Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

TRUMP

gnocchi.
1
Link Engels.
www.palmerreport.com/analysis/surreal...

Palmer Report
Surrealistische nieuwe ontwikkeling in de ondergang van Rudy Giuliani
Bill Palmer | 7:27 pm EDT 7 mei, 2021

Op woensdag voorspelde Rudy Giuliani's zoon Andrew Giuliani publiekelijk dat er binnen zesendertig uur een grote doorbraak zou zijn in de zin dat Donald Trump zou toegeven aan Rudy's eis om zijn juridische rekeningen te betalen. Dat tijdsbestek is gekomen en gegaan, dus wat nu?

Nu Trump blijkbaar Rudy's chantagetermijn heeft getrotseerd, is Rudy's volgende logische zet om een pleidooi tegen hem te houden, toch? Wat al dan niet toeval kan zijn, is dat nu uitlekt dat Rudy inderdaad heeft geprobeerd om twee maanden geleden samen te werken met de DOJ, maar dat hij afhaakte toen de FBI weigerde om de reikwijdte van de vragen te beperken.

Er zijn een paar manieren om dit te interpreteren. De eerste zou zijn dat een totaal ontspoorde Rudy dacht dat hij zijn mond kon gaan opendoen over Hunter Biden en dat het hem op de een of andere magische manier van de haak zou halen. De tweede manier zou zijn dat een meer pragmatische Rudy een deal wilde sluiten over de misdaden waarvan hij weet dat de FBI hem op de korrel heeft, terwijl hij probeerde te voorkomen dat hij zichzelf zou beschuldigen over zijn bijkomende misdaden waarvan de FBI niets weet of die ze niet hebben kunnen bewijzen.

Als het het laatste is, dan is er op zijn minst enige reden om te vermoeden dat Rudy en zijn team achter dit nieuwe lek zitten, en ze proberen Donald Trump een boodschap te sturen dat Rudy zeker bereid is met de Feds samen te werken om hem onder de bus te gooien. Zal Trump betalen om hem stil te houden, of is dat schip al vertrokken? Blijf op de hoogte.
luchtschip
1
quote:

gnocchi. schreef op 7 mei 2021 22:27:

Link Engels.
www.rawstory.com/trump-fec-stormy-dan...

Vragen over 'onverklaarbare' beslissing FEC om Trump door te laten gaan in Stormy Daniels-schandaal met zwijggeld
Sky Palma
07 mei 2021

Mensen die hoopten op strafrechtelijke afrekening voor Donald Trump kregen onlangs slecht nieuws nadat de Federal Election Commission de voormalige president een pas gaf met betrekking tot zijn vermeende zwijggeldbetaling aan pornoster Stormy Daniels.

Zoals Aaron Blake van The Washington Post opmerkt, heeft de FEC besloten dat het niet verder zal gaan met een onderzoek naar de vermeende rol van Trump in het smeergeld. Volgens Blake is de beslissing zowel "niet verrassend als nogal onverklaarbaar."

Blake schrijft dat het bewezen is dat Trump een misdaad heeft begaan.

"De belangrijkste kwesties als het ging om de verwijtbaarheid van Trump waren of hij betrokken was bij de betalingen en of ze bedoeld waren om de verkiezingen te beïnvloeden die kort daarna werden gehouden. Voormalig Trump-advocaat Michael Cohen] zei in 2018 publiekelijk dat beide dingen waar waren en getuigde later onder ede in dezelfde zin," schrijft Blake, eraan toevoegend dat Cohens geschiedenis hem weliswaar niet de beste getuige maakte, maar dat Trumps eigen ministerie van Justitie hem ook bij het misdrijf betrok.

De FEC (Federal Election Committee) gaat dus niet meer verder met het onderzoek naar de betaling van $ 130.000 zwijggeld aan Stormy Daniels uit het Trump campagne fonds.
Deze betaling vond plaats voor de verkiezing van november 2016.

Op overtreding van de kieswet is een verjaringstermijn van 5 jaar van kracht.

Het Department of Justice heeft nog slechts 5 maanden de tijd deze zaak aanhangig te maken.
Wil men Trump hiervoor vervolgen dan is er dus haast geboden.

. "The clock is ticking; a five–year statute of limitations (verjaringstermijn ) for Trump's campaign finance crimes gives the DOJ only five more months to prosecute these crimes."

www.alternet.org/2021/05/stormy-danie...
gnocchi.
1
Link Engels.
hillreporter.com/rudy-giuliani-says-o...

Rudy Giuliani zegt "Alleen in een dictatuur" kon dit hem overkomen - Het gebeurde onder Trump
DOOR Steph Bazzle 7 mei, 2021

Rudy Giuliani heeft geprobeerd om het onderzoek naar sommige van zijn activiteiten in Oekraïne te spinnen als een politiek gemotiveerde aanval, meer over de zoon van president Joe Biden, Hunter Biden, dan over zijn eigen (vermeende) criminele activiteiten. Maar toen hij de bewering deed dat federale agentschappen toegang kregen tot zijn iCloud om naar bewijsmateriaal te zoeken, kon dat alleen gebeuren onder een dictator, misschien realiseerde hij zich niet wie er op dat moment in het Witte Huis zat.

Je kunt Giuliani's interview met Tucker Carlson op Fox News hieronder zien, waarin hij veel praat over Hunter Biden, en vervolgens een zaak tegen zichzelf maakt door te zeggen dat een bevelschrift voor een inval zoals die in zijn huis en kantoor alleen kan worden verkregen als er voldoende reden is om aan te nemen dat er bewijs is en dat de persoon in kwestie het zou vernietigen of zich ervan zou ontdoen als hij de kans zou krijgen. Pas dan komt hij bij de iCloud-klacht.

"De enige manier waarop je een huiszoekingsbevel kunt krijgen is als je kunt aantonen dat er enig bewijs is dat de persoon het bewijs gaat vernietigen of er met het bewijs vandoor gaat of gaat. Nou, ik heb het al twee jaar en ik heb het niet vernietigd. En ze hebben het ook uit de iCloud, dus er was geen rechtvaardiging. "

Ja, dat is Giuliani die lijkt te zeggen dat er bewijs zat in de in beslag genomen apparaten, met als verdediging dat hij het niet vernietigd heeft. Echter, de iCloud klacht brengt een ander aspect van de zaak naar voren.

Hij suggereert vervolgens dat Biden op de hoogte was, waarbij hij de Q-anon claim dat Biden aan dementie lijdt, afkraakt en Carlson vertelt dat de president het misschien gewoon vergeten is, en vervolgens zegt dat dit alleen onder een dictatuur kan gebeuren.

Bloomberg documenteerde echter een inmiddels verwijderde tweet waarin Giuliani zei: "De DOJ vertelde mijn advocaat dat ze in 2019 stiekem in mijn iCloud-account zijn geweest. Wie zijn ze nog meer aan het bespioneren? Jou?"

Dus, in Rudy's eigen woorden, het ministerie van Justitie voerde acties uit die volgens hem alleen onder een dictator zouden kunnen gebeuren, door de inhoud van zijn iCloud-account in 2019 te onderzoeken... toen Donald Trump nog de president van de Verenigde Staten was.

Het is een beetje moeilijk om dat op Biden af te schuiven, die in 2019 geen enkele bevoegdheid had om acties van het ministerie van Justitie te sturen.

gnocchi.
1
Link Engels.
hillreporter.com/watch-gaetz-acts-rid...

WATCH: Gaetz gedraagt zich belachelijk griezelig, praat over confrontatie met zijn beschuldigers
DOOR Todd Neikirk 7 mei 2021

Matt Gaetz heeft grotendeels een grap gemaakt van de ernstige beschuldigingen tegen hem en ging vrijdagavond door met het luchtig maken van het onderzoek.

De meeste mensen die geconfronteerd worden met de kritieken van het congreslid in Florida zouden zich gedeisd houden en proberen de aandacht niet te trekken. In plaats daarvan gaan Gaetz en de Marjorie Taylor Greene, een andere ongelooflijk controversiële wetgever, op tournee.

Op vrijdagavond verscheen het duo in de Villages, een bejaardentehuis in Florida. De overwegend Republikeinse gemeenschap bood vriendelijk publiek aan Gaetz en hij reageerde door echt griezelige opmerkingen te maken.

Het congreslid uit Florida ontkende eerst de aanklachten tegen hem en eiste de confrontatie met zijn aanklagers. Hij vertelde de menigte, "We hebben het recht om onze beschuldigers te confronteren in dit land. Hoe zit dat? Er kan hier geen sprake zijn van een eerlijk proces als het enige proces voor conservatieven bestaat uit het zien van lekken die op leugens zijn geborduurd en vervolgens eindeloos worden herhaald door de laatste media van Amerika.

Gaetz besloot toen om een beetje raar te doen. "Vandaag is mijn verjaardag," zei hij. "En ik weet al hoe CNN het gaat melden. 'Matt Gaetz heeft wild feest omringd door mooie vrouwen in The Villages.' Dus bereid je er maar op voor."

Greene en Gaetz zijn klaar voor een lange tournee. Ze zijn van plan om in het komende jaar een aantal steden te bezoeken. Helaas voor de Florida Rep., zullen zijn juridische problemen hem hoe dan ook blijven volgen.
gnocchi.
1
Link Engels.
www.rawstory.com/fbi-rudy-giuliani-uk...

FBI onderzoeken Giuliani's druk om Trump-administratie Oekraïner visum te laten geven: rapport
Bob Brigham
07 mei 2021

Er komt nieuwe berichtgeving naar buiten over de omvang van het federale onderzoek naar voormalig burgemeester Rudy Giuliani van New York City.

"Sinds ten minste oktober 2019 kijkt federaal onderzoek naar Rudy Giuliani's poging om het Witte Huis en een onwillig ministerie van Buitenlandse Zaken ervan te overtuigen een visum te verlenen aan een voormalige Oekraïense ambtenaar, volgens twee mensen die op de hoogte zijn van de zaak. Deze bronnen vertellen The Daily Beast dat de visumkwestie één aspect is van het federale onderzoek naar de vraag of Giuliani's inspanningen tijdens de Trump-Oekraïne saga een illegale lobby vormden namens buitenlandse ambtenaren of individuen. Volgens mensen met kennis van de zaak, waaronder Giuliani's eigen juridische team, onderzoeken federale onderzoekers ook zijn poging om de voormalige Amerikaanse ambassadeur in Oekraïne Marie Yovanovitch ontslagen te krijgen," meldde The Beast vrijdagavond.

In april voerde de FBI huiszoekingsbevelen uit in Giuliani's appartement en kantoor in Manhattan.

"De FBI is naar verluidt bezig om te bepalen of Giuliani's werk voor Oekraïne in strijd was met de Foreign Agents Registration Act, die eist dat Amerikanen zich registreren bij het Ministerie van Justitie als ze lobbyen voor buitenlandse belangen. De voormalige burgemeester van New York en advocaat en vertrouweling van Donald Trump moet nog worden beschuldigd van een misdrijf in dit onderzoek, maar het onderzoek resulteerde al in de inval in Giuliani's kantoor en appartement eind vorige maand," meldde The Beast. "Giuliani's inspanningen om een visum te verkrijgen voor ten minste één Oekraïense ambtenaar, de controversiële voormalige procureur-generaal Viktor Shokin, werd bekend tijdens het eerste Trump impeachment proces. Shokin's naam verscheen als een van de 12 mensen van wie de communicatie met Giuliani officieren van justitie werden gezocht onder een huiszoekingsbevel uitgevoerd door de FBI in het appartement van de voormalige burgemeester eind vorige maand."
gbakl
1

Of Trump nu bericht vanuit het Witte Huis of vanuit zijn vakantieresort in Florida, de inhoud is hetzelfde. 'Wie groot van geest is bespreekt ideeën, de middelmatigen van geest hebben het over gebeurtenissen en wie klein van geest is heeft het over mensen’, is een uitspraak toegeschreven aan Eleanor Roosevelt.

Een oordeel over Trump kan daaruit afgeleid worden. Zijn blog dient om zijn critici te beschimpen.

gnocchi.
1
quote:

gbakl schreef op 8 mei 2021 11:11:

Of Trump nu bericht vanuit het Witte Huis of vanuit zijn vakantieresort in Florida, de inhoud is hetzelfde. 'Wie groot van geest is bespreekt ideeën, de middelmatigen van geest hebben het over gebeurtenissen en wie klein van geest is heeft het over mensen’, is een uitspraak toegeschreven aan Eleanor Roosevelt.

