Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Geld verdienen met huis verhuren

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Jos Koets

In 1994 werd Jos Koets meteen in het diepe gegooid bij een assurantiekantoor. In z’n eerste werkweek vond zijn baas het nodig met vakantie te gaan. Daarna heeft hij in de praktijk het assurantievak geleerd. Koets kocht het bedrijf van z’n werkgever. Nu is hij eigenaar van het eenmansbedrijf Assurantiekantoor Groenoord in ...

Meer over Jos Koets

Recente artikelen van Jos Koets

  1. 12 apr De gekte op de woningmarkt is terug 4
  2. 29 mrt Aflossingsvrije hypotheken op de helling 8
  3. 08 mrt Lager energielabel betekent lagere maximale hypotheek, maar er is een addertje 4

Reacties

149 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 8 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Dubbeldip 6 april 2021 21:35
    quote:

    Atari schreef op 6 april 2021 21:16:

    Ja dat kan ik uitleggen. Ik heb een woning gekocht in Box 1. Helemaal verbouwd en daarna verhuurd. Erna de overwaarde opgenomen en grotere woning gekocht dit maal gekozen voor kamerverhuur. Deze woning ook gekocht in box 1, in beide gevallen kon ik meer lenen dan de marktwaarde. Op dat moment had ik dus beide woningen in de verhuur en leverde dat maandelijks al meer op dan wat ik verdiende aan salaris. Met mijn spaargeld kon ik steeds weer geld bij elkaar sparen. Met mijn huur lukte het in het eerste jaar al gelijk om 40.000 euro bij elkaar te krijgen. Erna koop je het volgende pand steeds sneller en makkelijker. Toen heb ik 4 jaar niets kunnen doen omdat vrijwel alle banken geen leningen versterkte. Ik heb toen deze periode flink gespaard. Vanaf 2016 ging ik los. Ik had flink gespaard en kon investeren direct 4 nieuwe panden gekocht. Erna de overwaarde opgenomen van de eerste 2 panden na een huurswitch waardoor de taxateur kon komen en ik een aanvraag kon doen en het geld wat ik met die andere woningen verdiende kocht 3tot4 panden per jaar. In 2016 heb ik mooie panden gekocht die nu over de kop zijn gegaan. Nu is het 2021 en gaat elke stap steeds makkelijker. Dankzij box 1 financieringen van Florius en Moneyou staat de teller nu op 19 panden. Omdat ik een grond perceel heb gekocht en een woning aan het bouwen ben loop ik wat achter anders zat ik nu al over de 30 panden
    Nee dit heeft niks weg van een piramide spel. Stijgen met die hap. Geld is gratis en woningen blijven stijgen! Risico nul, nada, niks. Voordeel van vastgoed. Huren blijven altijd binnenstromen, waardes altijd stijgen en banken hoeven geld nooit terug. Genieten!
    Ik doe trouwens wel mee maar dan met 20% LTV. Geeft mij net iets meer rust.
  2. Atari 7 april 2021 15:00
    Precies maar moraal van het verhaal is dat Box 1 prima gaat gewoon doen. Ik heb vrienden die zo al zelfs meerdere Box 1 woningen hebben gefinancierd. Gewoon na finaal akkoord termijn voor levering in de toekomst en in de tussentijd kan je het trucje nog een paar keer herhalen en uiteraard allemaal met NHG bij verschillende banken. Ik heb in de praktijk al veel gezien en er is echt een hoop mogelijk. Het is makkelijk geld verdienen alleen moet je lef en creativiteit hebben
  3. [verwijderd] 7 april 2021 16:42
    " paar keer herhalen en uiteraard allemaal met NHG bij verschillende banken"

    Dit meen je toch niet? dit zijn gewoon economische delicten, georganiseerde misdaad.

    De NHG als vangnet voor speculanten, je maakt een grap.

    De banken en de NHG gaan nat als dit op waarheid berust, als het echt waar is gaat de krant er morgen op de voorpagina mee openen en hebben bepaalde figureren heel wat uit te leggen.

    De banken zullen verder aan de ketting gelegd worden en de NHG instelling zal gelijk onder curatele komen te staan en het hele management zal terstond vervangen worden.
  4. Atari 7 april 2021 17:07
    Die woningen met NHG staan in de verhuur en leveren een lekker rendement op. Er zal nooit gebruik gemaakt worden van NHG. Het is slechts gedaan voor de lagere rente waardoor hogere rendementen gehaald worden. NHG heeft als voordeel dat ik een bijdrage heb betaald voor iets wat ik niet da gebruiken. En ik ben blij met de lagere rente. En de bank heeft een schijn NHG post in de boeken. Iedereen blij en niets aan de hand want ik betaal gewoon iedere maand de lasten er stroomt genoeg binnen. Net als bij mijn vrienden en er is genoeg geld om de lasten te betalen. Ik snap t probleem niet laat staan te spreken van delicten! Dit speelt al jaren en heb t idee dat jij ook al een poos slaapt!
  5. [verwijderd] 7 april 2021 17:14
    Bovenstaande stelde ik ook voor bij mijn auto verzekeraar, ze moeten nu nog terug bellen!

    Het huidige bestand dat onder de NHG regeling valt is dus voor de helft speculatief na al die gouden jaren, dat moet haast wel, misschien wel >50% , ik voel een schandaaltje aankomen, je hebt ongevraagd een primeur aangedragen.

    Maar dat van die meewerkende banken, die een oogje toe doen, is helemaal van de dolle.

    Maar eerst moet blijken of alles juist is wat jij hier poneert.
  6. Atari 7 april 2021 17:23
    Jij hoef t niet te geloven ik ken mensen zelfs met 3 NHG hypotheken. Dan denk jij van hoe doen ze dat toch......! Gelukkig heb een goede adviseur werken bij 1 van de grote ketens die mij van tips en adviezen voorziet. Er zijn zoveel trucjes in de markt die er voor zorgen dat het geld op straat ligt. En als jij twijfelt aan mij dan moet je dat zeker doen. Net als geloven dat iedere hypotheek een verhuur hypotheek is. Waarbij braaf alle regeltjes worden nageleefd. Dat is tenslotte waar deze topic over gaat. Maar NHG hebben is nog steeds geen gebruik van maken of recht op hebben. Dus is dat geen probleem mijn doel en dat van vele beleggers is gewoon de ruime verstrekking icm lage rente. Banken en NHG weten ook dat er misbruik wordt gemaakt. Alleen denken hun zolang er wordt betaald is er niets aan de hand.
  7. [verwijderd] 7 april 2021 17:38
    Dan gaat de Hypotheekshop mee: vergunning inleveren +500 shops dicht+ 900 medewerkers naar huis, dat gaat heel snel tegenwoordig, de poortwachters functie is nu heilig.

    Ik heb dit actuele lijntje/ linkje doorgezet naar een instelling met academische figuren in dienst met dat verschil dat ze daar rondlopen met Micky Mouse kousen, lederen schoudertassen, met mooi weer papagaai overhemden, spek gezoolde schoenen en gedateerde jeans(ACM/AFM)

    Ik laat het je weten, nogmaals dank voor de eerlijke input!
  8. Atari 7 april 2021 17:52
    Ik zie de link niet met de AFM. En hou me liever bezig met de topic. AFM heeft moeite met zichzelf. Banken, adviseurs, makelaars, notarissen allemaal boter op t hoofd. Ben bang dat jij al een poos slaapt en niet goed weet wat er speelt. Ik maak me niet druk zoals jij dat doet. Mijn huur stroomt binnen. Wie zich houdt aan alle regeltjes zal niet zo gauw rijk worden heb ik geleerd. McDonald s geeft ook niet om onze gezondheid maar om onze centen
  9. [verwijderd] 10 april 2021 12:58
    www.parool.nl/nederland/topman-raboba...

    Oh God nee he! de poortwachter zelf.

    "Het zonder vergunning verhuren van een woning lijkt haaks te staan op de bankierscode die Draijer bij zijn aantreden in 2014 heeft ondertekend. ‘Ik beloof dat ik mij zal gedragen naar de wetten, de reglementen en de gedragscodes die op mij van toepassing zijn’, zo luidt een van de beloftes die Draijer kort na zijn benoeming heeft gedaan. De Rabobank wilde niet ingaan op vragen over deze code"
  10. Atari 10 april 2021 23:20
    Hahahahahahahaha, iedereen hier is naïef en ligt op 1 oor. De bankierseed is voor de show. En waarschijnlijk zit er gewoon een box 1 hypotheek op. Iedereen slaapt lekker verder. Dus ik trek mijn eigen plan en verhuur er gewoon op los. Net als genoeg andere mensen die ik ken. Sluit die BOX 1 hypotheek en vul je zakken. Zelfs in de top van de bank doen ze dat! Dit is maar weer het bewijs dat we gewoon voor de gek worden gehouden. Vergeet je geen melding te maken bij die slapende AFM. Die overigens ook door hun betaald worden..hahaha hahaha als je daar op rekent is het erg triest met je gesteld. Net als met de overheid daar moet je niet op bouwen of op rekenen. Gewoon verhuren en je financiële vrijheid pakken. Het geld ligt op straat!
  11. Atari 11 april 2021 11:35
    Iedereen weet wat er in de markt speelt, de belastingdienst, overheid, BANKEN, NHG, VVe's, adviseurs, makelaars, behalve de mensen hier. Want dat zijn brave en correcte burgers. We weten met z'n allen hoe t zit maar iedereen houd elkaar voor de gek. Ik benoem slechts de feiten en mijn eigen argumenten. Het is gewoon dat er geen handhaving is en iedereen zijn zakken vult. Ik hou mijn beide BOX 1 hypotheken gewoon. Die NHG rente is lekker en het rendement ook! Veel succes met de brave burger uithangen. Jullie krijgen ook de groeten van de directeur van de Rabobank!
  12. forum rang 10 DeZwarteRidder 11 april 2021 11:38
    quote:

    Atari schreef op 11 april 2021 11:35:

    Iedereen weet wat er in de markt speelt, de belastingdienst, overheid, BANKEN, NHG, VVe's, adviseurs, makelaars, behalve de mensen hier. Want die dat zijn brave en correcte burgers. We weten met z'n allen hoe t zit maar iedereen houd elkaar voor de gek. Ik benoem slechts de feiten en mijn eigen argumenten. Het is gewoon dat er geen handhaving is en iedereen zijn zakken vult. Ik hou mijn beide BOX 1 hypotheken gewoon. Die NHG rente is lekker en het rendement ook! Veel succes met de brave burger uithangen. Jullie krijg en ook de groeten van de directeur van de Rabobank!
    Helaas vertel je lang niet alles: o.a. problemen met de Oosteuropese bewoners die je huis en interieur vernielen, problemen met de buren, problemen met de gemeentes, etc, etc.
  13. Atari 11 april 2021 12:08
    Ik heb nooit problemen met huurders. Dat zijn uitzendbureaus. Betalen op tijd. En als de huurder zich misdraagt. Heeft hij niet alleen geen onderdak meer maar ook geen baan. Ik maak goede afspraken met uitzendbureaus en wordt daarvoor goed betaald. Met gemeente ook nooit problemen want die ambtenaren drinken liever koffie op het gemeentehuis en vergaderen over zinloze zaken dus daar maak ik me geen zorgen om. Ik snap alle negatievelingen niet hier zo. Ik pak echt mooie rendementen en heb nooit geen problemen of gezeur ook niet met banken. Sterker nog uitzendbureau vraagt mij steeds of ik meer woningen hen maar ik kan niet leveren. Kortom ik ben dik tevreden!
  14. Jackpot1983 11 april 2021 12:39
    T zijn altijd feestjes. Nooit geen huurders die niet betalen of veel slopen en dit niet kunnen betalen. Ik heb zojuist een pand verkocht omdat ik denk dat ik eenzelfde soort rendement kan behalen maar dan zonder achter huur aan te gaan.

    Ben trouwens wel benieuwd hoe je onder bepaalde rekeningen en onderhoud uitkomt. Ik hoor je alleen maar mooie dingen zeggen. Heb net de rekening voor OZB en rioolheffing de deur weer uitgegaan. Toch weer 5k.

    Ik lees dat je ook veel woningen jaren terug hebt gekocht. Deze zijn natuurlijk veel meer waard geworden, maar vergeet niet dat er ook een tijd kan komen dat de prijzen omlaag kunnen.
  15. Atari 11 april 2021 12:48
    Op 4 miljoen marktwaarde in verhuurde staat een huuropbrengsten van 38.000 euro pm. Daar kan je mee thuis komen. Ik verhuur nu alleen nog maar aan bedrijven. Per woning zit ik gauw aan 2,5 meer huur. Uiteraard kan je als verhuurder ook fouten maken waardoor het voor jou niet interessant is. Maar zoals bij mij en de steeds groter wordende vrienden beleggers gaat het juist alleen maar goed. Ik herken de verhalen hier dan ook niet. Ik heb zelfs een uitzendbureau gehad wat mijn woning op hun kosten heeft verbouwd. Kortom wees slim en verhuur aan uitzendbureaus.
  16. Atari 11 april 2021 12:52
    Er komt zoveel geld binnen daarbij kan ik makkelijk een risico opvangen. Bij mij slopen ze niks omdat ik aan mensen verhuur niet aan beesten. En mocht er toch een keer een stoel stuk gaan dan heb ik een samenwerking met verschillende kringloopwinkels. Ze doen zelfs de inrichting voor mij! En marktplaats is mijn beste vriend, vooral de gratis op te halen spullen doen t goed!
  17. Atari 11 april 2021 12:57
    Volgende week ga ik weer fff kijken bij een pandje waarbij ik verwacht ongeveer 2750 euro huur per maand te krijgen en ik hoop de woning te kopen voor 235.000 euro. Na aftrek kosten rente en aflossing hou ik er een heel mooi bedrag aan over. Jammer van de gestegen prijzen maar ik kan het me met de inkomsten prima veroorloven
149 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 8 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links