Basic-Fit « Terug naar discussie overzicht

Basic-FIT 2020: richting 1.000 clubs en e45 beurskoers?

6.839 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 ... 338 339 340 341 342 » | Laatste
Inschatter
0
quote:

Windmee schreef op 10 juni 2021 16:23:

Ongelooflijk hoe het zich hersteld.
Herstelt prima idd.
Mijn turbootjes lopen als 'n turb..........
The Third Way...
0
Zie vandaag artikel in het financieel dagblad. Ze komen nu eindelijk ook op een kas van 600 miljoen euro uit.

U kon het hier op het IEX draadje al maanden geleden lezen, namelijk op 27 april.

En dan durven die rakkers te beweren dat hun digitale concurrent IEX weinig om het lijf heeft... ;-)
Jason Voorhees
1
Ik moet hier wel erg hard om lachen en de believers echt feliciteren. Je geeft aandelen uit toen ging de koers ook al omhoog ( verwatering bestaat gewoon niet ). Je geeft een pakket obligaties uit, koers gaat weer omhoog. Knap hoor, zo kun je het vege lijf wel redden. Je vraagt om steeds meer geld, de koers gaat alleen maar omhoog, om te investeren zeker, Haha, gewoon om de banken terug te betalen en de enorme cashburn te financieren, nix meer en nix minder.
JBJ
1
Op dit moment zijn er weinig aandelen meer met fantasie. BF krijgen ze niet kapot, dat zegt iets. 9 van de 10x begint de dag rood en aan het eind van de dag zijn we toch omhoog gekropen. Wat zou er gebeuren als er echt goed nieuws komt? In mijn dorp zijn 4 sportschool houdertjes, die leven als een god in Frankrijk. Moet je nagaan wat voor waarde er is als je 905 sportscholen en counting bezit!
JBJ
0
Ik heb geen verstand van ASML maar met een beetje boerenkool verstand kom je ver. De vernieuwingen in de machines komt ook een keer tot een einde, dan kunnen ze alleen de machines in nieuwe kleuren aanbieden. Dan staat het ook binnen no-time weer op 250-300. Bij een sportschool kunnen we ons allemaal een voorstelling maken. Ik zie alleen nog vrouwen in sportkleding, die nemen niet eens meer de tijd om iets anders aan te trekken :)
Lebowski24
1
quote:

The Third Way... schreef op 10 juni 2021 17:46:

Zie vandaag artikel in het financieel dagblad. Ze komen nu eindelijk ook op een kas van 600 miljoen euro uit.

U kon het hier op het IEX draadje al maanden geleden lezen, namelijk op 27 april.

En dan durven die rakkers te beweren dat hun digitale concurrent IEX weinig om het lijf heeft... ;-)
Deze 600 mln begint op dit forum hardnekkig te worden. De kracht van herhaling? Maargoed ik hap wel weer: waar wordt in het FD gesproken van 600 mln? Enige wat ik voorbij heb zien komen op FD site is een artikel waarin ze beschrijven dat BF per eind Q1 142 mln in kas had en dat BF vervolgens voor 204 mln aandelen heeft uitgegeven.
Neem aan dat je deze twee bedragen bij elkaar hebt opgeteld en daar vervolgens de nieuwe 304 mln ook bij hebt geteld?
Dat wil nog niet zeggen dat men bij het FD ook beweert dat er 600 mln in kas beschikbaar is. Deze optelsom gaat namelijk compleet voorbij aan de Q2 cash burn en het aflossen van diverse bridge loans.

Zie mijn berekening van vorige week waarbij ik eind Q2 een vrij besteedbaar saldo van 76 mln voorrekende. Tel daarbij op de 304 mln van vandaag en je komt op 380 mln.
ING rekent vandaag 360 mln voor per eind Q2, eea ontloopt elkaar dus niet veel en zal wel aardig in overeenstemming zijn met de realiteit per 30-6.

Bij elke emissie wordt er weer beweerd dat er nu zat geld is om alle tegenslagen door te komen en vooral ook om de rest van de sportschoolwereld op te kopen. Voorlopig is alles echter verdwenen in de operatie en het managen van vreemd vermogen.
Giraffe Capital
1
Mijn ramingen voor liquiditeitspositie:
Eind q1 = 140 mln cash
Cashburn april/mei = -40 mln
Capex uitgaven voor de opening van 68 nieuwe clubs = 1,2*68= - 80 mln
Emissie = +200 mln
Aflossing bridgeloan na emissie = -60 mln
Opbrengst convertible = +300 mln

Totaal =
140-40-80+200-60+300= 460 mln liquiditeiten.

Wordt het resterende bedrag van de bridge loan (90 mln) ook afgelost dan komen we uit op 370 mln. Dat komt verdacht dicht in de buurt van de ramingen van ING, oftwel we kunnen concluderen dat de bridge loan binnenkort volledig afgelost gaat worden. BFIT mag wel wat duidelijk zijn in haar perberichten. Zeg gewoon dat je de bridge loan gaat aflossen met de opbrengst van de convertible, ik wil dit niet uit een persbericht van een analist moeten opmaken.

Giraffe Capital
0
quote:

The Third Way... schreef op 10 juni 2021 10:29:

[...]
Mooi dat jij je nek uitsteekt, welkom ;-)

Kheb het gevoel dat de CFO de verleiding niet kon weerstaan. De huidige volatiliteit van de beurskoers zorgt voor goedkoop lang geld met een backstop. Aangezien het de leider was waarschijnlijk een idee van BNP Paribas, een pluim op hun hoed. Ben zeker geen specialist maar ziet er slim uit.

BFIT heeft nu een ijzersterke financiele uitgangspositie. Zoals voorspeld door de CFO zou na de januari piek het ledenaantal weer op het oude niveau liggen en de aanwas op kruissnelheid. Eerder al in november op de strategische update dag verwacht ik daarom doordachte plannen om de groei ver boven de 150 clubs per jaar te tillen. Die onverwachte groei tijdens de lockdowns is daar een voorbode van, er is doorgewerkt. Daarbij verdwijnen vele retailers in de winkelstraat (helaas), het er is ruimte voor BFOT. Het ijzer is heet.

Door de jaren heen hebben we hier op het draadje vaak het management en met name ook Investor Relations gecomplimenteerd met hun communicatie. In een vorige post had ik aangegeven dat 'something's big is coming.' Ik zal hiermee zeker een speld in de hooiberg zijn geweest, vele institutionelen zullen de vraag gesteld hebben. IR vergeet echter niet de retailbeleggers door in hun laatste persbericht expliciet aan te geven dat we maar (kleine) bolt-on overnames mogen verwachten. Management of expectations.

Kheb net weer bijgekocht...
Bedankt, :)
Je zal mij hier in de toekomst nog wel vaker zien.

Tweede press-release (10 juni) geeft inderdaad erg mooie hint. Ben wel nogsteeds benieuw hoe ze 360 miljoen gaan uitgeven met een paar (kleine) bolt-on acquisitie en een klein beetje organische groei (of is die 360 miljoenvooral een buffer voor eventuele nieuwe lockdowns?), misschien horen we tijdens de HY cijfers op 23 juli meer. Zelf verwacht ik dat management tot het eind van het jaar rustig aan doet met groei en dan in 2022 (als covid het toelaat) vol op het gas gaat drukken om op de valreeep 1250 clubs geopend te hebben tegen eind 2022.

Heb zelf vandaag ook wonder boven wonder (weer) ruim onder de 40 Euro kunnen bijkopen. Heel knap dat netzoals bij de emissie in april de koers dezelfde dag al weer volledig hersteld. Markt begint BFIT eindelijk stapje voor stapje te waarderen voor wat het is: een compound machine, maar er is nog een lange weg te gaan.

Trouwens al nagedacht over wat mogelijk het 6de land voor BFIT gaat worden? Italie ligt voor de hand, groot land met een lage fitness penetratie. Of gaat BFIT strategisch uitbreiden naar meer concurrerende markten zoals het VK of DE zodat de concurentie niet te groot wordt? Die twee landen zijn samen 40% van de Europese fitness markt. Daar moet je als #1 speler in Europa toch eigenlijk wel actief zijn? Of toch liever eerst het laaghangende fruit in andere landen plukken?

[verwijderd]
3
Er komt een tijd dat het gesprek hier niet gaat over mooie modellen, maar over achterblijvende abonnementen, afschrijvingen, te hoge bonussen. De vraag waarom de WPA achterblijft - en wellicht de conclusie dat er iets teveel aandelen zijn uitgegeven?!

Ik geloof best in BFIT, maar koers is op dit moment op zijn top-sentiment gedreven. Terugval naar 30 moet ergens komen gevolgd door gezond herstel. Richting 2022.

