Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

TRUMP

gnocchi.
1
Link Engels.
www.palmerreport.com/analysis/donald-...

Het afzettingsproces van Donald Trump begint nu al een ramp voor hem te worden
Bill Palmer | 19:00 uur EST 21 januari 2021

Nu Donald Trump weg is, zal Palmer Report hem alleen blijven behandelen over een paar specifieke onderwerpen: zijn aanstaande afzettingsproces, zijn aanhoudende criminele schandalen, zijn uiteindelijke strafrechtelijke aanklachten en processen, zijn civiele processen en zijn onvermijdelijke financiële ineenstorting. Hoewel we hem niet in brede zin zullen behandelen, vinden we het belangrijk om deze specifieke onderwerpen te behandelen om hem voor de rechter te brengen. En ja, we zullen alleen foto's van Trump gebruiken met gevangenisstaven over zijn gezicht, omdat het doel is om ervoor te zorgen dat hij voor zijn misdaden in de gevangenis belandt.

Daartoe zou het afzettingsproces van Trump in de Senaat volgende week kunnen beginnen - en CNBC meldt dat hij nog steeds geen advocaten heeft en geen juridische strategie voor het proces. Dit is opmerkelijk omdat Trump vertrouwde op belachelijk onbekwame advocaten toen hij probeerde de verkiezingsuitslag omver te werpen, maar nu kan hij helemaal niemand krijgen. Zelfs Rudy Giuliani heeft publiekelijk gesmeekt voor het proces, daarbij verwijzend naar het feit dat hij betrokken is bij het incident waarover Trump werd afgezet.

Dit is goed nieuws in de zin dat hoe minder Trump is voorbereid op zijn proces, hoe groter de kans is dat hij zal worden veroordeeld en dat hij nooit meer kan vluchten. Aan de andere kant, hoe onhandiger de afzettingsstrategie van Trump, hoe groter de kans dat hij uiteindelijk een volledig gênante en aanstootgevende advocaat stuurt om hem te vertegenwoordigen. Op dit moment wil niemand daar doorheen zitten. Maar het is cruciaal dat we hem veroordelen.
gnocchi.
1
7 Senatoren dienden vandaag een klacht over ethiek in de senaat in en eisten een uitgebreid onderzoek naar @HawleyMO
en @tedcruz
twitter.com/funder/status/13524205778...
gnocchi.
1
het zwaard
1
Goodbye Andrew Jackson en Winston Churchill

Een belangrijk verschil met het kantoor onder Trump is de exit van het portret van Andrew Jackson, Trumps favoriete voorganger. De 7de en eerste Democratische president zetelde twee termijnen en was in zijn tijd erg geliefd, maar hij hield er ook populistische trekken op na en was een slavenhouder. Ook zijn oorlog tegen de native americans valt allicht niet te rijmen met de waarden die Biden wil uitdragen. Jackson ruimt plaats voor founding father Benjamin Franklin. Volgens The Post symboliseert zijn grote interesse in de wetenschap de strijd tegen het coronavirus.

Ook Winston Churchill wordt (opnieuw) de laan uitgestuurd. Joe Biden geeft geen reden op voor de afwezigheid van de Britse oorlogsleider, maar zijn buste begint uit te groeien tot een opvallend symbool voor het getouwtrek tussen de Republikeinen en de Democraten en de Angelsaksische broederband. Zo zette Trump het beeld opnieuw in het Oval Office, nadat Obama het had geretourneerd aan het Verenigd Koninkrijk. ‘Er zijn maar zoveel bustes die in een bureau passen’, was zijn excuus. George W. Bush kreeg het beeld destijds in bruikleen van de Britten.

Rowi62
0
[Modbreak IEX: Gelieve te stoppen met het plaatsen van niet onderbouwde berichten op het forum, bericht is verwijderd. ]
DurianCS
1
quote:

ff_relativeren schreef op 21 januari 2021 23:54:

[...]
Mitch McConnell wil 2 weken uitstel voor de Impeachment Trial in de Senaat , zodat de advocaten van Donald J Trump zich kunnen voorbereiden. Bron : edition.cnn.com/2021/01/21/politics/n... .

Dat Donald Trump laat is met het verzamelen van advocaten , is inderdaad een probleem. Maar Mitch McConnell is geen meerderheidsleider meer in de Senaat. Hij heeft dus geen recht meer om de agenda van de Senaat te bepalen.
Lijkt me overdreven. Trump heeft die twee weken om zich voor te bereiden al lang gehad.
gnocchi.
0
quote:

DurianCS schreef op 22 januari 2021 10:04:

[...]
Lijkt me overdreven. Trump heeft die twee weken om zich voor te bereiden al lang gehad.
Hij heeft 4 jaar de tijd gehad!
Plein777
0
quote:

gnocchi. schreef op 22 januari 2021 11:04:

[...]

Hij heeft 4 jaar de tijd gehad!
Hij hoeft niks voor te bereiden, alle beelden zeggen genoeg.

Nog 1 keertje het indrukwekkende FAKE FAKE FAKE afscheidslied voor trump :-)

www.youtube.com/watch?v=cQ9__8UJSc4
gnocchi.
1
quote:

Plein777 schreef op 22 januari 2021 11:08:

[...] Nog 1 keertje het indrukwekkende FAKE FAKE FAKE afscheidslied voor trump :-)

www.youtube.com/watch?v=cQ9__8UJSc4
Hahahaha.
gnocchi.
0
Als we een land van orde en orde zijn, dan zal @SenRonJohnson worden geconfronteerd met justitie voor het werken met Russische intel agenten en het witwassen van Russische propaganda om onze 2020 verkiezing aan te vallen.

twitter.com/OlgaNYC1211/status/135246...
[verwijderd]
1
quote:

Plein777 schreef op 22 januari 2021 11:08:

[...]

Nog 1 keertje het indrukwekkende FAKE FAKE FAKE afscheidslied voor trump :-)

www.youtube.com/watch?v=cQ9__8UJSc4
nog eentje...

www.youtube.com/watch?v=DZqu8ojifhU&a...
izdp
1
Knap gedaan! Al die uitingen zie ik maar als de pek en veren.

En mooi om te zien dat sleepy joe, heel wat minder sleepy is dan die opgeblazen patser.
DeZwarteRidder
1
quote:

izdp schreef op 22 januari 2021 13:02:

Knap gedaan! Al die uitingen zie ik maar als de pek en veren.

En mooi om te zien dat sleepy joe, heel wat minder sleepy is dan die opgeblazen patser.
Ik hoor niemand meer beweren dat Biden dement is, zelfs Leon de Winter niet.
gnocchi.
1
[COMMENTAAR] Ted Cruz in Twitter Ruzie met Seth Rogen
DOOR Tara Dublin 22 januari 2021

Biden's klimaatplan roept de elektrische sector op om tegen 2035 CO2-neutraal te zijn. Die inspanning zou gepaard gaan met een grote investering in verschillende schone energietechnologieën, die volgens Biden banen zullen creëren en klanten uit de hele wereld zullen aantrekken.

Blijkbaar is dit een gruwel voor Ted Cruz die het goed vond dat Trump zijn vrouw een hond noemde.

De zwakke positie van Cruz werd bekrachtigd door Twitter-gebruikers, maar het werd pas echt interessant nadat Cruz een screenshot had getweet van acteur en komiek Seth Rogen, die een kort en krachtig antwoord had getweet.

Lees verder.
Link Engels.
hillreporter.com/commentary-ted-cruz-...
gbakl
1
quote:

DeZwarteRidder schreef op 22 januari 2021 13:06:

[...]
Ik hoor niemand meer beweren dat Biden dement is, zelfs Leon de Winter niet.
.
Leon is niet zo winterhard met al zijn uitlatingen.
Hij mocht nog een keer terugkomen bij Harry Mens maar tussen die twee geen
gekeuvel meer over de onoverwinnelijke trump en sleepy Joe.
Kruger
2
Dit dateert van begin november, enkele dagen na de verkiezingen.
hillreporter.com/donald-trump-jr-call...

Los van de oproep for "total war" vond ik het volgende veelzeggend.

Trump Jr. begint: "...go to total war over this election to expose all of the fraud, cheating, dead/no longer in state voters, that has been going on for far too long. ..."

To expose all that has been going on.
Dat wijst op harde feiten!

Maar dan, onmiddellijk daaropvolgend, legt Trump Jr. dit nader uit:
"... why would we not want to find out if these things exist? If they don’t then we will find nothing ...".

IF these things exist ??!!??
Then we will find nothing ??!!??

Zo zullen ze niets vinden, zegt hij
Maar impliciet belangrijker: ze HEBBEN dus ook niets gevonden.
NIETS "to expose", NIETS "that has been going on for too long".

Wat een stommekloot!
Het was dus allemaal maar ... "potentieel". NIKS feiten!
Ga daarmee maar eens naar "total war".
Opentop
0
Goed gevonden Kruger.
Ik dacht zelf dat ze zelf in Florida de boel bedrogen hebben. Niet dat ik daar bewijzen voor heb, alles circumstancial, een rep gouvernor, de staat is meestal een swing state, nu niet. De beschuldiging, dead people voted, zou andersom weleens toegepast kunnen zijn. Meestal beschuldigen ze zaken die ze zelf uitspoken. Florida is slecht georganiseerd, feiten zijn meestal niet correct.
De type mensen in Florida zullen wel republikeins stemmen, maar lijken mij niet de echte Trump fans. Sterker ik zou verwachten dat men democraten zou stemmen juist omdat Trump afkeer oproept door zijn gedrag. (corruptie-onrust-ruzie) dat willen die mensen niet.
Dat beeld zie je ook in andere staten. Wel lokaal voor Republikeinen gestemd maar niet op Trump.
We staan er ver vanaf, ik kan ook niet zweren dat de Democraten heilig zijn geweest. Toch vertrouw ik daarop , vanwege de hertelling en dan nog een keer en vanwege het feit dat er 2 mensen zijn gekozen die al dood waren, en er zijn van die Qanon mensen gekozen. Als je de boel wilt regelen, dan zou je dat niet doen, lijkt mij.
izdp
0
Voor Florida durf ik wel te stellen dat geld corrumpeert en dus die oranje schurk voor lief nemen.
Het is immers bij uitstek de staat van de rijke oudjes.
gnocchi.
0
Erik Trump zal wel zeggen, totaal geen probleem, wij hebben miljarden.

Link Engels.
hillreporter.com/trump-companies-circ...

Trump-bedrijven omcirkelen financiële afvoer
DOOR Timothy Evans 22 januari 2021

Een van de laatste dingen die Donald Trump moest doen voordat hij zijn tweemaal afgezette presidentschap verliet, was een federaal verplicht financieel openbaarmakingsformulier indienen. Het is geen mooi plaatje.

Volgens de indiening kenden de hotels, resorts en andere eigendommen van Trump vorig jaar een omzetdaling van $ 120 miljoen of 35 procent. Twee van zijn eigendommen met grote schulden werden bijzonder zwaar getroffen. Zijn hotel in Washington, met een uitstaande lening van $ 170 miljoen, zag de omzet met meer dan 60 procent dalen en het Doral-golfresort in Miami kende een omzetdaling van 40 procent.

De omzet daalde ook met de helft bij zijn golfclub Turnberry in Schotland. Trump had gelobbyd om die club een aankomend British Open-toernooi te laten organiseren, maar dat idee is vernietigd. Leden van de Schotse Groene Partij lobbyen er zelfs voor dat het 'giftige merk' van Trump volledig uit het land wordt geweerd.
(Foto KENA BETANCUR / AFP via Getty Images)

Trump zoog veel van zijn aanhangers binnen door het beeld te projecteren van een enorm succesvolle vastgoedontwikkelaar die ooit over zichzelf zei: "Ik ben echt heel erg rijk." Het "merk" van Trump, zo pochte hij, werd het meest bewonderd ter wereld. Na zijn vier jaar als president - maar vooral na de oproer van het Capitool op 6 januari die hij hielp aanzetten - is dat ook niet het geval.

Talloze verkopers en klanten hebben de banden met alles wat Trump heet, verbroken en zien het nu als giftig. Donderdag kondigde BankUnited, een in Florida gevestigde bank waarin Trump meer dan $ 5 miljoen aan deposito's op geldmarktrekeningen had aangehouden, aan dat het zijn rekeningen had gesloten. "We hebben geen bewaarplicht meer met hem", zei een bankwoordvoerder, terwijl hij weigerde uit te weiden.

Twee andere financiële instellingen, Signature Bank en Professional Bank, zeiden eerder deze maand dat ze niet langer Trump of zijn bedrijven zouden bedienen. En zijn grootste commerciële geldschieter, Deutsche Bank, probeert naar verluidt zichzelf te bevrijden van de honderden miljoenen dollars aan leningen die hij ermee heeft uitstaan.

De lijst van organisaties die hun relatie met Trump hebben beëindigd, lijkt dagelijks te groeien. Drie advocatenkantoren die hem voorheen vertegenwoordigden, hebben aangekondigd hem als cliënt te hebben ontslagen. De PGA Tour haalde zijn kenmerkende golftoernooi uit zijn golfclub in Bedminster, NJ. De Girl Scouts of Greater New York en de tuberculosebestrijdende liefdadigheidsorganisatie TB Alliance zeggen dat ze willen stoppen met hun huurcontracten in een Trump-kantoorgebouw op Wall Street. New York City annuleerde voor $ 18 miljoen aan contracten met hem om een ??carrousel, twee ijsbanen en een golfbaan in stadsparken te exploiteren.
gnocchi.
0
Schumer: Pelosi zal maandag het artikel over beschuldigingen aan de Senaat bezorgen. Kunnen we ons nu richten tot de opstandelingen die in het Congres blijven? Ze moeten worden uitgezet en gearresteerd.

twitter.com/OlgaNYC1211/status/135263...
70.563 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 2630 2631 2632 2633 2634 2635 2636 2637 2638 2639 2640 ... 3525 3526 3527 3528 3529 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
860,09  -5,27  -0,61%  11:03
 Germany40^ 17.686,10 -0,85%
 BEL 20 3.803,47 -0,60%
 Europe50^ 4.897,71 -0,79%
 US30^ 37.633,13 -1,00%
 Nasd100^ 17.275,57 -1,56%
 US500^ 4.988,71 -1,20%
 Japan225^ 37.325,98 -1,78%
 Gold spot 2.385,22 +0,25%
 EUR/USD 1,0650 +0,06%
 WTI 82,36 +0,34%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

WDP +3,84%
Pharming +1,50%
NX FILTRATION +1,17%
EBUSCO HOLDING +1,02%
Heineken +1,00%

Dalers

Alfen N.V. -3,44%
AMG Critical ... -3,27%
Aegon -3,08%
VIVORYON THER... -2,98%
INPOST -2,64%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront