Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

I Love Sushi haalt geld op om dubbel zo groot te worden

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. Kitchen86 21 december 2020 10:20
    "I Love Sushi heeft vooral franchisenemers uit Chinese horecafamilies, net als Yuen zelf." Ik dacht altijd dat Sushi uit Japan kwam, even gaan googlen en het blijkt dat die Chinezen het gewoon hebben uitgevonden, 5e tot 3e eeuw voor Christus. IEX leert me elke dag weer nieuwe dingen :)
  2. bdj 21 december 2020 16:39
    quote:

    Kitchen86 schreef op 21 december 2020 10:20:

    "I Love Sushi heeft vooral franchisenemers uit Chinese horecafamilies, net als Yuen zelf." Ik dacht altijd dat Sushi uit Japan kwam, even gaan googlen en het blijkt dat die Chinezen het gewoon hebben uitgevonden, 5e tot 3e eeuw voor Christus. IEX leert me elke dag weer nieuwe dingen :)
    door jouw reactie ben ik er ook even ingedoken en verrek; Chinees.
  3. WijHetVolk 21 december 2020 17:09
    quote:

    Kitchen86 schreef op 21 december 2020 10:20:

    "I Love Sushi heeft vooral franchisenemers uit Chinese horecafamilies, net als Yuen zelf." Ik dacht altijd dat Sushi uit Japan kwam, even gaan googlen en het blijkt dat die Chinezen het gewoon hebben uitgevonden, 5e tot 3e eeuw voor Christus. IEX leert me elke dag weer nieuwe dingen :)
    Kleine correctie op dit.
    Het fermenteren van vis (mbv rijst azijn, zout en rijst) is voor het eerst geregistreerd in en rondom de Mekong rivier (rijst paddy's) en is gebruikt voor het conserveren van vis. Nu eet men dit gerecht (Nare Zushi) nog steeds maar het is een zoute, niet per se verse, vis (normaal krijg je meerdere soorten vis in een pannetje)
    Sushi, zoals wij dat kennen is verse vis met rijst en die variatie komt wel uit Japan. (Haya-zushi)
  4. [verwijderd] 21 december 2020 23:41
    quote:

    WijHetVolk schreef op 21 december 2020 17:09:

    [...]

    Kleine correctie op dit.
    Het fermenteren van vis (mbv rijst azijn, zout en rijst) is voor het eerst geregistreerd in en rondom de Mekong rivier (rijst paddy's) en is gebruikt voor het conserveren van vis. Nu eet men dit gerecht (Nare Zushi) nog steeds maar het is een zoute, niet per se verse, vis (normaal krijg je meerdere soorten vis in een pannetje)
    Sushi, zoals wij dat kennen is verse vis met rijst en die variatie komt wel uit Japan. (Haya-zushi)

    Pfew.... ik schrok al.. stond ook onder de soyasaus bakjes: made in china
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links