Een oordeel over Trump kan daaruit afgeleid worden. Zijn blog dient om zijn critici te beschimpen.

Dat is zijn ziekte het kwaadaardige narcisme. Ik heb er verschillende van dichtbij mee gemaakt. Op de langenduur vernietigen zij zich zelf. Maar dan hebben ze wel zoveel leed en ellende teweeg gebracht. In begin hebben ze een doel, dan krijgen ze soms tegenstand, en lijkt het wel een kortsluiting. Ze kunnen dat niet verwerken, en willen alleen nog maar wraak.

Dat zij nog zolang stand houden komt om dat ze het vermogen hebben om loyalisten om zich heen te verzamelen.
het zwaard
2
gnocchi:Dat is zijn ziekte het kwaadaardige narcisme. Ik heb er verschillende van dichtbij mee gemaakt. Op de langenduur vernietigen zij zich zelf.

Ik hoop dat ik die dag nog mag meemaken.
luchtschip
2
quote:

gnocchi. schreef op 8 mei 2021 08:21:

Link Engels.
hillreporter.com/watch-gaetz-acts-rid...

WATCH: Gaetz gedraagt zich belachelijk griezelig, praat over confrontatie met zijn beschuldigers
DOOR Todd Neikirk 7 mei 2021

(momenteel) gaan Gaetz en de Marjorie Taylor Greene, een andere ongelooflijk controversiële wetgever, op tournee.

Op vrijdagavond verscheen het duo in de Villages, een bejaardentehuis in Florida. De overwegend Republikeinse gemeenschap bood vriendelijk publiek aan Gaetz en hij reageerde door echt griezelige opmerkingen te maken.

Greene en Gaetz zijn klaar voor een lange tournee. Ze zijn van plan om in het komende jaar een aantal steden te bezoeken. Helaas voor de Florida Rep., zullen zijn juridische problemen hem hoe dan ook blijven volgen.
Marjory Taylor Greene had een geweldige uitspraak voor de oudjes van de Villages :

“We want the most beautiful earth in the whole world.”

video 0:14 minuut

twitter.com/NYinLA2121/status/1390852...

Ze flappen er maar wat uit
luchtschip
1

Really American komt met een video

Congress lid Mo Brooks heeft in een speech aangezet tot de bestorming van het Capitol op 6 januari 2021

Mo Brooks doesn’t belong in Congress. He belongs in jail. Pass it on.

video 1:11 minuut

twitter.com/ReallyAmerican1/status/13...
gnocchi.
1
Link Engels.
www.rawstory.com/trump-mar-a-lago-265...

twitter.com/RawStory/status/139100151...

Bondgenoten van Trump 'steeds gefrustreerder' dat hij zijn dagen doorbrengt met het obsederen over 'kleinzielige grieven': rapport
Tom Boggioni
08 mei 2021

Volgens een rapport van de Washington Post raken naaste bondgenoten van Donald Trump evenals de Republikeinse leiding "steeds meer gefrustreerd" met de ex-president die volgens hen zijn dagen doorbrengt met het verzorgen van "kleinzielige grieven" tegen mensen waarvan hij denkt dat ze hem onrecht hebben aangedaan wanneer hij niet aan het golfen is.

In een diepgaande duik in hoe Trump de Republikeinse Partij manipuleert om naar zijn wil te buigen, terwijl hij zijn dagen doorbrengt in zijn Mar-a-Lago resort, meldt de WaPo dat hij het plannen van zijn presidentiële bibliotheek heeft uitgesteld, twijfelt over zijn politieke toekomst en veel tijd besteedt aan het beramen van wraak na het verliezen van zijn herverkiezingsbod.

"Het opnieuw verschijnen van Trump wordt aangewakkerd door een ego-gedreven verlangen om in het middelpunt van de nationale belangstelling te blijven staan, zeggen voormalige adviseurs en bondgenoten die met hem in contact staan," aldus het rapport. "De verslagen ex-president wordt voornamelijk gedreven door een dorst naar vergelding, een onverzadigbare zoektocht naar de schijnwerpers en een verlangen om totale dominantie en controle over de Republikeinse basis te vestigen en te behouden, zeiden verschillende voormalige senior adviseurs van het Witte Huis. Hij heeft opgeschept tegen sommigen in zijn kring dat hij op een gegeven moment een boek deal verwacht, hoewel er geen aanbod bekend is, zeiden twee adviseurs."

Opmerkend dat de meeste van Trump's steunbetuigingen tot nu toe worden aangeduid als "wraakbetuigingen" gericht op Republikeinse wetgevers waarvan hij vindt dat ze hem hebben gekruist, meldt de Post dat het verlangen van de ex-president naar vergelding degenen die dicht bij hem staan begint te frustreren.

"Privé raken veel Republikeinse functionarissen - waaronder enkele bondgenoten van Trump - gefrustreerd, bezorgd dat de voormalige president zijn tijd verspilt aan kleinzielige rivaliteiten en grieven. Ze zeggen dat ze zouden willen dat hij werkte aan het beschermen van beleid uit zijn ambtstermijn en de Republikeinen in 2022 positief zou helpen. "Al dat 2022-gedoe is: 'Nou, wat heb ik eraan?'", aldus een voormalige hoge ambtenaar van het Witte Huis, die Trumps denkwijze samenvatte," aldus het rapport.

gnocchi.
0
Juridische maas in Florida laat geërgerde inwoners West Palm Beach vastzitten aan Trump
Meaghan Ellis, AlterNet
08 mei 2021.

twitter.com/RawStory/status/139101510...
luchtschip
0

The Trump Justice Dept secretly obtained Washington Post journalists’ phone records and tried to obtain their email records

Dit is een inbreuk op de persvrijheid.
Trump wilde de prive emails zien van journalisten van de Washington Post om te achterhalen hoe zij over kritische informatie van Trump kwamen.
Hij werd gesteund door het Department of Justice

Reactie van Ted lieu, Democratisch Huis Afgevaardigde :

This is a direct attack on the First Amendment by the Trump Justice Department. Anyone who was involved in this authoritarian style intimidation and is still at The Justice Department, should be fired.

And history really, really is not going to be kind to Bill Barr.

twitter.com/tedlieu/status/1390827289...

The First Amendment betreft de vrijheid van meningsuiting, dus persvrijheid.

[verwijderd]
0
Dit is een inbreuk op de persvrijheid.
Trump wilde de prive e-mails zien van journalisten van de Washington Post om te achterhalen hoe zij over kritische informatie van Trump kwamen.
Hij werd gesteund door het Ministerie van Justitie

Reactie van Ted lieu, Democratisch Huis Afgevaardigde:

Dit is een directe aanval op het eerste amendement van het Trump Justice Department. Iedereen die betrokken was bij deze autoritaire intimidatie en nog steeds bij The Justice Department zit, moet worden ontslagen.

En de geschiedenis zal echt niet goed zijn voor Bill Barr.

twitter.com/tedlieu/status/1390827289 ...

Het eerste amendement betreft de vrijheid van meningsuiting, dus persvrijheid.

Ook in Europa !!!
Nederland !!!
België !!!
...
nieuwe bullshit !!!
:)

[verwijderd]
0
quote:

gbakl schreef op 8 mei 2021 11:11:

Of Trump nu bericht vanuit het Witte Huis of vanuit zijn vakantieresort in Florida, de inhoud is hetzelfde. 'Wie groot van geest is bespreekt ideeën, de middelmatigen van geest hebben het over gebeurtenissen en wie klein van geest is heeft het over mensen’, is een uitspraak toegeschreven aan Eleanor Roosevelt.

Een oordeel over Trump kan daaruit afgeleid worden. Zijn blog dient om zijn critici te beschimpen.

Och,
ik ben zijn tegenstander !!!

Door open en eerlijke dialoog, zijn we misschien medestanders !!! "

:)

wel "eerlijk" & "open" !!!

:)

we maken een "Nieuwe, eerlijke en open samenleving !!! Zonder onderscheid in ras, stand of financiële draagkracht !!!"
:)
Poetin,
Xi,
Erdogan,
e.a. weg
:)
we maken voor onze "kleinkinderen er een goede, hoopvolle, en vriendelijke wereld van ."
:)

"Wij lenen de aarde van onze kleinkinderen !!! dus moeten wij er zorg voor dragen !!!
:)

en dat doen we niet genoeg !!!
:)

gnocchi.
0
Het begint zeker met aambeien!

Link Engels.

www.rawstory.com/vaccine-misinformati...

Regelgever uit Arizona beweert dat COVID-vaccins mensen in 'potplanten' veranderen in een nieuwsinterview
luchtschip
0


Met dank aan Donald John Trump :

Secretary of Homeland Security (Minister van Binnenlandse Veiligheid :

"The most significant terrorism-related threat that we face in our homeland is the threat of domestic violent extremism."

twitter.com/allinwithchris/status/139...

DHS (Department of Homeland Security) head on immigration: ‘We inherited a system that was entirely dismantled’

“We will restore humanity, order, and safety to our country’s immigration system,” Secretary of Homeland Security Alejandro Mayorkas tells Chris Hayes.

www.msnbc.com/all-in/watch/dhs-head-o...
luchtschip
0


Live volgen van de Chinese raket die op aarde gaat neerstorten (of voortijdig in de dampkring verdampt?)

www.youtube.com/watch?v=ysxMsuNXaIM

Om 04:30 ned tijd bevindt hij zich op 140 km hoogte, boven de oceaan en komt vanaf Saudi Arabie richting Australie.
Om 04:40 ned tijd boven Zuid Australie

Waar de dampkring begint is niet helemaal duidelijk.
Sommigen houden het op 80 km, anderen op 100km en 118 km en weer anderen op 160 km.

www.quest.nl/natuur/sterrenkunde/a254...
luchtschip
0
quote:

luchtschip schreef op 9 mei 2021 04:43:

Live volgen van de Chinese raket die op aarde gaat neerstorten (of voortijdig in de dampkring verdampt?)

www.youtube.com/watch?v=ysxMsuNXaIM

Om 04:30 ned tijd bevindt hij zich op 140 km hoogte, boven de oceaan en komt vanaf Saudi Arabie richting Australie.
Om 04:40 ned tijd boven Zuid Australie

Waar de dampkring begint is niet helemaal duidelijk.
Sommigen houden het op 80 km, anderen op 100km en 118 km en weer anderen op 160 km.

www.quest.nl/natuur/sterrenkunde/a254...
Om 05:10 uur ned tijd tussen Australie en het Zuiden van Mexico. De verwachte baan loopt verder richting Florida, waar ook Mar a Lago ligt, Trump's woon en verblijfplaats.
Vervolgens de Atlantische Oceaan over richting Portugal, Zuid Spanje en verder naar Noord Afrika.
Verwachting is dat hij om 06:00 uur op aarde zal neerstorten. Hoogte momenteel 170 km.

om 05:20 boven Florida hoogte 179 km

www.youtube.com/watch?v=ysxMsuNXaIM
luchtschip
0


China now reporting weibo.com/2196038737/KeDPliFXS… that the rocket reentered at 0224 UTC (04:24 ned tijd)at 72.47E 2.65N which is right over the Maldives. If correct will be interesting to see if we get reports from there

pbs.twimg.com/media/E06j6iIXoAApoRO?f...

twitter.com/planet4589/status/1391229...

Op het You Tube kanaal vliegt hij nog rustig door
06:00 uur ned tijd op 145 km hoogte halverwege tussen Afrika en Australië boven de Indische Oceaan, gaat ten zuiden onder Australie door

www.youtube.com/watch?v=ysxMsuNXaIM
70.562 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 2754 2755 2756 2757 2758 2759 2760 2761 2762 2763 2764 ... 3525 3526 3527 3528 3529 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
860,54  -4,82  -0,56%  09:14
 Germany40^ 17.673,70 -0,92%
 BEL 20 3.802,35 -0,63%
 Europe50^ 4.899,53 -0,75%
 US30^ 37.609,14 -1,06%
 Nasd100^ 17.299,06 -1,42%
 US500^ 4.988,21 -1,21%
 Japan225^ 37.225,98 -2,04%
 Gold spot 2.391,97 +0,53%
 EUR/USD 1,0648 +0,05%
 WTI 82,96 +1,07%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

AALBERTS NV 0,00%
ABN AMRO BANK... 0,00%
Accsys 0,00%
ACOMO 0,00%
ADYEN NV 0,00%

Dalers

AMX -0,79%
AEX -0,56%
AALBERTS NV 0,00%
ABN AMRO BANK... 0,00%
Accsys 0,00%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront