BAM Groep « Terug naar discussie overzicht

BAM april 2021

1.438 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 » | Laatste
innicksname
2
quote:

HenkdeV schreef op 28 april 2021 11:24:

Ik heb al vele jaren onafgebroken BAM in de portefeuille. Soms heb ik er ook nog bijgekochte aandelen bij. Dat weerhoudt mij niet, om daar waar nodig, kritische geluiden over het aandeel te laten horen. En wanneer je het koersverloop hebt gevolgd, dan zie je dat dat vaak meer dan terecht was.

Jij bent even weggeweest van het forum en misschien is het jou ontgaan dat er toch wel iets veranderd is bij BAM. En bij die veranderingen heb ik wel een goed gevoel. En daarom heb ik recent op 2,15 euro bijgekocht. Voor alle duidelijkheid: ik verwacht voor de korte termijn echt geen enorme koersstijging, BAM moet eerst leveren. Voor de wat langere tijd zie ik BAM best wel als een kanshebber.

Zo, ben je weer bij Spider.

En nog steeds met dezelfde naam: HenkdeV
Spider weer terug? :-)
Dan kun je aan de bak Henk haha.
€d_Modus Vivendi
1
quote:

Spider-de-2de schreef op 28 april 2021 11:41:

Nee Henk, ben niet weggeweest, ben uit beeld geweest op ‘t forum, thats all...

If you don’t mind; I don’t believe you...

Ik kan me herinneren dat er in ‘t verleden ook goede periodes waren dat ‘t beter ging met de aandelen Bam en dat je toen ook over het algemeen negatief was over Bam, maar ‘t maakt mij niet uit hoor, ook ik ben weleens negatief geweest over Bam, maar ik kruip er niet voor weg...

Nu gaat ‘t gelukkig weer de goede kant op met Bam en ik ga er vanuit dat ‘t zo voorlopig blijft gaan.

Ik was en ben niet van plan om nog veel te posten hier, want in mijn ogen is dit forum een theekransje, zonder noemenswaardige inhoud.

Mijn portefeuille, inclusief Bam gaat goed dus wat dat betreft geen klagen, maar ‘t houd ook niet over maar ben tevreden, dus..

Groet,
Spider

leuk dat je dit theekransje komt verblijden met je wantrouwen jegens Henk's Bam-bezit.
Pas maar op dat het nu geen roddelrubriek wordt, maar ik geloof hem wel.
Mol T
1
Maakt toch ook niets uit wat je vindt van het aandeel en hier post. Allemaal positivo's op dit forum zorgt er echt niet voor dat de koers gaat stijgen. BAM moet uiteindelijk zelf het tij keren.
Ik zit in kamp Henk* - eerst zien dan geloven en na jaren ellende mag je best sceptisch zijn.

*niet te verwarren met Henk Kamp, daar zit ik namelijk helemaal niet in :)

Bovendien, ik ben geen hele actieve poster, maar het theekransje hier mag ik graag volgen en ik soms steek ik er nog wat van op ook.
HenkdeV
0
quote:

GMMRG schreef op 28 april 2021 15:03:

En ik geloof HenkdeV ook.
Waarom zou hij liegen?
Dank aan de gelovigen.

Inderdaad, waarom zou je liegen over de aandelen die je in portefeuille hebt.

En zo bijzonder is deze wens van vanmorgen toch niet:

BAM bloeit ook voorzichtig iets op, 2,30 euro lijkt mij wel een mooi doel voor de korte termijn.
€d_Modus Vivendi
0

Bam picks up £90m Camden office job

By Dave Rogers 28 April 2021

Mixed-use scheme designed by Caruso St John

Bam is set to start work this summer on a £90m mixed-use scheme in north London aimed at tech and life sciences firms, Building understands.

Called the St Pancras Commercial Centre, the new complex will be built in Camden and will involve replacing light industrial units with a seven-storey office and two separate residential blocks of five and six storeys providing 32 homes.

kings new

The scheme has been designed by Caruso St John

Demolition firm John F Hunt has begun tearing down the units at the site at Pratt Street ahead of Bam moving on there in a few months’ time.

Designed by Caruso St John, the scheme is being developed by W Real Estate with nearly half of the 260,000 sq ft of space being taken up by the office block.

Other firms working on the deal include cost consultant Exigere, project manager Blackburn & Co, services consultant NDY and structures consultant AKT II.

