Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

TRUMP

gnocchi.
0
Is het mogelijk om op dit forum als een enkel persoon verschillende profiels aan te maken. Dus steeds onder een andere naam te opereren?
Plein777
0
quote:

gnocchi. schreef op 8 februari 2021 15:47:

Is het mogelijk om op dit forum als een enkel persoon verschillende profiels aan te maken. Dus steeds onder een andere naam te opereren?
Je kunt je alias wijzigen, dus ja je kunt dan onder een andere naam opereren.
Als je op de naam van de poster klikt, kun je rechtsonder de alias veranderingen zien.
Plein777
0
quote:

ff_relativeren schreef op 8 februari 2021 01:40:

[Modbreak IEX: Gelieve op de inhoud van uw berichten te letten, bericht is bij dezen verwijderd.]
@ Beste ff_relativeren, laat je svp maar niet uit de tent lokken en provoceren door die uitlokkers en zuigers , dat is nl precies waar ze op uit zijn.
luchtschip
0


GOP House Representative Ron Wright has died from COVID19.

Wright is the first Member of Congress to die from the coronavirus.

twitter.com/DrDenaGrayson/status/1358...

Ron Wright, 67 jaar, was november 2020 gekozen als House Representative namens Texas

www.foxnews.com/politics/republican-t...
josti5
3
quote:

hirshi schreef op 8 februari 2021 00:25:

[...]

Het enige waar het om gaat is een heksenjacht.

En dat moet stoppen ter wille van de democratie.

Het kan niet zo zijn dat een democratie kapot gemaakt wordt .
@hirshi, Pietje 2005: dappere strijders voor de vrije meningsuiting!
luchtschip
1


The Lincoln Project,
Een stroming binnen de Republikeinse Partij, die zich keert tegen de rump Cult.

Komen met een video

Convict Trump

video 1:00 minuut

twitter.com/ProjectLincoln/status/135...
Plein777
2
quote:

josti5 schreef op 8 februari 2021 17:37:

[...]

@hirshi, Pietje 2005: dappere strijders voor de vrije meningsuiting!
Wat gezellig Spuit 11, begin met hun de Nederlands Proud Boys strijders :-)
Plein777
3
quote:

josti5 schreef op 7 februari 2021 09:53:

[...]

Ook jij, jecebe: uitgerangeerd (om maar een Nederlandse term te gebruiken, want Duits mag blijkbaar niet)...
Ik zal je (even) missen!

Gelukkig is de gewraakte tekst bewaard gebleven, en in veilige handen.

Gelukkig heb jij de gewraakte tekst veilig kunnen stellen, zorg wel dat je direct het in een kluis opbergt en verschillende kopieën laat bezorgen bij bevriende strijders !
ff_relativeren
2
CNN : miljoenen Republikeinse kiezers willen dat de Senaat Donald Trump veroordeelt. Bron: edition.cnn.com/2021/02/07/politics/p... .

Democratie in alle puurheid. Toch ?
hirshi
0
quote:

ff_relativeren schreef op 8 februari 2021 18:40:

CNN : miljoenen Republikeinse kiezers willen dat de Senaat Donald Trump veroordeelt. Bron: edition.cnn.com/2021/02/07/politics/p... .

Democratie in alle puurheid. Toch ?
Dat heeft niets met democratie te maken.
CNN als bron gebruiken?
Dan weet je alvast zeker dat je geen onpartijdige berichtgeving tegemoet kan zien.
gnocchi.
2
Link Engels.
www.palmerreport.com/analysis/preside...

President Biden heeft het juist genageld.
Shirley Kennedy | 12:01 pm EST 8 februari, 2021

President Joe Biden is zeker snel weer normaal aan het doen in het Witte Huis. Zijn twee reddingspups Champ en Major hebben zich bij de familie gevoegd, en we kunnen er allemaal gelukkig van op aan dat we weer normale mensen in het Witte Huis hebben. Wat een opluchting. Terwijl president Biden doorgaat met zijn zoektocht om dingen recht te zetten in Amerika, gelooft hij niet dat het verstrekken van inlichtingen briefings aan de voormalige "president" Donald Trump een goed idee is. Tijdens zijn optreden in CBS Evening News met Norah O'Donnell, was Biden tegen het geven van briefings aan Trump vanwege zijn "grillige gedrag," wat niet de enige reden is waarom deze briefings niet aan Trump zouden moeten worden gegeven.

