Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Voorschot op de toekomst: Stoomt de AEX op naar 1000 punten?

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 19 apr Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 65
  2. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59
  3. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79

Reacties

50 Posts
Pagina: 1 2 3 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 Doptieman 2 juni 2021 08:27
    Het wordt mijns inziens vast een dagje horizontaal geneuzel zodat de koerswinsten van gisteren met een intra-day op 722 even netjes geneutraliseerd worden . Zeg maar Gladgestreken.

    Want dat is voor het Beursrendement veel beter als het geleidelijk gaat. (iets meer dan horizontaal dus)
    Succes!!
  2. forum rang 6 ttroo 2 juni 2021 09:20
    Uitbraak poging twee. En koersdoel hebben we gelezen. Zelf let ik op de Nasdaq. Daar ben ik nog niet overtuigd van een uitbraak. Amazon. $3.210 houd ik in de gaten. Er onder is zwakte en bevestigt mogelijk meer down. Nvidia. Ze stonden een paar maanden geleden ook zo. En toen kwamen ze. $50 in de min. Van hoog naar laag. Herhaling? Facebook, Microsoft, Apple en Tesla. Rood bevestigt de down. Dus in de gaten houden. Alleen Alphabet ligt er goed bij. Maar die kan wel eens gaan toppen. Yields blijven rustig, behalve af en toe hier en daar een uitschiter, gisteren dan. Kortom gaan we wel uitbreken of gaan we stiekem lager? Dow Jones. Twee honderd punt lager is zwakte. Op dit moment staat de Dow Jones future op 24 punten. Dus nog geen risico. Een zeer zwakke dag brengt de lijn morgen verder op. Kortom Dow Jones moet flink hoger gaan vandaag.

  3. forum rang 6 ttroo 2 juni 2021 09:57
    En u bent weer afgewezen. En fondsen lijken meteen te gaan toppen. ASML. ING. Arcelor.
    Shell zet de rebound door. Besi zit duidelijk nog in de toppingsfase. Akzo gaat nog goed, maar onder de 105 is zwakte onder de 104 kan wel eens de correctie laten starten met 3 a 5 euro lager. ASML gaat weer snel. Nu rood. Op weg naar de 500? DAXie opende als een chinese raket. Good hoogtes maken, maar naar beneden ging snel en ongecontroleerd. Ook opvallend. Nu (tijdelijk) geland. Euro Stoxx ligt nog goed. Boven de opgaande trendlijn. Daar zit nog wat ruimte om te kunnen dalen om echt zwaktes te waarnemen. Elk rood in de Amerikaanse futures zie ik als mogelijke start voor een goede correctie. Alleen deze markten hebben zoveel Gratis Geld Kracht dat het zo weer gedraaid kan worden. We zien dat ook hier met de AEX. Het wilt omhoog blijven gaan, ondanks de aardige hoeveelheid rode orders. Groene orders komen zo snel mogelijk terug. Alsof ze in het heelal gebruiken maken van dark energy om hun groene orders te blijven plaatsen. in welke toestand de economie van de wereld ook zit. Groen is het Toverwoord. IBEX-je draait niet lekker meer, daar zijn ze aardig aan het corrigeren geslagen. Bovespa wordt interessant. Die liggen mega hoog. Dat krijgen we met Gratis Geld Kracht. Heelal grootte waarderingen. ASML hoeveel dividend geven ze? 2 euro 75? Of meer? Dat is in ieder geval niet meer dan 1%. Oftewel er is zeker concurrentie op dat gebied. Zolang ze eigen aandelen blijven inkopen is er natuurlijk grote kans op koerswinst, maar als dat wegvalt, dan kunnen ze niet concurreren met alternatieven, terwijl ASML in een topfase zit. Instorting kost nu mega. In de trillions of dollars. Kortom dat kunnen we niet aan. U moet beslissien op de beurs. Wat gaan we doen? Nog een keer aanvallen of gaat AEX naar rood worden gebracht? Maak uw beslissing.
  4. forum rang 9 Calimero 2 juni 2021 10:41
    quote:

    De verhapstukkende bekokstover schreef op 2 juni 2021 08:15:

    [...]

    Sssst! Dat weten die newbees millennials niet, die beten toen nog in een fopspeen.
    En de rest van het forum, de demente bejaarden, is het allang vergeten.
    Was dat niet toen ze een aap pijltjes lieten gooien wat de index ging doen ??? Theoretisch van 703,18 naar nu .. zijn we niet veel opgeschoten in al die jaren ..
  5. forum rang 9 Calimero 2 juni 2021 10:45
    quote:

    Calimero schreef op 2 juni 2021 10:41:

    [...]
    Was dat niet toen ze een aap pijltjes lieten gooien wat de index ging doen ??? Theoretisch van 703,18 naar nu .. zijn we niet veel opgeschoten in al die jaren ..
    Jammer, dat die aap nooit heeft leren tellen 7 en 144 .... want dan wist hij wanneer hij moest opletten :)
50 Posts
Pagina: 1 2 3 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links