CM.com « Terug naar discussie overzicht

CM.COM 2021

3.703 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 182 183 184 185 186 » | Laatste
Broer Konijn
0
Mvg Broer Konijn

Er bestaat geen blauwdruk voor brand building

www.marketingtribune.nl/algemeen/nieu...

‘Heerst er een sfeer van vrijheid, lef en bravour bij de marketingmedewerkers om zich durven uit te spreken?’
Klopt, die bestaat niet. Consumentengedrag verandert continu als gevolg van ontwikkelingen in maatschappij, technologie en andere externe factoren. Iets wat vandaag resoneert, doet morgen niets. Sterker nog, gedrag van consumenten wordt weerbarstiger, grimmiger, omdat zij worden overstelpt met allerlei goed bedoelde boodschappen. Wie had voorzien dat Snapchat zo'n belangrijk mediakanaal zou gaan vormen om kort daarop het stokje over te geven aan TikTok? Gehoopt velen, maar voorzien weinigen. Het vermogen dat je hebt als merk om hier direct op in te spelen, dat maakt mijns inziens het verschil. In hoeverre ben je als organisatie dusdanig agile om innovaties snel te adopteren en uit te testen en, misschien nog wel belangrijker, heerst er een sfeer van vrijheid, lef en bravour bij de marketingmedewerkers om zich durven uit te spreken. In hoeverre speelt de menselijke maat de boventoon in plaats van alle data die voorhanden is? Gelukkig is niet alles te rationaliseren en blijft er genoeg over dat ongrijpbaar is. We zijn allemaal op zoek naar dat ene inzicht en die ene uitwerking die zorgt voor die mega impact. Niet te voorspellen, maar je kans vergroten door veel te proberen, dat is hetgeen je zelf in de hand om jouw merk neer te zetten
Mark Appel | CMO CM.com
hhhhh
1
Wat zijn wij toch allemaal een kudde schapen alles omlaag maakt niet uit welke sector. Is niets tegen te doen alleen wel onbegrijpelijk vind ik. Gelukkig een laag volume dus valt mee.
IvoNiehe1
0
quote:

niels74 schreef op 26 februari 2021 09:06:

Wat zijn wij toch allemaal een kudde schapen alles omlaag maakt niet uit welke sector. Is niets tegen te doen alleen wel onbegrijpelijk vind ik. Gelukkig een laag volume dus valt mee.
Maar de reden waarom is toch redelijk begrijpelijk?
hhhhh
0
quote:

IvoNiehe1 schreef op 26 februari 2021 14:33:

[...]

Maar de reden waarom is toch redelijk begrijpelijk?
Nee is mij niet duidelijk en dam moeten ze niet met de rente aankomen. want die kan echt niet veel omhoog gaan want dan gaat heel zuidelijk Europa Failliet.
IvoNiehe1
0
Naar mijn idee is het een samenkomst van zowel de stijgende rente, oplopende inflatie, maar allerbelangrijkste denk ik dat het is bizar hard gegaan laatste jaar waar daar bedrijfsmatig vaak geen redenen voor zijn. Speculatie op speculatie, in een van de grootste wereldwijde crisissen die i.i.g. ik heb meegemaakt.
Daann
0
[verwijderd]
0
Ik vind dat het aandeel goed is blijven liggen, ondanks dat Tech door velen van de hand gedaan werd!

Broer Konijn
0
Bonjour, Frère Lapin

===

Possibles failles de sécurité au sein des plateformes de prises de RDV médicaux
Publication: 24 février

CM.com alerte les professionnels de Santé et l’Etat...

Expert du messaging, CM.com alerte les professionnels de santé et l’Etat sur des failles de sécurité possibles émanant des plateformes de prise de rendez-vous médicaux.

Un mois après les tentatives de phishing SMS (« smishing ») liées à l ’application Tous Anti Covid, un nouveau problème de sécurité se pose avec la campagne de vaccination lancée par le gouvernement.

En effet, certaines plates-formes internet retenues pour gérer la prise de rendez- vous médicaux travaillent avec des prestataires « low cost », souvent basés à l’étranger, et posant potentiellement un problème de sécurité.

Selon l’autorité de régulation des télécoms, l’ARCEP, il est en effet interdit d’utiliser une carte SIM personnelle pour envoyer des messages « de personne à personne ».

Qualifiée de « route grise* » par des associations professionnelles comme la Mobile Marketing Association France (MMAF) ou l’Association Française pour le développement des services et usages Multimédias Multi-opérateurs (Af2m), cette pratique illégale constitue non seulement une concurrence déloyale pour les agrégateurs SMS, mais potentiellement un problème de sécurité.

Comment savoir si nos données sont exposées ?

En faisant le choix des routes grises pour des raisons uniquement économiques, ces prestataires ne sont en effet plus en mesure de garantir la fiabilité, la delivrabilité voire même la confidentialité des données échangées lors de ces prises de rendez- vous.

Responsable Europe du Sud de CM.com, Jeremy Delrue se tient à votre disposition pour évoquer ce problème de routes grises, et expliquer comment les agrégateurs SMS officiels sont en mesure de le résoudre.

www.cm.com/

www.industrie-mag.com/article28427.html
galaking
0
Nog een weekje wachten op de cijfers van Q4 en het hele jaar. Aan de koers te zien zijn de verwachtingen niet torenhoog.
DD12
0
quote:

galaking schreef op 1 maart 2021 16:36:

Nog een weekje wachten op de cijfers van Q4 en het hele jaar. Aan de koers te zien zijn de verwachtingen niet torenhoog.
Inderdaad, na bekend making van de cijfers & outlook zal dit spoedig veranderen:)
bv Bernhard
0
quote:

Rob bs schreef op 27 februari 2021 07:52:

Ik vind dat het aandeel goed is blijven liggen, ondanks dat Tech door velen van de hand gedaan werd!

Inderdaad. Wellicht omdat het aandeel nog niet erg bekend is onder het grote publiek en beleggers in CM meer kijken naar de fundamentals vh bedrijf
Nuchtere Kijk Op
0
quote:

bv Bernhard schreef op 1 maart 2021 17:51:

[...]

Inderdaad. Wellicht omdat het aandeel nog niet erg bekend is onder het grote publiek en beleggers in CM meer kijken naar de fundamentals vh bedrijf
Volgende week vrijdag 9 maart horen we meer. Groei is waar het omgaat. En die festivals, F1 race enz. gaan er echt ook wel weer aankomen :-) Leuke naam (bv Bernhard). Ik zag in het weekend Prins Constantijn nog op tv. Ging over tech-fondsen en die noemde zelfs de naam messagebird ;-)

Ik heb vandaag weer enkele duizenden stuks gekocht op 27 euro. Verbaasde me wel over de aantallen die ik via me bank in beeld kreeg. 26,80 lukte mij niet om ze binnen te krijgen? Werd flink geboden op die prijs en als ik 27 bood, kreeg ik ze direct en zag ik zelfs de prijs met een paar stukken handel op 26,80 terug springen? Geen idee wat die handelaar aan het doen was. Maar ik zit er nu echt voor mijn doen wel erg groot in. Dit zijn volgens mij de aandelen voor de toekomst, weinig bekendheid nog en zal in de toekomst echt wel veranderen.

In Amerika wordt ook weer behoorlijk gekocht bv. Twilio zo'n 4 % ruim hoger.

Nuchtere Kijk Op
0
Leuk herstel na de uitverkoop van onlangs ;-)

Twilio Inc. (TWLO)
NYSE - NYSE Delayed Price. Currency in USD
415.78 +22.90 (+5.83%)
At close: 4:00PM EST
voda
1
PayPlaza draagt na afronding van de overname direct bij aan de EBITDA van CM.com
07:35
*CM.com betaalt 10 miljoen euro voor PayPlaza, exclusief een earn-out
07:35
*CM.com neemt PayPlaza over

Broin Binck
voda
1
CM.com neemt fintechbedrijf PayPlaza over

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
CM.com
27,00 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) CM.com heeft een overeenkomst bereikt over de overname van het Nederlandse fintechbedrijf PayPlaza voor een bedrag van 10 miljoen euro, exclusief een zogeheten earn-out. Dat maakte het mobiele betaal- en communicatieplatform dinsdag voorbeurs bekend.

De overname zal direct na afronding bijdragen aan de EBITDA van CM.com.

PayPlaza werd in 2010 opgericht en heeft 50 werknemers op kantoren in Nederland, Duitsland en Spanje. Volgens CM.com zijn er 20.000 betaalterminals gekoppeld aan het platform van PayPlaza. Het bedrijf boekt momenteel een jaarlijkse terugkerende omzet van 4 miljoen euro, vooral dankzij licentievergoedingen. Daarbij zijn de marges volgens CM.com hoog en is PayPlaza winstgevend.

Met de acquisitie versterkt CM.com de eigen betaalpropositie, zegt CEO Jeroen van Glabbeek.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
1
Techbedrijf CM.com neemt maker kassasystemen PayPlaza over

Gepubliceerd op 2 maart 2021 08:03 | Views: 52

CM.COM 01 mrt
27,00 0,00 (0,00%)

BREDA (ANP) - Het Bredase technologiebedrijf CM.com heeft een akkoord bereikt over de overname van PayPlaza. Het beursgenoteerde CM.com betaalt 10 miljoen euro voor het bedrijf dat moderne kassasystemen heeft ontwikkeld die onder meer worden gebruikt in de winkels van Zeeman, in de horeca en bij verschillende overheidsinstanties zoals het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Van CM.com is bekend dat het verder wil groeien op het gebied van betaalverwerking. Het bedrijf is met zijn cloudsoftware vooral gespecialiseerd in klantcontact, maar verwerkte ook al betalingen online. Volgens CM.com-topman Jeroen van Glabbeek is er steeds meer vraag naar geïntegreerde betaaloplossingen, zoals mobiele pin-terminals.

PayPlaza, dat in Nederland een eigen sterke groei kent, hoopt onder de vleugels van CM.com ook internationaal sneller uit te kunnen breiden. Daarbij ziet het bedrijf kansen in de toenemende vraag naar zelfkassa's en mobiele betaaloplossingen in winkels, in de horeca en bij bezorgdiensten.
Handelenwandel
0
Leuk, als ik het zo lees maakt het het diensten pakket van CM.com steeds completer. Op naar de 35! fijne dag allemaal!
3.703 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 182 183 184 185 186 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 6,900
Verschil -0,020 (-0,29%)
Hoog 7,040
Laag 6,900
Volume 15.733
Volume gemiddeld 37.002
Volume gisteren 77.793

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront