Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

ECB-baas voorziet economisch herstel vanaf de zomer

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

11 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 6 suskewiet 8 februari 2021 10:49
    de stimuli komen niet terecht waar ze moeten zijn .
    Al de heilige huisjes (vooral in Belgie )blijven verder souperen .
    Op gebied (vooral in Nederland )leggen ze eerder de bedrijvigheid in de bouw op een heel laag pitje door stikstof en dergelijke .
    Nu maar hopen dat de consumptie zich enorm gaat herstellen .
    De beurskoersen staan hoog ten opzichte van consumptie .
    Hopen dat de vaccinatie nu echt dag en nacht ingang schiet .
  2. forum rang 9 objectief 8 februari 2021 10:58
    quote:

    suske wiet schreef op 8 februari 2021 10:49:

    Op gebied (vooral in Nederland )leggen ze eerder de bedrijvigheid in de bouw op een heel laag pitje door stikstof en dergelijke .
    Ja, dat de bedrijvigheid in de bouw laag blijft is maar goed ook.
    Er is geen personeel meer te vinden, terwijl je er prima kunt verdienen en bovendien zijn de pensioenpremies minimaal ivm. andere sectoren.
  3. [verwijderd] 8 februari 2021 11:28
    De afgelopen maanden hebben duidelijk gemaakt dat 'de winkels' ons missen. Echter... missen wij ook die winkels, en dan bedoel ik niet om er gezellig in rond te lopen maar ook om er diep in de buidel te tasten? Ik kan me goed indenken dat veel mensen, net als ik, zich achter de oren krabben en zich afvragen of dat overmatig consumeren (want dat is het!) simpelweg niet nodig was. Voor die winkels hoop ik dat die gedachte niet de boventoon gaat voeren. Ik geloof namelijk niet dat de overgrote meerderheid van Nederland op dit moment al die (overbodige?) aankopen mist, en mijns inziens geldt dat voor welke inkomensgroep dan ook. Zelfs mijn al jarenlang ongebruikte sneeuwschop leverde de afgelopen dagen even goede diensten als jaren geleden. Voor de winkels hoop ik dus dat ik het bij het verkeerde eind heb, maar het opdoen van nieuwe realiteitszin kan desondanks geen kwaad!
  4. Perpboy 8 februari 2021 13:20
    Bezit van de zaak is einde van het vermaak. Als alles weer mag, stort de economie alsnog in. Dan ziet iedereen de schade en gaat in de herstelstand. Daarom verbaasde ik me over het bericht van de NS. Hoe kun je nou toch beloven dat er niemand de poort uit hoeft na zulke astronomische verliezen. Die dame kunnen ze beter ook meteen weer bedanken. Het wordt gewoon een hele diepe recessie overleven.
  5. [verwijderd] 9 februari 2021 04:29
    De geldpers mort niet. Nederlandse staatsschuld dan maar van 40% naar 60% .gewoon een paar cijfers op de balans veranderen. Dan maar de schuld later betalen. Rente laag houden.
    Dat de pensioenfondsen steeds miljarden moeten beleggen in veilig staatsschuld papier en negatieve opbrengst voor lief neemt, hoe raar ( dom?) is dat en uiteindelijk moeten de pensioenen toch gekort worden. Dat de levensmiddelen steeds duurder worden en ook andere lasten terwijl salarissen hetzelfde blijven.
    Als het maar goed afloopt...
11 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links