BAM Groep « Terug naar discussie overzicht

BAM januari 2021

1.549 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 74 75 76 77 78 » | Laatste
innicksname
0
quote:

€d_Modus Vivendi schreef op 6 januari 2021 11:43:

[...]de wens is de vader etc.
Dat vermoedde ik ook ja, maar dan nog is het bargoens voor me.

Jij ging op 1,72 trouwens fietsen en komt terug bij 1,78. Wil je vanmiddag niet nog eens op de trappers gaan staan?
[verwijderd]
0
quote:

innicksname schreef op 6 januari 2021 11:41:

[...]
Ik begrijp eerlijk gezegd niets van het bericht dat je om 10.38 plaatste. Waar doel je op? Welk nieuws op ultra korte termijn?
Sommige zaken zijn simpel en de quote is afkomstig van BAM zelf!
amice
0
quote:

brood op de plank schreef op 6 januari 2021 11:47:

[...]

Sommige zaken zijn simpel en de quote is afkomstig van BAM zelf!
Volgens mij is het een nieuwjaarswens van vW.
amice
0
quote:

brood op de plank schreef op 6 januari 2021 11:47:

[...]

Sommige zaken zijn simpel en de quote is afkomstig van BAM zelf!
Volgens mij is het een nieuwjaarswens van v W.
€d_Modus Vivendi
0
quote:

innicksname schreef op 6 januari 2021 11:45:

[...]
Dat vermoedde ik ook ja, maar dan nog is het bargoens voor me.

Jij ging op 1,72 trouwens fietsen en komt terug bij 1,78. Wil je vanmiddag niet nog eens op de trappers gaan staan?
was te cool :]
amice
0
€d_Modus Vivendi
0
er staat ook:

BAM publiceert koersgevoelige informatie zonder vertraging door middel van een persbericht en op de website.

Het lijken de spoorwegen wel.
[verwijderd]
0
quote:

amice schreef op 6 januari 2021 11:55:

[...]

Volgens mij is het een nieuwjaarswens van v W.
Gelukkig niet; van BAM zelf.....en mag wel eens gezegd worden dat
de positiviteit wel heel snel als witte rook uit de schoorsteen
in Bunnik zal opstijgen...net als de koers van het aandeel..
HenkdeV
0
quote:

brood op de plank schreef op 6 januari 2021 11:47:

[...]

Sommige zaken zijn simpel en de quote is afkomstig van BAM zelf!
Misschien kun je de datum van afgifte ook even vermelden. En degene die dit uitgesproken heeft. Ben naar beide zeer benieuwd,
[verwijderd]
0
Volume neemt toe zo te zien. Daarbij al op 6,50% en koploper op de Nederlandse beurs. Prachtige dag voor Bam aandeelhouders. Bovenal verdiend, al zeg ik het zelf.
€d_Modus Vivendi
0
quote:

HenkdeV schreef op 6 januari 2021 12:03:

[...]

Misschien kun je de datum van afgifte ook even vermelden. En degene die dit uitgesproken heeft. Ben naar beide zeer benieuwd,
niet zo wantrouwend Henk. Onderstaand, hoewel er van echte openheid nog weinig van terecht is gekomen

Contacten met aandeelhouders

Gevolggevend aan best-practice-bepaling 4.2.2 van de Nederlandse corporate governance code, hierna 'de Code', heeft de vennootschap het volgende beleid op hoofdlijnen geformuleerd met betrekking tot bilaterale contacten met aandeelhouders, beleggers, analisten en pers.
Inleiding

De principes en best-practice-bepalingen van hoofdstuk IV van de code met betrekking tot (de algemene vergadering van) aandeelhouders worden door de vennootschap onderschreven.
Met betrekking tot informatieverschaffing als vermeld in principe IV.3, onderschrijft de vennootschap het belang van een transparante en gelijke informatieverstrekking aan aandeelhouders, beleggers, analisten en pers. De vennootschap streeft dit na, met inachtneming van uitzonderingen daarop binnen het daartoe geldend juridisch kader.
Uitgangspunt is dat tijdens enig contact met aandeelhouders, beleggers, analisten en pers geen koersgevoelige informatie wordt verstrekt. De raad van bestuur en de raad van commissarissen kunnen echter, maar uiteraard uitsluitend binnen het daartoe geldend juridisch kader, van dat uitgangspunt afwijken als zij dat in het belang van de vennootschap oordelen.
Mocht tijdens enig contact met aandeelhouders, beleggers, analisten of pers per abuis koersgevoelige informatie worden verstrekt, dan zal de vennootschap deze informatie onverwijld middels een persbericht algemeen verkrijgbaar stellen.

Contacten met aandeelhouders

Contacten met aandeelhouders vinden primair plaats in aandeelhoudersvergaderingen. De vennootschap acht een hoge participatie van aandeelhouders aan deze vergaderingen van groot belang. Met betrekking tot oproeping en verstrekking van de agenda en alle overige voor die vergaderingen relevante documenten wordt verwezen naar de elders op de website van de vennootschap gepubliceerde corporate governance verklaring van de vennootschap. Aandeelhoudersvergaderingen worden gewebcast.
De vennootschap is van mening dat daarnaast contacten tussen de vennootschap en aandeelhouders buiten aandeelhoudersvergaderingen om, voor zowel de vennootschap als aandeelhouders, van belang kunnen zijn.
De vennootschap zal, in gevallen waarin de raad van bestuur en de raad van commissarissen dit voor de vennootschap van belang achten, ingaan op verzoeken van aandeelhouders tot het aangaan van een gesprek, maar de vennootschap is daartoe niet gehouden. De vennootschap kan ook zelf het initiatief nemen tot het aangaan van een gesprek met een aandeelhouder.
De vennootschap kan, teneinde te kunnen beoordelen of een gesprek met aandeelhouders voor de vennootschap van belang kan zijn, aandeelhouders verzoeken de vennootschap vooraf schriftelijk te informeren over het doel van het gesprek, de te bespreken onderwerpen en de zienswijze van aandeelhouders met betrekking tot deze onderwerpen.
De vennootschap kan aandeelhouders, die een gesprek met de vennootschap wensen te voeren of al voeren, te allen tijde vragen de omvang van hun belang in de vennootschap aan de vennootschap mee te delen. De vennootschap is gerechtigd om het voeren respectievelijk het continueren van een gesprek met aandeelhouders afhankelijk te stellen van de bereidheid van aandeelhouders om de vennootschap te informeren over hun belang in de vennootschap.
In contacten met aandeelhouders zal de vennootschap in beginsel worden vertegenwoordigd door de voorzitter en/of de chief financial officer van de raad van bestuur. De raad van commissarissen zal, na ruggespraak met de voorzitter van de raad van bestuur, beoordelen of op een verzoek van aandeelhouders om met één of meer commissarissen te spreken, al dan niet in aanwezigheid van leden van de raad van bestuur, zal worden ingegaan.
De vennootschap kan ook andere functionarissen en/of adviseurs van de vennootschap bij gesprekken met aandeelhouders betrekken.

Contacten met beleggers, analisten en pers

Bijeenkomsten en conference calls voor analisten en pers ter gelegenheid van de publicatie van jaar-, halfjaar- en kwartaalcijfers zijn via internet dan wel via de telefoon voor een ieder toegankelijk. De bijeenkomsten vinden plaats in het Nederlands. Tevens is het mogelijk om te kiezen voor simultane Engelse vertaling van de analistenbijeenkomst. De Nederlandse conference calls zijn tevens beschikbaar in een simultane Engelse vertaling. Op de webpagina Financiële agenda is meer informatie te vinden over de agenda van deze bijeenkomsten en conference calls.
Aandeelhoudersvergaderingen zijn voor de pers toegankelijk. Data en locaties van roadshows, seminars en dergelijke worden gepubliceerd op de website van de vennootschap. Aan derden gegeven financiële presentaties worden op de website van de vennootschap gepubliceerd, voor zover deze presentaties materieel afwijken van eerder gepubliceerde presentaties.
Analistenrapporten en taxaties van analisten worden niet vooraf door de vennootschap beoordeeld, van commentaar voorzien of gecorrigeerd, anders dan op feitelijkheden. De vennootschap verstrekt geen vergoeding aan partijen voor het verrichten van onderzoek ten behoeve van analistenrapporten, noch voor de vervaardiging of publicatie van die rapporten, met uitzondering van credit-ratingbureaus.
Gedurende zes weken voorafgaand aan de publicatie van elke jaarrapportage en gedurende drie weken voorafgaand aan de publicatie van elke kwartaal- en halfjaarrapportage betracht de vennootschap grote terughoudendheid met het voeren van gesprekken met beleggers, analisten of pers over de algehele gang van zaken van de vennootschap.
In de regel zullen de voorzitter van de raad van bestuur en/of de chief financial officer uit de raad van bestuur, gesecondeerd door de manager investor relations of de directeur public relations, spreken met beleggers, analisten en pers.

Bovenstaand beleid, dat door de raad van bestuur, na voorafgaande goedkeuring door de raad van commissarissen, kan worden herzien, is vastgesteld door de raad van bestuur van de vennootschap op 30 november 2009, na goedkeuring door de raad van commissarissen op 18 november 2009.
Financiële agenda

Op de webpagina Financiële agenda is meer informatie te vinden over de agenda van bijeenkomsten en conference calls.
Koersinformatie

Voor beursinformatie en koersen verwijzen wij u graag naar de webpagina Koersinformatie.
Publicaties en webcasts

Op de webpagina Publicaties en webcasts kunt u onder meer de meest recente beleggerspresentatie bekijken.
€d_Modus Vivendi
1
Beleid investor relations

Het investor-relationsbeleid van BAM is erop gericht om stakeholders nauwkeurig, transparant, consistent, gelijktijdig en tijdig van informatie te voorzien. Onder stakeholders verstaan we bestaande en potentiële aandeelhouders, financiële instellingen, brokers en de media. BAM vindt het belangrijk dat er duidelijkheid is over de strategie, prestaties en besluiten en zo bewustwording en vertrouwen te creëren. Informatie wordt beschikbaar gesteld door middel van het geïntegreerde jaarverslag, (financiële) kwartaalinformatie, persberichten en presentaties voor beleggers. Deze informatie is beschikbaar op de website. BAM publiceert koersgevoelige informatie zonder vertraging door middel van een persbericht en op de website.

dit was eind 2019
Kbg
0
quote:

boeroptrekker schreef op 6 januari 2021 12:27:

GAAT AARDIG
Had ik nog niet vernomen, al uitgekeken bij pnl?
innicksname
0
quote:

brood op de plank schreef op 6 januari 2021 11:47:

[...]

Sommige zaken zijn simpel en de quote is afkomstig van BAM zelf!
Dat laatste weet ik, maar je hint op nieuws op ultra korte termijn. Dat laatste is? Nu? Over 1 uur, 1 maand, 1 jaar? Ik zoek duiding en jij bent door jouw opmerking de aangewezen persoon om die te geven. Pas dan is het simpel, voor deze eenvoudige ziel.
€d_Modus Vivendi
0
Beursblik: BAM en Heijmans uitblinkers
Dow Jones Newswires

Woningmarkt draait goed.

(ABM FN-Dow Jones) De aandelen BAM en Heijmans hebben woensdag de wind goed in de rug, met koerswinsten van 7,003 en 5,23 procent.

Een directe aanleiding voor de koerswinsten lijkt te ontbreken, maar analist Nico Inberg van Deaandeelhouder.nl begrijpt het positieve sentiment wel.

Het aandeel van bouwbedrijf Heijmans slechtte deze week de psychologische grens van 10 euro. "Op woensdagochtend steeg de koers van Heijmans opnieuw fors, waarna de barrière van 10 euro geslecht werd."

Volgens Inberg gaat het ook goed met Heijmans. "Er rest momenteel slechts één hoofdpijndossiertje, en dat is het geschil met Tennet, dat in 2018 een opdracht introk bij Heijmans omdat een toeleverancier van Heijmans er een potje van maakte." Hoe dit uitpakt, zal de Raad van de Arbitrage voor de Bouw uitmaken.

Heijmans haalt ondertussen wel de ene na de andere opdracht binnen, "en we mogen ervan uitgaan dat daar goede marges op behaald gaan worden". De woningmarkt is dan ook sterk, vindt de analist.

Het eerste koersdoel van Inberg ligt op 12,50 euro, "maar bij gezonde prestaties dit en volgend jaar is een koers van 15 euro geen rare gedachte".

BAM steeg woensdag 7,003 procent naar 1,803 euro en Heijmans dikte 5,23 procent aan op 10,26 euro.
[verwijderd]
0
quote:

Sarlat schreef op 6 januari 2021 12:31:

[...]

Had ik nog niet vernomen, al uitgekeken bij pnl?
ja de ceo vertelt niet veel. Kom later in de maand wel terug. Eerst hier het ritje pakken.
[verwijderd]
0
quote:

€d_Modus Vivendi schreef op 6 januari 2021 12:12:

Beleid investor relations

Het investor-relationsbeleid van BAM is erop gericht om stakeholders nauwkeurig, transparant, consistent, gelijktijdig en tijdig van informatie te voorzien. Onder stakeholders verstaan we bestaande en potentiële aandeelhouders, financiële instellingen, brokers en de media. BAM vindt het belangrijk dat er duidelijkheid is over de strategie, prestaties en besluiten en zo bewustwording en vertrouwen te creëren. Informatie wordt beschikbaar gesteld door middel van het geïntegreerde jaarverslag, (financiële) kwartaalinformatie, persberichten en presentaties voor beleggers. Deze informatie is beschikbaar op de website. BAM publiceert koersgevoelige informatie zonder vertraging door middel van een persbericht en op de website.

dit was eind 2019
Wederom TOP voor uw verduidelijking en daarmee tevens de complot-denkers uit de winterslaap te krijgen.
BAM heeft zich hieraan dus gecommitteerd en kan/zal daarop aangesproken respectievelijk afgerekend worden. Tijdens de eerstkomende AvA zal ik dit punt aan de orde stellen ter herbevestiging.
€d_Modus Vivendi
0
ik heb het idee dat men nu pas wakker wordt ivm de HSL en Schelde opdrachten die al eerder bekend gemaakt werden en vandaag nog eens extra,
1.549 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 74 75 76 77 78 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 3,830
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 3,868
Laag 3,782
Volume 705.352
Volume gemiddeld 1.427.326
Volume gisteren 705.352

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront