Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

TRUMP

luchtschip
0

Hit the road Jack.....

Perfect. Trump’s last day.

The Military Band right outside the White House — “Hit The Road Jack”...

video 0:20 minuut

twitter.com/RexChapman/status/1351668...
gnocchi.
0
Link Engels.
www.palmerreport.com/analysis/donald-...

Donald Trump heeft naar verluidt Steve Bannon gratie verleend, maar het zal niet werken zoals een van hen hoopt
Bill Palmer | 23:17 uur EST 19 januari 2021

Verschillende grote nieuwsuitzendingen melden vanavond dat Donald Trump van plan is zijn voormalige adviseur Steve Bannon gratie te verlenen voor zijn recente beschuldigingen van fraude. Trump verandert tegenwoordig om de paar minuten van gedachten, dus misschien gebeurt het niet. Maar als dat zo is, prima. Zo zal het zijn. Dit gaat niet werken zoals een van beiden hoopt.

Op het moment dat Bannon werd gearresteerd voor de "build the wall" -fraude, was hij aan boord van een boot met een internationale misdaadbaas, die zijn volgende frauduleuze plan beraamde. Misschien omvat het pardon van Trump ook preventief de misdaden die Bannon heeft begaan maar nog niet is aangeklaagd, maar preventieve gratie is juridisch zwak en kan in de rechtbank niet standhouden.

Steve Bannon is in ieder geval een beroepsmisdadiger, dus het is een kwestie van tijd voordat hij zijn volgende fraude pleegt - en Trump kan hem beslist geen gratie verlenen voor misdaden die hij nog niet heeft gepleegd. Bovendien kan Bannon mogelijk worden aangeklaagd door de staat voor de misdaden waarvoor hij zojuist gratie heeft gekregen. En op welk moment Bannon ook wordt opgepakt, hij zal uiteindelijk een pleidooiovereenkomst tegen Trump en anderen moeten sluiten om een ??strafvermindering te krijgen. Uiteindelijk zullen Trump en Bannon allebei in de gevangenis belanden.
gnocchi.
1
Vervolg op Luchtschip, ik kon de inhoud van de link niet open krijgen.
Link Engels.
[BREAKING] Rechter beveelt vrijgave van meer Maxwell-records (minus de ondeugende delen)
DOOR Tara Dublin 20 januari 2021

Een federale rechter gaf dinsdag opdracht tot het ontzegelen en vrijgeven van tientallen documenten in een inmiddels afgewikkelde civiele procedure waarbij Ghislaine Maxwell, de gevangengenomen en beschuldigde mede-samenzweerder van de zedendelinquent Jeffrey Epstein, betrokken was, maar oordeelde ook dat de meer 'wellustige' delen van getuigenissen over haar seksleven blijven privé.

De hoorzitting, die kort werd onderbroken door samenzweringstheoretici van QAnon, betrof de mogelijke vrijgave van 156 nieuwe documenten in een vaste rechtszaak tussen Maxwell en Epstein-aanklager Virginia Roberts Giuffre. Het grootste twistpunt was een verklaring van Maxwell in juli 2016 die haar werd opgedrongen nadat ze niet reageerde toen ze voor de advocaten van Giuffre zat in een verklaring van april 2016. Veel van die getuigenis was in oktober openbaar gemaakt en had te maken met Maxwells seksuele gedrag en dat van Epstein.
Van links naar rechts poseren de Amerikaanse vastgoedontwikkelaar Donald Trump en zijn vriendin (en toekomstige vrouw), voormalig model Melania Knauss, financier (en toekomstige veroordeelde zedendelinquent) Jeffrey Epstein en de Britse socialite Ghislaine Maxwell samen in de Mar-a-Lago-club, Palm Beach, Florida, 12 februari 2000. (Foto door Davidoff Studios / Getty Images)

De eerste batch documenten die eind juli werd vrijgegeven, bevatte een e-mail uit 2015 waarin Epstein Maxwell uitschold en haar vertelde dat ze "niets verkeerds had gedaan en ik zou je willen aansporen om zo te gaan doen."

De rechter stelde vast dat het seksleven van Maxwell een consensueel gedrag van volwassenen was dat haar privébedrijf zou moeten blijven, ondanks de overduidelijke onlesbare honger van het publiek naar alle details over Epstein en Donald Trump, die mogelijk nog worden aangeklaagd nadat ze zijn betrokken als een van Epstein's medebeklaagden. De rechter gaf alle partijen tot 27 januari, bij afwezigheid van een beroep van Maxwells advocaten over de geredigeerde delen, om een ??omvangrijk aantal documenten te ontzeggen en openbaar te maken.

Ook worden de politiedocumenten van Palm Beach County en alle verwijzingen in documenten naar Alan Dershowitz openbaar gemaakt, de beroemde advocaat die Epstein vertegenwoordigde en met wie Giuffre beweert dat ze door Epstein en Maxwell werd gedwongen om seks te hebben. Dershowitz ontkent de beschuldiging krachtig en heeft ook duellerende lasterpakken met Giuffre.
gnocchi.
1
Link Engels.
www.palmerreport.com/analysis/sean-ha...

Sean Hannity implodeert
Bill Palmer | 22.19 uur EST 19 januari 2021

Sean Hannity heeft de afgelopen vier jaar zijn Fox News-show gebruikt om de propaganda en leugens van Donald Trump te versterken en om valse schandalen over Trumps tegenstanders te verzinnen. Vanavond was Hannity's laatste show met Trump in functie, en laten we zeggen dat het hem hard raakt.

Hannity bracht een deel van zijn show door met het aanvallen van Mitch McConnell van alle mensen en riep McConnell op om af te treden als de Republikeinse leider in de Senaat, allemaal omdat McConnell vandaag publiekelijk durfde toe te geven dat Trump de opstand van 6 januari had aangezet. Dat klopt, Hannity gebruikt zijn laatste relevante momenten om Republikeinen aan te vallen.

Hannity gebruikte vanavond ook een deel van zijn show om oude en vermoeide nep-complottheorieën over Hillary Clinton te promoten, wat belachelijk is omdat het op dit moment niemand iets kan schelen. Het is duidelijk dat Hannity nergens anders heen kan met zijn verhaal nu Trump klaar is, en Hannity implodeert dienovereenkomstig.
gnocchi.
0
DIT.@SenateDems
@HouseDemocrats
zouden tijdens het proces van beschuldiging moeten eisen om een volledige afrekening van gratie te zien, en ze zouden de kinderen onder ede moeten laten getuigen of ze geheime gratie hebben gekregen.

twitter.com/MuellerSheWrote/status/13...
Willy B.
1
Steve Bannon gratie gekregen.

Slim natuurlijk, Bannon zou hem serieus kunnen helpen door zijn mond te houden in alle rechtzaken die er nog aankomen.

Maar meineed, daar lachen ze natuurlijk ook niet mee in de USA
DeZwarteRidder
0
Trump overweegt oprichting eigen partij: Patriot Party’
Updated 7 min geleden
8 min geleden in BUITENLAND

WASHINGTON - Scheidend Amerikaans president Donald Trump overweegt om een nieuwe politieke partij op te richten, meldt The Wall Street Journal op basis van ingewijden. Trump heeft het idee de afgelopen dagen met medewerkers en vertrouwelingen besproken. Hij zou zo invloed willen blijven uitoefenen nadat hij het Witte Huis woensdag heeft verlaten.

? AP

De president, nu nog Republikein, zou hebben gezegd dat hij de partij de ’Patriot Party’ zou willen noemen. Trump ligt sinds de bestorming van het Capitool door zijn aanhangers eerder deze maand overhoop met het Republikeinse partij-establishment.

Meerdere Republikeinse kopsukken, onder wie de invloedrijke senaatsfractieleider Mitch McConnell, hebben gezegd dat Trump schuld draagt voor de aanval op het parlementsgebouw in Washington, waarbij vijf doden vielen.
Populariteit

Hoewel volgens een laatste peiling slechts 33 procent van de Amerikanen Trump nog als president ziet zitten, geniet hij nog aanzienlijke populariteit onder Republikeinse kiezers, en dan met name aan de rechterflank van de partij.

Het Witte Huis wilde geen commentaar geven tegenover The Wall Street Journal. Hoe serieus Trumps plannen voor een nieuwe partij zijn, is nog onduidelijk. Zo’n plan zou veel tijd en geld gaan kosten. Partijen naast de Republikeinse en de Democratische partij weten in Amerikaanse presidentsverkiezingen doorgaans nauwelijks kiezers te trekken.

Als Trump zijn plannen doorzet, kan hij veel weerstand verwachten van de Republikeinen, die er niet op zitten te wachten dat kiezers weglopen.
closer
1
quote:

DeZwarteRidder schreef op 20 januari 2021 09:49:

Als Trump zijn plannen doorzet, kan hij veel weerstand verwachten van de Republikeinen, die er niet op zitten te wachten dat kiezers weglopen.
Voor de Democraten zou het een geschenk uit de hemel zijn.
De GOP een gedecimeerd clubje, en de “PP” al snel berucht vanwege extremistische standpunten, dubieuze leden en verdachte financiële malversaties. Een betere naam: The Mob Party.
Kruger
2
Voor Mitch McConnell is het blijkbaar plots veel gemakkelijker een stevig standpunt in te nemen tegen Trump zonder (vrees/waarschuwing/dreiging voor) geweld op straat.
Of omdat hij ondertussen gebriefd is over feiten waarop het voor ons nog even wachten is.

Ik ben echt benieuwd naar de strategie van de GOP de volgende weken en maanden
Kruger
4
quote:

hirshi schreef op 19 januari 2021 22:25:

[...]

Dat is even slikken maar wat is je weerwoord?

Wel...dat je na 3 keer struikelen over je eigen veters plots toch wel een probleem lijkt te hebben met een president die Amerikaanse burgers hun democratische rechten trachtte te ontzeggen en meer past in een dictatuur.
Behalve ... behalve als daar een belastingverhoging komt bij kijken.
Dan kan het weer wel.
Dan stopt als oorlogskind je dankbaarheid tegenover Amerika.
Je weerzin tegen fascisme reikte blijkbaar niet verder dan je weerzin om Duits te moeten praten.
luchtschip
0

CNN :

President Trump tells people he has decided to pardon his former chief strategist Steve Bannon as one of his final acts in office

twitter.com/CNN/status/13517418512467...

President Donald Trump has decided to pardon his former chief strategist Steve Bannon, in a last-minute decision made only hours before he is scheduled to depart the White House for a final time.

Officials cautioned CNN that Trump's decision was not final until he signed the paperwork. Trump told people that after much deliberation, he had decided to pardon Bannon as one of his final acts in office.

edition.cnn.com/2021/01/19/politics/s...

Trump heeft besloten een Pardon te geven aan Bannon, maar heeft Trump dat ook werkelijk gedaan en ondertekend ?

Plein777
1
quote:

luchtschip schreef op 20 januari 2021 11:42:

CNN :

President Trump tells people he has decided to pardon his former chief strategist Steve Bannon as one of his final acts in office

twitter.com/CNN/status/13517418512467...

President Donald Trump has decided to pardon his former chief strategist Steve Bannon, in a last-minute decision made only hours before he is scheduled to depart the White House for a final time.

Officials cautioned CNN that Trump's decision was not final until he signed the paperwork. Trump told people that after much deliberation, he had decided to pardon Bannon as one of his final acts in office.

edition.cnn.com/2021/01/19/politics/s...

Trump heeft besloten een Pardon te geven aan Bannon, maar heeft Trump dat ook werkelijk gedaan en ondertekend ?

Dat zal wel, hij heeft Steve Bannon nog hard nodig om zijn nieuwe fascistische beweging op te zetten .
gnocchi.
1
quote:

DeZwarteRidder schreef op 20 januari 2021 09:49:

Trump overweegt oprichting eigen partij: Patriot Party’
Updated 7 min geleden
8 min geleden in BUITENLAND

WASHINGTON - Scheidend Amerikaans president Donald Trump overweegt om een nieuwe politieke partij op te richten, meldt The Wall Street Journal op basis van ingewijden. Trump heeft het idee de afgelopen dagen met medewerkers en vertrouwelingen besproken. Hij zou zo invloed willen blijven uitoefenen nadat hij het Witte Huis woensdag heeft verlaten.

? AP

De president, nu nog Republikein, zou hebben gezegd dat hij de partij de ’Patriot Party’ zou willen noemen. Trump ligt sinds de bestorming van het Capitool door zijn aanhangers eerder deze maand overhoop met het Republikeinse partij-establishment.

Meerdere Republikeinse kopsukken, onder wie de invloedrijke senaatsfractieleider Mitch McConnell, hebben gezegd dat Trump schuld draagt voor de aanval op het parlementsgebouw in Washington, waarbij vijf doden vielen.
Populariteit

Hoewel volgens een laatste peiling slechts 33 procent van de Amerikanen Trump nog als president ziet zitten, geniet hij nog aanzienlijke populariteit onder Republikeinse kiezers, en dan met name aan de rechterflank van de partij.

Het Witte Huis wilde geen commentaar geven tegenover The Wall Street Journal. Hoe serieus Trumps plannen voor een nieuwe partij zijn, is nog onduidelijk. Zo’n plan zou veel tijd en geld gaan kosten. Partijen naast de Republikeinse en de Democratische partij weten in Amerikaanse presidentsverkiezingen doorgaans nauwelijks kiezers te trekken.

Als Trump zijn plannen doorzet, kan hij veel weerstand verwachten van de Republikeinen, die er niet op zitten te wachten dat kiezers weglopen.
Zo ging het ook richting Hitler. Die heeft zelfs in de gevangenis gezeten. Het enige grote verschil is dat het volk maar eenzijdige informatie kregen. Nu in deze digitale wereld is het bijna onmogelijk een heel compleet volk te bedriegen. Het grootste gevaar is altijd dat generaals zich achter een dictator scharen.
gnocchi.
1
Link Engels.
www.palmerreport.com/analysis/chuck-s...

Chuck Schumer komt zwaaiend naar buiten
James Sullivan | 12:15 uur EST 20 januari 2021

Het is weer ochtend in Amerika, terwijl Donald Trump vertrekt naar Mar-a-Lago en we zullen niet alleen een nieuwe president en vice-president krijgen die beide hooggekwalificeerd zijn, maar ook nieuw leiderschap in de Amerikaanse Senaat, om een ??aantal behoorlijk belangrijke en de broodnodige wetgeving. De nieuwe democratische regering zal een unieke plicht hebben die verder gaat dan de traditionele verwachtingen van deze instellingen: het geloof van het Amerikaanse volk in hun eigen instellingen vernieuwen door te regeren.

Het goede nieuws is echter dat de democraten in de senaat, onder leiding van de nieuw aangestelde meerderheidsleider in de senaat, Chuck Schumer, er geen tijd voor zullen verspillen om dit te realiseren. Het eerste wetsvoorstel dat ze in de Senaat willen opnemen, is For the People Act, een veel te laat wetsvoorstel dat de democratie zal versterken met de uitbreiding van het stemrecht - iets dat de GOP de afgelopen acht jaar een groot deel van de afgelopen acht jaar heeft aangevallen en belemmerd. , ondanks de vraag van de wettigheid ervan.

Het nieuwe wetsvoorstel behandelt niet alleen een uitbreiding van het vroegtijdig stemmen en stemmen per post, terwijl het de intimidatie van kiezers hard aanpakt, maar het moderniseert ook het kiezersregistratiesysteem om dingen als routinematige zuiveringen aanzienlijk moeilijker te maken voor staten. Het nieuwe wetsvoorstel zou nieuwe kiezers in staat stellen zich te registreren om online te stemmen, kiezers in staat te stellen zich op dezelfde dag van de federale verkiezingen te registreren, en het biedt verkiezingsveiligheidsfondsen om de nieuwe hervormingen door te voeren.

Met de kleine meerderheid die de Democraten in de Senaat hebben, kan de strijd om dit wetsvoorstel omstreden worden - maar het kan voor Republikeinen moeilijk zijn om creatieve manieren te bedenken om zich tegen dit wetsvoorstel te verzetten - vooral omdat een aantal van hen vochten om de stemmen te annuleren van hun eigen kiezers toen het Congres op 6 januari bijeenkwam om de resultaten van het kiescollege te certificeren.
luchtschip
1

Josh dawsey, White House for Washington Post :

THE PARDONS ARE IN. Steve Bannon gets one. So does Elliott Broidy. So does Lil Wayne and Kwame Kirkpatrick. Full list of clemency is 143. More details to come. Snowden, Assange and Giuliani are not on the list. No family members on list either.

twitter.com/jdawsey1/status/135177015...
Plein777
0
quote:

luchtschip schreef op 20 januari 2021 12:33:

Josh dawsey, White House for Washington Post :

THE PARDONS ARE IN. Steve Bannon gets one. So does Elliott Broidy. So does Lil Wayne and Kwame Kirkpatrick. Full list of clemency is 143. More details to come. Snowden, Assange and Giuliani are not on the list. No family members on list either.

twitter.com/jdawsey1/status/135177015...
Wat een rotstreek van trump, Giuliani zijn rekeningen niet betalen en nu de ga niet naar de gevangenis kaart niet verstrekken aan hem .
De rest van het leugenachtige maffia tuig krijgt wel zo een kaart :-)
luchtschip
1


De muur, de muur ....

Steve Bannon is getting a pardon for NOT building the wall?
Our film takes a heartfelt look back on the Wall That Wasn't...

video 4:48 minuut

twitter.com/historyfalls/status/13517...
70.472 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 2620 2621 2622 2623 2624 2625 2626 2627 2628 2629 2630 ... 3520 3521 3522 3523 3524 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
873,02  -11,05  -1,25%  10:19
 Germany40^ 17.771,40 -1,42%
 BEL 20 3.797,51 -1,46%
 Europe50^ 4.918,07 -1,33%
 US30^ 37.686,78 -0,03%
 Nasd100^ 17.696,68 +0,02%
 US500^ 5.057,49 -0,07%
 Japan225^ 38.408,62 -0,75%
 Gold spot 2.369,90 -0,56%
 EUR/USD 1,0618 -0,07%
 WTI 84,72 -0,40%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

VIVORYON THER... +3,75%
Avantium +2,67%
B&S Group SA +2,06%
AZERION +1,28%
Alfen N.V. +0,98%

Dalers

ArcelorMittal -6,35%
SBM Offshore -5,59%
Aperam -5,57%
Accsys -2,75%
ADYEN NV -2,73%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront