Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Marktwaarde bitcoin naar ruim 1000 miljard dollar

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

34 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. Sir Cryptalot 19 februari 2021 23:07
    quote:

    Mick75 schreef op 19 februari 2021 22:27:

    Weer dezelfde promotie met mooie lambo's en de kans op een mooie boot.
    :)
    Die grote kat in de zak en een fikse kater na wordt niet genoemd.

    Ja Mick, classic inderdaad. Wat mij ook altijd verbaasd is wanneer ze zeggen dat de Bitcoin uniek en onvervalsbaar is, prima maar als ze ‘op’ zijn beginnen we gewoon een nieuwe blockchain en die geven we een ander naampje en 21 miljard ipv miljoen stuks.

    Het boeit me ook niet en ik heb er ook geen idealen bij en de kans dat ik morgen plus 10 sta is net zo groot als min 10. Maar wat ik nu onderhand wel weet is dat dit niet meer weg gaat. En de hype cycle van nu zal weer doven, en we zullen zakken naar de 10-15k range om vervolgens over x maanden weer aan de volgende ronde te gaan beginnen. Mijn koersdoel van 40k is nu behaald dus ik denk erover om uit te stappen, eventjes de markt timen, u kent het. Bedenk wel dat dit een mondiaal gebeuren is en de hoeveeelheid geld wat hier nu nog instroomt deze onzin nog best tot verdubbeling kan duwen.

    Fijn weekend, en proost! (Lagavulin 16, want bitcoin)
  2. forum rang 4 Housepartyy 20 februari 2021 00:08
    quote:

    efreddy schreef op 19 februari 2021 21:41:

    [...]

    Wie zoals ik alle waarschuwingen genegeerd heeft weet dat dergelijke waarschuwingen meer geld hebben gekost aan wie de waarschuwingen serieus nam.

    Hier zie je wat amper 100€ opleverde indien je de waarschuwingen totaal negeerde

    rekt.nl/

    Voor mij waren de waarschuwingen begin november 2013 wel welgekomen , dankzij de waarschuwingen nam ik als contrarian absoluut een positie in wat er anders pas veel later zou zijn gekomen , het was dan wel op een topkoers (283.3$) wat ik over het algemeen nooit doe maar de ramp die me is voorspeld laat nog altijd op zich wachten.
    Beste site ooit.
  3. mamaloe 20 februari 2021 07:55
    Zijn hier nog mensen waarvan hun koophuis onder water staat, twee jaar geleden waren de huizen met fikse schulden onder waterr. Dat was een flinke domper. En helaas nu niet meer te betalen voor de starter. Hier hoor je niemand over
    En bij bitcoin en valuta heb je ook schommelingen, zo is dat en niet anders. Op tyd winst pakken. Bitie bijna 56.000
  4. Flowermountain 20 februari 2021 08:11
    Iedereen die in 2017 op de piek heeft gekocht en geduld heeft gehad heeft nu zijn geld meer dan verdubbeld.

    Als je niet bereid bent om je munten, maar ook aandelen meerdere jaren te houden dan is beleggen in het algemeen misschien niets voor jouw. Na elke bubbel komt er weer herstel en zullen de crypto's weer groeien.

    Elke technologische revolutie komt trouwens gepaard met een bubbel, treinen, internet en nu crypto. Alleen het gaat overleven en er zullen een aantal crypto projecten heel groot gaan worden. Na de internet bubbel zijn ook een aantal bedrijven enorm groot geworden.

    Onderzoek waar je in investeert, er zijn genoeg crypto munten die echt de technologische wereld op zijn kop gaan zetten. We zitten nog steeds aan het begin, over 5 jaar is dit een enorme markt geworden.
  5. Aliaz 20 februari 2021 09:56
    Ik stond voorheen ook erg sceptisch t.o.v. crypto en heb zelf (nog) steeds niet geïnvesteerd. Maar ik besef me goed dat crypto een onderliggende waarde heeft (het uitwisselen van gelden/vermogen, niet veel anders dan een EUR of USD buiten dat het door een overheid uitgegeven is), daarnaast zijn er beperkte hoeveelheden en is het relatief nieuw, waardoor er maar geld in blijft stromen. (ik kan er bijna de fisher-vergelijking op loslaten)

    Goud heeft vergelijkbare eigenschappen (+ sieraden & productie), maar is vele malen meer waard dan bijv. zand. Terwijl zand ook productie eigenschappen heeft. Waarom? Omdat er 1. meer zand is dan goud; 2. Mensen meer waarde toekennen aan zand dan aan goud.

    Een groep mensen kent waarde toe aan crypto, er is een beperkte hoeveelheid en er blijft geld instromen door nieuwe partijen (steeds meer mensen gaan er waarde aan toe kennen), waardoor de prijs zo opgedreven wordt. Of het te verantwoorden is en het overeenkomt met de intrinsieke waarde? Geen idee, dat zal de tijd uitwijzen, maar het volledig afschrijven van crypto als waarde middel is wel een rigoureuze uitspraak imo.
  6. forum rang 4 StoplossBurner 20 februari 2021 10:36
    Na elke bubbel volgt herstel? Ja, in de brede markt. Maar zoek het lijstje maar op van bedrijven die torenhoge waarderingen hadden rond de Dotcom bubbel, vele ervan zijn toch echt naar 0 gegaan en nooit meer hersteld. De bitcoin is een nicheproduct en geen ETF of iets dergelijks en de praktische toepassing ervan gaat voorlopig wel in een heel traag tempo wat niet bepaald duidt op veel toegevoegde waarde.
  7. Vol75 20 februari 2021 15:32
    1000 miljard. Mijn persoonlijke mening, als bitcoin nog verder groeit bij particulieren, financiele instituties en Tesla, wordt het een systeemrisico (spillover effects).

    Maar met te veel beweeglijkheid nu en te weinig stabiliteit kan het niet voortduren.
    De groei is er nu of later uit.

    Een andere gereguleerde cryptomunt (met meer geregelde prijsvorming, prijsbuffers, garantstelling) is wel de toekomst. Wordt al aan gewerkt zoal we weten.

    Meteen een continuiteitsrisico voor Tesla. Niet alleen voldoende auto's maken, winst maken en liquiditeit. Maar Tesla ook in de kreukels voor 1.5 mrd als Bitcoin 'geheel onverwacht' naar nul gaat.

    En dat kan gewoon. Zoals het ook van 10 naar 50.000 dollar kon stijgen. Uiteindelijk weet ik het ook niet, ik heb er geen belang bij, maar ik ben niet benieuwd naar de verkoopprijs van morgen. Wel naar het risico van personen die er te diep in gaan zitten. Zonde.

34 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Gerelateerde instrumenten

  1. BTC/CHF mei '20
    6.865,7200
    0,00% 0,0000
  2. BTC/EUR mei '20
    6.469,16
    0,00% 0,00
  3. BTC/USD 21:26
    64.306,23
    +1,13% +716,08
  4. EUR/USD 21:26
    1,0650
    +0,07% +0,0007

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links