Trump is een verrader van deze natie, wat reden genoeg is om inlichtingenbriefings aan hem te ontzeggen. Volgens de Washington Post onthulde hij in 2017 tijdens een ontmoeting zeer geheime informatie aan de Russische minister van Buitenlandse Zaken en ambassadeur. Op geen enkel moment is deze onthulling toevallig genoemd, en zelfs als dat wel zo was geweest, is dat nog meer reden om hem de toegang te ontzeggen. Ik ben geneigd het eens te zijn met Val Demings, die zei dat Trump waarschijnlijk geheimen zou verkopen "aan de hoogste bieder", volgens Newsweek. Hij heeft geen toegang meer tot zijn spaarpotje van de belastingbetaler, en we weten allemaal dat Trump niet met geld om kan gaan. Hij zal binnenkort wanhopig op zoek zijn naar meer. Ondanks deze redenen om dergelijke gevoelige informatie achter te houden, zei president Biden dat deze beslissing uiteindelijk zal worden genomen door ambtenaren van inlichtingendiensten, meldde WaPo. Waarom worden inlichtingen briefings gegeven aan een voormalige president? David Presser, voormalig CIA officier, legde dat uit aan WaPo.

Volgens Presser heeft hij president George H.W. Bush "vele jaren" gebrieft nadat hij zijn ambt had neergelegd. De reden daarvoor is dat huidige presidenten een beroep kunnen doen op voormalige presidenten voor vertrouwelijk advies als er zich problemen voordoen. Nogmaals, u hoeft zich geen zorgen te maken dat Biden Trump om advies zal vragen. Hij heeft niets te geven, en president Biden zou hem in geen geval om raad vragen, gezien de manier waarop hij niet werd gerespecteerd. Wie zou het hem kwalijk nemen, zelfs als Trump wel een beetje verstand zou hebben? Het punt met President Biden is dat hij al vele jaren in overheidsdienst is. Hij weet hoe dit allemaal werkt, en hij gaat verder met zijn ideeën en aanbevelingen op basis van die ervaring. President Biden beloofde vanaf het moment dat hij de voorverkiezing won tot aan zijn inauguratie dat hij president van alle mensen zou zijn en zou doen wat hij dacht dat het beste was voor de burgers van dit land, iets wat Trump nooit heeft gedaan.

Als gevolg van zijn beloften aan het Amerikaanse volk, valt president Biden COVID-19 frontaal aan en zet hij zich in om hulp te sturen naar degenen die in nood verkeren. Minister van Financiën Janet Yellen steunt het COVID-wetsvoorstel van president Biden en gelooft dat het uiteindelijk een hoognodige impuls zal geven aan onze noodlijdende economie. Tijdens haar optreden in Jake Tapper's "State of the Union," zei Yellen dat als Biden's wetsvoorstel wordt aangenomen, "we volgend jaar weer volledige werkgelegenheid zullen hebben." Met adviseurs als Yellen aan boord, wat in de wereld zou Biden kunnen krijgen van Trump? Niets. Absoluut niets.
josti5
0
Dat al die ongebreidelde copy/paste van 'palmerreport' hier nog stééds toegestaan is...???

IEX: bezin je!
gnocchi.
0
Alex Jones verklaarde de heilige oorlog tegen Joe Biden op de avond van de Capitoolopstand
door Brandon Gage 8 februari, 2021

Aan de vooravond van de opstand van ex-president Donald Trump op 6 januari bij het Capitool van de Verenigde Staten, verklaarde Infowars-presentator Alex Jones de heilige oorlog tegen toenmalig president-elect Joe Biden in een bijna 900 woorden tellende kakofonie van boze, luide en potsierlijke samenzweringstheorieën die eerlijk gezegd gezien moet worden om geloofd te worden.
Fotograaf: Andrew Harrer/Bloomberg via Getty Images

Jones verheft Trump in zijn minutenlange woedeaanval tot een status die gelijk is aan of zelfs Jezus Christus overschaduwt. Hij gaat zelfs zover dat hij suggereert dat God Trump heeft gestuurd om het universum te redden van liberalen en Democraten. Jones verwees ook naar Biden als een "slaaf van Satan" en een "geregistreerde Chinese agent".

Misschien is hij ermee geboren, misschien was het methamfetamine. Hoe dan ook, het was lelijk.

U kunt de waanzin hier bekijken, met dank aan RightWingWatch:

Als dat te veel was voor uw sterfelijke zintuigen, volgt hieronder een transcriptie van Jones' gestoorde strijdkreet:

Lees verder.
Link Engels.
hillreporter.com/alex-jones-declared-...
gbakl
5
quote:

josti5 schreef op 8 februari 2021 17:37:

[...]