Als de abonnees daadwerkelijk terugkomen natuurlijk.
nieuwszoeker
1
Investeren in nieuwe openingen terwijl men zijn bestaande zaken nauwelijks kan financieren
[verwijderd]
0
quote:

nieuwszoeker schreef op 11 juni 2021 18:54:

Investeren in nieuwe openingen terwijl men zijn bestaande zaken nauwelijks kan financieren
Zonder nieuwe openingen gaat de koers naar 15-25 regionen. Dus koste wat het kost.

The Third Way...
0
quote:

Lebowski24 schreef op 2 juni 2021 12:13:

[...]

Allereerst van harte gefeliciteerd met de verkoop. 215% rendement lijkt mij meer dan keurig!

Wat het bovenstaande betreft vraag ik me wel af hoe je aan een oorlogskas van € 600 mln komt?
Naar mijn weten was er eind Q1 een cashpositie van € 142 mln waarbij de emissie (€ 204 mln) kan worden opgeteld.
Aldus € 346 mln.

In Q4 2020 is de cashpositie met € 80 mln geslonken en in Q1 2021 zelfs met € 98 mln. Waar reken je mee voor Q2? Sportscholen zijn/gaan weer open, ook binnenkort in Franksrijk dus laten we zeggen € 60 mln? Die hele rij met banken die hebben meegewerkt aan die emissie moeten ten slotte ook worden betaald ;-)
Aldus resteert € 286 mln.

Bij de laatste emissie werd aangekondigd dat € 60 mln zou worden aangewend voor het aflossen van een brugfinanciering.
Aldus resteert € 226 mln.

De € 150 mln financiering uit feb '21 is ook een brugfinanciering, looptijd van twaalf maanden als ik me niet vergis. Zekerheidshalve ervan uitgaande dat het niet de verwachting is dat deze uit de vrije cashflow kan worden afgelost is wat mij betreft nog slechts € 76 mln vrij beschikbaar en geen € 600 mln.

Wellicht reken je met additionele (her)financieringen en nieuwe emissies? Dergelijke toekomstige onzekere zaken nu als 'oorlogskas' bestempelen lijkt me een brug te ver.
We zijn het eens over de 346 mln. Jij trekt daar eerst de 150 mln vd brugfinanciering af, en nog eens 60 mln. Echter die 60 mln is van de brugfinanciering en BFIT gaf daarbij aan dat de banken die herfinancierden. Netto gaat het dus om 90 mln eraf, komen we op 256 mln.

Wat je daarna verder aftrekt is van voor die 346, zie jouw tweede zin, we startten de berekening na Q1. Hoogstens kun je de cashburn van 20 mln p/m daarna 2x aftrekken. Kom je op 300 mln. Doe daar de convertible van 300 mln bij...

N.B.: In een volgende post zal ik aangeven hoe om te gaan met investeringen in nieuwe clubs bij de berekening van de oorlogskas, wat anders is dan jouw berekening van liquiditeiten. Dan wordt duidelijk waarom ik daarvan abstraheer. Wellicht een misverstand, liquiditeit vs oorlogskas?

Het zou trouwens zeer apart zijn geweest indien er inderdaad maar 76 mln euro over zou zijn geweest, dan zou BFIT op het randje van de afgrond balanceren. BFIT spreekt juist over het omgekeerde, sneller groeien, en de markt geloofde dat afgaande op de koers... ;-)
The Third Way...
1
quote:

The Third Way... schreef op 27 april 2021 13:14:

...
The Company intends to use the net proceeds from the Offering to provide the Company with the financial flexibility to act on growth opportunities when they may arise and for refinancing and general corporate purposes. Mijn commentaar: er staat 'when' en niet 'if'...

Basic-Fit has reached an agreement with its syndicate banks to increase their commitment in the
accordion facility by €60 million in total after the successful completion of the equity raise. ...The Company intends to use part of the net proceeds from the Offering to repay the €60 million drawn under the Bridge facility.
Mijn commentaar: dus de banken blijven netto op hetzelfde niveau.

Once the clubs have reopened, Basic-Fit intends to use the additional liquidity to finance its growth
plans.


Het moge duidelijk zijn dat de analisten en institutionele beleggers door de Moose overtuigd zijn dat deze 204+142 = 346 mln euro zeer rendabel kan worden aangewend. Al eerder gaf ik aan dat de 37 mln euro uitgegeven in Q1 voor op korte termijn niet rendabele maar wel 'scalable' CAPEX vreemd leek, behalve indien je geen liquiditeitszorgen hebt en wilt toeslaan op de M&A markt. De verwachting lijkt derhalve gewettigd dat er overnames gaan plaatsvinden.

En na de laatste AvA kunnen er zelfs nog opnieuw 10% meer aandelen worden uitgegeven, dus wanneer de banken weer meedoen in totaal richting een oorlogskas van maar liefst 600 mln euro and counting.
...
@lebowski & de giraf

Boven mijn post dd 27/4:

1. Hier is BFIT duidelijk, het geeft aan dat er 346 mln beschikbaar is. Ook dat komt overeen met het rekensommetje van ING. Ik geef daarbij dat indien de banken weer meedoen BFIT naar de 600 gaat na een tweede emissie. Dat was conservatief uitgaan de van aandelen.

2. De emissie komt er trouwens niet, het wordt een convertible. Het FD komt ook met deze getallen maar telt ze niet voor de lezer op. Tilt totaal wel naar hetzelfde totaal. De convertible ipv. emissie verandert wel de dynamiek. Kom ik in latere post op terug, dan ook waarom FD waarschijnlijk geen uitspraak durft te doen over een oorlogskas of anders gezegd de beleningscapaciteit voor overnames.

Weet dat BFIT dit bij de aandelenemissie berichtte:

In February 2021, Basic-Fit successfully secured a €150 million bridge facility. This facility provides us with additional financial flexibility, which we believe is sufficient to weather the continuing impact of the COVID-19 related government measures and to recommence our growth strategy once these government measures have been lifted. The committed bridge facility is to be refinanced within twelve months. Basic-Fit anticipates to refinance this committed bridge facility with debt, equity or equity-linked instruments or a combination thereof.

Zoals uit mijn eerdere post aangehaald hierboven blijkt, 60 mln hiervan is door de banken overgenomen. Het is redelijk te veronderstellen dat de resterende 90 mln middels de convertible is afgelost. De giraf heeft gelijk door te stellen dat BFIT hier wat duidelijker had mogen zijn.

Weer, er is een groot verschil tussen een oorlogskas en liquiditeiten....
The Third Way...
0
quote:

Giraffe Capital schreef op 11 juni 2021 02:00:

[...]
Bedankt, :)
Je zal mij hier in de toekomst nog wel vaker zien.
...
Trouwens al nagedacht over wat mogelijk het 6de land voor BFIT gaat worden? Italie ligt voor de hand, groot land met een lage fitness penetratie. Of gaat BFIT strategisch uitbreiden naar meer concurrerende markten zoals het VK of DE zodat de concurentie niet te groot wordt? Die twee landen zijn samen 40% van de Europese fitness markt. Daar moet je als #1 speler in Europa toch eigenlijk wel actief zijn? Of toch liever eerst het laaghangende fruit in andere landen plukken?
Goede vraag die nog open staat na de laatste strategische update van alweer 2019.

Toen werd er geproken over:

- een soort "cluster bombing" van NL, B, en ook F en ES: nog eens honderden clubs tot 2.000 daar openen om daar het hele land af te dekken en zo de bijna monopolistische positie te bestendigen. Inderdaad, dat is het model: Warren Buffett's moat staat centraal.

- naar ik me meen te herinneren: in toekomst andere landen (in meervoud).

Ten laatste in november horen we meer. Het is voor mij een zekerheidje dat er een materiele groeiversnelling komt. Zoals MFCons terecht stelt, maar dan bij hem bekeken door een donkerder bril, moet ook wel na onze verwateringen.

Samen met jou heel benieuwd...
The Third Way...
1
Ok, hier een benadering op een sigarendoosje van de beloofde oorlogskas of anders gezegd, beleningscapaciteit. Dat is zoals gezegd wat anders dan de beschikbare liquiditeiten. Dat laatste kreeg de nadruk tijdens de lockdowns aangezien er niets binnen kwam en de afspraken met de banken geschorst waren. Nu dat de clubs weer open zijn hoeven we niet de nadruk te leggen op de achteruitkijkspiegel.

De beleningscapaciteit van BFIT is wat complex omdat die gebaseerd is op de halfjaarlijkse EBITDA plus een inschatting van TOEKOMSTIGE EBITDA. Dat laatste omdat nieuwere clubs weinig leveren maar de komende periode tot het volgende meetpunt wel EBITDA veel meer gaan meedoen. De afspraak is dat de schuld maximaal 3.5x de EBITDA mag zijn.

N.B.: We hebben hier op het draadje in 2019 al eerder gesteld dat het BFIT zou sieren indien die formule uitgelegd zou kunnen worden.

Daarom hier een benadering, nu dus op basis van een blik door de voorruit. Voor de lockdowns einde 2019 was er 451 schuld bij een ebitda van 155. Echter dankzij de gerapporteerde ratio van 2.5x weten we dat de formule op een 180 mln EBITDA uitkwam (actueel: 155 mln). Aangezien de covenant 3.5 is kunnen we berekenen dat de maximale belening toen 631 mln was.

Einde dit jaar zijn er 1.010 clubs. Dat is 29% meer. Dus ff kort door de bocht mag er dan tov. 2019 29% meer geleend worden oftewel 813 mln.

Nu de berekening van de beleningsruimte, de oorlogskas. Daarvoor moeten we de huidige schuld berekenen. Ook een benadering:

Einde 2020 schuld is bekend: 539 mln
Cashburn van 5m aan 20 = 100 mln
CAPEX tot einde Q1 = 37 mln
Kortom, samen 676 mln schuld subtotaal.

Daar moeten we van aftrekken:
eerste emissie = 200 mln
tweede emissie = 300 mln

Staat er nog maar 176 mln schuld uit tov. een beleningscapaciteit van 813 mln, dus oorlogskas is 640 mln.

Opmerkingen:
1. Hiervan moet worden afgetrokken de CAPEX na Q1. Er zal geld uitgegeven zijn aan de 66-41=21 nieuwe clubs die nu geopend worden. Dat is zo'n 25 mln euro. Daar zal nog wat bijkomen.

2. Bij mijn eerste berekening van de oorlogskas was er uitgegaan van een tweede aandelen emissie, dat werd een convertible. Indien je die meerekent bij de schuld dan moet je die ook aftrekken van het totaal en kom je uit op een dikke 300 mln.

3. Hoe wordt de beleningscapaciteit berekend in juni nu dat er nog geen going concern EBITDA is? Daarbij, BFIT geeft aan dat er in juni zelf nog die 21 clubs opengaan tot totaal 66 clubaanwas. Dat zal de beleningscapaciteit in de formule dan weer omhoog drukken, die zal waarschijnlijk op basis van einde juni berekend worden.

Over drie weken kan men de boeken opmaken en daarna krijgen we de H1 rapportage. Het zou BFIT sieren indien ze hier heel veel meer duidelijkheid gaan scheppen zoals de giraf al stelde. Het feit dat ze in het laatste persbericht met de tautologie 'small bolt-on acquisitions' de verwachtingen moesten drukken geeft wel aan dat er heel wat confusie was gecreeerd. QED.

Maar dat alles neemt niet weg dat er iets moet gebeuren met de centjes. Zoals gezegd staat er nog maar 176 mln schuld uit. En aangezien er uit het hoofd zo'n 400 mln lange termijn schuld uitstaat, is er toch een aanzienlijk deposito. Kost veel centjes, moet snel uitgegeven worden, zsm... ;-)

Er gebeurt zeer veel bij BFIT...
The Third Way...
0
@Giraffe Capital

Hoe kijk jij naar de weddenschap onderliggend aan de convertible constructie?
[verwijderd]
0
quote:

The Third Way... schreef op 12 juni 2021 13:32:

Ok, hier een benadering op een sigarendoosje van de beloofde oorlogskas of anders gezegd, beleningscapaciteit. Dat is zoals gezegd wat anders dan de beschikbare liquiditeiten. Dat laatste kreeg de nadruk tijdens de lockdowns aangezien er niets binnen kwam en de afspraken met de banken geschorst waren. Nu dat de clubs weer open zijn hoeven we niet de nadruk te leggen op de achteruitkijkspiegel.

De beleningscapaciteit van BFIT is wat complex omdat die gebaseerd is op de halfjaarlijkse EBITDA plus een inschatting van TOEKOMSTIGE EBITDA. Dat laatste omdat nieuwere clubs weinig leveren maar de komende periode tot het volgende meetpunt wel EBITDA veel meer gaan meedoen. De afspraak is dat de schuld maximaal 3.5x de EBITDA mag zijn.

N.B.: We hebben hier op het draadje in 2019 al eerder gesteld dat het BFIT zou sieren indien die formule uitgelegd zou kunnen worden.

Daarom hier een benadering, nu dus op basis van een blik door de voorruit. Voor de lockdowns einde 2019 was er 451 schuld bij een ebitda van 155. Echter dankzij de gerapporteerde ratio van 2.5x weten we dat de formule op een 180 mln EBITDA uitkwam (actueel: 155 mln). Aangezien de covenant 3.5 is kunnen we berekenen dat de maximale belening toen 631 mln was.

Einde dit jaar zijn er 1.010 clubs. Dat is 29% meer. Dus ff kort door de bocht mag er dan tov. 2019 29% meer geleend worden oftewel 813 mln.

Nu de berekening van de beleningsruimte, de oorlogskas. Daarvoor moeten we de huidige schuld berekenen. Ook een benadering:

Einde 2020 schuld is bekend: 539 mln
Cashburn van 5m aan 20 = 100 mln
CAPEX tot einde Q1 = 37 mln
Kortom, samen 676 mln schuld subtotaal.

Daar moeten we van aftrekken:
eerste emissie = 200 mln
tweede emissie = 300 mln

Staat er nog maar 176 mln schuld uit tov. een beleningscapaciteit van 813 mln, dus oorlogskas is 640 mln.

Opmerkingen:
1. Hiervan moet worden afgetrokken de CAPEX na Q1. Er zal geld uitgegeven zijn aan de 66-41=21 nieuwe clubs die nu geopend worden. Dat is zo'n 25 mln euro. Daar zal nog wat bijkomen.

2. Bij mijn eerste berekening van de oorlogskas was er uitgegaan van een tweede aandelen emissie, dat werd een convertible. Indien je die meerekent bij de schuld dan moet je die ook aftrekken van het totaal en kom je uit op een dikke 300 mln.

3. Hoe wordt de beleningscapaciteit berekend in juni nu dat er nog geen going concern EBITDA is? Daarbij, BFIT geeft aan dat er in juni zelf nog die 21 clubs opengaan tot totaal 66 clubaanwas. Dat zal de beleningscapaciteit in de formule dan weer omhoog drukken, die zal waarschijnlijk op basis van einde juni berekend worden.

Over drie weken kan men de boeken opmaken en daarna krijgen we de H1 rapportage. Het zou BFIT sieren indien ze hier heel veel meer duidelijkheid gaan scheppen zoals de giraf al stelde. Het feit dat ze in het laatste persbericht met de tautologie 'small bolt-on acquisitions' de verwachtingen moesten drukken geeft wel aan dat er heel wat confusie was gecreeerd. QED.

Maar dat alles neemt niet weg dat er iets moet gebeuren met de centjes. Zoals gezegd staat er nog maar 176 mln schuld uit. En aangezien er uit het hoofd zo'n 400 mln lange termijn schuld uitstaat, is er toch een aanzienlijk deposito. Kost veel centjes, moet snel uitgegeven worden, zsm... ;-)

Er gebeurt zeer veel bij BFIT...
Deze giraffe in combinatie met de komende H1 cijfers doet mij denken aan de intro van "Hangover"....
We zijn weer terug in de 40.. dus ik ben er ook weer.
[verwijderd]
0
basic fit verloor ongv 2k leden per dag (tijdens de lockdown)

in de eerste maand van de opening kregen ze er 39k bij in Nederland

dan zouden ze flinke aantallen kunnen hebben over de hele sector, maar ik verwacht dat in de eerste maand een tijdelijke hoeveelheid leden er bij zijn gekomen.

ik verwacht dat ze dit kwartaal 100k leden erbij weten te krijgen en lekker door groeien. met een nieuw leden record in q4

de echte vraag is hoe hoog de verliezen zijn de komende kwartalen. ik verwacht dat ze de schulden hebben genomen omdat de cashburn zo enorm is.

ik vewrwacht dat dit het slechtste kwartaal gaat worden, maar vanuit dat punt kan het alleen maar beter worden
de vraag of ze dit kwartaal hun koers kunnen behouden, maar ik zie vooral geduldige investeerders. ik hoop dat deze blijven.

6.839 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 ... 338 339 340 341 342 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 12:53
Koers 20,760
Verschil +0,160 (+0,78%)
Hoog 20,800
Laag 20,600
Volume 35.737
Volume gemiddeld 247.767
Volume gisteren 134.097

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront