Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

TRUMP

Opentop
0
quote:

closer schreef op 12 januari 2021 17:52:

Jim Jordan weigert op verzoek van voorzitter McGovern te bevestigen dat de verkiezingen eerlijk waren. Hij blijft maar antwoorden dat "geaccepteerd" is dat Biden president wordt.
Rare mensen heb je overal.
Ik vind dat als ik zou vinden dat het niet eerlijk zou zijn verlopen, dat ik dan zeker niet in een ruimte
ging zitten met mensen die zich op een oneerlijke manier hebben laten verkiezen.

Je kan niet zeggen , ik vond het oplichting, maar omdat niemand het erg vond, ben ik maar akkoord gegaan.
Voor welke staat zit die man daar ?
Plein777
0
quote:

Opentop schreef op 12 januari 2021 17:57:

[...]

Rare mensen heb je overal.
Ik vind dat als ik zou vinden dat het niet eerlijk zou zijn verlopen, dat ik dan zeker niet in een ruimte
ging zitten met mensen die zich op een oneerlijke manier hebben laten verkiezen.

Je kan niet zeggen , ik vond het oplichting, maar omdat niemand het erg vond, ben ik maar akkoord gegaan.
Voor welke staat zit die man daar ?

Ohio
gnocchi.
0
Link Engels.
www.palmerreport.com/analysis/chuck-s...

Trump-opstandelingen
Bill Palmer | 13.24 uur EST 12 januari 2021

In het weekend lieten een aantal virale video's zien dat Trump-opstandelingen werden geblokkeerd voor vliegreizen, wat door sommige waarnemers ten onrechte werd geïnterpreteerd als een soort vliegverbod. Maar in werkelijkheid leek het erop dat die personen eenvoudigweg werden geblokkeerd voor vliegreizen omdat ze weigerden een masker te dragen.

Nu roept de aankomende meerderheidsleider van de senaat Chuck Schumer inderdaad op dat alle opstandelingen die het Capitool doorbraken of binnenkwamen op de vliegverbodlijst worden geplaatst. Dit zou verhinderen dat ze terug kunnen reizen naar Washington DC om aan meer van dergelijke aanvallen deel te nemen. Het zou ook helpen bij het vergemakkelijken van de arrestaties van die opstandelingen die nog steeds op vrije voeten zijn en nog niet zijn opgespoord door wetshandhavers.

Nu is het aan de FBI en andere federale wetshandhavingsinstanties om te beslissen of ze bereid zijn in te stemmen met wat leider Schumer vraagt. Er zijn al lang bestaande vragen over de vraag of we een vliegverbod moeten hebben. Maar als we er een willen hebben, zijn deze Capitool-opstandelingen de allereerste mensen die erop zouden moeten zitten.
closer
1
gnocchi.
1
Link Engels.
hillreporter.com/watch-meghan-mccain-...

BEKIJK: Meghan McCain zegt dat Jared en Ivanka verantwoordelijk moeten worden gehouden voor hun rol in Capitol Attack
DOOR Todd Neikirk 12 januari 2021

Op de ochtend van de Capitoolaanval van vorige week hebben veel leden van de Trump-familie de menigte gegrepen. Donald Trump Sr. en Jr. spraken die ochtend allebei tijdens een bijeenkomst. Ivanka Trump verwees later op de dag naar de opstandelingen als 'patriotten'.
Foto door Aaron P. Bernstein / Getty Images

Dinsdag legde de president de schuld voor de aanval bij hemzelf weg. De andere leden van de familie zwegen sinds de aanslag. In de aflevering van The View van vandaag zei Meghan McCain dat Jared Kushner en Ivanka Trump zich niet voor hun verantwoordelijkheid kunnen verbergen en verantwoordelijk moeten worden gehouden voor hun rol in de aanval.

De conservatieve expert begon: “Ik begrijp niet waarom de mensen op Capitol Hill dit doel niet eisen, want zolang we geen schuld op ons nemen voor wat er is gebeurd, en ik zeg dat wij als de collectieve Republikeinse Partij, er geen toekomst is voor het feest. Er is geen. Als de president dat soort dingen blijft zeggen en we hem niet verantwoordelijk houden, is dit dood. We kunnen het overnemen. "

Whoopi Goldberg sprong erin: 'Al die mensen die daar zitten, wetend dat dit een leugen is, voor mij is dit verraad. Je weet dat dit een leugen is. Dit is de hele tijd op een leugen gebaseerd. En jullie blijven daar gewoon zitten en laten het gebeuren. Jij bent het probleem. "

