Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Nederlanders in toenemende mate onderverzekerd'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Jopie1962 28 januari 2021 14:36
    " "Het grote nadeel daarvan is dat het pensioen op een bepaald moment stopt terwijl iemand vanaf dat moment misschien nog jaren blijft doorleven", zegt Kromme."

    Nou ja .... daar vált wat aan te doen natuurlijk. Bijvoorbeeld NIET vaccineren.

    Mijn vertrouwen in pensioenen en levensverzekeringen is ergens zoek geraakt in de afgelopen jaren. Steeds weer slechte resultaten, korten op pensioen, en toch hoge bonussen/beloningen.
  2. Quala 28 januari 2021 16:13
    IK moest tijdens mijn werk altijd pensioenpremie betalen of ik wilde of niet. Mijn conclusie was dat ik lid was van een criminele
    organisatie. De overheid heeft tijdens mijn werktijd een paarkeer een greep gedaan in de pensioenkas. ik was en ben lid geweest van de vakbond maar deze kon geen uitleg geven wat ik in al deze jaren heb opgebouwd (46jaar). Nu ben ik tijdens mijn pensioentijd lid geworden van de Raadgevende organisatie en ben 2x oproepbaar per jaar. Nu heb ik inzicht binnen de financiële-pot waar ik heb gewerkt en de pot van de Maatschappij. De financiële berekening wat ons wordt wijsgemaakt is een facie, onze financiële pot wordt gebruikt voor het afwenden van crisissen. Het vermogen (biljoenen) wordt in zijn totaliteit niet gebruikt en groeit gestaag door met premieopbrengst + opbrengst beurs saldo - uitbetaling pensioengelden. Wat hier nog positieve uitkomst is wordt aan het vermogen toegevoegd.
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links