The scheme was given planning by Camden planners back in autumn 2019.
Karel28
1
Feyenoord zegt ‘ja’ tegen nieuw stadion

ROTTERDAM - Feyenoord heeft ‘ja’ gezegd tegen de bouw van het nieuwe stadion aan de Maas.
De betaald voetbalorganisatie (BVO) is officieel akkoord gegaan met de business case van Feyenoord City voor een nieuwe Kuip.
Feyenoord weet dat het vanaf het seizoen 2025-2026 een jaarlijkse vergoeding van 25,4 miljoen euro uit het stadion ontvangt.

De bouwbedrijven BAM en Besix zitten al vanaf april 2019 aan tafel binnen het bouwteam en willen begin 2022 meteen beginnen.
[verwijderd]
0
quote:

€d_Modus Vivendi schreef op 28 april 2021 14:55:

[...]leuk dat je dit theekransje komt verblijden met je wantrouwen jegens Henk's Bam-bezit.
Pas maar op dat het nu geen roddelrubriek wordt, maar ik geloof hem wel.
Ik begrijp dat jij je, door mijn reactie, ondergewaardeerd voelt Ed, ik had er even niet bij stilgestaan maar ik heb heel veel waardering voor jouw bijdrage wbt nieuwsgaring en Bam.

Er zijn altijd uitzonderingen en één daarvan ben jij.

Ik neem het niemand kwalijk - uiteraard - dat anderen de door mij genoemde persoon wel geloven, ik spreek voor mezelf..

Het maakt mij niet uit of iemand hier de waarheid spreekt wbt hun posities of niet.

Verder vind ik het wel weer mooi geweest hier.

De groeten,
Spider

€d_Modus Vivendi
0
Feyenoord krijgt gegarandeerd 17,5 miljoen euro in plaats van 25 miljoen in beoogde Maas-stadion

De nieuwe businesscase van Feyenoord City gaat uit van een ‘basisvergoeding’ van 25 miljoen euro, waar de voetbalclub om vroeg. Het is alleen geen vaste vergoeding.

Eppo König

28 april 2021 om 15:06

De gegarandeerde, minimale spelersvergoeding voor Feyenoord in het beoogde nieuwe stadion wordt 17,5 miljoen euro, niet een vaste ‘performance fee’ van 25 miljoen euro waar de club steeds om heeft gevraagd. Dat blijkt uit het investeringsmemorandum en de businesscase van Feyenoord City die woensdag bekend zijn gemaakt.

De club heeft wel vertrouwen in een vergoeding van 25 miljoen euro bij de opening van het stadion in 2025, en gaat daarom akkoord met de businesscase. Dit zeggen directeur Roel Vollebregt van Nieuw Stadion en financieel directeur Carl Berg van Stadion Feijenoord, die samen de leiding hebben over de ontwikkeling van het beoogde Maasstadion.
Investeren

De jaarlijkse spelersvergoeding, die de voetbalclub straks krijgt van het stadionbedrijf, is een belangrijke reden om het nieuwe stadion (441 miljoen euro) te bouwen. Het idee is dat het nieuwe stadion meer winst moet maken, waardoor de club meer geld krijgt om te investeren in het voetbal en beter kan presteren.
Lees het artikel Feyenoord City krijgt nog wat tijd

De businesscase gaat uit van een „basisvergoeding” van 25 miljoen euro in 2025, die zou moeten stijgen tot boven de 35 miljoen euro in 2050. Deze vergoeding wordt jaarlijks aangepast aan de prijzen (indexatie) als daar na aflossingen van leningen en rente ruimte voor is.

Maar mochten de stadioninkomsten tegenvallen, dan wordt de spelersvergoeding juist verlaagd. De garantie die Feyenoord krijgt, is een „bodemwaarde” van 17,5 miljoen euro plus indexatie, die om de vijf jaar met een half miljoen euro wordt verhoogd. Die bodemwaarde is vergelijkbaar met het huidige spelersbudget van Feyenoord.
Interne discussie

„Met de bvo [voetbalclub Feyenoord] hebben we de exploitatie van het stadion nog een keer helemaal ‘doorgeakkerd’”, zegt Carl Berg. „Er is uitgebreide interne discussie geweest en een externe check geweest”, zegt Roel Vollebregt. Berg: „Dat maakt dat we nu samen zeggen: we hebben er gefundeerd vertrouwen in dat die 25 miljoen er in het eerste jaar ook echt uit gaat komen.”

Tot en met 2030 verwacht het nieuwe stadion verlies te draaien door afschrijvingen en financieringskosten. De aandeelhouders krijgen tot die tijd uitkeringen vanuit de reserves van het nieuwe stadion.

Het tekort van 50 miljoen euro in de financiering, waar Berg zeven maanden geleden van sprak, is er nog steeds. Het gaat om ongeveer 20 miljoen euro van de investeerders achter Vrienden aan de Maas (die 40 miljoen zouden bijdragen), plus 30 miljoen euro, zegt Berg. Het plan is om 30 miljoen aan financiële garanties van beleggers aan te trekken, los van de businesscase.
Lees het opinie-artikel Kijk door de businesscase van het Feyenoord-stadion heen

Sinds begin 2018 wordt gewerkt om de financiering van het stadion rond te krijgen, aldus Berg. „Dit is natuurlijk wel een bijzonder stadionproject. Wat ook een rol speelt, is dat het regelmatig in de media komt. Het helpt niet altijd dat het een project is waar veel discussie over is.”
Bouwkosten

De bouwkosten zijn nog niet definitief overeengekomen met de beoogde bouwers BAM en Besix. Wel is het budget voor de bouw, binnen de totale kosten van 441 miljoen euro, vastgesteld op 401 miljoen euro. Mochten de bouwkosten uiteindelijk hoger uitvallen, dan zal er verder bezuinigd moeten worden op het ontwerp van het stadion.

Verder moet de prijs voor zo’n 15 procent van de in totaal 63.000 zitplaatsen nog worden bepaald in de businesscase. Het gaat hier om de duurdere zitplaatsen die dichter op het speelveld gelegen zijn.

In het vierde kwartaal van dit jaar moet er definitief uitsluitsel zijn over de financiering (financial close). De Rotterdamse gemeenteraad zou al voor die tijd, medio juni, een besluit nemen over de bijdrage van 40 miljoen euro in aandelen.

Voorwaarde voor de Rotterdamse politiek is dat Feyenoord akkoord gaat het met het project. Los van de businesscase moet de club zich deze zomer nog uitspreken over de bouwkosten en de financiering.

Feyenoord was niet bereikbaar voor commentaar over de businessca
€d_Modus Vivendi
1
quote:

Spider-de-2de schreef op 28 april 2021 15:40:

[...]

Ik begrijp dat jij je, door mijn reactie, ondergewaardeerd voelt Ed, ik had er even niet bij stilgestaan maar ik heb heel veel waardering voor jouw bijdrage wbt nieuwsgaring en Bam.

Er zijn altijd uitzonderingen en één daarvan ben jij.

Ik neem het niemand kwalijk - uiteraard - dat anderen de door mij genoemde persoon wel geloven, ik spreek voor mezelf..

Het maakt mij niet uit of iemand hier de waarheid spreekt wbt hun posities of niet.

Verder vind ik het wel weer mooi geweest hier.

De groeten,
Spider

Dank voor de waardering. Neemt niet weg dat Henk heel vaak heeft geschreven dat zijn vaste Bam-belegging voor de lange termijn is en de bijkoop voor de handel. En dat geloof ik.
V.w.b. de waarheid streven we er hier naar om objectief en transparant te posten. Dat er hier en daar zwaar de pest in het verloop zit is logisch. De hoeraroepers behoren hier tot de absolute minderheid. De hoophebbers zijn in de meerderheid.
€d_Modus Vivendi
0
quote:

Karel28 schreef op 28 april 2021 15:35:

Feyenoord zegt ‘ja’ tegen nieuw stadion

ROTTERDAM - Feyenoord heeft ‘ja’ gezegd tegen de bouw van het nieuwe stadion aan de Maas.
De betaald voetbalorganisatie (BVO) is officieel akkoord gegaan met de business case van Feyenoord City voor een nieuwe Kuip.
Feyenoord weet dat het vanaf het seizoen 2025-2026 een jaarlijkse vergoeding van 25,4 miljoen euro uit het stadion ontvangt.

De bouwbedrijven BAM en Besix zitten al vanaf april 2019 aan tafel binnen het bouwteam en willen begin 2022 meteen beginnen.
https://www.telegraaf.nl/sport/364116881/feyenoord-zegt-ja-tegen-nieuw-stadion

Pensioenfondsen en verzekeraars willen niet investeren in nieuw stadion Feyenoord
Bron: FD
28 april 2021,
Feyenoord - Een internationaal infrastructuurfonds vult het ontstane gat in de financiering deels op, maar nog niet al het geld voor de bouw is binnen.
nescio
0
quote:

€d_Modus Vivendi schreef op 28 april 2021 15:56:

[...]https://www.telegraaf.nl/sport/364116881/feyenoord-zegt-ja-tegen-nieuw-stadion

Pensioenfondsen en verzekeraars willen niet investeren in nieuw stadion Feyenoord
Bron: FD
28 april 2021,
Feyenoord - Een internationaal infrastructuurfonds vult het ontstane gat in de financiering deels op, maar nog niet al het geld voor de bouw is binnen.
misschien rapper Boef vragen?
Halte
0
Zou de meest recente explosie van de staalprijzen ( overigens zeer goed geweest voor mijn aandelen AM) al zijn meegenomen bij die bouwsom van de nieuwe Kuip ad €401 miljoen of zou BAM deze klus zo graag willen binnen halen dat eerdere beloften aan aandeelhouders ( door schade en schande wijs geworden) dat er voorlopig niet meer wordt ingeschreven op grote risicovolle projecten , voor de Nieuwe Kuip blijkbaar niet gelden?:
www.trouw.nl/economie/waarom-de-groot...
HenkdeV
1
quote:

Halte schreef op 28 april 2021 16:36:

Zou de meest recente explosie van de staalprijzen ( overigens zeer goed geweest voor mijn aandelen AM) al zijn meegenomen bij die bouwsom van de nieuwe Kuip ad €401 miljoen of zou BAM deze klus zo graag willen binnen halen dat eerdere beloften aan aandeelhouders ( door schade en schande wijs geworden) dat er voorlopig niet meer wordt ingeschreven op grote risicovolle projecten , voor de Nieuwe Kuip blijkbaar niet gelden?:
www.trouw.nl/economie/waarom-de-groot...

Klein stukje uit het door Ed geplaatste artikel (15.42 uur):

De bouwkosten zijn nog niet definitief overeengekomen met de beoogde bouwers BAM en Besix. Wel is het budget voor de bouw, binnen de totale kosten van 441 miljoen euro, vastgesteld op 401 miljoen euro. Mochten de bouwkosten uiteindelijk hoger uitvallen, dan zal er verder bezuinigd moeten worden op het ontwerp van het stadion.
[verwijderd]
2
quote:

€d_Modus Vivendi schreef op 28 april 2021 15:52:

[...]Dank voor de waardering. Neemt niet weg dat Henk heel vaak heeft geschreven dat zijn vaste Bam-belegging voor de lange termijn is en de bijkoop voor de handel. En dat geloof ik.
V.w.b. de waarheid streven we er hier naar om objectief en transparant te posten. Dat er hier en daar zwaar de pest in het verloop zit is logisch. De hoeraroepers behoren hier tot de absolute minderheid. De hoophebbers zijn in de meerderheid.
Ik vind ‘m een Grunneger zeurpiet, eet te weinig Grunneger Kouke...;-))

Ir en Largo
0
Dit komt er ook nog ff, bij, Het 63.000 toeschouwers tellende stadion vormt zoals bekend straks onderdeel van het totale Feyenoord City, waar huizen, kantoren, hotels en winkels worden gebouwd. De totale kosten van dat project bedragen nog eens een miljard euro.
turbobb
0
Post forum

JMeister
28 april 2021 13:43

Hoe zou het met Henk de V zijn? Wellicht binnenkort een liefdesode aan herna van hem haha....
HenkdeV
0
quote:

turbobb schreef op 28 april 2021 17:32:

Post forum

JMeister
28 april 2021 13:43

Hoe zou het met Henk de V zijn? Wellicht binnenkort een liefdesode aan herna van hem haha....

Wat mij betreft geen enkel probleem. De koers van POSTNL is verdrievoudigd in een jaar tijd. En ik ben nog steeds goed bij stem:-)).

P.S. van die stijging heb ik af en toe ook een graantje mee mogen pikken. Helaas niet de hele rit.
HenkdeV
0
quote:

Spider-de-2de schreef op 28 april 2021 17:03:

[...]

Ik vind ‘m een Grunneger zeurpiet, eet te weinig Grunneger Kouke...;-))

Ik let wel op mijn gewicht:-).
Voorkomt lekke banden.
JVDP
1
quote:

HenkdeV schreef op 28 april 2021 17:50:

[...]

Wat mij betreft geen enkel probleem. De koers van POSTNL is verdrievoudigd in een jaar tijd. En ik ben nog steeds goed bij stem:-)).

P.S. van die stijging heb ik af en toe ook een graantje mee mogen pikken. Helaas niet de hele rit.
Weleens gelezen dat Herna niet zo kieskeurig is, dus wie weet?!
1.438 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 12:57
Koers 3,784
Verschil -0,046 (-1,20%)
Hoog 3,802
Laag 3,758
Volume 213.647
Volume gemiddeld 1.427.326
Volume gisteren 705.352

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront