Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Wall Street sluit slotsessie turbulent 2020 met records

Lees over dit aandeel ook

  1. mei '21 Beursblik: april lastig vatbare maand voor beleggers 2
  2. mrt '21 Techbedrijven als Apple en Tesla fors onderuit op Wall Street 2

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. RodolfoBoxo 31 december 2020 22:48
    De avondhandel van IG markets rond deze tijd -ten tijde van schrijven- is in het laatste uur (23.00 uur) zeer chaotisch. AEX vliegt omhoog de FTSE omlaag en de Dow doet ook lekker omhoog Verder is te melden dat op het platvorm van IG markets grote software fouten worden gemaakt. Met name op turbo platvorm. Sta ineens paar duizend euro negatief na 1 seconde , terwijl ik positief stond. Trouwens niet de eerste keer, werd gecorrigeerd. Gigantische error spikes zijn te melden. Bijvoorbeeld AEX van 600 ff in één sesconde naar 100. Is En ik geloof wel dat IG markets zegt - en moet zeggen - 76% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s bij deze aanbieder.- Dat geloof ik graag - goed kijken naar die achterlijk hoge spreads. Die wisselt van tijd tot tijd. bij voorbeeld - nabeurs - van 22.15 uur en 22.30 uur daarna. Tussen 23.00 en 00.00uur. Als je een te snelle vinger hebt in dan je gedacht had, voordat je het weet heb je een absurde aankooppremie betaald, zodoende betaal je 100% premie en als je mazzel hebt 10% winst. Particulieren goed opletten wat ze doen. Voor dat je het weet word je genaaid. (nog even dit; soms denk ik weleens of een ieder een persoonlijk algoritmisch profiel zodat het systeem ziet wat je doet , ik heb het met een kleine geld hoeveelheid heel veel uitgeprobeerd. Het kan ook zijn ---> ( Een van de beroemdste experimenten in de natuurkunde is het “double slit experiment”, ofwel het “tweespletenexperiment”. Dit experiment leert ons met een ongeëvenaarde vreemdheid, dat licht of materie zich de ene keer als golf gedraagt en de andere keer als deeltjes. Daarnaast toont het experiment aan dat observatie van een deeltje van invloed is op zijn gedrag. dat laatste betekent eigenlijk van je computerschrem weglopen en 1 dag niet meer kijken.

    Ik zou zeggen: koop nu een sloot hoeveelheid Britse aandelen, FTSE liet deze 2 dagen wel een enorme daling zien (mooi dip om te kopen) .

    Dus nu 2021 in Britse aandelen .. en het eerst half jaar niet kijken naar je computerscherm
  2. [verwijderd] 1 januari 2021 08:26
    naairij systeem
    heel de week ligt het al redelijk vlak, en juist maandag dinsdag weten ze bij bnp al dat er geen handel mogelijk is, stuur een email voor uitleg op amerikaanse aandelen en indexen.
    Dus men wist het al.

    Dus duur laat kopen en maandag gam gam gam of je dumpt te snel met verlies. Dank U dank u dank u zegt het syteem./allemaal algoritmes denk ik die weten wat je koopt.
    Us alleen gemaakt op up en groen volgens mij.

    wie koopt er nu ineens allemaal na beurs in de us als alles dicht is dat fruts met 275 punten up ging.
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links