Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

rationeel
0
quote:

pietje-2005 schreef op 1 juli 2021 11:14:

Dat lange haar: is dat hoofdhaar ? ;-)
Succes
Het haar met vooral heel erg slordig zijn, en het zicht op de werkelijkheid belemmeren;)
Rowi62
1
En het commisariaat van de media start een onderzoek naar de besteding van de publieke gelden voor D66 prmotie. En bij het cvdm zijn de D66 vazallen weg meen ik.
rationeel
1
’Er is ook een VVD ná Rutte’

digitalekrant.telegraaf.nl/static/cci...

Jan Veerenhuis, Ad Lagas en Daaf Ledeboer (v.l.n.r.) willen het échte, liberale geluid van de VVD laten horen.

FOTO RENÉ BOUWMAN

Kritische VVD’ers willen het contact tussen de partijbasis en de top herstellen. En de Klassiek Liberalen keren zich principieel tegen een landelijke coalitie met Jesse Klaver. „Dat doet voor ons de deur dicht.”

’We willen het échte, liberale geluid van de VVD laten horen”, zegt ondernemer Ad Lagas (68) in de tuin van zijn prachtig verbouwde boerderij op het platteland bij Ommen. De vogels fluiten, Lagas serveert koffie en koek, er wordt veel gelachen.

Ook stedenbouwkundige Daaf Ledeboer (56), fractievoorzitter in Deventer, en Jan Veerenhuis (53), voormalig persoonlijk assistent van enkele VVD-Kamerleden, zijn aangeschoven. Hier zitten geen verbitterde VVD’ers maar, naar eigen zeggen, ’bezorgde leden’. „We willen tegenspraak organiseren”, zegt Lagas.

„Het debat van onderop, dat fundamenteel is, willen we aanzwengelen”, zegt Ledeboer. „Neem de energietransitie: voor burgers bij mij in Deventer, die met alle consequenties ervan worden geconfronteerd, is dat een bestuurlijke ramp. Die transitie, waarover de VVD-leden helemaal niet zijn geraadpleegd, creëert emotioneel een enorme kloof tussen bestuur en bevolking.”

Hoe dan? „Doordat bijvoorbeeld het coulisselandschap wordt vernietigd met volstrekt onzinnige windmolens”, zegt Ledeboer. „Wij leven in het buitengebied, de omgeving is de grootste bestaanskwaliteit van de mensen hier: het landschap bepaalt hun geschiedenis en identiteit. De vraag wat die energietransitie voor deze mensen betekent wordt achteloos weggepoetst. En wie zich verzet, krijgt een moreel schuldenpakket aangemeten: die is ’extreemrechts’. Dat kun je als VVD niet laten gebeuren.”

Zoals het trio aan tafel zijn er honderden in de VVD; die bezorgde leden hebben sinds kort een platform onder de noemer Klassiek Liberaal. Lagas, secretaris van de VVD Vechtdal: „Ik sta in de lijn van Frits Bolkestein.” Ledeboer: „Ik zie mijzelf als progressief.” Een gevarieerd gezelschap dus, dat één piketpaal slaat: de VVD mag niet deelnemen aan een landelijke coalitie met GroenLinks (GL). De groep startte op haar website een petitie tegen een mogelijke coalitie met GL. „Onze liberale waarden staan op het gebied van veiligheid, duurzaamheid, wonen, immigratie en integratie haaks op die van hen”, zegt Lagas.

Hakenkruisvlaggen

Ledeboer: „Er zit een mevrouw in de GL-fractie, die banden heeft met de Moslimbroederschap en die onder hakenkruisvlaggen demonstreerde tegen Israël. Dat doet voor ons de deur dicht.” Veerenhuis: „Onze motie daarover bij de laatste algemene ledenvergadering kreeg 36 procent steun. Dat zegt wel wat.”

De partijtop was ’verbijsterd’ door het aantreden van de Klassiek Liberalen, zegt Ledeboer, lachend. „Ze hadden gewoon niet verwacht dat wij bestonden.” Worden ze vanuit Den Haag bestraffend toegesproken? „Welnee”, zegt Lagas. „We zijn ook niet tegen Rutte, we leggen wat we schrijven eerst voor aan de fractie.” Veerenhuis: „De VVD heeft een verkiezingsprogramma en wij willen de fractie daar graag aan houden.”

Ledeboer: „De partij is onder Klaas Dijkhoff door een Brabants bestuurderskliekje gekaapt en heel kleurloos geworden. Wat wij doen is de vraag stellen: waar staan we als liberalen nou precies voor?”

Aanhangers

De ’Klassiek Liberale-beweging’ binnen de VVD, als we het zo mogen noemen, vond aanvankelijk vooral weerklank in het oosten van Nederland en in Noord-Holland, zegt de Castricumse wethouder Paul Slettenhaar (53). „Maar inmiddels vind je overal aanhangers: gewone leden, gemeenteraadsleden, wethouders, oud-Kamerleden.”

Ook Slettenhaar benadrukt de trouw aan Mark Rutte. „Toen hem de schuld van de toeslagenaffaire in de schoenen werd geschreven, hebben we Rutte gesteund. We laten onze partij niet zomaar zwartmaken.”

Binnen de ’gezellige en leuke’ VVD mag ieder, volgens Slettenhaar, ’gewoon z’n mond opendoen’. Bijvoorbeeld: „Kernenergie moet nadrukkelijker worden overwogen en er moet meer gedaan worden tegen de massa-immigratie.” Slettenhaar is bovendien kritisch op het EU-herstelfonds en de transferunie en zijn pleidooi voor minimumstraffen bij zware delicten haalde het verkiezingsprogramma.

Zijn de punten van de Klassiek Liberalen verenigbaar met de ’linkse’ lijn van Rutte? Ledeboer: „Er is ook een VVD ná Mark Rutte. Wij zijn al tientallen jaren VVD-lid en actief in die partij. Voor ons houdt de wereld niet op met Rutte-IV. Het gaat niet om hem, maar om de vraag: wat voor samenleving willen wij zijn over tien, twintig jaar? Nederland is in essentie een centrumrechts land, we zitten al heel lang aan de centrumlinkse kant. Als er nu een omslag komt, is dat niet meer dan normaal.”

Slettenhaar: „Ik ben al dertig jaar lid en aanhanger van de lijn van Bolkestein. Ik heb binnen de VVD al zoveel bewegingen meegemaakt. Het is een dynamische partij en wij vinden het leuk om de discussie aan te jagen.”

Kennelijk leeft die wens tot debat bij veel meer leden. Ledeboer: „We krijgen honderden berichten per dag. Eindelijk, zeggen die mensen, hebben we een platform.”

Gaat hun belangstelling verder dan alleen materialistische zaken, zoals erfbelasting, windmolens en ’meer asfalt’? „Er is veel zorg over de opkomende woke-ideologie”, zegt Ledeboer. „Die reduceert mensen tot lid van een groep, wij liberalen staan voor het individu.” Slettenhaar: „Dat idiote woke-gedoe, dat vindt iedereen van ons heel naar.”

Ze willen verandering, een verschuiving naar ’rechts’, maar samenwerking met PVV en FvD sluiten de gesprekspartners uit. Veerenhuis: „De PVV is een partij zonder leden en tegenmacht, alleen dat al is voor liberalen onaanvaardbaar.”

Vergiftigd

Ledeboer: „Aan het begin was FvD wel fascinerend, er heerste een soort nieuw elan en de wil om iets te veranderen. Maar ze hebben zichzelf binnen no time vergiftigd.” Lagas: „Nieuwe bewegingen trekken altijd dubieuze types aan.”

„Je moet wel een heer blijven in de politiek”, vindt Ledeboer. De Klassiek Liberalen missen persoonlijkheden in de Kamerfractie. „Iemand als Erica Terpstra had geen communicatiecursus nodig”, zegt Veerenhuis. „Die wist precies wat er speelde in het land.”

In de politieke nieuwkomer Caroline van der Plas van de BBB herkennen zij die volkse nabijheid tot de kiezer. „Die vrouw spreekt klare taal”, zegt Lagas. „Dan kan Johan Derksen wel zeggen ’daar heb je die Hells Angel weer’, maar bij de boeren hier is zij enorm populair.”

Veerenhuis: „Zij durft vragen te stellen die men zich in de Haagse bubbel niet eens meer kan voorstellen. Heel verfrissend.”

Zo is ook dit verhaal er één over de kloof tussen macht en burger. Zoals Ledeboer het uitdrukt: „Het gaat ons erom de dichtgeslibde kanalen te openen tussen de basis en de partijtop.”
JP Samosa
0
Bron AD vandaag

Adviescollege: regering moet excuses maken voor slavernijverleden
Het Adviescollege Dialooggroep Slavernijverleden wil dat het kabinet excuses maakt voor het slavernijverleden, het leed erkent en herstelt. Het instellen van een Nationale Herdenkingsdag voor de afschaffing van de slavernij, het oprichten van een monument, kenniscentrum en een museum helpen daarbij.

rationeel
2
Volgende partij waar het niet meer botert tussen de verschillende groepen binnen de partij.