McCain woog opnieuw en zei: 'Zijn familie moet hier ook verantwoordelijk voor worden gehouden. Laat Ivanka en Jared niet weglopen, alleen maar omdat ze op dit moment niets zeggen. Blijkbaar zijn ze ondergedoken. Laat deze niet loskomen. Al deze mensen moeten ter verantwoording worden geroepen. "

Bekijk een clip van het onderstaande segment, met dank aan ABC: twitter.com/TheView/status/1349034751...
gnocchi.
0
van Reuters:

"Staatssecretaris Mike Pompeo heeft zijn reis naar Europa dinsdag op het laatste moment geannuleerd nadat de Luxemburgse minister van Buitenlandse Zaken en topfunctionarissen van de Europese Unie weigerden hem te ontmoeten, zeiden Europese diplomaten en andere mensen die bekend waren met de kwestie"

twitter.com/JohnJHarwood/status/13490...
gnocchi.
0
Zoon van Brooklyn Rechter, gearresteerd en beschuldigd van diefstal van misdrijven, onwettige toegang en meer na schending van het Capitool door pro-Trump.

lawandcrime.com/2020-election/son-of-...
gnocchi.
0
Zo! En nu afwachten wie nog pardons krijgen. Dat zullen wel degene zijn die iets over Donalds criminele leven weten.
Kruger
2
quote:

luchtschip schreef op 12 januari 2021 17:12:

Trump on impeachment:

"For Nancy Pelosi and Chuck Schumer to continue on this path, I think it's causing tremendous danger to our county and it's causing tremendous anger. I want no violence."

video 0:45 minuut

twitter.com/atrupar/status/1349018177...
Ik heb net de laatste stunt van Trump bekeken en ...viel haast van mijn stoel.
Indien het niet zo pervers was...is het haast geniaal. Je moet het maar durven!
Ik ben waarschijnlijk niet de eerste of enige die deze analyse maakt en zeker niet de laatste.
Maar hier is wat ik zie en denk.

Eerst en vooral tracht Trump de Impeachment procedure geheel te isoleren van de bestorming van het Capitool. Geen woord daarover. Alsof Impeachment een losstaand feit is zonder voorgeschiedenis.Een op zich staande politieke afrekening die enorme woede veroorzaakt. En gevaar!
Maar, en dit is het perverse van zijn betoog, dan volgt de afsluiter! Onmiddellijk aansluitend op zijn waarschuwing voor woede en gevaar.
"I want no violence."
Let goed, hij zegt NIET "I didn't want violence".
Neen, de boodschap is dat hij door impeachment geweld verwacht en dat hij dat niet wil.
M.a.w. stop Impeachment of anders!!!

Dit is, in de oren van zijn meute, een oproep tot nieuw geweld.
Geniaal!



rationeel
0

Duikeling Twitter door ban ’volgkeizer’ Trump

Teleurstelling beleggers over besluit van Twitter om Trump te weren.

FOTO

ZUMA PRESS

VAN EEN ONZER VERSLAGGEVERS

AMSTERDAM Het aandeel Twitter ging maandag flink gebukt onder het besluit afgelopen vrijdag om de grote publiekstrekker Donald Trump voorgoed van zijn sociale mediaplatform te verwijderen.

De ban van het persoonlijke account van president Trump (@realDonaldTrump) vanwege zijn rol bij de bestorming van het Capitool viel in slechte aarde bij beleggers. De koers van het sociale mediabedrijf maakte een duikeling van 6,4% naar $48,17. De vrees bestaat dat Twitter zonder het account van Trump met maar liefst 88 miljoen volgers en miljarden aan retweets aan populariteit gaat verliezen.

Vooral na zijn aantreden als president in 2016 werd Twitter voor Trump steeds meer een spreekbuis om zijn persoonlijke- en zakelijke boodschappen naar buiten te brengen. Zo gaf hij onder meer hoog op van zijn beleid bij een sterk Amerikaans banenrapport, maar ook als de belangrijkste graadmeters op Wall Street records braken. Daarnaast werden zelfs ministers via zijn account op een zijspoor gezet en kwamen regelmatig China en Chinese bedrijven onder vuur te liggen.

Aan de poging van Trump om via het account @POTUS (President of the United States of America) nog berichten op Twitter te zetten, werd vorig weekend eveneens snel een einde gemaakt. Vanaf halverwege januari bij het aantreden van Joe Biden als nieuwe president gaat dit account automatisch over op zijn naam. Biden heeft op Twitter ook een persoonlijke account met in totaal 23,6 miljoen volgers.

Het aandeel Facebook dat Trump voor onbepaalde tijd in de ban heeft gedaan op zijn platformen, kwam ook onder druk met een min van 4%. De accounts van de Amerikaanse president op Facebook en Instagram zijn op last van topman Mark Zuckerberg tot nader order geblokkeerd.
DeZwarteRidder
0
Regering VS belooft verbeteren en versnellen verspreiding vaccins
Updated 3 uur geleden
Vandaag, 16:33 in BUITENLAND

WASHINGTON - De Amerikaanse regering belooft veranderingen door te voeren om de verspreiding en toediening van het coronavaccin te verbeteren en te versnellen. Minister van Volksgezondheid Alex Azar zal later dinsdag de maatregelen bekendmaken die ervoor moeten zorgen dat de vaccinatiegraad snel stijgt, meldt The New York Times.

? ANP / HH

President Donald Trump beloofde in december dat voor het eind van het jaar 20 miljoen Amerikanen zouden zijn gevaccineerd, maar tot dinsdag zijn er een kleine 9 miljoen vaccins toegediend. Dat is 35 procent van het aantal beschikbare vaccins in het land.

De regering heeft alle Amerikanen van 65 jaar en ouder opgeroepen om zo snel mogelijk een vaccinatie te halen. Deze zijn voor deze groep onmiddellijk beschikbaar. Tot dinsdag gold de oproep voor 75-plussers.

Meer dan 376.000 mensen zijn sinds het begin van de pandemie gestorven aan Covid-19 in de Verenigde Staten. In de afgelopen dagen heeft het aantal dagelijkse sterfgevallen in het land de 4000 overschreden.

In de staat Californië is het pretpark Disneyland, dat al sinds maar vorig jaar gesloten is voor publiek, in gereedheid gebracht voor grootschalige toediening van het vaccin. Naar verwachting kan daar deze week nog mee worden begonnen.
rationeel
0
Kruger
2
""For Nancy Pelosi and Chuck Schumer to continue on this path, I think it's causing tremendous danger to our county and it's causing tremendous anger. "

Likewise ""For Trump to continue on this path, I think it's causing tremendous danger to our county and it's causing tremendous anger."
Dat wou ik even kwijt.

Zijn MAGA meute moet tureluurs worden van zijn gefluit.
Eerst opgefokte aanvalshonden. En nu, na het volgende fluitje,... verdedigingshonden.
Want een president vervolgen wegens rebellie is ...gevaarlijk voor het land????

President Obama had weeral eens overschot van gelijk toen hij recent (November 2020) opmerkte "We are entering into an epistemological crisis."
www.psychologytoday.com/us/blog/incon...
closer
0
quote:

Kruger schreef op 12 januari 2021 20:51:

Zijn MAGA meute moet tureluurs worden van zijn gefluit.
Eerst opgefokte aanvalshonden. En nu, na het volgende fluitje,... verdedigingshonden.
Want een president vervolgen wegens rebellie is ...gevaarlijk voor het land????
Aanvalshonden? Patriotten bedoel je! Vergeet niet dat het gaat om de integriteit van de democratie, die is in gevaar door de corrupte Democraten!
luchtschip
2
quote:

Kruger schreef op 12 januari 2021 20:35:

[...]

Ik heb net de laatste stunt van Trump bekeken en ...viel haast van mijn stoel.
Indien het niet zo pervers was...is het haast geniaal. Je moet het maar durven!
Ik ben waarschijnlijk niet de eerste of enige die deze analyse maakt en zeker niet de laatste.
Maar hier is wat ik zie en denk.

Eerst en vooral tracht Trump de Impeachment procedure geheel te isoleren van de bestorming van het Capitool. Geen woord daarover. Alsof Impeachment een losstaand feit is zonder voorgeschiedenis.Een op zich staande politieke afrekening die enorme woede veroorzaakt. En gevaar!
Maar, en dit is het perverse van zijn betoog, dan volgt de afsluiter! Onmiddellijk aansluitend op zijn waarschuwing voor woede en gevaar.
"I want no violence."
Let goed, hij zegt NIET "I didn't want violence".
Neen, de boodschap is dat hij door impeachment geweld verwacht en dat hij dat niet wil.
M.a.w. stop Impeachment of anders!!!

Dit is, in de oren van zijn meute, een oproep tot nieuw geweld.
Geniaal!




Exact.

De boodschap aan zijn achterban is, dat wanneer men het aandurft hem te impeachen dan verwacht ik dat jullie met geweld hierop zullen reageren.

Geniaal is te veel eer voor The Donald.

Het is gewoon standaard en gebruikelijk bij maffia bazen.
Doe niets verkeerds tegen mij, want ik stuur mijn mensen, die jou en/of jouw familie weten te vinden. En dan loopt het niet goed af.

Meestal worden zulke bedreiging in de persoonlijke sfeer gedaan.
Hier alleen in het openbaar en voor de TV.

Gewoon achterbakse maffia taal van een top maffia lid.

hap
2
quote:

rationeel schreef op 12 januari 2021 20:45:

Vrijheid van meningsuiting is in het geding.

Dat mag NOOIT geaccepteerd worden.
Oproepen tot misdadig gedrag hoort niet bij de vrijheid van meningsuiting. Het is terecht dat Twitter daar geen platform voor biedt.
closer
0
quote:

luchtschip schreef op 12 januari 2021 21:09:

Geniaal is te veel eer voor The Donald.
Ik vind "geniaal" ook niet de juiste term, maar hij beheerst deze taal wel heel goed. Misschien is dit wel het enige wat hij beheerst.

Ik zat me af te vragen: die toespraak vorige week, deed hij dat uit zijn hoofd of las hij het voor van een teleprompter?
Kruger
0
quote:

luchtschip schreef op 12 januari 2021 21:09:

[...]

Exact.

De boodschap aan zijn achterban is, dat wanneer men het aandurft hem te impeachen dan verwacht ik dat jullie met geweld hierop zullen reageren.

Geniaal is te veel eer voor The Donald.

Het is gewoon standaard en gebruikelijk bij maffia bazen.
Doe niets verkeerds tegen mij, want ik stuur mijn mensen, die jou en/of jouw familie weten te vinden. En dan loopt het niet goed af.

Meestal worden zulke bedreiging in de persoonlijke sfeer gedaan.
Hier alleen in het openbaar en voor de TV.

Gewoon achterbakse maffia taal van een top maffia lid.

Maar juridisch waterdicht.
Haast hallucinant...impeachment als opstapje voor nieuw geweld!
Benieuwd hoeveel Republikeinse politici graag zullen meestappen in deze bizarre, gestoorde logica en waarschuwen/verzetten tegen Impeachment.
Dichter tegen complete morele overgave kom je niet, vind ik.
Kruger
0
quote:

closer schreef op 12 januari 2021 21:15:

[...]
Ik zat me af te vragen: die toespraak vorige week, deed hij dat uit zijn hoofd of las hij het voor van een teleprompter?
Beiden volgens het door jou eerder aangehaalde verslag.

threader.app/thread/1347908845281095680

gnocchi.
0
Zullen wij er ooit achter komen wat Donald privé over Lindsey weet.

Dagen na het verklaren van "I'm Done", reist Graham naar TX met Trump.
BY Tara Dublin 12 januari 2021
Oh om toegang te hebben tot de chantage die Donald Trump heeft op Lindsey Graham. Hoe kan je anders Graham's gedrag van de afgelopen vier jaar verklaren? De 'bevestigde Zuidelijke vrijgezel' die een sterke en vocale tegenstander van Trump was geweest tijdens de campagne van 2016, deed in totaal 180 op Trump na een golfronde in het begin van 2017. Niemand weet wat er die dag op de green werd gezegd, maar Graham kwam terug met de woorden "Het blijkt dat hij niet zo slecht is".

Lees verder.
hillreporter.com/days-after-declaring...
70.562 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 2587 2588 2589 2590 2591 2592 2593 2594 2595 2596 2597 ... 3525 3526 3527 3528 3529 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
859,13  -6,23  -0,72%  10:10
 Germany40^ 17.681,60 -0,87%
 BEL 20 3.804,93 -0,57%
 Europe50^ 4.898,08 -0,78%
 US30^ 37.576,16 -1,15%
 Nasd100^ 17.271,70 -1,58%
 US500^ 4.985,33 -1,27%
 Japan225^ 37.225,98 -2,04%
 Gold spot 2.381,75 +0,10%
 EUR/USD 1,0652 +0,08%
 WTI 82,33 +0,30%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

WDP +3,04%
EBUSCO HOLDING +1,42%
Heineken +1,30%
Vopak +1,09%
Pharming +0,92%

Dalers

VIVORYON THER... -3,40%
INPOST -2,84%
Aegon -2,83%
AMG Critical ... -2,78%
TomTom -2,34%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront