Fastned « Terug naar discussie overzicht

Forum Fastned geopend

2.244 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... 109 110 111 112 113 » | Laatste
[verwijderd]
0
Het fonds kende opeens een daling van ca 7% waar het zich vandaag in een keer wonderbaarlijk uit redt. Ik heb een positie ingenomen, zien wat het brengt.
lanciared
0
@ Maar ...... slaap je nu nog wel ?
En/ of betere alternatieven ?
Binck plaatst deze morgen op hun dagelijkse beurswekker het volgende : Rally houdt aan :

" De beurzen zetten de week maandag positief in en vooral 'corona-verliezers' deden het goed. In het Oosten gaan de markten vanochtend opnieuw hoger. In China is de beurs nog steeds gesloten naar aanleiding van Chinees nieuwjaar. China zou de toegang tot zeldzame materialen willen afsluiten voor bedrijven die banden hebben met de Amerikaanse defensie. "

AMG ? ( in het middelpunt van eveneens deze groene golf van Green / Clean Tech bedrijven als producent van Lithium en xx Vanadium (want dit kritische metaal valt hier beslist onder de hierboven aangehaalde mogelijke handels restricties) ; en met een koers van nog maar iets boven de helft van de koers van in de zomer 2018.
(dus nog niet x 11 !)

LR
[verwijderd]
0
Fastned is een zeer mooi bedrijf voor de toekomst maar de waarde ligt nu echt veel te hoog.
De koop adviezen die zijn uitgebracht kan ik volledig volgen, Fastned heeft een samenwerking met Tesla en zal de komende jaren uitbreiden in Engeland, Duitsland en Frankrijk. Hier zal ook een andere laadpalen gigant uit Nederland ook zeker goed bij betrokken worden.

Maar €97 euro voor een aandeel is voor nu echt veel te hoog, ook door de crisis zal het 4e kwartaal weer slecht uitpakken en de uitstaandeleningen zijn niet positief.
Kan mij niet voorstellen dat deze koersgang gehouden kan worden, ik verwacht een klap terug naar de €60 euro, maar de toekomst van dit bedrijf ziet er echt heel positief uit, dus lange termijn ga ik zeker meer kopen van dit product!
Reality
0
quote:

RP91 schreef op 17 februari 2021 13:04:

Ik wil dit aandeel shorten, waarom kan dat nou niet!?
Ja dat wil ik ook heeeeeel graag. Weet iemand of dat mogelijk is?

Lachwekkende koers van 100 euro (1,5 mrd bedrijfswaarde) en dat bij een omzet van 6-7 mil (Let op: geen winst). Dus, je doet 215 jaar over om je investering terug te verdienen ALS ALS ALS die 6-7 mil. winst was en niet de omzet. Anders, is het misschien wel 300 jaar. Please kan iemand hierop reageren?
Riding the Tiger
0
Batterijmaker Quantum Scape gaat verder op zijn elan... in een dalende markt +15%...

Soros heeft een participatie van 4,5 Mia $ in QuantulScape.

Ze hebben een nieuwe technologie ontwikkeld waarbij batterijen zonder vloeistof geproduceerd kunnen worden. De actieradius zou ook zeer significant kunnen toenemen... Wordt vervolgd.

Ik heb de indruk dat de EV sector op zijn grondvesten zal daveren. Er is koren en er is kaf. Fel overgevalueerde bedrijven zoals Tesla, Blink, Fastned, etc... behoren wat mij betreft bij het kaf. Bedrijven met meer potentieel zijn : QuantumScape, Storedot, Nio, en klassieke wagenbouwers die naar EV gaan zoals Ford en Volkswagen, die behoren tot het koren...
Riding the Tiger
3
De salamicrash is volop bezig.

Ik heb met pijn in het hart afscheid genomen van mijn parels. Ben effe volledig uit aandelen. Ik stond nog op een mooie winst, maar zag die elke dag wat slinken...

Het plaatje ziet er niet zo goed uit, Tesla bvb gaat doodleuk wat modellen afprijzen, terwijl ze noteren aan 27 X de omzet (Fastned aan +/- 150 X de omzet). Dit komt niet goed, ik zie Tesla terugvallen onder de 400 $.

Ik voel me als een marmot, mijn buikje zit goed vol. Ik ga nu in de winterslaap, en kom boven deze zomer als het gras wat groener is.Veel succes allen.
Joshua
0
Soms even doorbijten door de wat mindere tijden! Denk aan de lange termijn. Ik weet nog wel toen die eersts Kl@te persconferentie op TV kwam en ik mijn portfolio gewoon bijna in 1 dag zag halveren. Het heeft een tijdje geduurd met ups en downs maar uiteindelijk heb ik ieder van die aandelen van destijd bij een verkoop alsnog met een mooi rendement weten te verkopen!

Edit:

En mocht je dan alsnog toch afscheid nemen van een specifiek aandeel dan kan je het ontvangen geld altijd elders aan het werk zetten wat mogelijk weer voor een rendement zorgt! Zo heb ik ooit ook een aandeel uiteindelijk met een verlies van 40% verkocht omdat ik overtuigd was dat ik er elders betere resultaten voor terug zou krijgen en ik ben blij dat ik die keuze gemaakt had want het bleek in dit geval ook zo te zijn.
GoodLuck John
0
quote:

Reality schreef op 17 februari 2021 14:22:

[...]

Ja dat wil ik ook heeeeeel graag. Weet iemand of dat mogelijk is?

..... Please kan iemand hierop reageren?
Ik heb helaas nog geen mogelijkheid gevonden om als particulier te shorten.
BNP en Back geven allebei aan dat de lage free float ze ervan weerhoudt om turbo's op dit aandeel op te zetten..
Risicoprofiel is te hoog (en dat begrijp ik.)

Als iemand wel een mogelijkheid heeft gevonden hoor ik het heel graag.
Op de huidige waardering is het een absolute no-brainer.
InvestoPedia
0
Hmm heb ook een plukje staan, maar ga toch mijn Alfen positie vergroten want die staan lager momenteel met meer potentieel als ik naar de cijfers en toekomstvisie kijk. Zie hier ook nog wel een risico aangaande de conflicten die ze mogelijk met Shell krijgen voor exploiteren. Is niet alleen Nederlandse markt dat weet ik, maar dat heeft wel grote impact.
Reality
0
quote:

GoodLuck John schreef op 19 februari 2021 13:30:

[...]

Ik heb helaas nog geen mogelijkheid gevonden om als particulier te shorten.
BNP en Back geven allebei aan dat de lage free float ze ervan weerhoudt om turbo's op dit aandeel op te zetten..
Risicoprofiel is te hoog (en dat begrijp ik.)

Als iemand wel een mogelijkheid heeft gevonden hoor ik het heel graag.
Op de huidige waardering is het een absolute no-brainer.
Dankjewel John! Ik ben ook nog zoekende, maar tot nu toe zonder resultaat en misschien kan het ook helemaal niet. Als er een update is dan hoor ik het graag.
Alwayslate
0
Hoe komt het dat er iemand toch een koersdoel roept van 135?
Daarbij maken ze vaker deze bewegingen omhoog omlaag. Dus zou dan toch weer omhoog gaan?

Riding the Tiger
0
De rente verhoogt met 0,1 % en dat is genoeg om tech aandelen uiteen te doen spatten...

Bitcoin biedt 0% garantie tegen inflatie / renteverhoging en begint zijn neergang. Nooit gesnapt wie o wie in dit nutteloze concept mee wil gaan. FOMO en speculatie zijn volgens mijn mening de enige reden.

Tesla gaat naar de haaien...staat voorbeurs 678$ (komt van 900$. Maar het ergste moet nog komen. De rente zal omhoog gaan en de tech bubbel zal uiteenspatten... Het gebeurt wat later dan ik verwacht had, maar het moest ervan komen vanwege onrealistische koersen...

Fastned : nog zwaarder overgewaardeerd dan Tesla : Tesla noteert aan 20 X de omzet ; Fastned noteert nog steeds aan 137 X de omzet. Hold your horses, the ride will be wild...
windmolen1
0
Nou daar gaan we dan.
Riemen vast.
Zeer logisch
Waarde per aandeel geschat ongeveer een paar euri
Huppelkatje
0
Zie hier ook nog wel een risico aangaande de conflicten die ze mogelijk met Shell krijgen voor exploiteren. Is niet alleen Nederlandse markt dat weet ik, maar dat heeft wel grote impact.

Sander, 75% laadt zijn ev al thuis of op het werk op, hetgeen veel goedkoper is dan bij een publiekelijke laadpaal. Tankstations hebben al de beste lokaties om te laden en te tanken. Je kunt er gewoon betalen met reguliere betaalpasjes, er is eigenlijk niets dat Fastned onderscheidt van reguliere tankstations. Daarnaast zal het thuisladen een vlucht nemen doordat autofabrikanten al omvormers in de ev te bouwen zodat je slechts nog een verlengsnoer nodig hebt on je auto te laden. Dit laden gaat weliswaar nog traag maar staat ook nog maar pas in de kinderschoenen. Wanneer dit doorontwikkeld wordt ( en dat wordt het) zullen op den duur heel veel laadlokaties overbodig worden. Ik zie dus nog steeds de fantasie niet die in het aandeel Fastned zou moeten zitten. Een overname door een derde partij zit er niet in vanwege de torenhoge koers van het aandeel tegenover de onderliggende waarde en rendement van de bedrijfsvoering.
GoodLuck John
0
Zeg eens eerlijk, wie van jullie laadt er zelf regelmatig op bij Fastned? Ik rij zelf anderhalf jaar elektrisch en heb 0 x bij Fastned opgeladen. Niks tegen Fastned, leuk ontworpen luifel, maar het is gewoon te duur en er is geen goede koffie.

Het is net als poepen op de plee van een benzinestation - als het echt moet, dan moet het.
Maar als ik thuis haal, dan pieker ik er niet over en rij ik door.
Huppelkatje
0
Beste John, Niks tegen Fastned, leuk ontworpen luifel, maar het is gewoon te duur en er is geen goede koffie .

Ook hier heb je een punt; thuis laden kost ongeveer 20 cent per kWH, bij publieke laadstations ongeveer 37 cent. Het is zelfs een feit dat je met elektrisch rijden (geladen bij publiek station) per km duurder uit bent dan op benzine of diesel ondanks de fiscale voordelen.
2.244 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... 109 110 111 112 113 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 09:22
Koers 23,400
Verschil -0,600 (-2,50%)
Hoog 23,800
Laag 23,400
Volume 1.095
Volume gemiddeld 16.520
Volume gisteren 28.043

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront