die verbetering van de functionele resultaten voor patiënten met leeftijdsgerelateerde ziekten, waaronder ademhalingsfalen bij patiënten met COVID-19, geeft vandaag een update over de klinische ontwikkelingen en vooruitzichten voor het komende jaar .

Stanislas Veillet, CEO van Biophytis: “Oudere patiënten of patiënten met comorbiditeiten lopen nog steeds een aanzienlijk risico op het ontwikkelen van acuut respiratoir falen waarvoor ziekenhuisopname vereist is, vooral in het licht van de recente versnelling van gevallen van coronavirus in Europa en Amerika. . We verwachten nu de rekrutering van het eerste deel van de COVA-proef in de komende weken en het tweede deel in het eerste kwartaal van 2021 af te ronden. De eerste resultaten van het volledige onderzoek worden in het tweede kwartaal van 2021 verwacht.

Als de COVA-studie succesvol is, zijn we van plan om Emergency Use Authorization (EUA) aan te vragen bij de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) en voorwaardelijke marketingautorisatie van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA). 'European Medicines Agency (EMA).

Onze SARA-INT-studie wordt voortgezet en we hopen dat onze laatste patiënt de studie in de komende weken zal beëindigen. We zouden de eerste resultaten van de fase 2-studie in de eerste helft van 2021 moeten kunnen communiceren en plannen voor een mogelijke fase 3-studie. "

Update over klinische ontwikkelingen:

COVA- Fase 2/3 van de COVA-studie voor acuut respiratoir falen geassocieerd met COVID-19

Het klinische programma van COVA (clinicaltrials.gov identifier NCT04472728) is een internationale fase 2/3, gerandomiseerde, dubbelblinde, placebogecontroleerde, adaptieve, opeenvolgende groepsstudie ter evaluatie van Sarconeos (BIO101) bij patiënten van 45 jaar en ouder meer, besmet met SARS-CoV-2.

Deze cruciale internationale klinische proef wordt in twee delen uitgevoerd. De eerste zal de veiligheid van de behandeling beoordelen en een indicatie geven van de activiteit van Sarconeos (BIO101) bij 50 gehospitaliseerde patiënten.

De studie is opgezet om de effectiviteit en veiligheid van Sarconeos (BIO101) te beoordelen als een behandeling om verslechtering van de toestand van patiënten met respiratoir falen gerelateerd aan COVID-19 te voorkomen, die anders opname op de intensive care en beademing.

Het eerste deel van de studie is een verkennende fase 2 proof of concept-studie gericht op het verstrekken van voorlopige gegevens over de potentie, veiligheid en verdraagbaarheid van Sarconeos (BIO101) bij 50 gehospitaliseerde patiënten met ernstige respiratoire insufficiëntie. bij COVID-19. De rekrutering van patiënten versnelt op 15 geopende sites in België, Frankrijk, Brazilië en de Verenigde Staten. Ons doel is om voor het einde van het jaar een dertigtal sites in de studie te activeren. Biophytis verwacht dat de rekrutering voor het eerste deel van het onderzoek de komende weken zal worden afgerond.

Het tweede deel van de studie zal zich richten op de veiligheid en werkzaamheid van Sarconeos (BIO101) op de ademhalingsfunctie van 310 COVID-19 patiënten (inclusief de 50 patiënten uit het eerste deel van de studie).

De eerste resultaten van de volledige studie (eerste en tweede deel) worden verwacht in het tweede kwartaal van 2021.

Op voorwaarde dat de gegevens positief zijn en na analyse en aanbeveling
Beso
0
AdeVries
0
www.zonebourse.com/cours/action/BIOPH...

Biophytis - Opname van de eerste patiënt in Frankrijk in COVA, een internationale fase 2/3 klinische studie met Sarconeos (BIO101) voor de behandeling van patiënten met acuut respiratoir falen in verband met COVID-19

Dosering van de eerste patiënt in het ziekenhuis Pitié-Salpêtrière in

Parijs

In totaal 8 centra erkend door het Geneesmiddelenbureau

(ANSM) voor de rekrutering van patiënten in Frankrijk

Parijs (Frankrijk), Cambridge (Verenigde Staten), 11 december 2020, 8.00 uur - BIOPHYTIS (Euronext Growth Paris: ALBPS), een biotechnologiebedrijf in de klinische fase dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van behandelingen die degeneratieve processen die verband houden met veroudering en die verbetering van de functionele resultaten van patiënten met leeftijdsgerelateerde aandoeningen, waaronder ademhalingsfalen bij patiënten met COVID-19, kondigde vandaag aan dat de dosering van de eerste Franse patiënt is uitgevoerd op CHU de la Pitié -Salpêtrière, in Parijs, als onderdeel van de COVA-studie. COVA is een fase 2/3 klinische studie met Sarconeos (BIO101) voor de behandeling van patiënten met acuut respiratoir falen geassocieerd met COVID-19. Dr. Capucine Morelot-Panzini, hoogleraar longziekten aan het CHU de la Pitié-Salpêtrière in Parijs, is de hoofdonderzoeker van COVA in Frankrijk.

Naast de eerste twee centra van het CHU de la Pitié-Salpêtrière heeft Biophytis deze maand ook toestemming gekregen van het National Medicines Safety Agency (ANSM) om zes nieuwe centra te openen in Frankrijk, waaronder de Centra Hospitaliers René Dubos en Argenteuil in Île-de-France, waarmee het totale aantal op acht centra komt voor de rekrutering van COVID-19-patiënten in Frankrijk.

In totaal rekruteren 17 centra momenteel actief in België, Brazilië, Frankrijk en de Verenigde Staten. Ons doel is om een ??dertigtal sites te activeren voor het tweede deel van de COVA-studie.

Het klinische programma van COVA (clinicaltrials.gov identifier NCT04472728) is een internationale fase 2/3, gerandomiseerde, dubbelblinde, placebo-gecontroleerde, adaptieve, opeenvolgende groepsstudie ter evaluatie van Sarconeos (BIO101) bij patiënten van 45 jaar en ouder. meer, besmet met SARS-CoV-2.

Deze cruciale internationale klinische proef wordt in twee delen uitgevoerd. De eerste zal de veiligheid van de behandeling beoordelen en een indicatie geven van de activiteit van Sarconeos (BIO101) bij 50 gehospitaliseerde patiënten. De studie is bedoeld om de werkzaamheid en veiligheid van Sarconeos (BIO101) te beoordelen als een behandeling om verslechtering van de toestand van patiënten met respiratoir falen gerelateerd aan COVID-19 te voorkomen, die anders opname op de intensive care en beademing.

persbericht

Het eerste deel van de studie is een verkennende fase 2 proof of concept-studie gericht op het verstrekken van voorlopige gegevens over de potentie, veiligheid en verdraagbaarheid van Sarconeos (BIO101) bij 50 gehospitaliseerde patiënten met ernstige respiratoire insufficiëntie. bij COVID-19.

Het tweede deel van de studie zal zich richten op de veiligheid en werkzaamheid van Sarconeos (BIO101) op de ademhalingsfunctie van 310 COVID-19 patiënten (inclusief de 50 patiënten uit het eerste deel van de studie).

De tussentijdse analyse en het einde van de rekrutering van alle patiënten (1e en 2e deel) staat gepland voor het eerste kwartaal van 2021.

Stanislas Veillet, CEO van Biophytis verklaart: “Ik ben erg blij dat we, na de inspanningen van onze teams van de afgelopen maanden, nu kunnen aankondigen dat de eerste patiënt gedoseerd is in het ziekenhuis Pitié-Salpêtrière en dat we zodat we ons COVA klinische programma in Frankrijk kunnen starten. We werken al vele jaren samen met het team van het ziekenhuis Pitié-Salpêtrière, verbonden aan de medische faculteit van de Sorbonne University, een langdurige partner van Biophytis.

De aanhoudende uitbraak van COVID-19-gevallen in Frankrijk, Europa en Amerika en de daaruit voortvloeiende ziekenhuisopnames onderstrepen eens te meer de urgentie om innovatieve behandelingen tegen de pandemie te vinden (hoewel het eerste vaccin tegen COVID-19 wordt ingezet).

We zijn nu van plan de rekrutering van het eerste deel van de COVA-studie (50 patiënten) in de komende weken af ??te ronden. De eerste resultaten van de volledige studie worden verwacht in het tweede kwartaal van 2021. "
Small_first-Steps
0
Koers sterk gestegen de laatste dagen maar nog weinig reuring op dit forum
Vandaag houd dit aandeel mijn aandelen portfolio bijna in het groen met wederom een stijging van 20% met nog wat ruimte naar boven (nu 0,88 maar hoogste punt vandaag 1.00)
Beso
0
Nieuws : vertaling best met Google translate
Biophytis présente les résultats de l'étude SARA-OBS au Congrès annuel sur la Sarcopénie, la Cachexie et la Perte Musculaire
Paris (France), Cambridge (Etats-Unis), 14 décembre 2020, 8h - BIOPHYTIS (Euronext Growth Paris : ALBPS), société de biotechnologie au stade clinique, spécialisée dans le développement de traitements qui ralentissent les processus dégénératifs liée au vieillissement et qui améliorent les résultats fonctionnels des patients souffrant de maladies liées à l'âge, y compris l'insuffisance respiratoire chez les patients souffrant de la COVID-19, annonce aujourd'hui les résultats de l'étude observationnelle SARA-OBS.
Les résultats ont été présentés dans un e-poster au 13ème congrès annuel sur la Sarcopénie, la Cachexie et la Perte Musculaire (Sarcopenia, Cachexia and Wasting Disorders - SCWD) le samedi 12 décembre 2020.
L'e-poster, intitulé « SARA-OBS study: natural progression of sarcopenia and sarcopenic obesity in older adults » (Étude SARA-OBS: progression naturelle de la sarcopénie et de l'obésité sarcopénique chez les personnes âgées), a été présenté par Dr Cendrine Tourette, Chef de projet Recherche Translationnelle et Clinique dans les maladies neuromusculaires chez Biophytis, lors de la session des résumés n°9: Therapeutic development (clinical) + Therapeutic development (pre-clinical) (Développement thérapeutique (clinique) + Développement thérapeutique (pré-clinique)) le samedi 12 décembre 2020 à 19h55 (heure de Paris).
Les résultats de l'étude SARA-OBS ont montré une détérioration plus rapide de la mobilité des participants telle que mesurée par deux tests de marche - le test de marche de 400 mètres (400 MWT) et le test de marche de 6 minutes (6 MWD). Il convient de noter que la perte de mobilité est le critère principal d'évaluation de l'essai clinique de phase 2b SARA-INT en cours.
Ces résultats de l'essai SARA-OBS ont démontré que les critères d'inclusion plus stricts utilisés dans l'essai de phase 2b SARA-INT avec Sarconeos (BIO101) ont conduit à la sélection de patients présentant un risque effectivement plus élevé d'incapacité motrice. Cette détérioration plus rapide de la mobilité, telle que mesurée par les deux tests de marche mentionnés ci-dessus, permet d'observer l'effet du traitement de Sarconeos (BIO101) comparé au placebo dans un échantillon plus petit.
Cette approche de la sélection des patients est une première dans l'industrie, car les études précédentes sur la sarcopénie ciblaient une taille d'échantillon plus importante de patients présentant des niveaux de risque différents en ce qui concerne la mobilité.
Dr Samuel Agus, Directeur Médical de Biophytis, déclare : « Nous sommes heureux de présenter l'analyse complète de l'essai SARA-OBS au congrès annuel SCWD. L'étude SARA-OBS a été conçue pour caractériser une population de patients atteints de sarcopénie à inclure dans l'étude de phase 2b SARA-INT. Les données confirment que nous avons recruté la bonne population de patients, à savoir les patients atteints de sarcopénie dans sa forme la plus sévère avec un risque important de perte de mobilité. Sur la base de ces résultats nous nous attendons à ce que l'étude SARA-INT montre que Sarconeos (BIO101) offre un effet thérapeutique plus important que le placebo. Ces données accentuent notre confiance dans le fait que les résultats de l'étude SARA-INT fournissent des résultats positifs et confirment le potentiel de Sarconeos (BIO101) dans le traitement des maladies neuromusculaires. La dernière visite du dernier patient de l'étude SARA-INT est attendu dans les prochains jours. »
[verwijderd]
0
Heeft iemand hier info betreffende de scherpe daling van vandaag?
Ik kan er vooralsnog niets over vinden.
Beso
0
Ik vermoed winstnemingen en spijt dat ik dit ook niet deed op 1,2. Ik hou ze nu evenwel (GAK op 0,82) want reken toch op binnenkort nieuws wat betreft de patiënten die ze voor covid behandelen.
De stijging van de laatste dagen stond mijns insziens los hiervan.
[verwijderd]
0
quote:

Beso schreef op 15 december 2020 17:39:

Ik vermoed winstnemingen en spijt dat ik dit ook niet deed op 1,2. Ik hou ze nu evenwel (GAK op 0,82) want reken toch op binnenkort nieuws wat betreft de patiënten die ze voor covid behandelen.
De stijging van de laatste dagen stond mijns insziens los hiervan.

Dat zou wel erg veel daling zijn voor winstnemingen.
Mr.Fox!
0
[verwijderd]
0
quote:

Mr.Fox schreef op 16 december 2020 10:14:

Mooie run vandaag, ben benieuwd hoe lang we hier van mogen gaan genieten.
Gisteren einde dag op 98 cent weer ingestapt na de daling , nu weer op 1,12 , gaat lekker.
Nu even kijken of ik ze vasthoud , dit is lekkere winst , maar als de trial lukt , zit er nog veel meer in het vat.
Den Beste
0
Heb het al eens gezegd, en zeg het nu nogmaals, zie nog veel potentieel in dit aandeel?
Blijf het bij deze nog een poos houden, GAK 0.77€, dus toch al wat winst!!!
Mr.Fox!
0
Ja dit zijn de betere kerstcadeautjes inderdaad. Na een bepaald percentage neem ik altijd een gedeelte winst, de rest laat ik staan. Toch een risico met de bio aandelen.
Lekker ding
0
quote:

AdeVries schreef op 16 december 2020 09:01:

www.biophytis.com/wp-content/uploads/...

Biophytis verwacht in het tweede kwartaal van 2021 de belangrijkste gegevens van deze SARA-INT, fase 2 klinische studie te rapporteren.
Beso
0
quote:

Alex02 schreef op 16 december 2020 08:45:

[...]
Dat zou wel erg veel daling zijn voor winstnemingen.
na te zijn verdubbeld in minder dan een maand vind ik dat een gezonde en begrijpelijke koersreactie.
Had het ook liever anders gezien maar ben overtuigd dat er de komende maanden nog HEEL veel potentieel naar boven toe zit dus maak me niet druk over deze tijdelijke correctie.
Ben al bij al tevreden met van waar het aandeel komt.
Had mooi geweest op 1,2 verkocht te hebben en opnieuw op 1 ingekocht te hebben maar ja, had ik en was het ….
258 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 0,002
Verschil +0,000 (+4,35%)
Hoog 0,002
Laag 0,002
Volume 13.332.411
Volume gemiddeld 0
Volume gisteren 25.683.984

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront