Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

TRUMP

gnocchi.
1
gnocchi.
1
Link Engels
www.rawstory.com/joel-greenberg-26529...

Vrouw zegt dat Matt Gaetz's wingman haar 'aanzette' tot seks met 'een eindeloze voorraad drugs'
Brad Reed
12 mei 2021

Meerdere vrouwen hebben aan de Daily Beast verteld dat Joel Greenberg, de voormalige "wingman" van de door schandalen geplaagde Rep. Matt Gaetz (R-FL), hen onder druk zette tot seks nadat hij hen geld en drugs had gegeven.
Rapport Advertentie

Hoewel geen van de vrouwen beweert dat Greenberg hen seksueel heeft misbruikt, vertelt één vrouw aan de publicatie dat Greenberg haar tot seks "dwong" door haar "een eindeloze voorraad drugs" te geven.

"Ik was onder invloed van zoveel drugs," vertelde de vrouw aan de Daily Beast. "Ik was niet echt in een positie om te zeggen dat ik dit niet wilde doen. Ik was niet bij mijn volle verstand. Ik zat er tot over mijn oren in en het was best eng."

Drie andere vrouwen beschreven dat Greenberg hen uitnodigde voor een ontmoeting waar verschillende "goed verbonden Republikeinen" aanwezig waren en "een enorme berg coke", waarbij hij de vrouwen onder druk zette voor seks die ze uiteindelijk weigerden.

Greenberg, een oude medewerker van Gaetz die vorig jaar werd gearresteerd, wordt momenteel geconfronteerd met het vooruitzicht van jaren gevangenis dankzij een lange lijst van strafrechtelijke aanklachten, waaronder sekshandel, het stalken van een politieke tegenstander, het maken van valse ID's, het omkopen van een politieke ambtenaar, en fraude met telegrafische gegevens".
gnocchi.
1
GOP's Adam Kinzinger versnippert 'cynische' Kevin McCarthy voor het weggokken van democratie om 'verstikkende kunstenaar' Trump te sussen

twitter.com/RawStory/status/139244723...
gnocchi.
1
Voormalig Trump-functionaris blaast 'onverstandige' GOP af om 2020-verkiezingsleugens te ondersteunen
Brad Reed
12 mei 2021

twitter.com/RawStory/status/139245234...
gnocchi.
0
Link Engels.
hillreporter.com/former-prosecutor-ki...

Voormalig aanklager Kirschner voorspelt dat Trump binnenkort de wet onder ogen zal zien
DOOR Todd Neikirk 12 mei 2021

Nadat hij enkele van de recente stappen van het ministerie van Justitie van Merrick Garland had afgebroken, vermoedde Glenn Kirschner dat Donald Trump binnenkort voor de wet zou kunnen staan.

Donald Trump is in Mar-a-Lago geweest alsof hij geen probleem heeft in de wereld. De voormalige president was gefocust op het behouden van de controle over de Republikeinse partij en het verdrijven van iedereen die het niet met hem eens was.

In de echte wereld wordt Trump geconfronteerd met aanzienlijke problemen. Er zijn onderzoeken naar de 45e president in New York, Georgia en op federaal niveau. In een video die hij op Twitter plaatste, legde de voormalige aanklager uit waarom Trump in de problemen zit.

Kirschner onderschrift van de video: `` Hoewel het voelt alsof gerechtigheid voor Trump en zijn bedrijf een eeuwigheid duurt, is hier een belangrijk gegevenspunt dat suggereert dat de DOJ van Merrick Garland eigenlijk een redelijk goede clip maakt.

De juridische expert legde uit dat de recente inval in het huis van Rudy Giuliani geen goed teken was voor Trump. Kirschner besprak Lisa Monaco, die in april zojuist werd bevestigd om plaatsvervangend procureur-generaal te worden. "Het duurde slechts een week voordat ze de huiszoekingsbevelen voor het huis en kantoor van Rudy Giuliani goedkeurde," zei hij. "Dat is best snel."

De MSNBC-medewerker merkte verder op: "Dit is‘ echt een goede indicatie ’dat het ministerie van Justitie op het punt staat zijn stap te zetten. Het komt eraan, mensen. Gerechtigheid komt - en gerechtigheid is belangrijk. "

Bekijk een video van de reacties hieronder, met dank aan de Twitter-feed van Glenn Kirschner:

hillreporter.com/former-prosecutor-ki...
gnocchi.
1
De rechter stelt de datum van het proces voor Ghislaine Maxwell vast op 29 november 2021, met openingsverklaringen op die datum, als de pandemie dit toelaat.https://storage.courtlistener.com/recap/gov.usco

twitter.com/KlasfeldReports/status/13...
gnocchi.
1
Link Engels.
www.rawstory.com/cheney-expelled/

Liz Cheney uit House GOP leadership gezet minuten nadat ze waarschuwde voor 'medeplichtig' zijn met Trump
David Badash, De nieuwe burgerrechtenbeweging
12 mei 2021

U.S. Rep. Liz Cheney is uit haar positie van House Republican Caucus Chairwoman gezet in een stemmingsstemming die slechts minuten duurde. Haar "misdaad": publiekelijk verklaren dat Donald Trump de presidentsverkiezingen van 2020 heeft verloren.

Voordat de Republikeinen stemden, waarschuwde Cheney woensdagochtend achter gesloten deuren haar collega's om zich niet "medeplichtig" te laten maken aan Donald Trump, maar opende vrijelijk de deur voor hen om haar uit haar leiderschapspositie te stemmen.

"Als jullie leiders willen die zijn destructieve leugens mogelijk maken en verspreiden, dan ben ik niet jullie persoon, jullie hebben genoeg anderen om uit te kiezen. Dat zal hun nalatenschap zijn," vertelde ze hen volgens Politico's Melanie Zanona.
Op de Raw Story Podcast: Marcus Flowers
Marjorie Taylor Green's ergste nachtmerrie

"We kunnen niet toestaan dat de voormalige president ons achteruit sleept en ons medeplichtig maakt aan zijn pogingen om onze democratie te ontrafelen," zei ze naar verluidt ook.

"Maar ik beloof jullie dit, na vandaag," vertelde ze haar collega's, "zal ik de strijd leiden om onze partij en onze natie te herstellen naar conservatieve principes, om het socialisme te verslaan, om onze republiek te verdedigen, om de GOP weer waardig te maken om de partij van Lincoln te zijn."

Cheney is een harde kern conservatief en de dochter van Dick Cheney, de voormalige Republikeinse Vice President, voormalig VS Secretaris van Defensie, en ook een voormalige voorzitter van het Huis Republikeinse Conferentie.
gnocchi.
1
De toekomst zal het uitwijzen.

Link Engels.
www.palmerreport.com/analysis/the-rea...

De echte reden dat we weten dat Donald Trump naar de gevangenis gaat
Bill Palmer | 9:09 am EDT 12 mei, 2021

Vier maanden geleden kondigde de NRA aan dat het failliet zou gaan en zou verhuizen naar Texas. Palmer Report wees er toen op dat de procureur-generaal van New York waarschijnlijk geen probleem zou hebben om dit in de rechtbank tegen te houden. En ja hoor, vier maanden later heeft de rechtbank gisteren eindelijk de kant van de procureur-generaal gekozen en de NRA in het nauw gedreven, zodat ze ontmanteld kan worden. Dus wat heeft dit te maken met Donald Trump?

We horen steeds verklaringen als deze: "Als Trump nu nog niet aangeklaagd is, zal het nooit gebeuren." - "Trump zal nooit een dag in de gevangenis doorbrengen." - "Trump komt overal mee weg." We horen dit soort defaitisme steeds weer, en het is allemaal gebaseerd op niets anders dan het feit dat het strafrechtsysteem langzaam beweegt.

Maar zoals we blijven zien, blijft het rechtssysteem echt vooruit ploegen, zelfs als de ploegsnelheid op extra traag is ingesteld. De meeste waarnemers zijn nu waarschijnlijk al vergeten dat de New Yorkse officier van justitie zelfs maar een rechtszaak tegen de NRA had lopen. Maar inderdaad, de rechtbank koos de kant van de officier van justitie, wat ze altijd al hadden willen doen.

De openbare aanklagers in Manhattan gaan dus nog steeds door met hun aanklacht tegen Donald Trump. Regelmatig lekken er details uit die 100% duidelijk maken dat het proces intact is, vooruit gaat, en op schema ligt voor de onvermijdelijke aanklacht en arrestatie van Trump.

Het proces van de strafrechtelijke aanklacht verloopt in een tempo dat methodisch een veroordeling tijdens het proces kan verzekeren. De mensen die dat proces leiden, hebben geen belang bij het ongeduld van de prognostici op de sociale media, want het is hun taak om tot een veroordeling te komen, niet om een verknipte aanklacht te overhaasten om de ongeduldigen een plezier te doen.

Natuurlijk kunnen diezelfde ongeduldige mensen het niet laten om voluit defaitistisch te gaan en vol te houden dat de traagheid van het juridische proces op de een of andere manier bewijst dat Trump met alles is weggekomen. Maar dit is pure wartaal, gericht op het aanspreken van frustratie, verstoken van enige logica of bewijs.

Donald Trump zal worden aangeklaagd. Hij zal gearresteerd worden. Hij zal worden berecht. Hij zal veroordeeld worden. Hij zal de rest van zijn leven in de gevangenis doorbrengen. De enige manier waarop hij dit alles kan voorkomen is, eerlijk gezegd, als hij eerst sterft. Natuurlijk zouden de defaitisten dat waarschijnlijk ook als een overwinning voor hem zien. Dat is hun aard.!

luchtschip
1


Students for Trump co-founder sentenced to 13 months in jail for posing as lawyer

twitter.com/thehill/status/1392340284...

John Lambert, one of the co-founders behind Students for Trump, has been sentenced to more than a year behind bars for masquerading as a lawyer.

According to the New York Daily News, the 25-year-old was handed a 13-month prison sentence after posing as a lawyer named Eric Pope, who is based in Manhattan.

Lambert reportedly lied about graduating from New York University Law School and the University of Pennsylvania, where he claimed to have received a degree in finance, as well as having more than a decade of experience working in law.

Over the course of several years, he also managed to get actual clients searching for legal advice through Upwork. Between 2016 and 2018, he allegedly raked in more than $46,000 with the scheme.

thehill.com/blogs/blog-briefing-room/...
luchtschip
1


Liz Cheney immediately after she was ousted (afgezet) from House leadership:

"I will do everything I can to ensure that the former president never again gets anywhere near the Oval Office."

video 0:53 minuut

twitter.com/atrupar/status/1392471279...

Wanneer zij het zelfde karakter als haar vader Dick Cheney heeft, dan kan Trump zijn borst nat maken.
DeZwarteRidder
1
quote:

luchtschip schreef op 12 mei 2021 16:34:

Liz Cheney immediately after she was ousted (afgezet) from House leadership:

"I will do everything I can to ensure that the former president never again gets anywhere near the Oval Office."

video 0:53 minuut

twitter.com/atrupar/status/1392471279...

Wanneer zij het zelfde karakter als haar vader Dick Cheney heeft, dan kan Trump zijn borst nat maken.
Lix Cheney for president...........!!!!
closer
1
quote:

DeZwarteRidder schreef op 12 mei 2021 16:36:

Lix Cheney for president...........!!!!
Nou nee, dat liever niet.
Plein777
0
quote:

closer schreef op 12 mei 2021 16:43:

[...]
Nou nee, dat liever niet.
We krijgen zo wie zo eerst Vice President Kamala Harris als opvolgster van President Joe Biden in 2024 :-)
Maar tussentijds zal de GOP met dank aan nog steeds liegende trump ook de 2022 verkiezingen verliezen.
luchtschip
1
quote:

DeZwarteRidder schreef op 12 mei 2021 16:36:

[...]

Lix Cheney for president...........!!!!
Lijkt mij niet zo'n goed idee.
Dat zij zich openlijk tegen Trump verzet en de Capitol opstand van 6 januari veroordeelt is lovenswaardig.

Verder heeft zij zeer oer conservatieve standpunten.
gnocchi.
1
quote:

luchtschip schreef op 12 mei 2021 17:24:

[...]

Lijkt mij niet zo'n goed idee.
Dat zij zich openlijk tegen Trump verzet en de Capitol opstand van 6 januari veroordeelt is lovenswaardig.

Verder heeft zij zeer oer conservatieve standpunten.

Klopt zij is absoluut tegen alles van het beleid van Biden.
gnocchi.
1
De race om het gouverneurschap van Virginia in 2021 komt op gang - en de Republikeinse genomineerde is al in paniek
James Sullivan | 10:30 am EDT 12 mei 2021

www.palmerreport.com/analysis/heres-w...
gnocchi.
1
Link Engels.
hillreporter.com/gop-senator-tell-fox...

GOP-senator vertelt Fox News dat Trump in 2024 niet de kandidaat van de Republikeinse partij zal zijn
DOOR Todd Neikirk 12 mei 2021

Senator Bill Cassidy heeft woensdag tijdens een gesprek met Fox News gezegd dat Donald Trump in 2024 niet de kandidaat van de partij zal zijn.

De Republikeinen in het Huis staan allemaal achter Donald Trump. Dat werd woensdag bewezen toen Liz Cheney haar leiderschapspositie verloor voor de misdaad zich uit te spreken tegen Donald Trump.

Aan de kant van de senaat gaat het er heel anders aan toe. Mitch McConnell is na de inauguratie van Joe Biden gestopt met zich uit te spreken over Trump. En zelfs daarvoor stemden 7 van de 50 Republikeinse senatoren van de senaat voor een veroordeling van de voormalige president wegens impeachment. Een van die wetgevers was Bill Cassidy uit Louisiana.

Brian Kilmeade ondervroeg Cassidy over de mogelijkheid dat Trump in 2024 Republikeins genomineerd is voor het presidentschap. De Fox-presentator vroeg: "Als hij de kandidaat is, zou u dan op hem stemmen?" De senator uit Louisiana antwoordde: "Hij zal niet onze kandidaat zijn."

Cassidy vervolgde: "Als we willen winnen, kunnen we niet zeggen, 'oh jeetje, we hebben meer stemmen dan wie dan ook in de Republikeinse geschiedenis, maar 7 miljoen minder dan de Democraat.' Weet je, die 7 miljoen is het verschil tussen Biden's beleid en ons beleid. We moeten 7 miljoen voor liggen, niet 7 miljoen achter."

Hoewel de partij op dit moment doet alsof Trump de kanshebber is voor de nominatie in 2024, zijn er nog genoeg hordes te nemen die hij moet nemen. De voormalige president wordt geconfronteerd met ernstige juridische problemen in zowel Georgia als New York City. Bovendien is Trump een 74 jaar oude man met morbide obesitas. De kans is groot dat zijn gezondheid in de komende 4 jaar verslechtert.
gnocchi.
0
Military members call out group of retired generals for 'disturbing and reckless' letter promoting Trump's election lies

www.rawstory.com/military-members-cal...
luchtschip
0

Vandaag is er een hoorzitting in het Huis van Afgevaardigden over de 6 januari 2021 bestorming van het Capitol.

de (ad interim) minister van Defensie Chris Miller wordt gehoord

Toelichting :

Chris Miller had uitdrukkelijk schriftelijk opdracht gegeven aan de National Guard geen geweld te gebruiken.
De National Guard mocht alleen tot actie overgaan na toestemming gekregen te hebben van de Defensie Minister Chris Miller.

Former Trump Defense Secretary Chris Miller tells US House panel says he's "modifying his assessment" that Trump's remarks inspired the Insurrection.

Miller changes to: "There was a conspiracy.. to assault Capitol that day"

twitter.com/MacFarlaneNews/status/139...

hier de memorandum van Chris miller over regels met betrekking van handelen door de National Guard op 6 januari 2021 :

pbs.twimg.com/media/E1MnUd3VUAIx3bj?f...

Kruger
1
quote:

luchtschip schreef op 12 mei 2021 23:19:

Vandaag is er een hoorzitting in het Huis van Afgevaardigden over de 6 januari 2021 bestorming van het Capitol.

de (ad interim) minister van Defensie Chris Miller wordt gehoord

Toelichting :

Chris Miller had uitdrukkelijk schriftelijk opdracht gegeven aan de National Guard geen geweld te gebruiken.
De National Guard mocht alleen tot actie overgaan na toestemming gekregen te hebben van de Defensie Minister Chris Miller.

Former Trump Defense Secretary Chris Miller tells US House panel says he's "modifying his assessment" that Trump's remarks inspired the Insurrection.

Miller changes to: "There was a conspiracy.. to assault Capitol that day"

twitter.com/MacFarlaneNews/status/139...

hier de memorandum van Chris miller over regels met betrekking van handelen door de National Guard op 6 januari 2021 :

pbs.twimg.com/media/E1MnUd3VUAIx3bj?f...

Rare tactiek.
Miller gaat liever zelf de gevangenis is wegens nalatigheid zoniet obstructie zijn de acting minister van Defensie, of wat?
En Trump wist echt niets van die conspiracy! Echt niet. Ik zweer het! Het was toevallig dat Trump dergelijke speech gaf net op de dag dat er ook een conspiracy to attack the Capitol was.

Raar.
Een beetje dom toch, niet?
70.586 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 2757 2758 2759 2760 2761 2762 2763 2764 2765 2766 2767 ... 3526 3527 3528 3529 3530 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
860,01  -5,35  -0,62%  19 apr
 Germany40^ 17.714,20 -0,13%
 BEL 20 3.827,75 +0,03%
 Europe50^ 4.904,14 -0,28%
 US30^ 37.851,00 0,00%
 Nasd100^ 17.004,48 0,00%
 US500^ 4.960,72 0,00%
 Japan225^ 37.028,48 0,00%
 Gold spot 2.392,50 0,00%
 EUR/USD 1,0655 +0,11%
 WTI 82,10 +0,02%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

WDP +3,12%
Kendrion +2,92%
EBUSCO HOLDING +2,67%
Vopak +2,61%
NX FILTRATION +2,17%

Dalers

JUST EAT TAKE... -5,11%
TomTom -4,68%
Fugro -4,30%
ASMI -4,00%
BESI -3,64%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront