Galapagos « Terug naar discussie overzicht

Bericht van CEO aan Forum

1.026 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 » | Laatste
Broer Konijn
0
Beste Onno,

Dank voor je bericht. Wat een drama. Wat is de verklaring voor het verschil in benadering van de Europese/Japanse toezichthouders en de US toezichthouder?
Gezondheid, kracht, inspiratie en succes gewenst voor u, de medewerkers en patiënten.

Vriendelijke groet, Broer Konijn
Jestbread
0
Bedankt voor het reageren. Niet bedankt voor de boodschap, wij investeerders hebben helemaal geen ruk aan Galapagos op het moment. Een en al ellende afgelopen jaar. Teleurstelling na teleurstelling en nog wordt dit verpakt als iets positiefs. Het is een gotspe.
de tuinman
5
quote:

beagle06 schreef op 15 december 2020 22:25:

Beste forum leden,
We did not expect to end the year in another lockdown. Nor did we anticipate Galapagos to end up in the choppy waters it is today. The CRL and the decision of Gilead not to progress filgo in RA is big disappointment. For us, for doctors, patients and investors.
Kind regards,
Onno

Beste Onno,

jouw persoonlijke bericht wordt, natuurlijk, zeer gewaardeerd.
Het was voor ons natuurlijk ook als een mokerslag wat er in Amerika gebeurde. Jijzelf ( en de specialisten van dit forum) gaven Filgotinib meer dan 90% kans van slagen en dan eindigt het gewoon in Amerika.
Terwijl er in Japan en Europa vrij soepel die vergunning werd gegeven.

Ik (als kleine belegger) weet nu nog steeds niet waarom de FDA besloot om (nog) geen toestemming te geven voor Filgotinib.
Ik kreeg het idee dat er meer speelde dan alleen de Manta-studies.
Zou je hierover nog wat uitleg kunnen geven?

Filgotinib zou immers veiliger zijn dan de ander JAK-remmers.
Een beetje meer info hierover zou zeer welkom zijn.

Alvast bedankt,

De Tuinman.

Piddy
4
Onno,

Sterk dat je blijft communiceren naar je aandeelhouders.
Het siert u persoonlijk.
Soms zit er zoveel tegen dat je er de brui zou willen aangeven.

Ik wens je onnoemelijk veel sterkte om de moed er bij jullie momenteel in te houden.
Uw medewerkers zullen u opnieuw hard nodig hebben met enige pep talks.

Ik begrijp de overreactie's van misnoegde beleggers.
Als ex aandeelhouder blijf ik u als persoon waarderen.
Net als uw bedrijf.

Wat een kutjaar zeggen wij hier in België!
Het werd helaas niet het woord van het jaar.

Tevens veel steun aan elke verliezende belegger.
Verwacht steeds het onverwachtse.
Een goeie belegger komt dit zeker te boven.

I Love Melbourne
0
quote:

beagle06 schreef op 15 december 2020 22:25:

Beste forum leden,
We did not expect to end the year in another lockdown. Nor did we anticipate Galapagos to end up in the choppy waters it is today. The CRL and the decision of Gilead not to progress filgo in RA is big disappointment. For us, for doctors, patients and investors. This, in combination with the failure of ‘1972 in OA has caused the stock to drop to levels we had not thought we would see again. But that is the reality of biotech. It all depends on the progression of the products in the pipeline, and when a product hits a wall, the impact is huge.
However, the setback with filgo also opens a new chapter for Galapagos. We were able to negotiate full commercial rights for filgo in Europe, a great improvement of the existing situation and an opportunity our commercial team could only have dreamt about. With the new agreement, we now align commercialization of filgo to our European commercial strategy and vision that is the basis of the 10 year alliance with Gilead.
Clearly there is much now for us to do. Through a phased transition period, the majority of activities supporting filgo in Europe are expected to be assumed by Galapagos by the end of ‘21. Over the past two years, Gilead and Galapagos have made tremendous progress in building the European commercial organization for launching filgo in RA. We will now work closely with Gilead to move their people and expertise to Galapagos to ensure a successful continuation of the launch. Separately, both companies remain committed to our long-term collaboration to discover and develop new therapies for inflammatory diseases, fibrosis and beyond.
It can’t be denied that 2020 is a difficult year, but together with you all, I am looking forward to this new chapter in the history of Galapagos.
Kind regards,
Onno

Hi Onno,

Dank voor het delen van dit bericht.

Betekent ‘full commercial rights’ dat er geen royalties aan Gilead betaald hoeft te worden? De reden dat ik dit vraag is omdat ik in een ander nieuwsbericht las dat Gilead 160 miljoen aan Galapagos betaald maar wel royalties over de verkoop in Europa moet betalen. Dank alvast voor de uitleg!
Sir Piet
0
quote:

I Love Melbourne schreef op 16 december 2020 06:27:

[...]

Hi Onno,

Dank voor het delen van dit bericht.

Betekent ‘full commercial rights’ dat er geen royalties aan Gilead betaald hoeft te worden? De reden dat ik dit vraag is omdat ik in een ander nieuwsbericht las dat Gilead 160 miljoen aan Galapagos betaald maar wel royalties over de verkoop in Europa moet betalen. Dank alvast voor de uitleg!
5 tot 12 % van net income vanaf 2024
Missolapola
0
Bedankt voor je persoonlijk bericht, Onno.
Het was te verwachten nieuws maar het komt toch nog hard binnen.
Wie had zo’n scenario kunnen voorspellen begin 2020.
Maar nu is er tenminste duidelijkheid.
En nadat dit is verwerkt, kan het alleen maar terug beter worden.
[verwijderd]
0
Beste Onno,
Het pleit dat jullie voor de Europese markt gaan. Echter het Manta verhaal hangt al vanaf het begin van de studie als het zwaard van Damocles boven Galapagos. Als aandeelhouders verwachten we nu openheid over de deze cruciale tussen uitkomsten.
Wordt vervolgd vanmiddag.
Mvg, Wonder
Loureiro
1
Beste Onno,
Ik apprecieer het ten zeerste dat je de kleine aandeelhouder via dit forum een update geeft.
Wat ik mis in deze update is dat uw enthousiasme ver te zoeken is nu.
Naast uw ontgoocheling in de FDA na 18 augustus, komt er nu ook Gilead bij. "Best in class" was blijkbaar verzonnen?
"the stock to drop to levels we had not thought we would see again."
En dit was nog voor de daling met 14 % van vanmorgen!
"We were able to negotiate full commercial rights for filgo in Europe, a great improvement of the existing situation and an opportunity our commercial team could only have dreamt about."
Nu de FDA ervoor gezorgd heeft dat filgo niet in de VS op de markt komt, zou het wel eens kunnen dat de reumatologen in de EU ook argwanend staan tov filgo.
En een laatste vraag : zoals in augustus was er blijkbaar terug voorkennis gelet op de opnieuw afglijdende koers in de laatste weken.
En als afsluiter : was het niet beter geweest om met filgo volledig te stoppen en te focussen op Toledo, of is uw enthousiasme hierover ook al verminderd.
HABeleggen
9
quote:

beagle06 schreef op 15 december 2020 22:25:

But that is the reality of biotech. It all depends on the progression of the products in the pipeline, and when a product hits a wall, the impact is huge.
Beste Onno,

Hoe rijmt u deze tekst met je eerdere uitspraken dat u Galapagos als "veilige haven" ziet? Vindt u niet dat u hiermee zeker de nieuwe, meer onervaren beleggers hebt misleid? Natuurlijk is iedereen uiteindelijk verantwoordelijk voor haar of zijn beslissing om in een aandeel te beleggen, maar tegelijk bent u verantwoordelijk voor de informatie die u deelt. En dit was toch zeker misleidende informatie.
Bioteg71
0
Beste Onno,

Hier een ontzettend teleurgestelde aandeelhouder, die deze uitkomst maar moeilijk kan pruimen. Best in class!?, of we zijn een loer gedraaid door de FDA, of G&G heeft dit schromelijk onderschat? Feit is dat ik zojuist na een opnieuw tegenvallende CC mijn positie grotendeels heb verkocht, een moeilijk besluit omdat ik jarenlang een trouwe aandeelhouder ben geweest.

Groet Bioteg71

Sir Piet
0
Hallo Onno,

Zo goed als 2019 was zo slecht is 2020. Helaas zijn er heel veel factoren die meespelen en laten we hopen dat de FDA hun beslissing hebben genomen op een voor hun oprechte gronden. Rust lekker uit de komende tijd om voor 2021 weer fris aan de start te staan (geldt natuurlijk voor het hele Galapagos team).
Goudmijn64
5
Beleggen in Galapagos is risicovol. Niet zeuren als het tegenzit.
Wel heel jammer dat u onlangs in een periode dat het vertrouwen zeer laag is uw warrants meteen verzilverde.
het waren er (voor u) slechts 1500, maar het is wel kenmerkend hoeveel vertrouwen uzelf in Galapagos nog heeft.

Je zou juist nu als CEO ballen moeten tonen en laten zien hoeveel vertrouwen u heeft in uw kindje.
dat doe je door aandelen in te kopen en niet ook de kruimels (1500 aandelen) maximaal te willen benutten.
Ik gun u het allerbeste, maar in tijden van een vertrouwenscrisis (en u wist wat er nog zou komen) niet de zakken tot over de rand willen vullen.
Philippe61
3
Beste heer vd Stolpe,
Net als vele beleggers ben ik mij bewust van de risico's maar de wijze waarop het U en en uw Mgt staff heeft gehandeld dit jaar is beschamend; de zakken vullen en mooie praatjes maken.
Ik had niet verwacht dat U als CEO tot dit bedenkelijke nivo zou afzakken. Ik had U veel hoger ingeschat en het blijft mijn fout om daar zo in te geloven.
[verwijderd]
4
Beste Onno en management,
Ik waardeer nog steeds dat we als kleine aandeelhouder persoonlijk op dit forum worden geïnformeerd. Ook de nieuwjaarsborrel denk ik met plezier aan terug. In deze tijden van tegenslag vind ik ook dat dat genoemd mag worden.

Goed dat er op de conference call is stilgestaan bij de Manta studie. Laten we hopen dat die uitkomsten goed zijn en dat we nu wat meevallers krijgen. Dan is dit een mooie bodem en vertrekpunt. Ik ben me altijd bewust geweest van het risico van beleggen in Galapagos. Dat de houding van FDA heeft gezorgd voor een dominoeffect is heel onfortuinlijk. Ik hoop met jullie dat we nu het pad van de groei weer opzoeken en ben opgelucht dat je daarbij aan het roer blijft om het bedrijf weer op het pad van groei te krijgen.

Mvg, Wonder
Broer Konijn
9
Beste Onno, hulde voor deze aankopen. Uiteraard ook voor dhr. Hoekema.

Deze blijk van vertrouwen doet mij als afgeslachte aandeelhouder goed.

Klasse.

Vriendelijke groet, Broer Konijn

www.fsma.be/nl/van-de-stolpe-onno-65
www.fsma.be/nl/hoekema-andre-46
Goudmijn64
7
quote:

Goudmijn64 schreef op 16 december 2020 16:28:

Beleggen in Galapagos is risicovol. Niet zeuren als het tegenzit.
Wel heel jammer dat u onlangs in een periode dat het vertrouwen zeer laag is uw warrants meteen verzilverde.
het waren er (voor u) slechts 1500, maar het is wel kenmerkend hoeveel vertrouwen uzelf in Galapagos nog heeft.

Je zou juist nu als CEO ballen moeten tonen en laten zien hoeveel vertrouwen u heeft in uw kindje.
dat doe je door aandelen in te kopen en niet ook de kruimels (1500 aandelen) maximaal te willen benutten.
Ik gun u het allerbeste, maar in tijden van een vertrouwenscrisis (en u wist wat er nog zou komen) niet de zakken tot over de rand willen vullen.
Geachte heer v.d. Stolpe, goed om te zien dat u wat aandelen samen met dhr Hoekema heeft gekocht.
Laat de kritiek dat u nu opnieuw zakken aan het vullen bent door goedkoop aandelen te kopen links liggen.
Het is ook nooit goed of het deugd niet.

Laat het echter niet alleen bij deze eerste transactie blijven, want het aantal is een leuk begin maar stelt gelet op uw totale vermogen (Galapagos heeft u geen windeieren gelegd) nog niet heel veel voor.
Ik kan me voorstellen dat u voorzichtig bent begonnen om te kijken hoe de koers zich ontwikkelt, maar dat er een vervolg moet en kan komen is nodig voor het vertrouwen.

Wellicht kunt u de andere management leden ook aansporen, inclusief onze topverkoper Walid.

Wall Street Trader
5
What should have been a great year for us investors unfortunately turned out to be very disappointing to say the least.

A recap of the year 2020.

Onno van de Stolpe, CEO of Galapagos, Interviews 2020

(Compressed PDF File)

Wishing everybody Happy Holidays, health, wealth and happiness in the New Year ahead!

Bijlage:
1.026 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 16 apr 2024 17:36
Koers 27,700
Verschil -0,440 (-1,56%)
Hoog 27,960
Laag 27,660
Volume 82.849
Volume gemiddeld 80.065
Volume gisteren 89.376

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront