Bever « Terug naar discussie overzicht

2021 Zet Jos van Erk Bever dit jaar aan het werk?

140 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 » | Laatste
shaai
0
www.omroepwest.nl/nieuws/4189780/Krot...

NOORDWIJK - Bouwbedrijf Adriaan van Erk BV uit Bergambacht heeft de omstreden vastgoedondernemer Ronnie van de Putte een hypotheek van 34,6 miljoen euro verstrekt. Als onderpand dient het Palaceplein in Noordwijk en een perceel wat daarnaast ligt. 'Een nieuw en ook gerenommeerd bedrijf. Ik ben benieuwd naar wat dat betekent voor de ontwikkeling van het Palaceplein', zegt wethouder Roberto ter Hark.

GESCHREVEN DOOR
Frank van Deutekom Frank van Deutekom
Journalist
Het Palaceplein in Noordwijk is al jaren een braakliggend stuk grond met een laag stenen erop. Ooit stond er een hotel, maar sinds dat afbrandde staat er niets meer. In 1999 kocht Van de Putte het perceel voor zo'n drie miljoen euro. Maa
shaai
0
"Ruim 34,6 miljoen
Uit stukken van het kadaster blijkt nu het bouwbedrijf Adriaan van Erk BV uit Bergambacht de geldschieter te zijn. Het bedrijf verstrekte volgens de stukken 34.631.911 euro als hypotheek op het Palaceplein en een stuk grond aan de Parallelboulevard. De acte werd 20 november ondertekend. Van de Putte betaalde in 1999 een kleine drie miljoen voor het Palaceplein en in 2007 kocht hij het andere stuk bouwgrond aan voor bijna negen miljoen euro.

Onbebouwd hebben de stukken grond lang niet de waarde van de hypotheek."

Dus ik ga er van uit dat er nu echt plannen zijn/komen om vlot te gaan bouwen
shaai
0
www.quotenet.nl/quote-500/a136454/jos...

Herkomst vermogen: Vastgoed
Hij is de grondlegger van de Adriaan van Erk Groep. Ook dit jaar timmert zijn bouwbedrijf lekker aan de weg en dus klimt Jos van Erk (1937) weer een treetje hoger op de vermogensladder. Dat doet hij overigens allang niet meer in de zompige Hollandse polder, maar in zijn heerlijke huisje in Zwitserland. Volgens zijn secretaresse is Van Erk nog altijd commissaris, heeft hij het naar zijn zin en blijft hij daar tussen de Alpen gewoon de vinger aan de pols houden.

Vermogen
Jaar 2020: onbekend
Jaar 2019: 360 mln.
Jaar 2018: 350 mln.
Jaar 2017: 350 mln.

Ingeschat op ca 350-400mln, dan is de 34mln hypotheek niet slechts een vriendendienstje.
Mijn idee is dat de samenwerking met KondorWessels en Reggeborgh ook voor een belangrijk deel een deal was tussen vdPutte en Dik Wessels, en dat met zijn overlijden er de klad in kwam.

Van Erk zal geen domme jongen zijn, en weten hoe de hazen lopen, en de uitweg naar winst is toch echt bouwen. Zeker met de gemeente op het vinkentouw. Dus er zullen, neem ik dan aan, wel heldere afspraken zijn.

Mijn conclusie: Van Erk zet Bever aan het werk.
Ik krijg het idee dat met het hotel in Aalsmeer dat samen met het bouwbedrijf Jan Snel wordt ontwikkeld er nu vaart in komt.
ouwetje: maar de bouwvergunning is al rond inmiddels aalsmeervandaag.nl/algemeen/aalsmeer-...
shaai
0
hier een stuk over (dat?) Flower Hotel in Aalsmeer:

jansnel.com/wp-content/uploads/2019/0...

Vlak naast RoyalFloraHolland, het centrum van de internationale bloemenhandel en in het economische hart
van Nederland zal Jan Snel volgend jaar The Flower Hotel bouwen. Steden als Amsterdam en Utrecht, maar
ook Schiphol Airport en belangrijke internationale beurshallen zijn vlakbij.

The Flower Hotel wordt volledig circulair gebouwd. Alle grondstoffen, producten en materialen
zijn herbruikbaar en er is nauwelijks sprake van restafval waardoor de uitstoot van CO2 tot een
minimum wordt beperkt. The Flower Hotel biedt daarmee niet alleen een uitzonderlijke kans op een
aantrekkelijk rendement, maar ook de mogelijkheid om een belangrijke bijdrage te leveren aan de
noodzakelijke verduurzaming van de bouw – en vastgoedsector.
shaai
0
m.leidschdagblad.nl/cnt/DMF20210107_5...

Premium
Bouwbedrijf Adriaan van Erk schiet vastgoedondernemer Van de Putte financieel te hulp in Noordwijk: ’Geen idee wat dit betekent voor Gat van Palace’

Het gerenommeerde bouwbedrijf Adriaan van Erk heeft de omstreden vastgoedondernemer Ronnie van de Putte financieel uit de brand geholpen in Noordwijk. Zijn onderneming Bever Holding krijgt een lening van 34.631.911 euro, met het Palaceplein als onderpand. Dat blijkt uit openbare gegevens van het kadaster.

Van de Putte dreigde het ’Gat van Palace’ en zijn zes andere percelen op en rond de boulevard kwijt te raken, door de stukgelopen samenwerking met bouwbedrijf VolkerWessels. De daaraan gelieerde financier Archand Sarl eiste eind vorig jaar het geld terug, en voerde de druk op met de aankondiging van een executieverkoop van Van de Puttes bezittingen in Noordwijk. Zover kwam het niet, naar nu blijkt doordat Adriaan van Erk de hypotheek overnam.
shaai
0
quote:

shaai schreef op 7 januari 2021 22:15:

m.leidschdagblad.nl/cnt/DMF20210107_5...

Premium
Bouwbedrijf Adriaan van Erk schiet vastgoedondernemer Van de Putte financieel te hulp in Noordwijk: ’Geen idee wat dit betekent voor Gat van Palace’

Het gerenommeerde bouwbedrijf Adriaan van Erk heeft de omstreden vastgoedondernemer Ronnie van de Putte financieel uit de brand geholpen in Noordwijk. Zijn onderneming Bever Holding krijgt een lening van 34.631.911 euro, met het Palaceplein als onderpand. Dat blijkt uit openbare gegevens van het kadaster.

Van de Putte dreigde het ’Gat van Palace’ en zijn zes andere percelen op en rond de boulevard kwijt te raken, door de stukgelopen samenwerking met bouwbedrijf VolkerWessels. De daaraan gelieerde financier Archand Sarl eiste eind vorig jaar het geld terug, en voerde de druk op met de aankondiging van een executieverkoop van Van de Puttes bezittingen in Noordwijk. Zover kwam het niet, naar nu blijkt doordat Adriaan van Erk de hypotheek overnam.
de rest achter paywall
DeZwarteRidder
1
Bouwmagnaat Van Erk leent miljoenen aan geplaagd Bever
Sonny Motké 18:03

In het kort

Adriaan van Erk Groep schiet Bever Holding te hulp met lening van €34,6 mln.
Bever zat in financiële problemen door einde van samenwerking met Reggeborgh.
Meerdere bouwprojecten van Bever in Noordwijk liggen al tijden stil.

De Adriaan van Erk Groep heeft het in geldnood verkerende Bever Holding de helpende hand toegestoken. Bouwconcern Van Erk heeft een financiering van €34,6 mln verstrekt, waarmee een veiling van percelen in Noordwijk is voorkomen.

Dit blijkt uit kadastrale gegevens, in handen van het FD. Zowel Van Erk als Bever wil niet reageren. Als onderpand van de miljoenenlening gelden het 'Gat van Palace', een boulevardplein waar vroeger een hotel stond, en een naastgelegen bouwput, waar onder meer woningen dienen te verrijzen. De werkzaamheden liggen al meer dan tien jaar stil.
Breuk

Het beursgenoteerde vastgoedbedrijf Bever kwam in november in financiële moeilijkheden, toen investeringsmaatschappij Reggeborgh een executieveiling gelastte van projecten in Noordwijk. Bever had volgens het moederbedrijf van bouwer VolkerWessels al ruim een jaar niet gereageerd op verzoeken tot aflossing.

Noordwijk ligt al jaren in de clinch met Bever over de ontwikkeling van gronden. De breuk tussen Reggeborgh en Bever zagen ambtenaren als een kans om bezit in handen te krijgen. Er werd een voorkeursrecht geplaatst op de percelen, waardoor de gemeente bij een onderhandse bieding alsnog kon overbieden.

