Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Man krijgt eerder loonsverhoging na verzoek dan vrouw'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 Just lucky 26 maart 2021 06:38
    Wat een onzinonderzoek, wat willen ze hier nu weer mee bereiken. Zo ken ik er nog wel een: uit mijn eigen onderzoek blijkt dat assertieve mannen vaker en meer loonsverhoging krijgen dan niet assertieve mannen, m.a.v. de schreuwers/zeurders krijgen vaker en meer loonsverhoging.
  2. [verwijderd] 27 maart 2021 22:20
    De wetenschap zet zichzelf meestal voor joker. (Onzin)Wetenschap wordt vooral gebruik als dat het achterliggende doel dient. Duidelijk geen onafhankelijk onderzoek.

    Weet U nog dat de AOW gerechtigde leeftijd naar levensverwachting er zogenaamd aankomt.

    Nou, als er een leugen bestaat is dat het wel.......het is namelijk al decennia zo dat vrouwen gemiddeld 5 jaar langer leven (hard bewijs), dus dan horen vrouwen 5 jaar later als mannen hun AOW te ontvangen. Dat is honderd procent logisch, andere onderzoeken, AOW naar opleidingsniveau is veel moeilijker te bewijzen, want een HBO'er kan wel zijn leven lang een simpel baantje hebben. Een master kan wel gewoon huisvrouw of huisman zijn, iemand kan pas op zijn 50e afstuderen, dus opleiding gaat veel juridische problemen geven.

    Ook is vast te stellen, dat vrouwen gemiddeld veel minder uren werken als mannen (28 tegen 38). Als wetenschapper zie ik een duidelijke relatie tussen werken en levensverwachting....hoe meer U werkt , hoe korter U leeft, harde waarheid, maar geen hond wil dat horen. dat pakt politiek niet goed uit. Alles is gekleurd en verdraait, niks is wat het lijkt. Framing noemen we dat. Dus de wetenschap is ook vervuilt met framing.

    Een zekerheid staat als paal boven water, daar is geen wetenschapper voor nodig, vrouwen zijn per definitie veel gelukkiger als mannen, ze leven 5 jaar langer en genieten 5 jaar langer van hun AOW en pensioen.
    Dus wetenschappers hou op met vooringenomen onderzoek, of pas eerst de AOW aan, naar de echte levensverwachting.
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links