Maar vooral niet naar FVD:) luisteren, die het probleem analyseert.
rationeel
3
quote:

JP Samosa schreef op 1 juli 2021 12:37:

Bron AD vandaag

Adviescollege: regering moet excuses maken voor slavernijverleden
Het Adviescollege Dialooggroep Slavernijverleden wil dat het kabinet excuses maakt voor het slavernijverleden, het leed erkent en herstelt. Het instellen van een Nationale Herdenkingsdag voor de afschaffing van de slavernij, het oprichten van een monument, kenniscentrum en een museum helpen daarbij.

Kletsmajoren zonder kennis.
En vooral degenen die kennis hebben negeren.

Het lijkt wel een besmettelijke ziekte;)
jowi
1
Leuk van het AD om te stellen dat NL excuses moeten aanbieden.

Gisteren een uitzending van pointer gezien over de slavernij. Ik kan dus niet garanderen dat dit juiste info is maar
hieruit blijkt dat omstreeks 1870 NL de slavernij heeft afgeschaft en partijen schadeloos heeft gesteld.
Toen zo'n 10% van de begroting. Omgerekend naar nu ruim 5 miljard euro!!!!

Is dat niet voldoende. Hoeveel excuses en schadeloosstellingen moeten er nog volgen.
Ze kunnen beter de nazaten die er financieel beter van zijn geworden om excuses en schadeloosstelling vragen.
Staan nu wellicht in de quote 500
josti5
1
quote:

A Mao schreef op 1 juli 2021 10:23:

[...]

Het is echt zeer verwerpelijk waar het geld naar toe gaat van de Nationale postcodeloterij, het is een understatement om te zeggen dat het linkse hobby’s is.

Einde quote.

Goed, dat dit meer en meer bekend wordt.

Voor wie zich wil verdiepen, en beter inzicht wil verkrijgen over hoe de hazen lopen en hoe de lijntjes zijn getrokken:

www.postcodeloterij.nl/goede-doelen/o...

Zo heeft de familie Clinton al ruim 33 miljoen gevangen...
jowi
1
Beste objectief

We leven in een zeer democratisch Nederland en je kunt gewoon op Wilders stemmen, geen probleem.
Ja Wilders, ondanks dat hij enkel Nederland wil afbreken en ons als belastingbetaler veel geld kost; is voor sommigen de juiste keuze.

einde quote

Kun je je stelling onderbouwen. Het zijn mn de gevestigde orde die er een afroompolitiek op na houden.
Bewijs hoef ik hiervoor niet aan te leveren. Als maar meer belastingheffingen (het heet alleen anders) , wekelijks meer en vooral langer werken. Afbreuk sociale stelsel en private voorzieningen. Terwijl ons vanaf 2001 wordt beloofd
dat de EU en de Euro unie goed voor ons zijn.

Ipv van met 67 zouden we net als de Italianen en Fransozen al voor ons 62 met pensioen moeten kunnen.
Het tegendeel is echter het geval. Conclusie: zeer zeker niet beter voor de NL bevolking!!!
v
jowi
1
Gisteren bij nieuwsuur een reportage nav onderzoek naar gifts aan politieke partijen.
Al die zgn nette partijen (VVD, CDA en D'66) ontvangen de meeste/hoogste gifts.
Onze vrind van de PVV stond in het geheel niet in dat rijtje. Zelfs VOLT stond erin.

Er waren zelfs sponsoren die de nut van fiscale regels benadrukten. Zoals fam van de Leegte
(VDL) over de fiscaal vriendelijke overgang van bedrijven (BOR) naar erfgenamen.

Hoe zo worden die nette partijen niet beïnvloed en wordt inspraak gekocht. Mn bij de VVD, CDA en D'66.
objectief
0
quote:

jowi schreef op 1 juli 2021 13:19:

Hoe zo worden die nette partijen niet beïnvloed en wordt inspraak gekocht. Mn bij de VVD, CDA en D'66.
Heb je geen partner om tegen te kletsen!!!
rationeel
4
VN schaart zich achter BLM: Noord-Amerika, Zuid-Amerika én Europa zijn ‘systematisch racistisch’

www.dagelijksestandaard.nl/2021/07/vn...
In het debat over systematisch racisme heeft de VN zich, geheel niet verrassend, trots en vol passie aan de kant geschaard van Black Lives Matter en andersoortige Woke-activisten die de hele ‘Westerse’ wereld willen wegzetten als systematisch racistisch. Want, zegt de VN in een nieuw rapport, de “huidige situatie rond racisme is onhoudbaar.” En nee, dat is niet alleen het geval volgens de wereldorganisatie in Amerika, maar ook in Zuid-Amerika en zelfs in Europa.

Michelle Bachelet, de hoge commissaris voor de Mensenrechten, begon een maand na de dood van George Floyd in Amerika een onderzoek naar racisme – en dan met name de manier waarop “Afrikanen” behandeld worden. Natuurlijk gaat het de VN geen ene fluit aan, dit soort onderwerpen; de organisatie is ooit opgericht om ervoor te zorgen dat verschillende landen goed en gemakkelijk met elkaar kunnen overleggen zodat oorlogen tot het verleden behoren.

Die organisatie is tegenwoordig helaas uitgegroeid tot een soort van alternatieve wereldregering die alle “lidstaten” de wet denkt te kunnen voorschrijven. Zo ook in dit geval.

Want, zegt de Hogepriesteres van de zogenaamde mensenrechten, er is echt systematisch racisme tegen “Afrikanen.” Op economisch niveau, sociaal, cultureel én politiek is er racisme. En dan niet in de Verenigde Staten van Amerika, maar in Zuid-Amerika én Europa.

Dus eigenlijk gewoon in heel het Westen.

Jawel, de VN bevestigt dus wat Woke en BLM-activisten ons allemaal willen doen geloven: dat het Westen inherent en systematisch racistisch is.

Volgens mevrouw de opperpriester worden donkere mensen in het Westen anders bejegend door politie dan niet-donkere mensen. Daarnaast zouden ze ook achtergesteld worden in het onderwijs, in de zorg, op de arbeidsmarkt, bij het zoeken naar een huis, en oh jongens, ze leven ook vaker in armoede dan blanke mensen.

Met andere woorden, de VN kijkt naar uitkomsten en concludeert daaruit dat er sprake is van racisme. Dat is precies wat de Woke en BLM-meutes ook steeds doen, en wat natuurlijk een totaal verkeerde aanpak is als je racisme écht wil ontmaskeren.

Dit is dus precies waarom Nederland zich... terug moet trekken... uit al die organisaties, zoals de VN, die compleet uit hun voegen zijn gegroeid, en die denken dat ze zich met van álles en nog wat moeten bezighouden – inclusief met de interne aangelegenheden van soevereine staten. We moeten niet alleen uit de EU, maar ook uit de VN. En snel een beetje.
rationeel
1
Vind de bèta op de lijst van jouw politieke partij!

vinddebetaopdelijst.nl/fvd

Pepijn van Houwlingen
Technische Bedrijfskunde, Universiteit Twente

Arjan de Kok
Informatica, Universiteit Utrecht

Andreas Bakir
Informatica, Saxion Hogeschool Enschede

Erwin Jousma
Leraar Wiskunde, NHL Hogeschool

Fred Walravens
Chemie, Hanzeschool Groningen

Peter Vermaas
Toegepaste Wiskunde, Universiteit Twente
jowi
3
quote:
jowi schreef op 1 juli 2021 13:19:
Beste objectief

Hoe zo worden die nette partijen niet beïnvloed en wordt inspraak gekocht. Mn bij de VVD, CDA en D'66.

Heb je geen partner om tegen te kletsen!!!

einde quote.
Is het niet beter voor jou om jouw onzin niet op dit forum te plaatsen maar aan een klankbord te uitten.
Je post alleen maar loze kreten.
Kaviaar
0
quote:

haas schreef op 1 juli 2021 00:18:

mss het kabinet maar door de gasleidingnetwerk douwen ?:)
=======================================================================
Kabinet:waterstof via gasleidingen

????????????????????????????????????????
?? Het kabinet wil dat de Gasunie het
bestaande gasleidingnetwerk ombouwt tot
een waterstofnetwerk.Zo moet vooral de
grote industrie milieuvriendelijker
kunnen produceren.Het waterstofgas kan
worden omgezet in elektriciteit,zonder
dat daarbij CO2 vrijkomt.

Volgens het kabinet is het gasstelsel
in Nederland uniek en kan het goed
worden gebruikt voor het transport van
waterstof.Op dit moment is er nog wel
weinig groene waterstof,die is opgewekt
uit duurzame elektriciteitsbronnen.

Demissionair staatssecretaris Yesilgöz
vindt de stap nodig om te vergroenen en
om industrie in Nederland te houden.
Graag waterstof door de bestaande gasleidingen. Hooguit een aanpassing op de cv, of een nieuwe cv ketel op waterstof.
Dat scheelt de burger ontzettend veel onnodige kosten!
Daar de totale bevolking (woningen) slechts 7% CO2 uitstoot voor haar rekening neemt.

De overheid begint bij de burger…..
Dat is gemakkelijker, maar het minst effectief!
[verwijderd]
1
Philips oud-topman Jan Timmer: Ideale leider is botte dwarsligger

Managers die streven naar consensus zijn schadelijk voor de organisatie.
Bijlage:
Kees1
1
In Den Haag zit de ACM, Autoriteit Consument en Markt, de ACM. Bij de ACM werken ruim 500 mensen.

De ACM publiceert allerlei nieuwtjes op de eigen website. Vandaag het onderstaande.
Let wel het gaat hier uitsluitend om papier dat door notarissen wordt gebruikt om notariele aktes op te printen.
Economisch gezien gaat het op het geheel genomen dus helemaal nergens over. Scheelt per notaris een paar euro per jaar.
Maar wel, ambtenaren van de ACM in het geweer. Onderzoek doen. Procederen. Het is echt ongelofelijk wat een bureaucratie er in Nederland is opgetuigd. Wat een geldverspilling.
In het onderwijs, de zorg, politie op straat, allerlei gewone beroepen, erg moeilijk aan mensen te komen. En hier zitten 500 mensen het aktepapier kartel op te rollen. Rechtbank Rotterdam, ook druk, druk. Advocaten druk, druk.

Op 11 mei 2021 heeft de Rechtbank Rotterdam een uitspraak gedaan in een kartelzaak op het gebied van notarieel aktepapier (speciaal papier dat notarissen moeten gebruiken voor bijvoorbeeld koop- en hypotheekakten). De ACM heeft voor dit kartel in 2017 boetes opgelegd. De partijen die betrokken waren bij dit kartel hebben sinds 2017 verschillende juridische procedures gevoerd (zie bijgevoegd overzicht). De uitspraak van 11 mei biedt de ACM nu de mogelijkheid om de gehele kartelzaak (inclusief besluiten en bijbehorende uitspraken) te publiceren. De rechtbank bevestigt de kartelovertreding en de aansprakelijkheid van Koninklijke Joh. Enschedé (KJE) als moedermaatschappij van haar toenmalige dochteronderneming Joh. Enschedé Amsterdam (JEA).

Waar ging deze zaak over?
Drie leveranciers van officieel aktepapier maakten, in het geheim, verboden prijsafspraken om hun onderlinge concurrentie te beperken. Het ging om JEA, Centraal Inkoopbureau (CIB) en XLPapier (XLP).

Tot 2006 was drukker van officiële papieren en documenten JEA de enige aanbieder van notarieel aktepapier in Nederland. In 2006 wilden ook CIB en XLP notarieel aktepapier verkopen aan notarissen. De concurrentie met voormalig monopolist JEA kwam toen op gang. Maar in plaats van met elkaar concurreren, maakten JEA en CIB begin 2007 in het geheim afspraken over de prijs die notarissen moesten betalen voor het aktepapier. Medio 2008 sloot XLP bij deze afspraak aan. De overtreding eindigde op 16 april 2013. De afspraken hebben ruim 6 jaar bestaan.

Prijsafspraken
CIB en XLP hadden met JEA afgesproken dat zij maximaal 5% onder de prijs van JEA zouden gaan zitten. CIB en XLP wisten van elkaar dat ze dezelfde afspraak met JEA hadden. JEA stuurde aan het eind van elk jaar zijn nieuwe verkoopprijzen door aan CIB en XLP, zodat zij daarop hun eigen prijzen konden aanpassen. Uit de bewijzen blijkt dat JEA, CIB en XLP elk toezagen op de naleving van de 5%-afspraak.

Bijzonder in deze zaak was dat drukker JEA het notarieel aktepapier aan CIB en XLP leverde (wholesale), maar ook zelf notarieel aktepapier aan notarissen verkocht. CIB en XLP waren dus zowel afnemer als concurrent van JEA. Betrokken partijen betoogden daarom dat de afspraken gezien moesten worden als afspraken tussen producent en afnemer. De ACM vond echter dat partijen de prijzen die ze aan notarissen rekenden met elkaar afstemden als concurrenten van elkaar. De rechtbank heeft het oordeel van de ACM bevestigd en vastgesteld dat er sprake was kartelafspraken tussen concurrenten.

Ook hadden CIB en XLP ieder alleen direct contact met JEA, en niet met elkaar. Maar CIB en XLP waren er wel van op de hoogte dat zij met JEA dezelfde afspraken hadden gemaakt. Daarom was er volgens de rechtbank toch sprake van een samenhangende overtreding.

Boetes
Na verschillende juridische procedures bedraagt de totale boete voor de ondernemingen 13.000 euro. Het CIB kreeg geen boete omdat ze de prijsafspraken bij de ACM als eerste heeft gemeld en het bedrijf daarom volledige clementie is toegekend. De boete voor XLP is verlaagd omdat zij als tweede clementie aanvroeg en goed heeft meegewerkt aan het onderzoek van de ACM.
[verwijderd]
3
www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/...

Na, die excuses (Halsema) voor de slavernij gaat het natuurlijk over de herstelbetaling, want dat is het doel van de linkse activisten.
Ik hoop van harten dat er forse bedragen worden geeist.

Maar dan eerst ff zelf gaan kassen voor het trauma, dat ik als " Witte, Nederlander" kennelijk vreselijk slecht ben (ga er geestelijk aan onderdoor). Voor de .....kinderarbeid van mijn ouders.....voor de onderdrukking door de Duitse bezetters (40-45). Voor de Belgische revolutie in 1839, voor de de bezetting door Napoleon 1815. De Spaanse bezetting en de genocide die de Spanjaarden tegen de Nederlanders begingen .

wikikids.nl/Horigen

Voor het zijn van horige/lijfeigenaar (zo werden de witte nederlandse slaven genoemd!) Voor de driehonderd andere strijden die op ons grondgebied zijn uitgevochten tot aan de Romeinse bezetter.

Ik zal mijn bankrekening vast doorsturen naar het ministerie van Financien.....kunnen ze vast in het budget opnemen.
Laten we het aftikken op 1.000.0000.000.000 miljoen.

Oh, ik ga niks bijdragen aan de vergoedingen voor de slavernij, want daar heeft mijn familie niet aan meegedaan, net als de 99,5% van de Nederlanders (in die tijd), ga dat maar halen bij de koningshuizen en de adel, want die genoten van het voordeel.
A Mao
2
quote:

josti5 schreef op 1 juli 2021 13:04:

[...]

Einde quote.

Goed, dat dit meer en meer bekend wordt.

Voor wie zich wil verdiepen, en beter inzicht wil verkrijgen over hoe de hazen lopen en hoe de lijntjes zijn getrokken:

www.postcodeloterij.nl/goede-doelen/o...

Zo heeft de familie Clinton al ruim 33 miljoen gevangen...
Het is echt bizar hoe hoeveel linkse hobby’s er mee worden gefinancierd…
rationeel
0
quote:

johan20090 schreef op 1 juli 2021 18:25:

Philips oud-topman Jan Timmer: Ideale leider is botte dwarsligger

Managers die streven naar consensus zijn schadelijk voor de organisatie.
Naar de mond praters zijn tegenwoordig het model.

Dat is in feite WOKE. Geen individualiteit. Geen oorspronkelijkeid, maar meedoen met wat mode is. Want meer kun je het toch niet noemen.

Absurde mode.
53.714 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 2273 2274 2275 2276 2277 2278 2279 2280 2281 2282 2283 ... 2682 2683 2684 2685 2686 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
861,96  -3,40  -0,39%  16:12
 Germany40^ 17.729,70 -0,60%
 BEL 20 3.821,79 -0,13%
 Europe50^ 4.924,09 -0,25%
 US30^ 37.825,52 -0,49%
 Nasd100^ 17.290,06 -1,47%
 US500^ 5.015,44 -0,67%
 Japan225^ 37.523,47 -1,26%
 Gold spot 2.384,06 +0,20%
 EUR/USD 1,0668 +0,23%
 WTI 82,19 +0,13%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

EBUSCO HOLDING +3,14%
WDP +2,72%
Heineken +1,61%
Vopak +1,58%
B&S Group SA +1,56%

Dalers

ADYEN NV -3,15%
TomTom -2,93%
RENEWI -2,65%
VIVORYON THER... -2,55%
AMG Critical ... -2,53%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront