Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Brussel vraagt publiek mee te denken over digitaks

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 19 januari 2021 19:17
    Wat een goed initiatief zeg, nu moeten we onze mening geven, al die betweters hier(waar ik er een van ben) kunnen nu gaan prijsschieten.

    Laten we eerst stoppen met dat door flashen van mega bedragen via die trust en brievenbus bedrijven, want alle grotere namen zitten hier.

    Overschrijvingen van >100 miljoen euro van de Zuidas naar Bermuda of Mauritius op het nul tarief(Uber, Google) mag geheel stoppen.

    Voer een standaard wereld-belasting in zodat elke land evenredig kan mee profiteren, elk land zal akkoord gaan, tot Nigeria aan toe.

    Pay-per click als andere optie, ook op wereldwijd standaard tarief.
  2. forum rang 6 Krentenmenten 19 januari 2021 19:32
    Men moet belasten, waar de dienst uiteindelijk wordt verkocht en wordt genoten. Lijkt mij niet heel ingewikkeld. Daarnaast zou een platform-eigenaar geen specieke productdiensten mogen aanbieden, uitsluitend de dienst dat het platform toegankelijk is voor andere dienst- en productaanbieders. Goed voor de prijsvorming en dito serviceverlening...!!!!
  3. [verwijderd] 19 januari 2021 20:05
    Nooit worden we door ‘Europa’ om een mening gevraagd zoals; willen we eigenlijk nog wel in deze Europese Unie zitten met de hedendaagse kennis? Nu het om een topic gaat waar ze hun vingers niet aan willen en/of durven branden gaan ze het publiek ineens om een mening vragen.. Wat een slappe hap, bij de EC worden ze betaald om met dergelijke onpopulaire belastingvoorstellen te komen. Ze zoeken gewoon naar een zwart schaap, net zoals ‘de Griekse premier heeft het voorstel voor een coronavaccinatiepaspoort’. Dat idee lag er natuurlijk al lang en breed, echter hebben ze met hem mogelijk handjeklap gedaan dat wil hij in de toekomst met zijn land telkens financieel gered blijven worden, dan komt dit onpopulaire idee op zijn conto..
  4. WijHetVolk 20 januari 2021 23:17
    Volgens mij moeten onze antwoorden een hint geven wat 'digitaal' nou eigenlijk betekent.
    Als ik enkel al naar de "nieuwe vorm van cookies plaatsen" kijk, die door IEX en zo'n beetje alle publiek toegankelijke sites nu gretig word gebruikt dan zijn we al veel verder dan wat "digitaks" zou kunnen omschrijven.
    Onbeschaamd vraagt (eist) men nu niet enkel meer om privacygevoelige informatie te verstrekken maar eist men ook dat ze die info kunnen matchen met de info verkregen door "derde partijen". Als ik alles toesta wat "geëist" word zou ik niet meer weten wat er nog privé is.
    Het gaat allang niet meer om "persoonlijke advertenties" te kunnen aanbieden
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links