@hirshi, Pietje 2005: dappere strijders voor de vrije meningsuiting!
.
hoezo ?

heeft de rest al afgehaakt ?

en is de status van (psychisch) martelaar nog niet bereikt ?
.
(Een martelaar of martelares is iemand die lijdt voor zijn of haar geloof).
josti5
1
quote:

gbakl schreef op 8 februari 2021 19:08:

[...]
.
hoezo ?

heeft de rest al afgehaakt ?

en is de status van (psychisch) martelaar nog niet bereikt ?
.
(Een martelaar of martelares is iemand die lijdt voor zijn of haar geloof).
Nee hoor: 'de rest' is nog springlevend, en vindt het de moeite niet meer waard, hier nog acte de presence te geven, in deze zielige 'democratische' linksigheid van al met al enkele enkelingen.
luchtschip
1

Republican group pressures GOP senators to convict Trump in impeachment trial

The Republican Accountability Project

A Republican group plans to run ads in the home states of nearly two dozen GOP senators during next week’s impeachment trial, pressuring them to vote to convict former President Donald Trump and bar him from holding office again.

The Republican Accountability Project is spending a half-million dollars on television advertisements that will begin airing on Fox News starting Monday and are aimed at 22 senators the group views as potential votes for conviction. The group has pledged to spend $50 million defending GOP lawmakers who cross Trump.

Senate Minority Leader Mitch McConnell, R-Ky., who has signaled he is open to convicting Trump but recently voted along with 44 of his GOP colleagues to dismiss the trial as unconstitutional, is among the lawmakers featured in the ads.

lees verder
www.mcclatchydc.com/news/politics-gov...

hirshi
0
Trump impeachment conviction?

'Zero chance,' Republicans say, as Dems move forward with case

"Forty-five Republicans have said it's not even a legitimate proceeding so it's really over before it starts".

Indeed, Sen. Rand Paul last month raised a point of order in the Senate alleging that the impeachment trial is unconstitutional. This forced a vote and only five Republicans joined the Senate's 50 Democrats in saying that the trial is constitutionally allowed to move forward. That means that 12 Republicans would have to change their minds on whether the trial is constitutional for Democrats to have even a chance of convicting Trump.

www.foxnews.com/politics/trump-impeac...
luchtschip
0


Josh Russell, Reporter covering Manhattan federal court for @CourthouseNews newyork :

Giuilani-linked businessman David Correia sentenced to one year and one day in prison for Fraud Guarantee scheme with Lev Parnas

twitter.com/jruss_jruss/status/135882...

>>David Correia worked to secure deals to sell liquefied US natural gas to Ukraine
>>Former golfer (David Correia) worked with Rudy Giuliani associates Lev Parnas and Igor Fruman
>>All three indicted on charges of illegally funneling pro-Trump political donations
>>Correia reportedly used Giuliani contacts to further the trios business interests

Lev Parnas en Igor Fruman speelden een sleutelrol in het eerste Impeachment proces tegen Donald Trump.
Zij hielpen Rudy Giuliani aan "belastend" materiaal over Hunter Biden.
Rudy Giuliani was Trump's advocaat maar Trump betaalde hem niet.
Giuliani kreeg $ 500.000 van het bedrijf "Fraud Guarantee" van Parnas en Fruman.
Dit geld zou via slinkse wegen afkomstig zijn van Dmitro Firtash, die in Oostenrijk huisarrest heeft in afwachting van zijn uitwijzing naar de US.
Dmitro Firtash is de rechterhand van boss of all bosses van de wereldwijde Russische Mafia, Semyon Mogilevitch.

www.npr.org/2019/10/23/771849041/how-...

www.dailymail.co.uk/news/article-7824...
luchtschip
1
quote:

hirshi schreef op 8 februari 2021 20:30:

Trump impeachment conviction?

'Zero chance,' Republicans say, as Dems move forward with case

"Forty-five Republicans have said it's not even a legitimate proceeding so it's really over before it starts".

Indeed, Sen. Rand Paul last month raised a point of order in the Senate alleging that the impeachment trial is unconstitutional. This forced a vote and only five Republicans joined the Senate's 50 Democrats in saying that the trial is constitutionally allowed to move forward. That means that 12 Republicans would have to change their minds on whether the trial is constitutional for Democrats to have even a chance of convicting Trump.

www.foxnews.com/politics/trump-impeac...
Ik kan begrijpen dat je politieke gevoelens naar de Republikeinen uitgaat.

Wat ik mij af vraag is of je er bewust van bent dat er meerdere groepen binnen de Republikeinse Partij zich verzetten tegen de Trump Cult.

En wanneer je je hier bewust van bent, is mijn vraag :

Blijf je onveranderd in jouw steun aan Trump en heb je daarbij de motivatie van de Republikeinen, die zich verzetten tegen de Trump Cult overwogen en afgewezen ?

De hele Trump Cult wordt geleid door de QAnon fantasie nep verhalen, waardoor sommigen het al de QOP noemen in plaats van GOP.
Er zijn al heel veel Republikeinen die openlijk afstand nemen van Trump en zich willen concentreren op de echte basis waarden van de GOP.
gnocchi.
0
Link Engels.
hillreporter.com/michael-cohen-implor...

Michael Cohen dringt er bij Democraten op aan om Donald Trump's 'teflon'-laag 'terug te pellen' en hem te vervolgen
DOOR Brandon Gage 8 februari 2021

Ex-president Donald Trump's voormalige persoonlijke advocaat Michael Cohen klaagde zondag over de opvallende afwezigheid van juridische aansprakelijkheid waarvoor Trump nog steeds verantwoordelijk moet worden gehouden, ondanks het feit dat hij de talrijke misdaden heeft georkestreerd die Cohen naar de gevangenis hebben gestuurd.
Foto door Yana Paskova/Getty Images

"Toen ik gedwongen werd om schuldig te pleiten door het Southern District of New York, was hun verplichting, gezien het feit dat ze eigenlijk de toewijzing schreven en ze erop stonden dat we, je weet wel, individu nummer één met het betaalde zwijggeld noemden, dus waarom zouden ze nu niet doorgaan en hem veroordelen of hem er op zijn minst voor aanklagen?" Cohen stelde aan MSNBC's Alex Witt. "Ik ga hetzelfde woord gebruiken: het is plichtsverzuim. Ik geloof dat ze namens het Amerikaanse volk verplicht zijn om niet alleen hem, maar ook anderen aan te klagen."

Cohen noemde namen en eiste dat zodra Merrick Garland is bevestigd als de volgende procureur-generaal hij begint met het vinden van antwoorden waarom Trump nooit consequenties heeft ondervonden voor dezelfde campagnefinancieringsovertredingen die een einde maakten aan de carrière van Cohen.

"Je zult Don Jr.'s handtekening erop vinden. Allen Weisselberg van de Trump Organisatie. Waarom werd ik gedwongen om schuldig te pleiten? Ik ging naar de gevangenis deels voor de vuile daden van Donald Trump. Ik ben niet degene die een affaire had met Stormy Daniels. Het werd gedaan op aanwijzing van en het voordeel van Donald J. Trump," zei Cohen.

"Waarom is het dat ze niet gaan en dit vervolgen? Als ze dat in feite niet doen, stel ik sterk voor dat de nieuwe procureur-generaal, en God wil dat het Merrick Garland zal zijn die erdoor wordt bevestigd," vervolgde Cohen. "En als hij dat doet, zou ik graag zien dat ze dan doorgaan en onderzoeken wat er aan de hand is daar in het Zuidelijk District van New York, omdat hun falen om Donald Trump, Allen Weisselberg, Don Jr. en alle andere personen die verantwoordelijk waren en deelnamen aan deze zwijggeldbetaling aan te klagen - ze moeten voor de rechter staan op dezelfde manier als ik dat deed."

Cohen zei verder dat Trumps mantel van "teflon... moet worden afgepeld" door Democraten en dat het hem niet kan schelen wat "onder de huid van Trump kruipt."
70.749 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 2664 2665 2666 2667 2668 2669 2670 2671 2672 2673 2674 ... 3534 3535 3536 3537 3538 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
872,31  -1,71  -0,20%  09:41
 Germany40^ 17.997,90 -0,50%
 BEL 20 3.859,78 -0,62%
 Europe50^ 4.970,89 -0,38%
 US30^ 38.358,49 +0,01%
 Nasd100^ 17.319,74 -1,17%
 US500^ 5.038,19 -0,67%
 Japan225^ 37.617,64 -1,00%
 Gold spot 2.322,72 +0,29%
 EUR/USD 1,0718 +0,19%
 WTI 82,96 +0,07%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

UNILEVER PLC +4,43%
Fugro +2,27%
NX FILTRATION +2,16%
Flow Traders +2,15%
Akzo Nobel +0,83%

Dalers

ADYEN NV -15,10%
VIVORYON THER... -9,50%
WDP -4,77%
BESI -4,64%
IMCD -2,21%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront