Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

TRUMP

gnocchi.
0
quote:

gbakl schreef op 18 januari 2021 10:05:

[...]
.
ongelofelijk..als je het maar hard genoeg roept dan is ook gnocchi geneigd het
niet uit te sluiten.
Met de Donald en alleen al dat hij als media en TV clown president kon worden plus wat er deze 4 jaar gebeurd is met Donald en de GOP ben ik nergens meer verbaast over. Wat denk je als er een 2e soort criminele generaal Flynn in het leger zit!
gnocchi.
0
Waarom zou een Britse nieuwsploeg naar haar huis komen om haar te interviewen ... van alle mensen daar?

Ze is op de vlucht.

twitter.com/LuluLemew/status/13510285...
DeZwarteRidder
0
gnocchi.
0
W1 verklaarde dat WILLIAMS van plan was de computer naar een vriend in Rusland te sturen, die hem vervolgens aan SVR wilde verkopen. Volgens W1 ging de overdracht van de computer naar Rusland om onbekende redenen niet door en heeft WILLIAMS deze nog steeds of vernietigd.

Deze kwestie wordt nog onderzocht.

twitter.com/LuluLemew/status/13510285...
gnocchi.
1
Waarom zeggen mensen de afgelopen 4 jaar steeds verkeerde informatie?
Alles wat uit het Trump-regime en zijn sycophants komt, is klassieke desinformatie in kgb-stijl die bedoeld is om te schaden en te misleiden.

twitter.com/OlgaNYC1211/status/135104...
Plein777
0
quote:

gnocchi. schreef op 18 januari 2021 10:18:

W1 verklaarde dat WILLIAMS van plan was de computer naar een vriend in Rusland te sturen, die hem vervolgens aan SVR wilde verkopen. Volgens W1 ging de overdracht van de computer naar Rusland om onbekende redenen niet door en heeft WILLIAMS deze nog steeds of vernietigd.

Deze kwestie wordt nog onderzocht.

twitter.com/LuluLemew/status/13510285...
Die gaat heel lang achter de tralies zitten !
luchtschip
0
quote:

Plein777 schreef op 18 januari 2021 11:14:

[...]

Die gaat heel lang achter de tralies zitten !
Blijft de vraag hoeveel Russische agenten hebben zich onder de opstandelingen gemengd ?

Of zij heel lang achter tralies blijft ?

Zij is nog op de vlucht :

Kyle Cheney, Congress reporter for @POLITICO :

The FBI is investigating a claim that a PA woman who rioted at the Capitol on Jan. 6 stole a laptop from Speaker Pelosi's office and intended to sell it to the Russians.

The FBI says she appears to have fled. More about this bizarre case:

Photos show that the woman, Riley Williams, was in the Capitol near Pelosi's office during the riot.

A witness believed to be a former romantic interest said friends showed him a video of Williams discussing plans to sell device to Russian intel.

pbs.twimg.com/media/Er_NDs7XYAQcR0D?f...
(note W1 = Witness(getuige) 1)

Hard to express how weird this case is

pbs.twimg.com/media/Er_N5f7XMAEQFHH?f...

twitter.com/kyledcheney/status/135102...

gnocchi.
0
Link Engels.

hillreporter.com/scarborough-gop-lawm...

Scarborough: GOP-wetgevers zullen uiteindelijk geen andere keus hebben dan Trump te verwijderen
DOOR Todd Neikirk 18 januari 2021

Een paar weken geleden, toen Twitter besloot Donald Trump te verbieden, verloor de president een behoorlijk deel van zijn macht. Hij zal woensdag veel meer verliezen als Joe Biden wordt ingehuldigd.
Foto door Shannon Finney / WireImage

Zodra Trump afwezig is, wordt Mitch McConnell de machtigste Republikein. En de senator uit Kentucky zal de mogelijkheid hebben om Trump voor altijd van de GOP te wissen door zijn collega's ervan te overtuigen hem te veroordelen.

Volgens Joe Scarborough wordt de beslissing om Trump te veroordelen met de dag gemakkelijker. De MSNBC-host zegt dat hoe meer informatie naar buiten komt, hoe schuldiger de president eruitziet.

Scarborough zei tegen zijn toehoorders: "Ik heb het afgelopen weekend met verschillende redelijk goed gespeelde bronnen gesproken. Ik heb met vrienden in de journalistiek gepraat. Ze komen allemaal tot dezelfde conclusie over Mitch McConnell en zeggen dat we dit de komende week of zo niet zullen bespreken. Hij probeerde op de een of andere manier de president te beschermen. Het heeft even geduurd voor sommigen van ons, maar dat is het laatste dat Mitch McConnell doet. "

De gastheer vervolgde:

“Mitch McConnell wist waarschijnlijk toen hij zei dat hij het zou uitstellen dat hoe langer dit duurt, hoe slechter het eruit ziet voor Donald Trump. Hier zijn we 11 dagen later en er worden meer verbanden onthuld, en hoe langer dit duurt, hoe meer Donald Trump direct betrokken zal zijn bij de rellen en de moord op deze politieagenten. "
gnocchi.
0
Karl Rove: Als Giuliani Trump vertegenwoordigt, zullen de Republikeinen stemmen om te veroordelen
DOOR Todd Neikirk 18 januari 2021.

Link Engels.
hillreporter.com/karl-rove-if-giulian...
Wilbar
0
quote:

gbakl schreef op 18 januari 2021 10:05:

[...]
.
ongelofelijk..als je het maar hard genoeg roept dan is ook gnocchi geneigd het
niet uit te sluiten.
gnocchi sluit helemaal niets uit. Ook niet dat hij zelf gehersenspoeld is..
gnocchi.
0
Link Engels.
www.palmerreport.com/analysis/bizarre...

Het bizarre eindspel van Donald Trump
Bill Palmer | 9:09 uur EST 18 januari 2021

Met amper achtenveertig uur over in zijn mislukte presidentschap, wat doet Donald Trump dan eigenlijk? Hij weet het zeker niet, omdat zijn eindspelbewegingen er steeds onsamenhangender, nuttelozer en eerlijk gezegd gewoon raar uitzien.

Op een gegeven moment lekte Trump dit weekend dat hij overweegt Rudy Giuliani in te huren als advocaat voor zijn afzettingsproces. Toen, op een later moment dit weekend, liet Trump zijn enige overgebleven woordvoerder aankondigen dat hij nog niet had besloten tot een advocaat voor een afzettingsproces. Dit komt na berichten vorige week dat Trump Giuliani volledig had afgesneden. Op dit punt lijkt Trump gewoon besluiteloos en verward te zijn.

Trump installeert nog steeds zijn meest onbeholpen loyale stromannen op posities waar ze zeker zullen worden ontslagen zodra president Biden aantreedt. Wat is de strategie hier? Er lijkt er geen te zijn. Misschien is het Trumps manier om hen een pensioen te geven of zoiets. Maar er is hier duidelijk geen masterplan.

Trump jammert ook, via zijn woordvoerder, dat de enige reden dat hij niet meer heeft gedaan om politiek geweld te veroordelen, is dat hij zijn sociale media-accounts is kwijtgeraakt. In werkelijkheid zou de enige boodschap die Trump op sociale media (en de reguliere media) zou kunnen verspreiden, zijn als hij geweld op de juiste manier zou veroordelen. Het is allemaal vreemd en klein.

Donald Trump zal een bootlading vreselijke mensen vergeven, velen van hen ook wel Trump genoemd, en hij zal misschien een laatste greppel grijpen naar narcistische aandacht op zijn weg naar buiten. Dit alles loopt voor hem op een nogal dom einde af, zelfs naar zijn maatstaven. Als er iets achter zijn mouw blijft, is het een paar tweeën. Blijf waakzaam. Trump heeft verloren. Het is gewoon een kwestie van hoe hij wil eindigen met verliezen.
gnocchi.
0
Hij droeg een blauw sweatshirt met capuchon onder een tactisch vest en een baseballpet met de tekst 'Oath Keepers Lifetime Member'.

twitter.com/KlasfeldReports/status/13...
closer
0
Some good news for Sen. Josh Hawley – his book is saved. Simon & Schuster terminated their contract for “The Tyranny of Big Tech” in the wake of Hawley being pictured giving a clenched fist greeting to the mob that was later to storm the US Capitol 6 January, and his subsequent continuation of his plan to dispute Joe Biden’s election in Congress.

Hawley cited it as an example of “cancel culture”, saying “Simon & Schuster is canceling my contract because I was representing my constituents, leading a debate on the Senate floor on voter integrity, which they have now decided to redefine as sedition.”

Regnery’s president and publisher Thomas Spence said of Simon & Schuster: “It’s discouraging to see them cower before the ‘woke mob,’ as Senator Hawley correctly calls it. Regnery is proud to stand in the breach with him. And the warning in his book about censorship obviously couldn’t be more urgent.”

Somewhat awkwardly the international distribution for Regnery Publishing is handled by … drum roll … none other than Simon & Schuster.

bron: The Guardian
gbakl
1
quote:

DeZwarteRidder schreef op 18 januari 2021 10:17:

Het golfverhaal geeft precies aan welk karakter de verschillende presidenten hadden.
.
bijna alle getuigen hebben dezelfde mening over trump en dat zelfs zijn golfspel niks met
sport of sportief te maken had maar met liegen en intimideren.
maar dat iedereen dat zomaar toeliet, ook al lang voor hij de presidentiele status had,
vertelt weer heel wat over de status van macht en roem en de lafbekken die je dan
om je heen verzamelt.

zo beloon je een narcist voor zijn meest stuitende karaktereigenschap.
Kruger
0
Ik heb de voorbije dagen vrij veel Republikeinse politici nog steedsTrump-praat horen verkopen.
Voorafgaand...
- 140 GOP (Republikeinen) leden verzetten zich tijdens Joint Congress Session tegen certification electoral votes Biden,
- 197 GOP leden stemden tegen 2nd Impeachment Trump.

Deze 3 elementen doen me de vraag stellen...

Gezien deze aanzienlijke en voortdurende (!??!!??!) steun voor Trump binnen de GOP, zou het kunnen dat de GOP veeleer (tactisch/electoraal) kiest om gematigde (en disgusted) GOP leden ( bvb. Mitt Romney) naar de uitgang te duwen dan om Trump-getrouwen te dumpen?
En zo het Trumpisme (met of zonder Trump) redt en kan claimen?
De historische, pre-Trump conservatieven moeten dan maar elders een nieuwe partij oprichten.
Gemakkelijker dan omgekeerd.

Zo maar een gedachte.
gnocchi.
0

LOS ANGELES, CA - Vandaag lanceerde MeidasTouch, een toonaangevende progressieve Super PAC, een tv-aankoop van zes cijfers achter hun nieuwe videoadvertentie gericht op de leiders die de dodelijke opstand in het Capitool hadden aangezet.

De advertentie, getiteld "#ConvictThem", zet de criminele retoriek onder de aandacht van Ted Cruz, Josh Hawley, Mo Brooks en andere leiders die de gewelddadige rellen in het Capitool uitlokken. Het wordt vandaag en morgen landelijk uitgezonden op CNN en Fox News op dinsdag, evenals op lokale Missouri en Texas-kanalen over de hele staat op dinsdag.

Zie onderstaande video:

In reactie op de release van de keiharde advertentie merkte Brett Meiselas, een van de oprichters van de PAC, op:

"De blanke supremacistische bende die vorige week een moorddadige aanval op ons Capitool pleegde, is niet uit het niets ontstaan. Het werd geholpen, gestimuleerd en aangezet door niet alleen Donald Trump, maar ook door zijn cheerleaders in het Congres, waaronder Mo Brooks, Josh Hawley en Ted Cruz.

Onze krachtige advertentie belicht de huiveringwekkende manieren waarop de sprekers op de zogenaamde ‘Save America’-bijeenkomst op 6 januari een menigte aanzetten tot geweld tegen het gekozen en democratische proces van Amerika, simpelweg omdat hun kandidaat de verkiezingen niet heeft gewonnen.

Deze verraders die aanzetten tot binnenlands terrorisme in ons Capitool moeten verantwoordelijk worden gehouden voor hun opstand. We zullen niet stoppen totdat ze zijn aangeklaagd voor hun criminaliteit en uit het openbare leven zijn verdreven. "

De advertentie is een voortzetting van de campagne van de groep gericht op gekozen functionarissen en kandidaten die tot de dodelijke opstand hebben aangezet.

MeidasTouch is een progressieve democratische PAC opgericht door drie broers, allemaal levenslange democraten, Ben Meiselas (35), Brett Meiselas (30) en Jordy Meiselas (27) tijdens de quarantaine. Ben is een ervaren advocaat op het gebied van burgerrechten, entertainment dealmaker en non-profit leider. Brett is een Emmy Award-winnende video-editor, en Jordy is een bekroonde marketing supervisor. MeidasTouch produceerde tijdens de verkiezingen van 2020 meer dan 200 video's die meer dan een half miljard keer zijn bekeken en die hun inspanningen in Georgië met hetzelfde succes hebben voortgezet. MeidasTouch heeft een revolutie teweeggebracht in het maken van politieke advertenties en campagnes voor het digitale tijdperk en heeft een grotere aanhang verzameld dan welk politiek actiecomité in het land dan ook.

Zie onderstaande video:

hillreporter.com/meidastouch-to-air-t...
gnocchi.
0
[BEKIJK] Echt Amerikaanse releases #ExpelThemBoth
DOOR Brett D.Gilman 18 januari 2021

Super PAC Really American heeft een nieuwe advertentie uitgebracht waarin wordt geëist dat senatoren Josh Hawley en Ted Cruz onmiddellijk worden verwijderd onder voorwaarden die duidelijk zijn omschreven in het 14e amendement van de Amerikaanse grondwet.

Echt Amerikaans merkt op, het 14e amendement is duidelijk door te verklaren dat geen enkele Amerikaan die zich schuldig heeft gemaakt aan opstand of rebellie een ambt mag bekleden.

De video herinnert kijkers eraan dat "Zeven Republikeinse senatoren hebben gestemd om de verkiezingen van 2020 ongedaan te maken, Ted Cruz en Josh Hawley de meeste schuld verdienen voor het in brand steken van de gewelddadige menigte Trump-supporters die het Amerikaanse Capitool aanvielen en vijf mensen doodden."

De video gaat verder met de leugens die Hawley en Cruz vertelden over weerlegd beweringen dat verkiezingsfraude plaatsvond, terwijl ze de Amerikanen eraan herinnerden dat Hawley vervolgens de gewelddadige terroristen met een opgeheven vuist begroette bij het gebouw van het Amerikaanse Capitool.

Zoals Really American opmerkt, zijn Ted Cruz en Josh Hawley doorgegaan met hun aanvallen, twee stemmen die waarschijnlijk hebben bijgedragen aan plannen van verschillende milities om gewapende protesten te houden buiten verschillende gebouwen van het State Capitol in de Verenigde Staten. Die protesten staan ??gepland voor 20 januari, de dag dat Joe Biden wordt beëdigd als de 46e president van de Verenigde Staten.

Really American beëindigt de video door de uitzetting van Cruz en Hawley te eisen, gevolgd door aanklachten tegen beide Amerikaanse verraders.

U kunt de volledige advertentie hieronder bekijken:

hillreporter.com/watch-really-america...
Kruger
0
Zou het niet leuk zijn als Trump woensdagmorgen met de auto gewoon tot aan de trap van zijn vliegtuig naar Florida wordt gereden?
Niks parade, niks fanfare, niks eerbetoon.
Gewoon opstappen en wegwezen.
gnocchi.
0
quote:

Kruger schreef op 18 januari 2021 17:04:

Zou het niet leuk zijn als Trump woensdagmorgen met de auto gewoon tot aan de trap van zijn vliegtuig naar Florida wordt gereden?
Niks parade, niks fanfare, niks eerbetoon.
Gewoon opstappen en wegwezen.
Laat hem lopen naar Florida.
70.559 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 2611 2612 2613 2614 2615 2616 2617 2618 2619 2620 2621 ... 3524 3525 3526 3527 3528 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
865,36  +0,01  +0,00%  18 apr
 Germany40^ 17.751,90 -0,48%
 BEL 20 3.826,58 +0,84%
 Europe50^ 4.919,39 -0,35%
 US30^ 38.013,46 0,00%
 Nasd100^ 17.548,80 0,00%
 US500^ 5.049,25 0,00%
 Japan225^ 38.001,71 0,00%
 Gold spot 2.384,35 +0,21%
 EUR/USD 1,0625 -0,17%
 WTI 82,08 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

VIVORYON THER... +11,51%
JUST EAT TAKE... +5,71%
Air France-KLM +4,18%
FASTNED +3,00%
RANDSTAD NV +2,65%

Dalers

Pharming -9,63%
ASMI -6,10%
Avantium -6,01%
PostNL -5,84%
TomTom -3,31%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront