Ahold « Terug naar discussie overzicht

Ahold Delhaize 2021

10.841 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 ... 539 540 541 542 543 » | Laatste
joostUSA
1
quote:

zohehe schreef op 27 februari 2021 08:51:

[...]

Ik hoop het echt,
Ik heb o.a. 1 SL op 21,64 met een GAK 23,50 dus alleen al op die heb ik al aardig verlies. Nooit gedacht dat ie zover zou zakken.
Tsja ik ook, gak 22.9 momenteel (maak ik me niet druk om) en turbo SL 21.10 (wellicht iets spannender).
Op 21.89 zit wel een steunstreep. Chart van Nico Bakker: www.nicoprbakker.nl/chartservice/nede...
Goud Goud
0
Lijkt me mooi als Hoekstra dan zijn geld bij de chipbedrijven gaan halen,die boeken mega winsten.asmi bijvoorbeeld, ah heeft nauwelijks winst gemaakt vandaar dat de koers is ingezakt
Up and down.
0
Op een koers van € 22,00 was het rendement ca. 4,1% las ik. En op een koers van ca. € 21,50? 4,5%? Lekker hoor, dat is altijd meer dan op de bank;) en ook nog kans dat de koers (ooit) weer omhoog gaat.

Alleen jammer dat je geen korting krijgt bij de Appie of Bol.com als je aandeelhouder bent. Dat zouden ze ook nog eens moeten invoeren.
Drs P.
5
quote:

kassiebora schreef op 27 februari 2021 07:26:


Wopke Hoekstra, demissionair minister van Financiën en lijsttrekker van het CDA. © ANP
CDA: Laat supermarkt dokken voor doorstart mkb

Het CDA wil noodlijdende mkb’ers en familiebedrijven financiële lucht geven ‘na corona’. Veelverdieners en winnaars van de crisis, zoals supermarkten, krijgen de rekening gepresenteerd via een tijdelijke solidariteitsheffing.
Laurens Kok 27-02-21, 07:00

CDA-lijsttrekker Wopke Hoekstra presenteert vandaag het driestappenplan waarmee hij de economie na corona weer aan de praat wil krijgen. In de eerste plaats wil hij ondernemers helpen met een ‘doorstart’, nu zij flink ingeteerd hebben op hun buffers. Ten tweede wil hij weeffouten in de samenleving 'repareren’ en tenslotte fors meer dan nu ‘investeren’ in met name kennis en innovatie. Daarvoor zou het budget van het ‘Wopke-Wiebesfonds’ moeten worden verdubbeld, naar 40 miljard euro.

Op de korte termijn is het vooral urgent dat bedrijven de coronacrisis overleven, aldus Hoekstra. Door de introductie van een mkb herstelfonds, speciale stoppersregelingen en meer ruimte om geleden verliezen in de toekomst te mogen compenseren, krijgen getroffen bedrijven volgens Hoekstra ‘extra zuurstof om op adem te kunnen komen en een nieuwe toekomst voor hun zaak zeker te stellen.’
Overwinsten

Een deel van de kosten die met de 'doorstart’ zijn gemoeid, wil Hoekstra ophalen bij de hoogste inkomens en bij bedrijven die tijdens de coronacrisis juist als een tierelier hebben gedraaid. Zo wil hij tijdelijk een toptarief invoeren, zodat de hoogste inkomens tijdelijk extra belasting betalen. Ook is het volgens hem ‘afgewogen en fair’ om voor bepaalde tijd een solidariteitsheffing op bijvoorbeeld de winstbelasting (vpb) in te voeren.

Hoekstra: ,,Ik vind het redelijk om te kijken of bedrijven die overwinsten hebben gemaakt een bijdrage kunnen leveren aan een plan om álle bedrijven de volgende fase in te helpen.” Hij benadrukt het tijdelijke karakter van deze maatregel: anders dan veel progressieve partijen wil het CDA de extra belasting voor deze bedrijven niet blijvend verhogen, stelt Hoekstra: ,,Er zijn ook partijen voor wie herverdelen een doel op zich is. Maar dit is geen herverdelingsplan, dit is een plan om de economie te laten floreren.”
Back-to-business

De CDA-lijsttrekker erkent dat veel ondernemers nog even geduld moeten hebben om echt weer back-to-business te kunnen. ,,We zijn nog niet van corona af. Mijn verwachting is wel dat we komende maanden meer ruimte kunnen geven. Kort daarna zul je moeten herstarten. Je krijgt een moment dat mensen weer naar restaurants willen, meer geld willen uitgeven. Dan moeten we zorgen dat er een echte doorstart kan worden gemaakt.”

wat een links populisme, wel weer bijna 100 mrd overmaken aan de EU om Italie, Spanje te helpen uit de crisis te komen en vervolgens gezonde bedrijven in NL met toekomst te bestraffen met extra belasting om kleine winkeltjes te "redden" welke door de opkomst van internet verkopen toch wel failliet gaan. En uiteraard weer de "hoge inkomens" pakken, hard werkende mensen die kijkende naar het gemiddelde toptarief in de EU al aan de bovenkant qua toptarief zitten. Hoe jaag je (innovatie) talent je land uit, immers wie gaat er voor 55-60% loonbelasting werken, plus alle andere belastingen er nog eens boven op, als je in Duitsland bijvoorbeeld 45% betaald? Wat we overhouden in NL is een "multiculturele samenleving" met allemaal een uitkering en toeslagen en een grote inefficiënte overheid. Ik hoop dat NL op 17 maart massaal de zittende politieke establisment wegstemt, wat een linkse destructie!
optiejunky
0
Daling heeft volgens mij ook t emaken inderdaad zoals al eens i saangekaart hier met minimum wage verhoging in USA.

Nu is de Bill er wel doorheen , maar over het verhogen van de minimum wage is men nog niet eens:

" FATE OF MINIMUM WAGE HIKE UNCLEAR

Democrats will have to sort out how to handle a proposed minimum-wage increase, which may have to be stripped from the bill due to the complicated rules that govern the Senate. "

Spanned wat daar gaat gebeuren.
Fred 62
0
quote:

kassiebora schreef op 27 februari 2021 07:26:


Wopke Hoekstra, demissionair minister van Financiën en lijsttrekker van het CDA. © ANP
CDA: Laat supermarkt dokken voor doorstart mkb

En dat geld stort hij gelijk door naar de KLM.
Tordan
4
quote:

fred 59 schreef op 27 februari 2021 10:36:

Mijn stem krijgt hij in ieder geval niet.
Nee, nooit!!
Alex Future
0
quote:

zohehe schreef op 27 februari 2021 08:51:

[...]

Ik hoop het echt,
Ik heb o.a. 1 SL op 21,64 met een GAK 23,50 dus alleen al op die heb ik al aardig verlies. Nooit gedacht dat ie zover zou zakken.
Ik vind het heel dapper van jullie dat jullie blijven zitten ondanks je turbo verlies op loopt. Volgens mij kijk je dan tegen verlies aan van -55%.

Alex Future
0
quote:

Up and down. schreef op 27 februari 2021 10:14:

Op een koers van € 22,00 was het rendement ca. 4,1% las ik. En op een koers van ca. € 21,50? 4,5%? Lekker hoor, dat is altijd meer dan op de bank;) en ook nog kans dat de koers (ooit) weer omhoog gaat.

Alleen jammer dat je geen korting krijgt bij de Appie of Bol.com als je aandeelhouder bent. Dat zouden ze ook nog eens moeten invoeren.
Je krijgt indirecte korting. Doordat jij koopt bij de AH en Bol, gaat jouw WPS omhoog :-)

Je kon vroeger bij de AH zegels kopen en een volle kaart omwisselen voor een aandeel. Toen storten het aandeel in van 40 euro naar 4 euro. Veel klanten waren boos, om het nog zacht uit te drukken. Ze zullen nog wel goed nadenken voordat ze zoiets weer doen. Volgens mij hoor ik weleens geluiden van Jumbo die zoiets overweegt.
[verwijderd]
0
Had voor een gokje een Turbo long met de gedachte dat hij er weer voor 17.30 uur uit moest omdat ze geen ADR notering hebben op Wallstreet.
Wat schetst mijn verbazing, de turbo handel Ahold ging door na 17.30 uur, ik kijken op marketwatch, rechtsboven bij het vergrootglas "Ahold" ingetikt.
Zag ik alle landen waar Ahold genoteerd was, de Mexicaanse notering stond op +10%, dit was nieuw voor mij, ik zag echter geen ADR notering.

Heb gelijk de TL weg kunnen doen tegen een leuk zakcentje profit.

Weet iemand meer over de Mexicaanse notering? en invloed op de turbos tot 22.00 uur?
[verwijderd]
0
NL:AD Euronext Amsterdam

UK:0R18 UK London

MX:ADN Mexico

Die laatste is op +2% gesloten maar stond na 17.30 uur op +10%, misschien gekoppeld aan de turbo?

Voor de rest weet ik weinig van Ahold, het is meer gereedschap voor mij.
Take a sisi
2
Mijn visie over Solidariteitsheffing of met andere woorden coronabelasting .

Ze jagen de mensen eerst de aandelenmarkten in door op spaartegoeden geen rente meer te innen , sterker nog door mensen voor hun spaartegoeden te laten betalen houden ze de mensen voor dat je met dividend veel meer kan verdienen .

Vervolgens komt er via dit beleid veel vermogen in de aandelenmarkt terecht .
De Politiek heeft dus met gedwongen regelgevingen wat ze nu weer opnieuw laten zien altijd toegang tot dit beschikbaar vermogen .
Je ontkomt er niet aan ze weten precies waar het voor het oprapen ligt en dat is de grote hoop .
Dit jaar wordt een groot slagveld om alles opnieuw in balans te brengen .
Solidair zijn met elkaar is een leuke kreet , de waarheid in deze wereld is echter dat praktisch gezien , de wereld sterk is veranderd , dit is de keiharde samenleving waar de zwakkere onder ons met bruut geweld voor enkele knaken in hun eigen huis overvallen en mishandeld worden .
En dat kan hier omdat de politie weg bezuinigd is en de bijbehorende straffen een luxe leventje met kleuren tv blijken te zijn .
Dit land gaat bergafwaarts , omdat ons rechtssysteem dit toe laat en ondertussen de macht op straat sterker lijkt dan een eerlijke rechtspraak met hogere rechtvaardige straffen .
Nu terug naar het Solidariteitsgevoel en de financiële heffingen op goed lopende bedrijven .
Mijn mening is dat het woord solidariteit om financiële redenen hier zwaar misbruikt wordt , want waar solidariteit echt om draaid heeft dit land al lang door de vingers laten glippen en dat zal alleen nog maar meer verslechteren .
Het individu heeft in het woord solidariteit haar plaats al lang verloren , maar daar geeft helemaal niemand wat om .
Dit huidige plan gaat alleen om financiële belangen , in mijn ogen is dit een falend beleid camoufleren met solidariteitsgevoel in een land waar het individu al lang ligt te creperen .
[verwijderd]
0
Hoekstra gaat misschien wel een paar honderd miljoen euro heffen bij Ahold, daar is draagvlak voor, zeker in de politiek!
Indirect worden de AD aandeelhouders vol bij de ballen gepakt, volgens mij heeft CEO Mulder al met politieke figuren gesproken.

Een persbericht voorbeurs kan zomaar voorbij komen, maar een deel van deze gedachte zit denk ik ook alweer in de koers.
objectief
1
quote:

Take a sisi schreef op 27 februari 2021 13:18:

Mijn visie over Solidariteitsheffing of met andere woorden coronabelasting .

Dit huidige plan gaat alleen om financiële belangen , in mijn ogen is dit een falend beleid camoufleren met solidariteitsgevoel in een land waar het individu al lang ligt te creperen .

Ja, ze liggen te creperen met 500 miljard op hun bankrekening en megavermogens op de beurs.
We zitten hier niet in Bulagrije of Somalie.
Take a sisi
0
Ik vraag me af waar jij woont als dat in Nederland is dan moet je de bril van de werkelijkheid eens op zetten en eens goed om je heen kijken .
joostUSA
0
quote:

drooglegging schreef op 27 februari 2021 13:23:

Hoekstra gaat misschien wel een paar honderd miljoen euro heffen bij Ahold, daar is draagvlak voor, zeker in de politiek!
Indirect worden de AD aandeelhouders vol bij de ballen gepakt, volgens mij heeft CEO Mulder al met politieke figuren gesproken.

Een persbericht voorbeurs kan zomaar voorbij komen, maar een deel van deze gedachte zit denk ik ook alweer in de koers.
Heb je een bron? Ik lees alleen een column in het AD, staat verder niks bij over dat er überhaupt een voorstel bij de kamer ligt.
[verwijderd]
0
quote:

joostUSA schreef op 27 februari 2021 14:05:

[...]

Heb je een bron? Ik lees alleen een column in het AD, staat verder niks bij over dat er überhaupt een voorstel bij de kamer ligt.
Er was een debat gisteravond, Rutte en Hoekstra hadden tegenstrijdige meningen over de "solidariteitsheffing" hoorde ik op de radio.

Rutte is tegen, Hoekstra, de schatkistbewaarder dacht er natuurlijk anders over.

Misschien gaan ze het wel over de verkiezingen heen tillen.

Rutte hint al op kwijtschelding onhoudbare corona schulden bij ondernemers, daar scoor je stemmers mee, de spindoctors zullen dat heus wel influisteren!
T.overdose
0
De strijd om de e-commerce klant tussen Walmart en Amazon, Peapod etc. gaat onverminderd door ten koste van marge op traditionele supermarkt handel. Dit is volgens mij een belangrijke reden waarom de koers nu mnd. onder druk staat. De US markt is zeer competitief en er zijn er tal van andere spelers die hun graantje meepikken. Verwachten beleggers marge druk omdat e-commerce groeit en meer ontwikkeling en handelingskosten mee brengt? Onderstaand een korte docu over
het gevecht om de e-commerce klant tussen Walmart en Amazon; www.youtube.com/watch?v=XuO2EqRddHM

Ondertussen gaat AD vol mee in de strijd waarbij schaalvergroting op korte termijn belangrijk is om daarna het verdienmodel te maximaliseren. De ontwikkelingen zijn versneld door Corona. Ben heel benieuwd hoe dit verder ontwikkeld voor ons AD.

10.841 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 ... 539 540 541 542 543 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 15:20
Koers 27,250
Verschil +0,110 (+0,41%)
Hoog 27,300
Laag 27,000
Volume 1.156.763
Volume gemiddeld 2.034.987
Volume gisteren 2.405.151

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront