Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Trend AEX blijft sterk

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:50 Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 61
  2. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59
  3. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79

Reacties

58 Posts
Pagina: «« 1 2 3 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 18 januari 2021 12:23
    quote:

    What Else ?! schreef op 18 januari 2021 11:14:

    [...]

    In de GROTE Stad ja bv. The Apple..

    Daar ligt het Prijspeil hoger..

    Er om heen kun je ook daar nog wel volstaan met één Baan..;)

    Buiten de grote stad kan Joe Sixpack misschien wel leven van

    een baan, maar wel heel erg kort...
  2. forum rang 6 Silk 18 januari 2021 14:15
    Goedemorgen TA specialisten en visionairen. Ik heb een vraagje. Ik sta op het punt om een investering te doen in Brazilie ivm het opstarten van een mkb. Geen extreem grote bedragen. Maar als het verloopt zoals het vooropgestelde plan is het mogelijk een prima terugverdientijd en vervolgens bijhorend redenement. Zijn er hier mensen die wat kaas hebben gegeten van de EUR/BRL wisselkoers. Of met een arendsblik technisch hier iets zinnigs kunnen vertellen?
  3. forum rang 6 In Holland stond een Huis... 18 januari 2021 14:21
    quote:

    easy56 schreef op 18 januari 2021 12:35:

    DR. FAUCI GRABS WRONG "SORE ARM" IN INTERVIEW AFTER COVID-19 VACCINATION

    www.youtube.com/watch?v=mU1HkHNe0Vo&a...
    Hummm..

    Dat geeft weer te denken..

    Vooral aan de Blond gekuifde Roepi Roepi Vogel Geert Wilniets..

    En.. aan de Uil van Mien erf af Thierry Bidet..

    De 2e Kamer Ridders van Holland..;))

  4. forum rang 6 ttroo 18 januari 2021 14:33
    Zojuist een wandeling van 90 minuten achter de rug. Zeker een paar duizend mensen tegengekomen, auto's niet meegeteld. En zeker de helf aan mijn kant. En dan heb ik de 'rustigere' route uitgekozen. En die 1.5 meter, uiteraard ons best gedaan om die zo goed mogelijk te handhaven, maar als je met die duizend mensen aan 1 kant loopt, dan is dat wel een lastige opgave. Nergens van die Engelse borden om toeristen de weg te wijzen, maar wel 1.5 meter distance op de grond gedrukt. Er zijn nauwelijks toeristen en de Nederlanders houden zich er niet goed genoeg aan. Waarom toeristen er op wel op wijzen? En 1.5 meter afstand had in dit geval ook gekund. Want 1.5meter is een best wel bekende maat in de wereld. Nogmaals ik heb nog de rustige route uitgekozen!

    Normaal doe ik een vroegere ochtend of late avond wandeling, maar ik ben me vast aan het voorbereiden voor de avondklok. Kortom ik loop nu met mijn wandelingen veel meer corona risico. Maar vooruit. Het ziekenhuis of de IC zal niet vol genoeg zijn, dus meer risico op besmetting kan er bij. Zelfs met de Engelse variant die besmettelijker is. Als ik tijdens een late avond wandeling een paar honderd mensen tegen kom (beide kanten) is het veel, nu dus minimaal een paar duizend.

    Een dame schiet een video clip met 66 man in een loods. Als ik een keer op de late avond moet plassen bij een park (rand) en ik word betrapt is de boete voor wildplassen hoger dan de boete voor corona maatregelen overtreden, oftewel als u een kans maakt om mensen meer te besmetten, ziekenhuizen en IC voller te maken en mensen naar hogere oorden te brengen, dan krijg je daar een lagere boete voor. Raar land. Nederland.

    In tussen is het inderdaad heel saaaaaai op de beurzen. ING dobbert rond de 7.9. ASML is helemaal tot rust gekomen. Akzo en Rorampo blijven onder aan in de AEX staan. En ASMI blijft de topper van de AEX. Kortom weinig vuurwerk.

    Zelf vind ik Amerika steeds meer op Afrika lijken. Het is toch niet normaal dat er een soort van bewapende burgerwacht gaat 'demonsteren' bij belangrijke overheidsgebouwen. Het was gelukkig een kleine groep, waardoor er niets gebeurd is, maar gezond is heel wat anders. Het enige verschil met een coupe is dat het leger aan de andere kant staat.

    Amerikaanse beurzen zijn dicht vandaag. Het is en blijft aanmodderen.
  5. forum rang 7 handyman6 18 januari 2021 15:25
    quote:

    Silk schreef op 18 januari 2021 14:15:

    Goedemorgen TA specialisten en visionairen. Ik heb een vraagje. Ik sta op het punt om een investering te doen in Brazilie ivm het opstarten van een mkb. Geen extreem grote bedragen. Maar als het verloopt zoals het vooropgestelde plan is het mogelijk een prima terugverdientijd en vervolgens bijhorend redenement. Zijn er hier mensen die wat kaas hebben gegeten van de EUR/BRL wisselkoers. Of met een arendsblik technisch hier iets zinnigs kunnen vertellen?
    Bolsenaro schijnt toetehebben gegeven dat Brazilie sinds 1 week
    ( prakties) failliet is!Wat dat voor de munt betekent?
    Was te lezen in Telegraaf.
58 Posts
Pagina: «« 1 2 3 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links