Maar door de nieuwe financiering van Van Erk werd de veilingprocedure afgelast. Wethouder financiën te Noordwijk Roberto Ter Hark zegt nu 'benieuwd' te zijn naar de exacte betrokkenheid van 'gerenommeerd bedrijf' Van Erk bij de ontwikkeling van de projecten. Daarbij speelt VolkerWessels volgens Ter Hark 'geen rol meer'. VolkerWessels geeft geen commentaar.
Noodlijdende bedrijven

De in Bergambacht gevestigde Adriaan van Erk Groep is een familiebedrijf, opgericht door de nu 83-jarige Jos van Erk, die nog commissaris is. In de Quote 500 wordt Van Erk een vermogen van €370 mln toegedicht. Een grote klapper maakte Van Erk in 2000 met de verkoop van zijn ontwikkelpoot aan het toenmalige Bouwfonds Nederlandse Gemeenten. Initiator van die deal was Bouwfonds-bestuurder Cees Hakstege, die in 2012 een taakstraf opgelegd kreeg voor zijn rol in de Vastgoedfraude-zaak.

In het afgelopen decennium viel Van Erk op door overnames van noodlijdende bedrijven, onder meer van betonproducent BTE Groep in 2012 en delen van de gefailleerde bouwer Slavenburg een jaar later. Nu helpt het bedrijf dus vastgoedfonds Bever, waarvan de niet onomstreden zakenman Ronnie van de Putte — alias 'de Krottenkoning' — grootaandeelhouder is.

Bever genereerde de afgelopen maanden veel aandacht in de media. Het bedrijf wordt door politici ervan beticht bewust bezit te laten verloederen, waardoor gemeenten zich genoodzaakt zien diep in de buidel te tasten om projecten te 'redden'. De landelijke VVD, die Kamervragen stelde over de problematiek, repte zelfs van 'chantage'.

De gemeente Wassenaar, waar Bever een monumentaal landhuis bezit, heeft samen met twee erfgoedstichtingen afgelopen najaar strafrechtelijke aangifte gedaan tegen Bever. Op een veroordeling van opzettelijke verwaarlozing en vernieling staat maximaal twaalf jaar celstraf. Het Openbaar Ministerie moet nog een vervolgbeslissing nemen.
Affaire Hooijmaijers

De Adriaan Van Erk Groep raakte ruim tien jaar geleden betrokken bij een Fiod-onderzoek naar corruptiepraktijken van oud-VVD-politicus Ton Hooijmaijers. Als gedeputeerde in Noord-Holland tekende Hooijmaijers met Van Erk een 'anticipatie-overeenkomst' voor woningbouw in de Bloemendalerpolder bij Muiden. Het Openbaar Ministerie seponeerde de zaak tegen Van Erk, omdat geen bewijs van omkoping werd gevonden.

Na een cassatieberoep bij de Hoge Raad werd Hooijmaijers drie jaar geleden definitief veroordeeld tot twee jaar en vier maanden cel, vanwege onder meer vervalsing en witwassen. Het was een van de grootste corruptie-affaires in de Nederlandse politieke geschiedenis.

Originele link van het artikel: fd.nl/beurs/1369917/bouwmagnaat-van-e...
shaai
0
dit is interessate info:
"Daarbij speelt VolkerWessels volgens Ter Hark 'geen rol meer'. VolkerWessels geeft geen commentaar."

Maar dat Van Erk vaak noodlijdende bedrijven overneemt betekent wel dat Bever moet opletten misschien. Aan de andere kant is Van Erk wel ook gewoon een partij die echt moet en wil bouwen, en dat is nu nodig.
shaai
0
Wethouder Roberto ter Hark hoopt dat het bouwbedrijf ervoor wil zorgen dat de percelen eindelijk ’op een goede manier’ worden bebouwd. Of dat ook de insteek is van Adriaan van Erk, of dat de miljoenenlening een belegging is? ,,Geen idee’’, zegt Ter Hark. ,,Ik weet niet wat ze hebben afgesproken. De Van Erk Groep ken ik als een bouwbedrijf van naam en faam; ik ben benieuwd wat hun betrokkenheid bij het Gat van Palace betekent.’’

Het bouwbedrijf uit Bergambacht, dat zeer actief is in de Duin- en Bollenstreek, wil daarover geen duidelijkheid verschaffen. ,,We doen eigenlijk nooit mededelingen naar de pers’’
www.leidschdagblad.nl/cnt/dmf20210107...

Bouwbedrijf Adriaan van Erk schiet vastgoedondernemer Van de Putte financieel te hulp in Noordwijk: ’Geen idee wat dit betekent voor Gat van Palace’

Het Gat van Palace in Noordwijk.
© Archieffoto Hielco Kuipers
Hielke Biemond
07/01/2021 om 17:00
NOORDWIJK
Het gerenommeerde bouwbedrijf Adriaan van Erk heeft de omstreden vastgoedondernemer Ronnie van de Putte financieel uit de brand geholpen in Noordwijk. Zijn onderneming Bever Holding krijgt een lening van 34.631.911 euro, met het Palaceplein als onderpand. Dat blijkt uit openbare gegevens van het kadaster.

Van de Putte dreigde het ’Gat van Palace’ en zijn zes andere percelen op en rond de boulevard kwijt te raken, door de stukgelopen samenwerking met bouwbedrijf VolkerWessels. De daaraan gelieerde financier Archand Sarl eiste eind vorig jaar het geld terug, en voerde de druk op met de aankondiging van een executieverkoop van Van de Puttes bezittingen in Noordwijk. Zover kwam het niet, naar nu blijkt doordat Adriaan van Erk de hypotheek overnam.

Wethouder Roberto ter Hark hoopt dat het bouwbedrijf ervoor wil zorgen dat de percelen eindelijk ’op een goede manier’ worden bebouwd. Of dat ook de insteek is van Adriaan van Erk, of dat de miljoenenlening een belegging is? ,,Geen idee’’, zegt Ter Hark. ,,Ik weet niet wat ze hebben afgesproken. De Van Erk Groep ken ik als een bouwbedrijf van naam en faam; ik ben benieuwd wat hun betrokkenheid bij het Gat van Palace betekent.’’

Het bouwbedrijf uit Bergambacht, dat zeer actief is in de Duin- en Bollenstreek, wil daarover geen duidelijkheid verschaffen. ,,We doen eigenlijk nooit mededelingen naar de pers’’, verklaart woordvoerster Betty Verkaart. ,,Ik snap dat u hier navraag naar doet, maar dan denk ik: wat gaat dat iemand aan?’’

Noordwijk probeerde eerder tevergeefs om afspraken te maken met bouwbedrijf VolkerWessels en Van de Puttes Bever Holding. Wethouder Ter Hark zag de aangekondigde executieverkoop als een gouden kans om na een lange impasse zeggenschap te krijgen over de bebouwing van de gapende gaten in Noordwijks aangezicht. In allerijl vestigde de gemeente er voorkeursrecht op, waardoor het eerste rang zou zitten bij de veiling die er niet kwam.

Ongrijpbaar
Het voorkeursrecht biedt de gemeente nu nog slechts een klein voordeel: het moet toestemming geven als Bever Holding de percelen wil verkopen, bijvoorbeeld aan Adriaan van Erk. Tot het eventueel zover komt, blijft de wethouder volledig afhankelijk van de bereidwilligheid van de ongrijpbare Van de Putte om zaken te doen.

Het verleden biedt geen enkele hoop: zoals bouwbedrijf VolkerWessels gedesillusioneerd afhaakte bij het ’Gat van Palace’ in Noordwijk, deed Regiobouw Haarlemmermeer dat eerder bij het ’Gat van Van de Putte’ aan het Leidse Stationsplein. De zwijgzame vastgoedondernemer, bijgenaamd de krottenkoning, verdient voornamelijk geld door aangekochte percelen niet te bebouwen, maar te laten wegkwijnen.

Een voorbeeld daarvan zijn de verouderde winkels op het Vuurtorenplein in Noordwijk, een doorn in het oog van de gemeente. ,,We willen met Van de Putte aan tafel om te kijken of we die op een minnelijke manier kunnen verwerven’’, zegt wethouder Ter Hark. ,,In opdracht van de gemeenteraad ga ik dat proberen.’’

Het in Wassenaar gevestigde Bever Holding wil geen toelichting geven op de nieuwe ontwikkelingen in Noordwijk. ,,Als wij mededelingen doen, doen we dat via een persbericht’’, aldus de telefoniste, gespecialiseerd in het afwimpelen van media. ,,Dat komt er nu niet.’’

In november trad Bever Holding wel tot tweemaal toe op die manier naar buiten over de mislukte samenwerking met VolkerWessels. De naamloze vennootschap van Van de Putte benadrukte toen dat het uitgangspunt blijft om tot een ’definitieve invulling’ te komen op de Noordwijkse percelen.

Ook maakte het in een persbericht melding van de nieuwe miljoenenlening, waardoor de executieverkoop kon worden afgewend, zonder de naam van de verstrekker en het bedrag te noemen.
shaai
0
En een extra verheldering dat Noordwijk daadwerkelijk aan de slag wil om van Bever te gaan kopen:

"Een voorbeeld daarvan zijn de verouderde winkels op het Vuurtorenplein in Noordwijk, een doorn in het oog van de gemeente. ,,We willen met Van de Putte aan tafel om te kijken of we die op een minnelijke manier kunnen verwerven’’, zegt wethouder Ter Hark. ,,In opdracht van de gemeenteraad ga ik dat proberen.’’
wiegveld
0
Grappig dat gebruik van de term “ gerenommeerd bouwbedrijf” Is dat een door de journalist bewust gemaakte tegenstelling met de Bever Holding van vd Putte?
shaai
0
het is een in ieder geval ook een uitspraak van de wethouder, ik denk dat de journalist daarom de term heeft gebruikt?

Met die aankoopbereidheid en Van Erk lijkt de boel in ieder geval weer in beweging
Biobert
0
shaai
0
het (nieuwe) gemeentebestuur lijkt te willen bouwen in ieder geval

www.leidschdagblad.nl/cnt/dmf20210112...

Appartementen en winkels tussen Hoofdstraat en Jan Kroonsplein in Noordwijk

Er staat nu nog een houten wand, maar in de toekomst moeten er appartementen en winkels komen aan de Hoofdstraat.

Peter van der Hulst
Vandaag om 15:00
NOORDWIJK
Het met een houten wand afgescheiden perceel vormt nu nog een holle kies in de winkelstraat van Noordwijk aan Zee. De bedoeling is dat het gat tussen de Hoofdstraat (115 tot en met 119) en het Jan Kroonsplein wordt opgevuld met winkels en appartementen.

Aan de zijde van de Hoofdstraat is op de begane grond plek voor detailhandel, daarboven zijn zes appartementen gepland. Dit deel bestaat volgens het ontwerp uit vier bouwlagen, waarbij de bovenste verdieping ten opzichte van de lagergelegen appartementen naar achteren wordt geplaatst.

Bij het Jan Kroonsplein komen nog eens dertien gelijkvloerse woningen. Daar wordt de bebouwing driehoog. Onder de nieuwbouw komt een parkeergarage, waarin plek is voor 35 voertuigen.

Het college van burgemeester en wethouders is bereid om mee te werken aan het bouwplan. Voordat het zover is, zijn er nog heel wat stappen te zetten. Zo moet het bestemmingsplan worden aangepast.

Dat er winkels komen aan de Hoofdstraat is een vereiste laat het gemeentebestuur in een brief weten aan de ontwikkelaar, Van der Niet Bouw uit Noordwijk.

„Woningen boven de winkelruimte is gebruikelijk in het centrum”, aldus het college. „Door de terugliggende vierde laag is ook deze als stedenbouwkundig passend beoordeeld.”

Hetzelfde geldt voor de bouwhoogte aan het Jan Kroonsplein, hoewel het college beseft dat het ontwerp aan die zijde ook op andere vlakken afwijkt van het bestemmingsplan. Zo zijn het achterwege laten van een onderdoorgang en de bouw van appartementen op de begane niet in overeenstemming met de huidige voorschriften.

De appartementen vallen voor een deel in de vrije sector, want dertig procent van de woningen is voor mensen met een smallere beurs en twintig procent valt in de categorie middelduur. De parkeergarage komt tijdelijk op het maaiveld uit. De bedoeling is dat de bewoners in de toekomst via de grote parkeergarage onder het Jan Kroonsplein op de doorgaande weg uitkomen.

Dit plein gaat in de toekomst op de schop. Naast uitbreiding van de garage, moeten er onder meer woningen, winkels, een hotel en een plein komen. Daarvoor is het nodig dat de huidige vestiging van de Vomar eerst verhuist naar de Maarten Kruytstraat, maar dat heeft vertraging opgelopen, omdat de Raad van State het bouwplan voor die nieuwe supermarkt heeft afgekeurd.

Wanneer Van der Niet aan de slag kan gaan, is nog niet bekend. Het ontwerp moet nog de inspraak in en ook dient de gemeenteraad nog in te stemmen met aanpassing van het bestemmingsplan.
shaai
0
artikel week geleden, bij manege helaas nog geen beweging:

www.leidschdagblad.nl/cnt/dmf20210113...

Van de Putte kan woning op terrein voormalige manege in Noordwijk op zijn buik schrijven

De toch al bouwvallige manege raakte in 2018 door een brand onherstelbaar beschadigd.
© Archieffoto Johan Westra

Peter van der Hulst
13/01/2021 om 12:00
NOORDWIJK
De bouw van een burgerwoning op de plek van de voormalige manege Meeuwenoord in Noordwijk is niet toegestaan. De Raad van State meent dat de gemeenteraad terecht heeft vastgesteld dat er alleen plek is voor een dienstwoning ten behoeve van een manege.

Na eerdere brandjes werd de in onbruik geraakte manege aan de Northgodreef in 2018 door vlammen voorgoed onherstelbaar beschadigd. Op last van de gemeente is de nog resterende bouwval in juni 2019 gesloopt.

De Muntendamsche Investerings Maatschappij (MIM) van grootaandeelhouder Ronnie van de Putte wilde op vrijgekomen plek een woning bouwen en meende dat zoiets op grond van het uit 2013 stammende bestemmingsplan ook kon. In 2019 werd dat bestemmingsplan door de gemeenteraad geactualiseerd. Het perceel van MIM kreeg daarbij de functie manege met bedrijfswoning. MIM tekende daartegen bezwaar aan, maar kreeg van de gemeenteraad nul op rekest.

De eigenaar voelde zich daarmee in zijn rechten beperkt. Op basis van het oude bestemmingsplan uit 2013 was volgens MIM een burgerwoning namelijk nog toegestaan. De Raad van State hield de verschillende regels tegen het licht en concludeerde dat de gemeente Noordwijk die mogelijkheid terecht blokkeert. Volgens de hoogste bestuursrechter was het oude bestemmingsplan ook al duidelijk. Daarin stond dat er maximaal één dienstwoning bij de manege was toegestaan.
shaai
0
opvallend!
20.000 stukken in de laat op 3,80
Een flinke tijd terug was er ooit sprake van een laat order van 100.000 stukken.
Daarna hebben VdPutte en zijn vrouw nog fors stukken ingekocht, benieuwd of zij deze stukken ook oprapen.
shaai
0
of Bever koopt ze zelf om 16:30
de notutelen:
www.beverholding.nl/site/index.cfm?ac...
zeggen dat dat kan:

6. Aanwijzing inzake inkoop aandelen N.V. Bever Holding – stempunt:
Stempunt: Voorgesteld wordt om krachtens artikel 9 van de statuten de directie aan te
wijzen als bevoegd orgaan om, onder goedkeuring van de Raad van Commissarissen,
eigen aandelen in te kopen. De aanwijzing geldt tot 28 februari 2022 (achttien maanden
na de Algemene Vergadering van Aandeelhouders).
Voorgesteld wordt om de machtiging tot het verkrijgen van volgestorte gewone
aandelen in het kapitaal van de Vennootschap tot maximaal 10% van de geplaatste
aandelen van de Vennootschap te verstrekken onder voorwaarde dat de Vennootschap
niet meer dan 50% van de geplaatste aandelen van de Vennootschap zal bezitten, hetzij
door aankoop op een effectenbeurs hetzij op andere wijze, waarbij de aankoop
plaatsvindt tegen een koers, exclusief kosten, die niet lager ligt dan de nominale waarde
van de aandelen en niet hoger ligt dan de openingskoers op Euronext Amsterdam N.V.
op de datum van inkoop, plus 10%.

motie is aangenomen, net gehandeld op 3,66
dus die 20k stukken op 3,80 kunnen worden gekocht, door VdPutte en/of zijn vrouw, maar ook door Bever zelf middels inkoop eigen aandelen
shaai
0
gister op verkeerde plek geplaatst:

haai schreef op 16 februari 2021 11:42:

apart: rond ca 11:00 was er een redelijke bieding van 3000 stuks op 3,80, maar de laat van gisteren van 20.000 stuks op 3,80 was weg.
De bied van 3,80 was ook weg vlak voor 11:30. Er is wel een andere laat van ca 17.000 stukken bijgekomen op 4,50.
shaai
0
nu tegen 16:30 lag de laat er weer op 3,80, nu denk ik 10k stukken met nog 2 andere verkooporders 11075 totaal.
Nu was echter de koper van 3000 weer afwezig.
140 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 17 apr 2024 16:30
Koers 2,460
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 0
Volume gemiddeld 753
Volume gisteren 598

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront