Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Bubbels en zeepbellen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:30 ASML oogt wispelturig 97
  2. 15 apr Just Eat Takeaway nog tussen servet en tafellaken 74
  3. 12 apr Nederlandse beurs is alive and kicking 111

Reacties

227 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 12 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 19 februari 2021 14:52
    Fruts drijven maar naar stoplosjes elk uur, het moet en moet up, om de shorters te laten dumpen en al;s je dumpt, alles systemen ineens reset dat het tocha slnog niet gam doet, helaas, en dan missen ze massaal weer de boot.

    Naairj systeem op dit momnet, complete gekte al maanden. Hele vreemde beurs in Us.
  2. forum rang 6 ttroo 19 februari 2021 15:41
    Zelfs Rusland en China zullen denken - die beroepzaak duurt langer dan die spoed zaak van de overheid. Uitspraak over een week. Maar spoed uitspraak voor 21.00 uur. Misschien moeten Rusland en China dat concept overnemen. Overheid heeft meer rechten en plichten dan de eigen burger. Precies waar Nederland andere landen van beschuldigt!

    Beurzen. ASML gaat weer snel. Adyen flirt en flirt, dit moeten ze vast houden. Het liefst ietsjes hoger. Randstad weet het nog steeds niet waar ze heen willen, maar als ze deze koesen vast houden, gaan ze voor hoger. Ze moeten daar niet te veel toegeven. Rorampo. Ze moeten herstellen! ING moet nog wat hoger om technisch positiever te worden. Op korte termijn winstnemingen, maar de middel lange termijn parameter geeft aan vasthouden als u verder kijkt dan de korte termijn. Arcelor. Die doet het goed. Shell. Ze vallen eigenlijk tegen. Ik zie een duidelijke buy in de lange termijn parameters, maar ook hier geldt op korte termijn kunnen ze het moeilijker krijgen. AEX moddert goed door. Nu vasthouden de komende twee uren. Beren lopen weer broodjes te smeren. Slechte zaak van de beren. Kans (nog) niet benut. VIXie blijft loeren.Ze zullen volgende week wakker moeten worden. Ook die valt tegen.
  3. forum rang 6 ttroo 19 februari 2021 15:51
    Grote Amerikaanse bedrijven moeten nog corrigen. Alphabet, Microsoft al een paar keer genoemd, maar ook de Amerikaanse banken (Wells Fargo - Bank of America - JP Morgan - Goldman Sachs), maar ook de toko van Warren Buffet. En er zijn er ook andere als een Pay Pal.

    Tesla gaat weer richting rood (en terecht). Zojuist maar gewandeld met ons allen. Dat wilt de overheid graag. Over een paar uur weer zo'n rondje, iets minder met ons allen. Lekker hoor met al die corona varianten. Het is niet erg. Lekker dicht met ons allen buiten. Gezellig.

    Saaie beursdag. Kijken, kijken en geen shorts kopen.
  4. forum rang 6 Toerist 19 februari 2021 16:21
    quote:

    sims schreef op 19 februari 2021 15:59:

    [...]
    Hier ook glad, had achteraf toch spijt van niets doen met die info
    heb nu 1500 inbev's aan gemiddeld 51 en zoek die uit te breiden naar 4500 en gewoon de opening horeca afwachten en de zomer en rond de 70 buiten
    verder nog 2000 shells aan 16,20 en die moeten eruit rond de 17,50 voor juli (vakantiegeld) en mocht er zich nog een speciale gelegenheid voordoen dan zal ik er wel zijn,verwacht nu toch verder omhoog tot expiratie maart,kan ook juist anders zijn,ik ga er mijn hoofd niet over breken
  5. Sem_7 19 februari 2021 16:34
    quote:

    RP91 schreef op 19 februari 2021 15:17:

    Hoe verzekeren jullie je tegen een eventuele daling of beurscrash?
    en dan graag specifiek welke putoptie of welk aandeel je short.
    Voor de meesten hier valt er niks te verzekeren toch ?!

    Ze gokken enkel op een daling..... die maar niet (echt) wil komen ;)

    Goed weekend gokkers...
  6. forum rang 6 Doptieman 19 februari 2021 16:36
    Het heeft een dikke halve dag gekost maar de aex staat toch weer 5 punten hoger.

    Vervelend voor mensen die indexputs ax4 (week) in bezit hebben deze zijn in waarde Gehalveerd.!!! Voor de AX4 calls is een andere rekenmethode kijk zelf maar even wat deze erbij krijgen bij 5 punten koerswinst. Man man man wat een Bedrog!!
227 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 12 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links