Wereldhave Belgium « Terug naar discussie overzicht

Forum Wereldhave Belgium geopend

474 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 20 21 22 23 24 » | Laatste
molenveld
0
Vandaag te laat, het dividend werd vanmorgen "geknipt" (aandeel noteert nu ook 4€ lager).
berre72
0
just nog 100 gekocht ,44 euro nu 250 stuks ,van de andere 150 zal ik zien ,denk dat ik aandelen zal nemen.

Donatello
0
Op vraag van die persoon bij DEGIRO, je moet een email sturen naar CA@DEGIRO.NL met het aandeel en het nummer, binnen de 4 dagen na ex-dividend datum.

zie mijn email;

Bedankt voor uw email.

Het is mogelijk voor u als klant om te kiezen voor de ontvangst van dividend in de vorm van aandelen (stockdividend). Indien u in zo een geval kiest voor uitkering in de vorm van aandelen, dan dient u dat aan DEGIRO te melden via ca@degiro.nl. Voor deze dienst kan DEGIRO kosten in rekening brengen. U vindt deze kosten in het document Tarieven.

Mocht u nog andere vragen hebben dan hoor ik dat graag.

Met vriendelijke groet,
Donatello
0
Ow de kost is 7,5 euro. wat ik terug heb met het aantal aandelen dat ik heb en de korting die we krijgen op het aandeel. Ik heb dus stock aangevraagd, wel nog geen reactie gekregen.
Donatello
0
Ondertussen op laatste dag bericht gekregen

Bedankt voor uw mail.
DEGIRO kan enkel de keuze voor stockdividend aanbieden indien het bedrijf deze mogelijkheid zelf ook aanbiedt. Wereldhave Belgium biedt u deze mogelijkheid.
Daarnaast brengt DEGIRO 7,5 euro in rekening voor het verwerken van stockdividend, indien u hiermee akkoord gaat zullen wij dit op best-effort basis verwerken. Doorgaans kunnen wij de verwerking voor keuzedividend garanderen indien u dit 3 dagen na de ex-dividend datum aangeeft.
Kan u aangeven dat u akkoord gaat met de 7,5 Euro verwerkingskosten? Graag hoor ik weer van u zodanig dat we uw verzoek kunnen verwerken.
Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Mocht u nog andere vragen hebben dan horen wij dat graag van u.
Met vriendelijke groet,
Pieter Verlee
DEGIRO – Corporate Actions
Kojo
1
De dividendknip werd goed verteerd. Zoals verwacht een beperkte koersdaling. En vooral een vrij hoge korting bij keuze voor uitkering in aandelen. Bijzonder hoog renderend aandeel voor wie is ingestapt na de koersval door de coronacrisis.
TheSuperSandero
0
Denken de forumleden dat WEHB richting (80-90% van) de boekwaarde herstelt eens de belgische vaccinatiegraad groot genoeg is voor groepsimmuniteit? Fijne zondag!
Jonathanvm
0
Dat zal er van afhangen hoe snel het dividend terug tot minstens 5,2 geraakt denk ik. Dan heb je 7% bruto rendement bij een koers van 74, dat is zeker niet ondenkbaar. Ik hou mijn hart nog vast voor q2 met dat winkelen op afspraak, gelukkig was dat maar 1 maand. Tegen eind 2021 hopelijk uitzicht op een iets hoger dividend dan dit jaar en een koers boven de 50.
segri
0
quote:

TheSuperSandero schreef op 2 mei 2021 09:02:

Denken de forumleden dat WEHB richting (80-90% van) de boekwaarde herstelt eens de belgische vaccinatiegraad groot genoeg is voor groepsimmuniteit? Fijne zondag!
Ik denk van wel, bij deze begin ik dit draadje te volgen.
Kojo
0
Nu de vaccinaties op volle snelheid komen mogen we verwachten dat de winkelcentra vanaf Q3 op een redelijk niveau zullen draaien. Ik zie WEB dan ook tegen eind Q3 vlotjes boven de € 50 noteren. Uiteraard zal de uitgifte van nieuwe aandelen door het keuzedividend nog voor een kleine terugval zorgen, maar zoals met de dividendknip, die zal snel verteerd zijn.

Anderzijds moeten we erkennen dat winkelvastgoed nooit meer zal boomen zoals voorheen. Ik zie de koers dan ook nog heel lang blijven hangen tussen de € 50 en € 60.
Donatello
0
Met de blijvende daling meegenomen zouden we moeten herstellen tot 60€ per aandeel, indien de markt iets te negatief was, dat mensen meer online zullen blijven bestellen en niet meer zouden gaan winkelen, dan kan het zelfs nog terug hoger herstellen. De winkels van Wereldhave zijn een soort daguitstap, zorg dat er voldoende interesse blijft en mensen zullen blijven gaan, ik zie shoppingcenters nog niet zo vlug verdwijnen. Daardoor denk ik dat het misschien zelfs nog terug naar 80€ zou kunnen gaan als mensen dat door hebben. wel op 18 maand. En als je nu koopt en het blijft zoals het is, dan heb je nog altijd een heel sterk dividendrendement op het geïnvesteerde kapitaal. Op het niveau dat ik ze gekocht heb, heb ik een netto dividendrendement van 6,67%, neem dan nog eens de mogelijkheid van de stijging... en je hebt een mooie premie per jaar.
Hopende
0
quote:

DJ o Harry schreef op 12 mei 2021 14:39:

Wat is er gaan dat we vandaag zo hard zakken? -€1,70
,
Ik hoop ex dividend
Donatello
0
Ook geen idee, het moederbedrijf ging nochtans +3% omhoog de dag ervoor...waarschijnlijk mensen die verkochten voor de verkoop van maandag? Komen dan terug veel extra aandelen in omloop, en er zullen er zijn die er winst opnemen. Aandelen verkrijgen aan minder dan 41€ stuk en dan kunnen verkopen aan 45€ maandag...
bankwerker
0
Maandag verkopen aan 45€ , terwijl we binnen een jaar op 65€ staan denk ik .
Da's geen goed idee! ;-)
Hopende
0
quote:

bankwerker schreef op 13 mei 2021 09:53:

Maandag verkopen aan 45€ , terwijl we binnen een jaar op 65€ staan denk ik .
Da's geen goed idee! ;-)
Hoop toch dat ze rond de 45 blijven hangen ipv 41
Donatello
0
Dat klopt bankwerker, maar als je nu vlug nog iets wilt verdienen en dan de vakantie short gaat op andere aandelen verdien je weer iets en kan je vanaf september-november terugkopen om de stijging tegen dividend nog mee te maken....als je blijft zitten ( dat doe ik ook ) ga je eerst terug dipje meemaken voor we terug omhoog gaan, of blijven we stabiel tot we eind dit jaar terug omhoog gaan.
bankwerker
0
Iedereen moet zijn gevoel volgen, maar ik verwacht hier toch nog een mooi herstel in de koers. Ik blijf hier nog tijdje long zitten.
Hopende
0
quote:

bankwerker schreef op 14 mei 2021 19:24:

Iedereen moet zijn gevoel volgen, maar ik verwacht hier toch nog een mooi herstel in de koers. Ik blijf hier nog tijdje long zitten.
Ik ook omdat mijn pakket te klein is , maar ik versta grote beleggers wel die traden en verdienen meer op die manier.
Toch staan we nog heel ver van het pre corona niveau en in C is dat niet slecht want sommige aandelen staan veel te hoog op dit moment , dus als er een weerbots komt zal het normaal hier veel minder zijn
DJ o Harry
0
Zelfde hier, blijft er ook nog een hele tijd long in zitten, heb er volste vertrouwen in dat we terug gaan stijgen, en het dividend is mooi meegenomen, we zullen waarschijnlijk nog wel eens een dipje kennen maar is moeilijk te voorspellen
474 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 20 21 22 23 24 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 23 apr 2024 17:35
Koers 44,600
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 45,200
Laag 44,600
Volume 2.290
Volume gemiddeld 3.548
Volume gisteren 2.164

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront